Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθεξιν αποβολες


Recommended Posts

γεια σας. ειμαι σχετικα παλιο μελος αλλα εχω να μπω καιρο λογω δουλειας. εχω ενα κοριτσακι 2 χρονων (χωρις να προσπαθησουμε αρκετο καιρο και φυσιολογικη εγκυμοσυνη) και το μαιο αποφασισαμε να μεγαλωσουμε την οικογενεια μας. εμεινα κατευθειαν εγκυος και μετα απο 21 μερες απο την συλληψη απεβαλλα.ο γιατρος ειπε τυχαιο γεγονος και μετα απο ενα μηνα να ξαναπροσπαθησουμε. ξανα εγκυος και 22 μερες μετα την συλληψη απεβαλα. και στις 2 περιπτωσεις δεν εκανα αποξεση. τωρα εχω μπει σε μια διαδικασια εξετασεων για να δουμε τι φταιει. ο γιατρος μου εδωσε αντισυλληπτικα αφενος γιατι ειχα μια κυστη 24 χιλ και αφετερου για να μην ξαναμεινω εγκυος για 3 μηνες. επισης εχω πολυκυστικες ωοθηκες και κυκλο 30 εως 40 μερες. ειναι καλα αυτα τα χαπια? θα με βοηθησουν να ξαναμεινω εγκυος μετα το σταματημα τους? εχει τυχει σε καμοια κοπελα τοσο νωρις να χανει τα μωρα της; παιζει να οφειλεται σε θρομφοφιλια?

οποιαδηποτε απαντηση ευπροσδεκτη. ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν γνωριζω το θεμα αλλα θα σου πω την γνωμη μου απλα...

1ον απο την στιγμη που εχεις ενα παιδακι θα ρθει και το δευτερο..μην ανχωνεσαι!

2ον ειχα μια αποβολη στην εβδομη εβδομαδα.στην 4η ημουν οταν το εμαθα αρα σε 21μερες.οποτε δεν εισαι η μονη.

3ον μου φαινεται χαζομαρα με τα αντισυλλιπτικα.για μια κυστη?γιατι?η γιατρος μου μου ειχε πει οτι μετα την αποβολη ειναι καλο για 3μηνες να προσεχουμε μεχρι να επανελθει η μητρα στα φυσιολογικα.αλλα δεν μου ειχε δωσει χαπια!

4ον δεν μπορει να εχεις θρομβοφιλια και να σου δινουν αντισυλληπτικα...!!!και αυτο το λεω γιατι βρηκα αυτο το site http://www.eurogenetica.gr/thrombophilia/ που λεει οτι αυξανει τον κινδυνο για εγκεφαλικο...αποκλειεται να ειναι τοσο χαζος ο γιατρος σου..!!!κανε τις εξετασεις σου και θα ρθει και το αδερφακι στη μικρη σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κ από εμένα,

προσπάθησε να μην αγχώνεσαι..το ξέρω ότι δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι αλλά έχεις δυο θετικά, 1.είχες ήδη μια καλή εγκυμοσύνη κ 2. έμεινες γρήγορα έγκυος...οπότε δεν θα αργήσει να ξαναγίνει κ αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά...κάνε βέβαια κ τις εξετάσεις για να είστε σίγουροι..

υγ για θρομβοφιλία γιατι το λές?

από όσο ξέρω το βρίσκουν αν υπάρχει θέμα με μια εξέταση αίματος οπότε λογικά θα ξέρει ο γιατρός σου..αν υπήρχε θέμα θα σου είχε δώσει salospir..οπότε δεν νομίζω, άδικα το σκέφτεσαι. Για οποιδήποτε απορία μίλα με το γιατρό σου καλύτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο ΓΙΑΤΡΟς ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΝ ΟΡΜΟΝΩΝ. ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΘΟΦΘΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου!

τι κάνεις;

χάθηκες!!!

