Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνος Δοντιού????


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχω μια κουκλίτσα 3 μηνών και ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Η μικρή μας έχει ξεκινήσει δύο φορές κλάμα απίστευτο με κραυγές λες και τη σουβλίζει κάτι. Μετά από κανά 10λεπτο πολύ υστερικού κλάματος την παίρνει ο ύπνος. Μιλήσαμε με την παιδίατρο και παίζουν δύο εκδοχές, ή έχει πολύ έντονους κολικούς ή επειδή ξεκινούν να σκληραίνουν τα ούλα της πονάει.

Το κλάμα στα μικρά σας είναι τόσο έντονο όταν έβγαζαν δοντάκια? Σε σημείο που αν τα ακούς νομίζεις ότι κάτι τα τρυπάει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει η χαμογελαστη κουκλιτσα σου.... Και μενα σ'αυτη την ηλικια εκει που ολα ηταν μια χαρα, ξαφνικα εριχνε ενα σπαραχτικο κλαμα κ δεν μπορουσα να την ηρεμησω με τπτ!!! Ηταν λες και δεν εβλεπε μπροστα της....Να της μιλαω, να της τραγουδαω κ αυτη εκει να συνεχιζει...

Δεν ξερω να σου πω αν ειναι τα δοντακια...Συνηθως το καταλαβαινεις απο τα σαλια, απο το αν βαζει το μωρο τα χερια στο στοματακι του και φυσικα απο την ατελειωτη γκρινια.....κ οταν πλησιαζει η στιγμη να βγουνε, αρχιζεις να τα διακρινεις μεσα απο τα ουλα, ειδικα στην μπροστινη μερια του δοντιου!!!!

Μακαρι να ειναι καποιο δοντακι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ χριστε μου...τι ομορφες μπουμπουκες ειναι αυτες???να τις χαιρεστε και να τις καμαρωσετε οπως ποθειτε!!

ο καλος μου ειχε και εμενα και κολικους και πολυ ταλαιπωρια με τα δοντακια.για να καταλαβεις το καλοκαιρι πηγαιμε 7μερες κεφαλλονια και εβγαλε 5 δοντακια!!!μετα εκανε 5 μηνες και σκασαν αλλα τοσα μαζι!!φανταζεσαι τι γκρινια ειχε που σκαγαν ολα παρεα ε????σαλακια και χερακια να τριβει εντονα στο στοματακι ειναι δειγματα.αν δεις κι ολας ή πιασεις ουλα φουσκωμενα ειναι στανταρακι δοντακι!!υπαρχουν κρεμουλες για να ανακουφιζεται την νυχτα αλλα κατα την διαρκεια της ημερας (τυπου mundisal και bexident bebe).δεν ανακουφιζουν για πολυ ωρα αλλα αξιζει η προσπαθεια.εμεις πιναμε και κανα ντεπονακι στα πολυ δυσκολα.παντα με συνενοηση με τον παιδιατρο φυσικα.

για κολικους τωρα πιο δυσκολα τα πραγματα..περα απο κανα ζεστουλη, μονο η αγκαλιτσα και τα χαδακια ανακουφιζουν λιγο.αν θηλαζεις παντως προσεξε την διατροφη σου γιατι μπορει να φταιει και αυτο.βαριες τροφες, πιπερατα, οσπρια, λαχανα κλπ μακρυααααα!!περνανε ολα απο το γαλατακι σου στο στομαχακι της μικρης.

ελπιζω να βοηθησα και εγω λιγουλακι και να βρειτε συντομα την ηρεμια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, να μας ζήσουν τα αστεράκια μας!!!! Κρέμα mundisal της βάζω και εγώ και έχω και depon στο σπίτι για τα πιο δύσκολα, καθ' υπόδειξη πάντα της παιδιάτρου μας. Χεράκια βάζει στο στόμα και σαλάκια έχει αρκετά σε σημείο που πνίγεται καμιά φορά. Το θέμα δεν είναι η γκρίνια, λογικό είναι το μωρό αφού υποφέρει, αλλά αν είναι τα δόντια ή κάτι πιο σοβαρό :( ... Αυτές οι κρίσεις που την έχουν πιάσει δείχνουν ότι το μωρό πραγματικά υποφέρει. Είναι η δεύτερη παιδίατρος που αλλάζω και ούτε εκείνη ξέρει να μου πει, μαντεύοντας πηγαίνουμε!

Η τρίτη εκδοχή που έχουμε είναι μήπως το παιδί δεν χορταίνει κ πρέπει να της δώσω ξένο γάλα επειδή η γιατρός έπιασε το στήθος μου κ είναι μαλακό! Μα της λέω το παιδί είναι 7.020 με αποκλειστικό θηλασμό και μόλις 3 μηνών. Συν ότι το κλάμα για πείνα το ξεχωρίζω πια και όταν την πιάνει η κρίση αυτή το παιδί αρνείται το στήθος μ με νεύρα :shock:

Οπότε στο μόνο που καταλήγω είναι τα δοντακια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...