Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 927
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμένα το ζουζούνι μου έχει κόλλημα με την τηλεόραση!

Έτσι και τύχει κατά λάθος να είναι ανοιχτή, πάει ... τον χάσαμε!

Δεν επικοινωνεί καν ...

Χάνεται ...

Αν είναι και παιδικά!!!!

Τον αφήνω ελάχιστα ... με το σταγονόμετρο...

Τώρα θα μου πείτε ... "ε από την στέρηση είναι!"

Δε ξέρω ... όσο τον ελέγχω θα το προσπαθήσω ...

Μετά που θα μιλά και θα το ζητά ... θα δούμε ...

Δημοσίευση

εγω παντως της βαζω υπολογιστη οταν κανει κακαλ..για επιβραβευση η κανενα βιντεο κλιπ!!

τηλεοραση..της βαζω αλαλ δε τρελαινεται!!

σας ειπα..θελω να χρησιμοποιησω την τηλεοραση ..οταν γεννηθει το αλλο η σε δυσκολες στιγμες..

Δημοσίευση

Έκανα και τον υπολογιστή ρήμα!! Μια χαρά!

Λοιπόν, εμένα σαν μωρό έτρωγε μόνο με τηλεόραση. Τώρα θα παρακολουθήσει μόνο αν έχει να κάνει καμία εκπομπή με ζώα. Όταν έχω όμως το laptop δεν ξεκολλάει. Τα 3 γουρουνάκια τα τραγουδάω στον ύπνο μου!

Εμείς κακά κάνουμε ακόμα στην πάνα..μια φορά που δεν της φορούσα τα έκανε κάτω..δεν λέει να τα κάνει στην λεκάνη!

Δημοσίευση

geia sas kores

σωσω δεν σας πηραν παιδικο ????!!!

νομιζα οτι το ειχατε στανταρ λογω του οτι δουλευεις στο βενιζελειο ..οτι το δικαιουστε ενα πραγμα ..

νικη εμεις παλι συνεχιζουμε ακαθεκτοι γμτ ..ενα σκ πηρα κ αυτο θα μου βγει απο την μυτη ..αστα ..

θα πιουμε καφε ???

Δημοσίευση

γιατι...δεν προλαβα να αποκτησω μεσο..να γλειψω κανενα ΚΩΛΟ...ξερεις δεν ειμαστε και απο δω!!

κακιες λεω αλλα δε με νοιαζει καθολου..

θα μας παρουν ευα..μη στεναχωριεσαι..ακουσε!!

το διακιουμαστς εννοειται!!!

Δημοσίευση

βρε δεν αντιλεγω ..αν το λες εσυ οτι θα σας παρουν ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ..

μηπως κατι δεν ειδες στις λιστες αυτες που λες ..κ αναστατωνεσαι αδικα ???

λεω τωρα εγω ..

αλλα αφου εισαι εργαζομενη εκει κ το δικαιουσαι κατι παιζει ..ισως κατι δεν ειδες καλα ρε παιδι μου ..

μην τα παιρνεις κ χωρις λογω στην κατασταση σου ..

γμτ το μεσον τους μεσα ..για να πας το παιδι σου παιδικο φτασαμε να θες μεσον ..αμαν γμτ ..

δεν πας να μιλησεις μ¨εκεινη που ελεγες οτι ειχες παει αρχικα μηπως και σου εξηγησει κατι ..

Δημοσίευση

ε μα σε αυτην θα παω...αφου αυτη κοβει και ραβει στους σταθμους..θα παω να την...συζητησω..οσο μπορω η δολια μανα..

ειδα τουες πινακες ευα..νεοτερα θα εχεται αυριο..και σας παρακαλω..ελατε στο παρκο γιατι η μαρθα την προηγουμενη φορα που λειπαν οι κορες σου...την εσερνα στα βρακια μου..δε ξεκολησε απο πανω μου λεμε!!

καταθλιψη!!

θα ειναι και το πεθερι..

Δημοσίευση

Ωραία!!! Θα σας δώ το απόγευμα!!Θα προσπαθήσω 6.30 να είμαι εκεί. Πιστεύω να βρω θύμα να με φέρει και να μην περιμένω ταξί / λεωφορείο γιατί αλλιώς θα πρέπει να ξεκινήσω από νωρίς και η κόρη σήμερα ξεκίνησε παιδικό άρα δεν την κόβω να ξυπνάει πριν τις 5.30..

Δημοσίευση

Σήμερα θα πάμε στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί το παιδικό -εφηβικό - μετ εφηβικό μου ντουέτο στο τραγούδι! Περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα με το Κρ. Θ. Βορείου Ελλάδας! (Το Μεγάλο Μας Τσίρκο) Έχω πολύ αγωνία και είμαι πολύ περήφανη! Όπως είπα και σε μια φίλη μου: Αυτός έκανε καριέρα! Εγώ, τον Μητσάρα! Αχαχαχαχα... :D:D:D

Δημοσίευση

http://spider-puppeta.blogspot.gr/2012/ ... _9715.html

http://spider-puppeta.blogspot.gr/2012/ ... st_24.html

τι ακριβως σου ειναι αυτοι ειρηνη;;γιατι δε καταλαβα τιποτα..θα πηγαινα ..ξανα λεω..σε πολλες παραστασεις..αλλα 20 ευρω..με τιποτα!!

ο κοσμος δεν εχει να φαει και πιο φτηνα δε τα κανουν τα εισητηρια..

περσυ πηγα..προπερσυ πηγα..αλλα αλλες εποχες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...