εύχομαι να ήταν 2 τυχαία γεγονότα και να μπορέσεις να αποκτήσεις ένα αδερφάκια για το ρηρή σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΝΑΝΟΥΚΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑ....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ...ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενη μου καλως ηρθες ξανα....

ολα μες την ζωη ειναι...

σου ευχομαι απο δω και περα να πανε ολα καλα...

φιλακια στην κορουλα σου...

και να ξαναερθεις στις οκτωβριανες... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Eleni_sk σου εύχομαι να βρείτε τι φταίει και να χαρίσεις ένα αδελφάκι στην μικρή σου.Και εγώ πέρασα μια απ'ο τα ίδια τον χρόνο που μας πέρασε (Δεκέμβριο-έφτασε μέχρι 5,0εβδ.-και Μάρτιο μια βιοχημική) και τώρα είμαι πάλι έγκυος και εύχομαι να πάνε καλά όλα αυτήν την φορά.Ο γιατρός δεν μου είχε δώσει τίποτα ,μου μίλησε απλά για κακή σύλληψη και ότι δεν χρειαζότανε να κάνω καμία εξέταση(ελπίζω να είχε δίκιο!!!! γιατί και εγώ δεν θα αντέξω άλλη μια απογοήτευση).Κάνε την απόχη για ένα τρίμηνο ,ίσως και λίγο παραπάνω θα έλεγα εγώ ,να ηρεμήσει η μήτρα σου και θα δεις που σύντομα θα μας ανακοινώσεις μια νέα εγκυμοσύνη που θα πηγαίνει τέλεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ela bre Ελενη

πωπω χρονια και ζαμανια

τυχαια μπηκα γιατι γενικα δεν διαβαζω λυπητερα

μακαρι να μην ειναι τιποτα

αντε και γρηγορα να ερθει νεο μελος στην οικογενεια σας

φιλαι στη μικρη σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία και σύντομα να κάνεις το παιδάκι σου.

Η θρομβοφιλία είναι υπεύθυνη για κάτι τέτοιο αλλα υπάρχουν κι αλλες εξετασεις ο ποιο ειδικός και σχετικά φθηνότερος ειναι ο Τσιλιβάκος στο Locus Medicus συνταγοργαφούνται και στο Ικα κάποιες απο τις εξετάσεις αν εχεις δημόσιο οι περισσότερες είναι δωρεαν.

Φιλια με το καλο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολλά μπορεί να φταίνε για αυτές τις αποβολές και το ότι γίνονται την ίδια περίπου χρονική περίοδο, η εμπειρία μου (προσωπική αλλά κι από φίλες μου) μου λέει ότι κάποιο προβληματάκι μάλλον υπάρχει.

Εγώ θα σου έλεγα ν'απευθυνθείς σε έναν καλό αιματολόγο να σε κατευθύνει ποιες εξετάσεις να κάνεις κι επίσης να κάνεις και μια εξέταση καρυότυπου.

Έχω γράψει στο παρελθόν για την περίπτωση τη δική μου (αυτοάνοσο που μοιάζει με θρομβοφιλία, αλλά εκδηλώνεται μόνο σε περιόδο εγκυμοσύνης - είχα μια αποβολή και μια παλίνδρομη μέχρι να το ανακαλύψω...) και για την περίπτωση φίλης μου που έχει πρόβλημα στον καρυότυπο και αυτό μπορεί να προκαλέσει αποβολές σε πολύ αρχικό στάδιο. Επίσης να πω ότι ακόμα κι όταν έχεις ήδη ένα παιδί, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν έχει εκδηλωθεί. Πχ έχω φίλη που έκανε την κόρη της και λίγες μέρες μετά τη γέννα έπαθε σοβαρή θρόμβωση και νοσηλεύτηκε. Κάνοντας τις εξετάσεις μετά, αποδείχθηκε ότι έχει καραμπινάτη θρομβοφιλία. Η αιματολόγος της είπε πόσο τυχερή ήταν που κατάφερε να κάνει το παιδάκι της χωρίς προβλήματα! Εννοείται πως στο επόμενο παιδί θα ακολουθήσει ειδική αγωγή.

