Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρησμενος φρονιμητης και πρωτο τριμηνο!


Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!βρισκομαι στην 9η βδομαδα κυησης και υποφερω απο πρισμενο φρονιμητη με αποστημα.εχω παρει ηδη μια αντιβιωση και μου ειπαν οτι εξαγωγη δεν μπορει να γινει γιατι ειναι εσωτερικος και χρειαζεται ακτινογραφια και για αλλους λογους.εγω ομως δε καταλαβαινω τι πρεπει να κανω???δεν ,πορω πια να υποφερω τον πονο και τι πρεπει να κανω να παιρνω συνεχεια αντιβιωσεις μεχρι να γεννησω???? :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πειτε μου σας εχει τυχει κατι παρομοιο και πως το αντιμετωπισατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!καταρχην συγχαριστηρια για την εγκυμοσυνη σου!

Ειχα κι εγω πολλα προβληματα με τα δοντια στην αρχη..φοβομουν να παω οδοντιατρο και προσπαθουσα να διωξω τον πονο με πιο ακινδυνουσ τροπους(γαργαρες με ουζο) στον τεταρτο μηνα πηγα οδοντιατρο γιατι επεμενε ο γιατρος οτι ειναι χειροτερα να πονας κι εκανα σφραγισμα κτλ..ο γυναικολογος μου επετρεπε και αντιβιωση να παρω και ακτινογραφια να κανω(σου βαζουν μια ποδια στην κοιλια και δεν περνα ακτινοβολια) αλλα ο οδοντιατρος δεν ηθελε να κανει τετοια πραγματα και φτιαξαμε οτι φτιαχνεται χωρις πολλα πολλα φαρμακα και θα παω να τα τελειωσω αφου γεννησω..

Ατιμο πραγμα οι φρονιμητες..κι εμενα αποφασισε να βγει τωρα στην εγκυμοσυνη αλλα φσινεται το μετανιωσε γιατι σταματησε να με ενοχλει..

Μακαρι με την αντιβιωση να φυγει το αποστημα μπας και το καθυστερησεις λιγο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για την απαντηση !με την αντιβιωση μου ξεπριστηκε αλλα δεν προλαβαν να περασουν 2 μερες και ξανα τα ιδια.ελπιζω τουλαχιστον να μπορεσω να κανω υπομονη μεχρι τον τεταρτο,αυτο για την ποδια δεν το ηξερα!μετο καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου ,απ'οτι βλεπω δεν αργεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ..ειμαι στην αναμονη..

Την αντιβιωση πρεπει να την περνεις μεχρι το τελος, δλδ οσες μερες σου ειπε ο γιατρος..και οχι να την σταματας μολις περασουν τα συμπτωματα..ρωτα ξανα τον γιατρο σου καλυτερα..ξερω οτι οι επεμβασεις επιτρεπονται στο β τριμηνο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι έπαθα ακριβώς το ίδιο στο α τρίμηνο που δεν επρεπε να κάνω τίποτα.... το καθάριζα σχολαστικά κάθε μερα μετα απο καθε γευμα κ υποχώρησε το πρήξιμο μόνο του..απο τοτε δεν με εχει ενοχλήσει ξανα....πω πω θυμ,αμαι είχα πρηστεί κ χτυπαγε σαν καρδια....μου ποναγε κκ το κεφαλι....αλλα εκανα υπομονή..............1 βδομαδα..........

περαστικα κ με το καλό το μωρακι σου....... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

κ εγω επαθα ακριβως το ιδιο αλλα ημουν στον 6ο μηνα

η εναλλακτικη που μου ειχαν δωσει κ ο οδοντριατρος κ ο γναθολογος κ ο γυναικολογος ηταν οτι μπορουσα να το καθαρισω, απλα για να μη με ποναει μεχρινα γεννησω κ μετα να το εκανα εξαγωγη

εγω εκανα την εξαγωγη τελικα

με το καλο το μπεμπακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maimoudaki....

