Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας

Μένω Θεσσαλονίκη και έχω ασφάλιση ΙΚΑ…

Την Παρασκευή έχω ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο μου και θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι πρώτες εξετάσεις που θα μου ζητήσει ο γυναικολόγος μου και που μου προτείνετε να τις κάνω???

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εξετάσεις κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης από άποψη εμπειρίας,κόστους και αξιοπιστίας θα μου είναι χρήσιμη μιας και μετακόμισα πρόσφατα εδώ και δεν έχω ιδέα…

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ.Κ ΓΩ ΘΕΣΝΙΚΗ ΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ.Κ ΓΩ ΘΕΣΝΙΚΗ ΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.

Καλημέρα

Σε ευχαριστώ πολύ θα πάω σε ένα κέντρο μητέρας και παιδιού… για τις υπόλοιπες εξετάσεις γενικά που θα κάνω κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αυχενική β-επίπεδου κ.τ.λ. έχεις να μου δώσεις καμία πληροφορία… έχω διαβάσει για τον Αθανασιάδη αρκετά καλά σχόλια… έχεις να μου προτείνεις κάποιον άλλον μήπως???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...