Όλα αυτά αντιμετωπίζονται, αρκεί να τα εντοπίσεις και να κάνεις ό,τι χρειάζεται.

Δε στα λέω για να σε φοβίσω, αγχώσω κλπ κλπ, στα λέω για να σου τονίσω ότι καλύτερα να το ψάξεις λίγο παραπάνω με τις εξετάσεις - αρκεί να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους να σε κατευθύνουν.. Εγώ στην αρχή έμεινα στο "τυχαίο ήταν" του πρώην γιατρού μου κι έχασα δύο.. αλλά μετά άλλαξα γιατρό, έκανα εξετάσεις, βρήκα τι φταίει, έκανα όλα όσα έπρεπε να κάνω κι έχω το ζουζούνι μου.. :)

Μην σε παίρνει από κάτω (όσο γίνεται). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις αδελφάκι για την κορούλα σου!! ;)

Άμα χρειαστείς κάποια περαιτέρω πληροφορία, στείλε μου μήνυμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο γιατρος μου εγραψε οτι εξετασεις κανουν στιν καθεξιν αποβολες. (θρομβοφιλια, αυτοανοσο, φονικα κυτταττα, καρυοτυπος, κλπ.) τις εξετασεις θα τις κανω σε δημοσιο νοσοκομειο. αιματολογο στην περιοχη που μενω δεν ξερω. (ηρακλειο κρητης) αν εχει υποψη της καμοια κανενα να μου το πει. τα ιδιωτικα νοσοκομεια εδω θελουν γυρω στα 1500 ευρω για να τις κανουν.

crazy εκανε και ο ανδρας σου εξετασεις? γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται περα του σπερματος που τις εχουμε κανει ηδη και εχει βρεθει οτι πασχει απο κιρσοκιλη ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ προβλημα γονιμοτητας ευτυχως.

εσεις που εχεται καποιο προβλημα περα του γυναικολογου σας παρακολουθει και αιματολογος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O άντρας μου έκανε καρυότυπο μαζί με μένα. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο γιατί εντοπίστηκε το πρόβλημα σε μένα και δεν του ζητήσανε να κάνει κάτι άλλο.

Όσον αφορά τον αιματολόγο, ναι, σ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με παρακολουθούσε αιματολόγος με μεγάλη εμπειρία σε γυναίκες με προβλήματα τέτοιου τύπου. Έκανα κάθε μήνα κάποιες εξετάσεις και καθημερινά έκανα αγωγή (ενέσεις και χάπια), πάντα με τις οδηγίες που μου έδινε εκείνη. Μου την σύστησε ο γιατρός μου. Για το Ηράκλειο δεν ξέρω να σου πω, εγώ είμαι στην Αθήνα.. αλλά φαντάζομαι πως θα βρεις κάποιον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου ακούγεται λογική μια ολιγομηνη αποχη, οπως λενε και τα κοριτσια να ηρεμησει λιγο η μητρα, μήπως και γιαυτο σε στεριωσε τη δευτερη φορα.

Αν ο γιατρος αυτος ειναι της εμπιστοσυνης σου τοτε δεν μπορεις παρα να κανεις ο,τι λεει.Εκεινος ξερει καλυτερα.

Σιγουρα ολα καλα θα πανε!

Μη χανεσαι βρε, να μπαινεις να τα λες να τα βγαζεις απο μεσα σου, γιαυτο ειναι η παρεα!

Διαβαζα και τη Μαριαννα που χαθηκε παρεπιπτόντως, τωρα ολα καλα ευτυχως...

Μα καλα μας μουτζωσανε;;; :evil:

Κορίτσια δυναμη και υπομονη και τα δευτερα ζουζούνια ερχονται!

Μαριαννα με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

KΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΙΜΑΙ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΚΗ (ΟΜΟΖΥΓΩΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΩΣ ΘΕΤΙΚΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ).

