Μετάβαση σε περιεχόμενο

ας βοηθησουμε...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!μιλωντας σημερα με τον κολλητο μου μαθαινω οτι εκανε η αδερφη του τεστ και ειναι εγκυος περιπου εναμιση μηνων!η κοπελα ειναι με προβληματα ακοης και ειναι 29 χρονων!!γνωριστηκε μεσω του ιντερνετ με καποιο παλικαρι που ειναι 32 χρονων και εχει ακριβως το ιδιο προβλημα και εκεινος με την ακοη του!!το παλικαρι δεν ειναι ελληνας και εκτος αυτου ειναι μουσουλμανος!!η κοπελα πηγαινε συνεχεια στη χωρα του και κανανε κατα καποιο τροπο διακοπες και γνωριστηκε με τους γονεις του!τωρα,το προβλημα ειναι οτι η κοπελα δεν εχει αναφερει τπτ στους γονεις της,ουτε για μουσουλμανο ουτε για τπτ!αυτος μαθαινοντας για εγκυμοσυνη κανονιζει να ερθει ελλαδα και ειναι ανενδοτος στο να ριξουνε το μωρο!!(και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου!!!!)ειναι και οι δυο ανεργοι και εκτος αυτου ψαχνουν τροπο να το πουν στους γονεις της κοπελας!!ξερω οτι σας κουρασα και δεν σας ενδιαφερει για τον δικο μου κολλητο η την αδερφη του αλλα σας παρακαλω αν καποια πει καποια ιδεα για το πως θα το πουν στους γονεις της κοπελας θα μας βοηθησει παρα πολυ!!!αδελφικος φιλος και μαζι με εκεινον τρεμω και εγω στην ιδεα της ανακοινωσης σε γονεις 79 ο μπαμπας και 70 η μαμα!! ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μηπως για αρχη να μην ανεφεραν το θεμα της θρησκειας;να τους τον γνωρισει αρχικα και να τους πει οτι εχουν σχεση εδω και καμποσο καιρο.οι γονεις να υποθεσω παλαιων αρχων;

να ξεκινησω με ενα...ΩΧ!!!

οι γονεις της κοπελας ειναι μεγαλοι σε ηλικια κ φανταζομε λιγο πισω...η γνωμη μου ειναι να το ξεφουρνησει μια κ εξω μπορουν να παντρευτουν στο δημαρχειο...

δεν ξερω...η κοπελα θα μπορουσε να τον ακολουθησει???η το παλικαρι ισως....σχεσεις διαφορετικης θρησκειας κ κουλτουρας εχουν ενα βαθμο δυσκολιας οχι απο το ζευγαρι αλλα απο τον περιγυρω κυριως..γονεις αδερφια...

νομιζω πως αν δεχοταν το παλικαρι να βαπτισθει τα πραγματα θα κυλουσαν καλυτερα για την κοπελα...οχι ομως για τον νεαρο...τι θα σκεφτοταν οι δικοι του???

μονη λυση βρισκω να το ξεφουρνισετε οπως ειναι κ να γινει οπωες ειπα γαμος σε δημαρχειο χωρις να χρειαστει να αλλαξοπιστηση κανεις...

η συμβουλη μου ειναι να μην φοβαται καθολου να μιλησει...αν αγαπιοντε και το σημαντικοτερο αν θελουν να κρατησουν αυτο το παιδακι πρεπει να ειναι ειλικρινης!!

τι παει να πει ειναι παλαιων αρχων??σε τι κοινωνια ζουμε και σε ποιον αιωνα??

ειμαι παντρεμενη με μουσουλμανο τουρκο ζω στην κωνσταντινουπολη,γνωριστηκαμε απο το ιντερνετ τυχαια...

οταν το ειπα στους δικους μου και ειδικα στον αδερφο μου φανατικος εθνικιστης ειπαν τα δικα τους για καμποσες μερες....και που οι μουσουλμανοι ετσι....και αυτο...και εκεινο....μολις τον εφερα σπιτι να τον γνωρισουν τους κερδισε κατευθειαν,ξεχασαν καταγωγη και θρησκειες!!!

τωρα ειμαστε παντρεμενοι εχουμε παιδακι μενω στην κωνσταντινουπολη βαφτισα το παιδι μου και εκανα και την τουρκικη τελετη!!!

η θρησκεια δεν μπηκε ποτε αναμεσα μας!!!

ο αδερφος μου τον φοναζει ...αδερφε...και η μανα μου περηφανευετε για το ποσο καλο γαμπρο εχει!!!!

μην φοβαστε τιποτα,και να σας αρνηθουν εσεις θα επιμεινετε σε αυτο που θελετε εσεις και οχι σε αυτο που θελουν οι οικογενειες σας....θα σας αποκλειρωσουν???ελεος τοτε δεν αξιζει καν να την λετε οικογενεια....οι γονεις ειναι νομος να ειναι ευτηχισμενοι με την ευτηχια των παιδιων τους....αυτα πες τους...με αγαπη....

rebbeka συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

η ευτυχία των παιδιών πρέπει να είναι πάνω από τα πιστεύω των γονιών, εφόσον δεν βλάπτουν κανέναν με τις πράξεις τους!!!

Το σημαντικό είναι η διαφορές της νοοτροπίας (όχι μόνο θρησκευτικές) να μην μπουν ανάμεσα στο ζευγάρι...

όλα τα άλλα με τον καιρό θα βρουν τον δρόμο τους και την θέση τους...

flora12 πες της να είναι δυνατή, να πιστεύει στην σχέση τους και στο παιδάκι που θα έρθει στον κόσμο και να μην στεναχωριέται! όλα βρίσκουν τον δρόμο τους, κι αν δεν συμφωνούν οι γονείς, έχει αδελφό και φίλους που θα την στηρίξουν!!!

αν τα παιδια ειναι ανοιχτομυαλα και δεν δινουν σημασια σε θρησκειες και νοοτροπιες,και γενικα ξεκαθαρισουν απο νωρις την θεση τους πανω σε αυτα τα θεματα,μετα ολα ειναι παιχνιδακι!!!!

εμενα αν ο αντρας μου δεν ηταν ανοιχτομυαλος δεν θα προχωρουσα!!!αυτο πρεπει να το δει το κοριτσι για να μην μπον εμποδια στην σχεση αναμεταξυ τους!!!!

και φυσηκα στο παιδι που θα ειναι αναμεσα σε δυο διαφορετικες χωρες!!!ειναι μια κατασταση λεπτη αλλα και ευκολη αν την χειρηστεις σωστα και οχι με πρεπει!!!

ΑΧ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ...ΑΧ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ.ΑΝ ΘΑ ΔΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ....

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ Η ΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.....(ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...