Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Πως είστε?? Εμείς πολυ καλα! Έγινε κ η καμπύλη σακχάρου, ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιο θέμα, προχωράμε! Με έχει πιάσει ένα άγχος γενικά με τις ετοιμασίες κ όλα αυτά! Δεν έχω κάνει τπτ βέβαια ακόμα θεωρώ ότι έχω χρόνο, αλλά από τον άλλο μήνα θα πρέπει να τρέξω λίγο τα πράγματα! Εσείς πως πάτε? Πείτε τα νέα σας! Τα μωράκια σας λογικά τα νιώθετε έντονα πλέον!
@Sia A μου ευχαριστώ πάααααρα πολύ..!!!!
Αμήν! αμήν! αμήν!
Τις ενέσεις δεν τις γλυτώνω εννοείται, θα ξεκινήσω φαντάζομαι την προγεστερόνη στις 13/06 μετά τον υπέρηχο και μετά δεν έχει σταματημό. 😵αλλά υπομονή, είναι για καλό σκοπό..!!! 🌈🌈
Κορίτσι μου είναι λογικό να έχεις τέτοια χαρά!!! Περίμενες 3 μήνες (κ μπράβο σου εγώ δεν θα την πάλευα 😵) κ τώρα ΄ήρθε η στιγμή που είσαι όλο κ πιο κοντά στο όνειρο 😊 Δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί για σένα, σου αξίζει κ αυτή τη φορά να πάει καλά, κ μακάρι να φωλιάσουν κ τα 2 στην κοιλίτσα σου 🙏🥰 Μια χαρά κ τα χαπάκια, τυχερή που δεν έχεις ενέσεις προς το παρόν 😊
@almira μου όλα όσα περιγράφεις είναι φυσιολογικά!!! Με το καλό ο υπέρηχος την Τρίτη 😊 Είναι φανταστικοί όλοι οι υπέρηχοι, θα διαπιστώσεις κάθε φορά τη μαγεία 🥰
Στα δικά μου νέα ακόμα έχω πόνους κ λίγα μπεζ, αν δεν έρθει μέχρι Σάββατο θα μιλήσω με τη γιατρό 😉
Εγώ έκανα τεστ μία μέρα πριν τη χοριακή και βγήκε θετικό, πολύ αχνό βέβαια αλλά θετικό. Νομίζω ότι θα δείξει και σε σένα το Σάββατο αν κάνεις.. υπάρχει όμως πάντα και το ενδεχόμενο να μην δείξει και η χοριακή όντως να είναι ανεβασμένη.. επομένως ή κάνεις το τεστ να σου φύγει το άγχος το Σάββατο ή περιμένεις την Τρίτη τη χοριακή.