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...

ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΥΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΕΒΡΥΑ ΤΩΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ, Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.

ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1) 20% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)

2) 75% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ)

3) 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΓΝΩΜΕΣ???????ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η εξωσωματική και η φυσιολογικη συλληψη ειναι το ιδιο σαν αποτελεσμα για την συνεχεια της εγκυμοσύνης .Δεν σημαινει οτι επειδη θα κανεις εξωσωματικη θα εχεις εγκυμοσυνη.Επισης οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος ειναι το ιδιο και στις δυο 25%.Δεν υπαρχει λογος να παρεις φαρμακα για να μεινεις εγκυος αφου μπορεις και χωρις αυτα.Σε καθε περιπτωση πρεπει να ηρεμησεις και να δωσεις χρονο στον εαυτο σου.Η θρομβοφυλια δεν ειναι τιποτα τρομερο απλως θα κανεις ενεσεις σε ολη τη διαρκεια της εκγυμοσυνης.Εκανες πολυ καλα και εκανες τις εξετασεις σου ο λογος που δεν τις κανουμε πολλες εδω μεσα ειναι πρώτον διαδικαστικός και μετα οικονομικώς,Ξερω οτι αυτο ειναι λαθος αλλα παιζουμε με τις πιθανοτητες γιατι ετσι μας εμαθε να ζουμε αυτο το κρατος.Αν βιαζεσαι κανε μια διπλη σπερματενχυση με φυσιολογικο κυκλο. Ευχομαι να σου εδωσα να καταλαβεις αυτο που ειχα στο μυαλο μου.Ευχομαι σε ολες μας να αποκτησουμε αυτο που ζηταμε.Ειτε ειναι το πρωτο ειτε το δευτερο η αγωνια και η λαχταρα ειναι το ιδιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ινα μου εξωσωματικη δεν θα κανουμε για να επιτευχτει συλληψη αλλα για τον προεμφυτευτικο ελεγχο. για να αυξηθουν οι πιθανοτητες να κανω υγιη μωρο. το θεμα που εχω με τον καρυωτυπο σημαινει οτι οι αποβολες που κανω ειναι επειδη τα εμβρυα δεν ειναι καλα χρωμοσωμιακα.

δεν εχουμε προβλημα συλληψης.. οποτε προσπαθουμε μενω στο δευτερο μηνα προσπαθειων απλα θα πρεπει να κανω οπωσδηποτε αμνιοπαρακεντηση για να ελεξουμε αν το εμβρυο ειναι καλα ενω στην εξωσωματικη αυτο το ελεγχουν απο πριν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

Γεια σας κοριτσια.Ειχα και γω μια ασχημη εμπειρια πριν 4μηνες παρολο που εχουμε ενα αγορακι 20μηνων.Θελαμε δευτερο παιδακι αλλα δυστηχως απεβαλα την 7η βδομαδα.Η βιοψια εδειξε θρομβο και ετσι αποφασισαμε να κανουμε ολες τις εξετασεις στο ΙΑΣΩ αφου επισκεφτηκαμε γνωστη ειδικη γιατρο.Αποδειχτηκε οτι καλα καναμε γιατι οι εξετασεις δειξανε οτι ειμαι θρομβοφιλικη.Η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι θα χρειαστει να κανω ενεσεις σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης.Το προβλημα ειναι οτι τα ΝΚ μου ειπε οτι ειναι ανεβασμενα και μου εδωσε μια κορτιζονη το PREZOLON για να τα ριξουμε.Μετα απο ενα μηνα που ξαναεκανα την εξεταση τα ΝΚ πεσανε στα ορια απ οτι μου ειπε αλλα ηθελε να πεσουν κιαλλο.Χθες μετα απο ενα μηνα ακομα τα ΝΚ ανεβηκανε και μου ειπε οτι οφειλεται σε μια μικρη ιωση που περναω (χωρις να μου το εχει πει οτι επηρεαζει)και μου ειπε οτι πρεπει να τις κανω παλι μετα απο ενα μηνα.Το κοστος για καθε εξεταση ειναι 150ευρω συν 70 η αμοιβη της.Εχει καποια παρομοια εμπειρια γιατι εχει περασει τοσος καιρος και δεν βγαζουμε ακρη?Θελουμε να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες αλλα το σκεφτομαστε.Τωρα διαβαζα οτι τα ΝΚ δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι μπορεις να τα ελεγξεις ουτε καν να τα μετρησεις ακριβως.Μηπως προκειται για εμποριο,εκμεταλευση λεει ο αντρας μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

