Μετάβαση σε περιεχόμενο

τα πρωτα γενεθλια του γιου μου.....τι θεμα???


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου..

εχει κολλησει το μυαλο μου,27/10 θα γινει 1 χρονων το αγορακι μου..πειτε καμια ιδεα για θεμα,για διαφορες λιχουδιες,τι να κανω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xronia πολλα να τα εκατοστήσετε

να σου πω εγω ειχα κανει γενικο θεμα

εαν ψαξεις στα ειη παρτυ στο ιντερνετ θα βρεις πολλα σχεδια

1st birthday

νομιζω οτι ειναι καλυτερα κατι τετοιο - ουτως η αλλιως δεν καταλααινουν τιποτα

απο του χρονου θα σου ζητησει μονος του :lol:

φετος που γιναμε 2 καναμε θεμα mcqueen που τρελαινονται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalina μου εχουμε και εμεις γενεθλια στις 27/10..και εγω θα τα κανω σπιτι φιλοι και συγγενεις καμια 50αρια ατομα θα μαζευτουμε και διαλεξα για θεμα τον μικυ..οπως ειπε και η marker δεν νομιζω να συνηδητοποιησει τι ακριβως θα γινετε εκεινη την μερα εκτος του οτι θα βλεπει την μανα του να τρεχει σαν τρελη πανω κατω..τον μικυ τον βλεπει ετσι κι αλλιως στην τηλεοραση και τον αναγνωριζει οποτε νομιζω ειναι η σωστη επιλογη για μας...

πηγα λοιπον τζαμπο και εκανα ολες τις αγορες απο πιατακια καπελακια ποτηρακια σημαιακια και οτιδηποτε αλλο μπορεις να φανταστεις..θα κανω επισης και δωρακια για τους μικρους...μην φανταστεις τιποτα τρελο κατι σαπουνοφουσκες κανενα μολυβι τετοια μικροπραγματα που τα βρηκα 20-50 λεπτα εκει...πηρα και τις μπαλονοκατασκευες που εχει με 3 ευρω για να μην παραγγελνω απο καταστημα και πηρα με 50 ευρω ενα καστρο φουσκωτο απο το οποιο ηδη δεν ξεκολαει και ετσι και τα παιδακια θα παιζουν με αυτο(μεχρι και εγω χωραω μεσα)και θα μας μεινει...

φυσικα ο μπουφες μας θα εχει διαφορα απο πιτσες μεχρι κρεπες αλμυρα σου πατατουλες τηγανιτες σαλατες τυροπιτακια και αλλα ψιλολογια...νομιζω πως θα περασουμε ολοι σουπερ..

να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να τα δουμε γερα και δυνατα να κατακτουν τον κοσμο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στο σπιτι θα τα κανω κοριτσια καμια 30αρια ατομα....mariakriti...ειμαστε μαζι ε??τελεια,πολυ ωραιες οι ιδεες σου εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα...θα παω τζαμπο στανταρ για να δω..ειπα να εκτυπωσω και καμια εικονα παιδικι για να ζωγραφισουν τα παιδακια....

αυτα τα πιατακια που γραφουν 1st birthday,εχει και στα jumbo η μονο ιντερνετ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κι απο μενα!! εγω νομιζω οτι καλυτερη επιλογη ειναι το 1st birthday! θα ακολουθησουν πολλα πολλα χρονια που θα ψαχνεις θεμα για τα παρτυ σας!! τα πρωτα του ομως ειναι μοναδικα!! ;) εχει απιστευτη ποικιλια στα παντα, αν κανεις μια βολτα στο google πιστευω θα ενθουσιαστεις!! :D:D

το καλοκαιρι ειχαμε παει σε τετοιο παρτυ γενεθλιων κ η μαμα τα ειχε ολα απιστευτα!! η τουρτα ηταν ενα μεγαλο "1" και επισης ειχε μπισκοτακια στο σχημα 1 και τα ειχε περασει απο πανω με γαλαζια ζαχαροπαστα. ο μικρος φορουσε ποδιτσα που εγραφε 1st birthday, κ ολο το σπιτι ηταν γεματο μπαλονια στο ιδιο πνευμα! εγω παντως σιγουρα θα την αντιγραψω αυτη την ιδεα οταν ερθει η ωρα (ανυπομονω τρελα!!).

