Μετάβαση σε περιεχόμενο

O plakountas einai xamila!!!!!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,εχω γεννησει φυσιολογικα την πρωτη μου κορη κ ειμαι παλι εγκος στον 5ο μηνα.Μετα απο μια μηνιαια εξεταση στον γιατρο μου ειπε οτι ο πλακουντας μου ειναι πολυ χαμηλα κ το μωρο ειναι αναποδα,(με τα ποδια προς τα κατω).Ισως γιατι το εμποδιζει ο πλακουντας να γυρισει!!!!Σας εχει τυχει κατι τετοιο?Θα ανεβει ο πλακουντας ?Θα γυρισει το μωρο?Ξερετε κατι που θα βοηθουσε?

backup, utorrent

youtube downloader, utorrent

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα σου ελεγα μην ανησυχεις..η κολλητη μου ειχε ακριβως το ιδιο..γεννησε πριν καμια 10αρια μερες φυσιλογικα...και στην βεπιπεδου ηταν χαμηλα ο πλακουντας και μπροστα..αλλα μια χαρα ανεβηκε και μια χαρα γεννησε..οποτε θα ελεγα οτι εχεις χρονο ακομα μιας και εισαι στον 5ο...με το καλο να γεννησεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!αντε μακαρι να ανεβει ο ατιμος !Να σαι καλα γιατι οποιον κ να ρωτησα κανεις δεν ηξερε τι να πει!

youtube downloader, utorrent!

youtube to mp3, utorrent

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Βεροιοτισα...

Μην ανησυχεις, ακομη τουλαχιστον. Ειναι νωρις ακομη και λογικα θα ανεβει μεχρι το τελος..

Ο δικος μου καποια στιγμη καλυπτε ενα μερος του τραχιλου μου στην τελευταια μου εγκυμοσυνη αλλα ολα πηγαν μια χαρα και γεννησα φυσιολογικα.

Τωρα αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι σου ειπε πως το παιδι ειναι αναποδα :roll::roll::?::?:

Ακομι ειναι πααααρραααα πολυ νωρις για να παρει θεση το μωρο, μπορει εκεινη την ωρα να ηταν με τα ποδια κατο και την αλη στιγμη να εκανε κατακορυφο. Σε αυτες τις εβδομαδες γυρνανε συνεχεια....

Καλο υπολειπω να εχεις και με εναν πονο σου ευχομαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κι απο μενα... Κι εγω εκανα υπερηχο την Παρασκευη και ειδαμε οτι ο πλακουντας ειναι χαμηλα..το μωρο βεβαια ηταν μπρουμυτα, αν και σε αυτη τη φαση γυρνανε διαρκως! Ειμαι στην 18η βδομαδα. Η γιατρος μου ειπε παντως πως ειναι νωρις και αργοτερα θα ανεβει.. νομιζω δεν πρεπει να ανησυχουμε! Με το καλο το μωρακι σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ κοριτσια ,λετε να ηθελε να με φοβησει?Εχω ακουσει οτι ο συγκεκριμενος γιατρος ζηταει ""φακελακι""εχει πλακα να με φοβισει μονο κ μονο για να του δωσω λεφτα να με προσεξει,για καλο κ για κακο εχω κλεισει ραντεβου να με δει κ αλλος γιατρος!!!

Παντως σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!

Φιλακια σε ολες ....θα σας γραψω νεα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

:( na mai paliii!telika koritsia skoura ta pragmata,eixa simera rantevou me ton giatro,eno to moro gyrise me to kefalaki pros ta kato,o palioplakountas exei kolisei ekei mprosta k den to afinei na parei 8esi.O giatros eipe an mexri to epomeno rantevou ine akoma ekei(pou dyskola na ksekolisei apo ekei)8a orisoume imerominia gia kesariki :( ...Afta ta asxima nea mou!

υ.γ:bebea me to paramikro emataki trexoume sto nosokomeio...kapoia stigmi gelase o antras mou k tou eipe einai sovara ta pragmata mi gelas!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου συντοπιτισσα!!!!αν ισχυει το ονομα σου!!!