τωρα αν προκειται για εμποριο δεν ξερω να στο πω..παντως μια προσοχη χρειαζεται...μια δευτερη γνωμη για τετοια θεματα ποτε δεν βλαπτει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένίτσα1980 δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν οι εξετάσεις σου αλλά αν λες για την Φοίφα αν και ακριβή είναι καλή..βλέπεις και εγώ είμαι θρομβοφιλική και με παρακολουθούσε και στον γιο μου και τώρα που βάζω μπροστά για δεύτερο ξεκίνησα πάλι στην ίδια γιατρο..Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις δυσκολότερες απο εμένα που τα κατάφεραν και ξεπέρασαν τα προβλήματα με την βοηθειά της. Αν δεν νιώθεις σίγουρη πάρε και δεύτερη γνώμη. Δυστυχώς όλες οι αιματολογικές εξετάσεις είναι ακριβές και οι αιματολόγοι πέρνουν υψηλές αμοιβές...εγω είχα πληρώσει 200 ευρώ για 3 εξετάσεις τις οποιες πριν λίγο καιρό σε άλλο κέντρο μου είπαν οτι τις κάνουν με 90...

Ελένη SΚ, απαγορεύονται τα αντισυλληπτικά σε γυναίκες με θρομβοφιλία καταρχήν. Στο κορίτσι σου πρέπει να κάνεις εξετάσεις όταν μεγαλώσει για θρομβοφιλία και αν έχει να ξέρει ότι δεν πρέπει να πάρει ποτέ στην ζώη της. Είναι κληρονομική η θρομβοφιλία..

Όσο για εξωσωματική να ξέρεις ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη η σύλληψη όσο φυσιολογικά και επιπλέον φορτώνεις τον εαυτό σου με φάρμακα που δεν είναι και ότι καλύτερο..εγώ μάλλον θα προσπαθούσα μόνη μου και θα έκανα αμνιο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenitsa1980 να πας κι αλλου!!!!!!!!!!Επισης χωρις παρεξηγηση απο τις γυναικες που τις παρακολουθει η συγκεκριμενη και ειναι ευχαριστημενες εγω εχω μαθει οτι φορτωνει με μεγαλυτερες δοσεις απο οσες χρειαζονται πολλες κοπελες.Και φυσικα εξετασεις εκει που ειναι αυτη ακομα κι αν εχεις παει και αλλου.Εγω πηγα σε αλλο αιματολογο.Κι οσο για τις κορτιζονες θα το αφησω απλα ασχολιαστο...γνωμη μου βεβαια.

Ααααλλο πράγμα ο αιματολόγος κι αααάλλο ο ανοσολόγος.

Επισης οποια θελει κανει αμνυο, οποια θελει κανει προεμφυτευτικο και οποια αλλη θελει δεν κανει τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω με την λιτλ-ντανσερ...

και για την φοιφα εχω την ιδια γνωμη...πολυ καλη αλλα μου φαινεται οτι δεν ξεχωριζει περιτωσεις κ δινει αρκετες ποσοτητες χωρις να ειναι και τοσο απαραιτητο...

οσο για τις αμνιο παλι συμφωνω... η καθε κοπελα δρα διαφορετικα σε καθα περιπτωση... αλλιως θα δρασει μια κοπελα που εχει τεσσερις αποβολες και αλλιως μια που δεν εχει καμοια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...