Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας! Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας! Γέννησα πρίν 4,5 μήνες κ απο τότε θηλάζω αποκλειστικά. Περίοδο κανονική δεν έχω απλά το πρωί είδα μόνο μια μικρή κηλίδα κ στο σκούπισμα ελαφρώς.

Το ίδιο είχε συμβεί πρίν 2μήνες.Πρίν την εγκυμοσύνη είχα ελάχιστη ροή κ μου κρατούσε 2μέρες 3 στη καλύτερη φαση.

Γι'αυτό το λόγο έκανα συχνά ορμονολογικές εξετάσεις κ βάσει των υψηλών τιμών που είχα σε fsh,lh,E2 μου είχαν πεί οτι είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση άν κ 22χρονών τότε.

Θέλω να κάνω πάλι ορμονολογικές να δώ σε τί κατάσταση βρίσκομαι αλλα αναρωτιέμαι άν ο θηλασμός επηρεάζει το αποτέλεσμα των τιμών ή όχι;;

Απο τη στιγμή που έρχεται περίοδος λογικά οι ορμόνες δεν επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα; Γνωρίζετε άν υπάρχουν συγκεκριμένες τιμές κατα τον θηλασμό;

Επίσης άν ξέρετε να μου πείτε,ωορηξία κάνουμε όταν θηλάζουμε;

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα κ να μου απαντήσετε άν γνωρίζετε κάτι! :)

Ευχαριστώ! :D

Δημοσίευση

απο οσα γνωριζω ο θηλασμος επιρεαζει ορμονες...γι αυτο και δεν ερχεται περιοδος σε πολλες γυναικες...

γιατι δεν μιλας με τον γυναικολογο σου;;;ειναι ο πλεον καταλληλος για αυτο που ρωτας ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...