Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Το είπες, το είπες.. δεν μπορώ να πω.. 🥰
Υπέρηχο, πρώτα ο Θεός, ο γιατρός μου είπε την άλλη Δευτέρα.. 🙏🏼
Εσυ χοριακή ξανά την Τετάρτη εε;; Εμένα ευτυχώς αυτή τη φορά δεν με έβαλε να κάνω τρίτη φορά.. ουφ! 🥴
Καλησπέρα κορίτσι μου!!!
Αν το θέλεις να το κάνεις γιατί είναι για εσένα και το μέλλον σου.
Η διαδικασία είναι όπως η πρώτη φάση της εξωσωματικής δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία.. Με τον γιατρό Σαρ..φ. είμαι εγώ στη Θεσσαλονίκη τώρα συνεργάζεται με το Fertilia Genesis. Περιμένω μέσα στον Ιούλιο να ξεκινήσω διέγερση για εξωσωματική οπότε δεν έχω παραπάνω εμπειρία μαζί του πέρα από την ως τώρα επαφή μας που μου βγάζει μια ηρεμία και γνώση του αντικειμένου. Γενικότερα τα σχόλια για το όνομα του είναι πολύ θετικά δεν ξέρω εσένα πως σου είχε φανεί.
Μπορείς να ξανακάνεις ένα ραντεβού μαζί του η και με άλλους γιατρούς για το θέμα κατάψυξης και όπου νιώσεις καλύτερα.
Η ΑΜΗ σου είναι καλή και είσαι στην κατάλληλη ηλικία για κατάψυξη άρα έχεις πιθανότητες να πάρεις πολλά κ καλά ωάρια.
Εύχομαι να είσαι καλύτερα κορίτσι μου και να σου έρθουν από εδώ και πέρα ομορφότερα πράγματα.❤️
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.