Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απογευματινά ραντεβού στο Αλεξάνδρας

mariannap

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια πριν από μια εβδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου.Άρχισα λοιπόν να ψάχνω για γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για ιδιωτικό.Βρήκα λοιπόν ένα γιατρό που από αυτά που μου είπανε μου φάνηκε καλός και έκλεισα μαζί του απογευματινό ραντεβού για την Παρασκευή.Η ερώτηση μου είναι η εξής , και θα το εκτιμούσα όποιο κοριτσάκι ξέρει να μου απαντήσει ,αν θα μου κάνει και υπέρηχο την Παρασκευή ή θα πρέπει να κλείσω άλλη μέρα;Απορώ το πρωί δεν μπορούμε να πάμε να δούμε τον γιατρό μας; Γιατί πρέπει να πληρώνουμε 60άρια :( σε μια περίοδο που και το τελευταίο ευρώ έχει αξία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαριαννα και εγω τωρα στο τριτο παιδακι,εφοσον εφυγα απο την αθηνα,πηγαινα σε ενα γιατρο του νοσοκομειου που πληρωνα 40 ευρω...δεν ξερω αν ειναι μονο στην επαρχια το σαρανταρη...να σου πω την αληθεια αποφασισαμε με τον αντρα μου να παω τελικα αθηνα να γεννησω στη δικια μου γυναικολογο...πρωτον γιατι ο γιατρος του νοσοκομειου εκτος οτι ηταν απαραδεκτος,ενω ολοι λενε τα καλυτερα,ηθελε σε καθε ραντεβου να δινω και σε αυτον λεφτα...δευτερον εχω θεμα με τους πλακουντες που προσφειονται στην μητρα με φοβο να παθω αιμοραγια ακομα και να χασω τη μητρα μου οποτε δεν αξιζει ενας μαλακας(σορυ)να μου τα τρωει και δουλεια να μην κανει...

εμενα θα μου κοστισει η ιστορια 3 χιλιαρικα....αρκετα λεφτα στις μερες μας και με 2 ηδη παιδια....αλλα αν τα βαλεις κατω καθε μηνα 40 ευρω μεχρι τον 8 μηνα και μετα απο 40 ευρω την βδομαδα βγαινει σχεδον 500 ευρω συν οτι ηθελε και λεφτα στη γεννα θα εφευγε ενα χιλιαρικο χαλαρα...χωρια το νοσοκομειο που και εκει πληρωνεις καποια λεφτα αν δεν γεννησεις σε μερα εφημερειας...δηλαδη βγαινουν σιγουρα πιο λιγα λεφτα...αλλα προσωπικα για μενα δεν αξιζει...

μαλλον δεν βοηθησα...απλα σου ειπα την δικια μου εμπειρια με το θεμα του δημοσιου γιατρου...και το χειροτερο ειναι οτι πας και δεν σε θυμαται.....

ευχομαι να βρεις την ακρη και να εχεις πανω απο ολα μια υπεροχη εγκυμοσυνη :)

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας.

bourique και εγώ τα σκέφτομαι όλα όσα έγραψες και αν δεν βρω κανέναν του δημοσίου που να μου κάνει ,με βλέπω και εμένα πάλι σε ιδιωτικό να γεννάω :( .

labrinip πως κλείνει κάποιος ραντεβού στον Χρέλιας ;Αν μπορείς γενικά να μου στείλεις πληροφορίες για αυτόν θα με βοηθούσες πάρα πολύ.

Καλησπέρα και με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!

Οντως δυστυχώς θα δίνεις αυτά τα 60 ευρώ για τα απογευματινά ιατρεία, αλλά ισχύουν για 2 επισκέψεις το μήνα. Αν δηλαδή χρειαστεί να ξαναπάς μέσα στον μήνα δεν θα ξαναπληρώσεις.

Υπέρηχο φυσικά και μπορεί να σου κάνει εκεί, το θέμα όμως είναι ότι επειδή είναι νωρίς ίσως να μην ακούσετε ακόμα καρδούλα οπότε να πρέπει να ξαναπάς! Οπότε για να μην ταλαιπωρείσαι με τα πήγαινε-έλα μήπως να κλείσεις ραντεβού καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα; αλλιώς αν ξαναπάς δεν θα ξαναπληρώσεις, ρώτα όμως για καλό και για κακό μήπως έχει αλλάξει κάτι

enina ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,να σου ζήσει η νεραιδούλα σου

δεν το ήξερα ότι είναι για δύο επισκέψεις το μήνα,την Παρασκευή που θα πάω θα ρωτήσω.Η αλήθεια είναι πως το ξέρω πως δεν θα ακούσω καρδούλα αλλά θέλω να σιγουρέψω ότι προς το παρόν όλα πάνε καλά.Στα πρωινά κάνουν υπέρηχο;Εσύ στο Αλεξάνδρας γέννησες;

Καλησπέρα βρήκα το τηλ του Κου Χρελια είναι 2107702801 ειναι στη Φειδιππίδου στο ιατρείο του ξεκινάς εκει και μετα σε βλεπει στο Αττικό εχω ακούσει τα καλήτερα.

Εναλλακτικα πολύ καλός και ανθρώπινος είνα ο Κος Μπουρνας Νίκόλαος τηλ 2105024118 και αυτος το ίδιο ξεκινάς με το ίατρείο και συνεχίζεις στο Αττικό εκτος αν θες να κλεισεις πρωινό ραντεβου στο Αττικο που δεν πληρώνεις και να ζητήσεις εναν απο τους δυο γιατρούς.

Φιλια Καλή εγκυμοσύνη!

enina ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,να σου ζήσει η νεραιδούλα σου

δεν το ήξερα ότι είναι για δύο επισκέψεις το μήνα,την Παρασκευή που θα πάω θα ρωτήσω.Η αλήθεια είναι πως το ξέρω πως δεν θα ακούσω καρδούλα αλλά θέλω να σιγουρέψω ότι προς το παρόν όλα πάνε καλά.Στα πρωινά κάνουν υπέρηχο;Εσύ στο Αλεξάνδρας γέννησες;

Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά! Ναι στο Αλεξάνδρα γέννησα. Ρώτα για καλό και για κακό αλλά δεν φαντάζομαι να το έχουν αλλάξει για τις 2 επισκέψεις το μήνα. Για τα πρωινά δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αν κάνουν υπερήχους, το doppler που το έκανα εκεί το έκανα πρωί αλλά για απλούς υπερήχους δεν ξέρω...

Και πάλι με το καλό! και μην ανησυχείς καθόλου, γνώρισε και τον γιατρό να δεις πως θα "δέσετε" και όλα καλά θα πάνε! Παρεμπιπτόντως, ποιόν έχεις;

Καλημέρα κορίτσια και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ....ελπίζω να μα "κάνει " ο γιατρός.Τον λένε Σύνδο Μιχάλη μου τον σύστησαν για καλό αλλά ποτέ δεν ξέρεις ,κάθε μανούλα έχει την δική της άποψη ανάλογα βέβαια και με το πόσο δύσκολη εγκυμοσύνη είχαν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...