λοιπον και εμενα ο πλακουντας ηταν χαμηλα στον τριτο μηνα και ανεβηκε στον τεταρτο δηλαδη στην επομενη μηνιαια επισκεψη ηταν ολα καλα!τα μωρακια μπορει να γυρισουν μεχρι και τελευταια στιγμη,μην αγχωνεσαι με αυτο και αν δεν γυρισει δεν πειραζει,γερο ναναι μονο και τα υπολοιπα ξεπερνιουνται!!!σε φοβιζει η καισαρικη?ας εισαι καλα εσυ και το μωρακι σου και το πως θαρθει θα το αναλαβει το ιδιο!

φιλια στην πολη μου!!!και στην ομορφη κουκλιτσα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nai beroiotia eimai!:) eimai ston 6o mina (27 ebdomadon)...den fovamai tin kaisariki,apla den tin 8elo,tin kori mou tin gennisa fisiologika 4,5 kila kai den 8a i8ela na kano k kaisariki...ax!kala 8a itan alla ti na kanoume oti einai na ginei as ginei...kai aftos o koloplakountas den ksekolaei apo ekei!!!!

filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα σου και παλι...

Εγω τωρα θα γινω λιγο ο σινιγορος του διαβολου και θα πω παλιιιιιι πως ο γιατρος σου βιαζετε να σου κλισει ραντεβουδακι για καισαρικη.....

Να ξεκολισει ο πλακουντας λιγο δισκολο, εκει που εχει κατσι εκει θα μινει απλα οσο μεγαλωνει η μητρα σου θα ανεβενει ο πλακουντας (κολιμενως στο ιδιο σιμιο παντα της μητρας) προς τα επανο...Στην ουσια η μητρα σου θα αλαξει και οχι ο πλακουντας.....Βεβεα εγω δεν εχω δει τον υπεριχο σου και σιγουρα δεν μπορει ολες οι περιπτοσοις να ειναι ιδιες αλλα δεν μου αρεσει καθολου που σε τρομοκρατει ετσι...

Αυτο που με ειχε σιμβουλεψει ο δικος μου γιατρος οσο ηταν ο δικος μου πλακουντας πανο στον τραχιλο ηταν να μην σικονω καθολου βαρι...

Ελπιζω ολα να πανε καλα οπως και να γεννησεις τελικα, το αποτελεζμα μετραει. Σ'αυτην την περιπτοση ειναι να γεννηθει ενα γερο μωρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε καλε ακομα νωρις ειναι!

ουτε ο δικος μου εχει γυρισει ακομα..

κ για τον πλακουντα μην ανησυχεις, ξερω κ εγω 2 κοπελες με παρομοιο θεμα που μια χαρα γεννησαν φυσιολογικα!

ολα καλα θα πανε κ θα κρατησεις σε λιγες βδομαδες στην αγκαλια σου το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια γεια! δεν θελω να σας τρομαξω αλλα οσες εχετε χαμηλα τον πλακουντα λιγο προσοχη. Εγω ειχα ξεθαρρεψει κι εχθες τα κανα πανω μου!! Ειδα αιμα το πρωι στην τουαλετα και τρεχαμε στο Μητερα για υπερηχο. Ευτυχως ολα καλα, δεν ειχα αποκολληση, καποια στοιχεια του πλακοντα μονο. Φθηνα τη γλιτωσα! Ο γιατρος μου ειπε ξαπλα και ουτροτζεσταν ολο το τριημερο.. Ειμαι καλυτερα ευτυχως, το μωρακι μια χαρα! Απλα μου εξηγησε οτι μεχρι να ανεβει ο πλακουντας να προσπαθω να ειμαι προσεχτικη με βαρη κλπ και οσο μπορω ηρεμη και χαλαρη. Αυτα συμβαινουν, δεν ειναι κατι τρομερο.. αλλα οσο να ναι οταν γινονται σκεφτεται κανεις τα χειροτερα!

Σας φιλω και ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Ανεβηκε ο πλακουντας!!!!!!!!!!!!!!Ουφ με εφυγε ενα βαρος...τι να σας λεω!Ολα καλα με το μωρο ,με μονη διαφορα οτι εχουμε παλι κοριτσακι!!!Μεχρι 27/1/2012 την περιμενουμε την κουκλαρα μου...Να στε καλα κοριτσια ,ολες και ευχομαι σε κοπελες με το ιδιο προβληματακι να το ξεπερασουν γρηγορα...Φιλακια πολλα κ καλες γιορτες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...