να τα εκατοστησει ο μικρουλης σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ κοριτσια να ειστε καλα.πηγα να δω για τπουρτα και δε μου αρεσε τιποτα σε παρασταση.μαλλον για τουρτα θα κανω το 1....αλλα δεν ξερω που θα βρω πιατακια ποτηρακια κτλ.σε 1stbirt.?δεν θελω απο το ιντερνετ γιατι φοβαμαι μηπως δεν προλαβω..ξερετε αν εχει τζαμπο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγδαλινα καλημερα! δεν ξερω αν εχει το τζαμπο μιας κ δεν εχω τζαμπο στην πολη μου. ειμαι σιγουρη ομως οτι εχει το planet balloon. τουλαχιστον της πολης μου τα εχει, μη σε παρω κ στο λαιμο μου!η φιλη μου που σου ελεγα απο εκει τα ειχε παρει απλα απο το νετ θα τα βρεις πολυυυυ πιο φτηνα! ;)

παντως εχει απιστευτα πραγματααααα!!!! ποτε θα κανουμε κι εμεις γενεθλιακια???? ανυπομονωωωω..... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα χθες εκανα παραγγελια απο δω http://www.perfectparty.gr/index.php καποια πραγματακια και μολις με πηραν τηλ.και μου ειπαν οτι θα στειλουν με το ταχυδρομειο σε 5μερες θα ειναι εδω με 2,5ευρω εξοδα αποστολης..αλλα αν ηθελα πιο γρηγορα θα τα εστελαν με κουριερ...και εγω μενω κρητη...οποτε μπες να δεις και προλαβαινεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Πολλες λεπτομερειες για τα παιδικα σας παρτακια σας δινω εδω:

http://paidikaglentia.blogspot.com/sear ... F%84%CF%85

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Αχ εμένα είναι ακόμα ζωηρή και θέλω να την στείλω παιδικό πιστεύω θα της αρέσει και θα ξεδίνει το θέμα είναι τι ιώσεις θα φέρνει στο σπίτι η μπέμπα τότε θα είναι 6 μηνών και η παιδίατρος είπε πως θα δούμε αν θα πάει φέτος ανάλογα με τις ιώσεις πέρσι το Πάσχα είχε πολύ κοξάκι αν είναι πάλι έτσι θα πάει από Σεπτέμβριο  μεταξύ τους οι αδερφούλες μπορώ να πω πως τα πάνε καλά.. η μεγάλη την θέλει την αγκαλιάζει την φιλάει βέβαια την έχει δαγκώσει 1-2 φορές το ποδαράκι της  αλλά εντάξει μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά θα συμβούν... 😂 Είδες διαφορά δηλαδή με τον παιδικό ε; Μου δίνεις κουράγιο γιατί και εγώ εκεί έχω εναπόθεση τις ελπίδες μου μπας και ηρεμήσεις κάπως  Εσείς πως τα πάτε ;
    • Καλημέρα κορίτσια μου.  @Elli13 Τι όμορφα λόγια είναι αυτά που είπες στην @ditaki μας. Πέρασα και εγώ από αυτό το δύσκολο μονοπάτι της επιλόχιας. Θυμάμαι μια φίλη μου με δύο παιδιά η ίδια μου έστελνε μήνυμα κάθε μέρα. Τι κάνεις πως είσαι; Χρειάζεσαι κάτι; Και ένιωθα τόσο όμορφα που κάποιος με σκέφτεται. Είχα κλειστεί σπίτι μου και έκλαιγα με τις τύψεις μου που αντί να είμαι χαρούμενη που έχω το παιδάκι μου εγώ ένιωθα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Μου πήρε αρκετό καιρό να συνέλθω και πάλι αυτή η φίλη μου με βοήθησε που μου έλεγε έλα πάρε το καρότσι και πάμε να περπατήσουμε. Κάνε πράγματα που να σε ευχαριστούν.  @Elli13 θα πας για χοριακη σήμερα;; Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου και μόλις μπήκα και έλεγα να γράψω να δω τα νέα σας.  Καλά μια χαρά είμαι εγώ έχει από χθες βέβαια που ξαναπαιδεύομαι με καούρες. Το Σάββατο έχουμε και το gender reveal party. Από κινήσεις μιας και έχω πρόσθιο πλακούντα αισθάνομαι ώρες ώρες το βράδυ κάποιες "πεταλούδες" αλλά τίποτα πολύ έντονο. Τώρα έχει αρχίσει και φαίνεται και η κοιλιά και δεν κρύβεται 🤣. Το άγχος καλά κρατεί αλλά τι να κάνουμε..    Εσύ πως είσαιι???
    • Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Πώς είστε?
    • Εμάς αυτό που μας βοήθησε αν θέλεις συζήτησε το και με τον γιατρό σου ήταν υπερηχογραφική παρακολούθηση κύκλου και την κατάλληλη μέρα μία ένεση η οποία στοχεύει σε πρόκληση ωορηξίας εντός 24ωρου. Πάντα με την καθοδήγηση του γιατρού είχαμε επαφές όταν μας είπε και έμεινα έγκυος.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...