μόλις συνήλθα ας το πούμε απο κάτι παρόμοιο...ένας φρονιμήτης την είδε να "ανατείλει"όπως μου είπε η οδοντίατρός μου πριν απο λίγες μέρες.Ο πόνος τρομερός,δεν άνοιγε το στόμα,δεν μπορούσα να φάω κλπ.Πήρα μια μέρα ντεπόν(ανά 6ωρο με συμβουλή του γιατρού μου)και πήγα στην οδοντίατρο η οποία μου είπε δεν μπορεί να κάνει τώρα εξαγωγή...μου σύστησε Αμοξίλ,ήπια αντιβίωση που όμως δεν ήθελα να πάρω..θα σε ανακουφίσει να κάνεις μπουκώματα με χλιαρό χαμομήλι που δρα σαν αντισηπτικό.Επίσης να είναι γενικά τα δόντια σου σε καλή κατάσταση και καθαρά αποτρέπει επιπλέον μικρόβια που πιθανόν να επιδεινωνουν την κατάσταση.Εγώ έκανα μπουκώματα και με κάποιο αντιμικροβιακό απο το φαρμακείο και με ανακούφισε πολύ.

Ρώτα τον γιατρό σου...

Όλα καλά θα πάνε,υπομονή και μην ανησυχείς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαιρη, μια φιλικη συμβουλη θα σου δωσω..

αν ειναι να κανεις εξαγωγη φρονιμητη (οποτε κ να την κανεις) να την κανεις σε γναθολογο

2 γνωστες μου εκαναν σε οδοντιατρο κ τους εσπασε το πλαινο δοντι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια χαρα κ απο εμενα ..

Τι μου θυμισες με τον φρονιμιτη τωρα ..Αστα να πανε ηταν η κατασταση ..Εμενα με επιασε στην αλλαγη του μηνα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ..χαλι μαυρο ημουν ..ειχα πρηστει κ κοντευα να πεσω απο το παραθυρο απο τον πονο ..Ο γυναικολογος μου σε συνεργασια με τον οδοντιατρο μου μου επετρεψαν να παρω αμοξιλ των πεντακοσιων για 4 ημερες ..Παραλληλα μου εδωσαν κ ενα διαλυμα απο το φαρμακειο για γαργαρες ..το εκανα κ αυτο οπως κ μπουκωματα με χαμομηλι ..μου πηρε περιπου μια εβδομαδα να ερθω στα ισα μου αλλα εν τελει το ξεπερασα ..ομως ο πονος ηταν πραγματι το κατι αλλο δεν υπηρχε χειροτερο ..το μονο που επαιρνα σαν παυσιπονο ηταν ντεπον αναβραζον κ τιποτα αλλο ..

Στην δευτερη εγκυμοσυνη ευτυχως δεν μου εκανε τιποτα παρομοιο αλλα για να τελειωνω μια κ καλη με δαυτον τον εδιωξα απο την ζωη μου κ την μασελα μου πριν καμποσους μηνες ..Πηγα σε γναθολογο καναμε την επεμβασουλα κ τελος ..ουτε γατα ουτε ζημια ..Οπως σου εγραψε κ η μαιμουδακι αν αργοτερα οταν θα γεννησεις με το καλο τεθει θεμα να τον ..αποχωριστεις κ συ καλυτερα να απευθυνθεις σε γναθολογο γιατι εχω ακουσει κ γω παρομοιες ιστοριες κ ειχα φρικαρει ..

εγω θα σου ευχηθω με το καλο το μωρουδακι σου , κ υπομονη με το δοντι ..δεν τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν γυναικολογος κ οδοντιατρος για να σε ανακουφισουν καπως ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειχα βγαλει 2 πριν ξεκινησουμε προσπαθειες για παιδι, γιατι μου ειχε πει η οδοντιατρος οτι αν 1 στο εκατομμυριο με πιασει στην εγκυμοσυνη δε θα μπορω να κανω εξαγωγη. Τωρα τι θα σου κανουν εσενα,δε ξερω. Τι γκαντεμια βρε κοριτσι μου και εσενα να σε πιασει τωρα!!!! :o:o:o

Παντως ρωτα το γιατρο σου γιατι δε γινεται ουτε να πονας ουτε να παιρνεις συνεχεια αντιβιωση. Και απορω πως δε σου βρηκαν λυση αμεσως. Ευχομαι τα καλυτερα. Ολα τα στραβα στην εγκυμοσυνη μας σκανε πια;;;; :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...