Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μέτρηση σακχάρου (κύησης)-απορίες

etoile!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μου βρήκαν διαβήτη κύησης και άρχισα διατροφή και καθημερινές μετρήσεις...

Έχω μερικές απορίες όμως και θα πάω στη γιατρό μετά από 1 εβδομάδα...

1. Όταν κάνω μετρήσεις ταλαιπωρούμαι για να βγάλω αίμα. Έχει 4 σκάλες η συσκευή, την έχω βάλει έως τη 2η γιατί φοβάμαι μην πονέσω :lol: . Να τη βάλω στο 3;;; :shock:

Μόνο στο πολύ μικρό δάχτυλο δεν έχω πρόβλημα!!!

Επίσης, μόλις πατάτε το κουμπί για να τρυπήσετε, το αφήνετε αμέσως ή το κρατάτε πατημένο για 1-2 δευτερόλεπτα;;; Εγώ το κρατάω πατημένο,αλλά νομίζω ότι το κάνω λάθος. Άμα όμως το αφήσω αμέσως, δε τρυπάει καθόλου!!!

2. 'Οταν βγείτε έξω για ''καφέ'', τί πινετε;;; Καφέ,σοκολάτα,χυμούς δε κάνει... Να πίνουμε σόδα;;;; :D Έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι αλλά δεν αντέχω άλλο!!!! :cry::cry::cry:

Μια εβδομάδα το κάνω και έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά. Δε με νοιάζει το λίγο φαγητό ,αλλά η ταλαιπωρία με τις μετρήσεις και τα χρονικά όρια... :cry::cry::cry::cry::cry:

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αμαν βρε κοριτσακι μου,τι τραβας κι εσυ;κι αλλο προβλημα;

ειχα κι εγω διαβητη κυησης και εκανα 3 μετρησεις την ημερα + 2 ινσουλινες.

θα ρυθμισεις στη πιο μεγαλη σκαλα το σκαρφιστηρα σου.δεν πειραζει που το πιεζεις για λιγο μετα.πρεπει ομως να τρυπας και τα αλλα δακτυλα γιατι στο τελος θα σε ποναει το μικρο.

καφε μπορεις να πιεις εναν ελαφρυ αλλα χωρις ζαχαρη.χυμο εμενα δεν με αφηναν γιατι τα φρουτα εχουν ζαχαρη.ετρωγα να φανταστεις μονο ενα φρουτο την ημερα.

εαν χρειαστεις κατι ρωτησε με.

Αχ και νομιζα ειμαι μονη μου εδω μεσα με διαβητη κυησης.Εχω κι εγω και το ανακαλυψαμε με καμπυλη ζαχαρου εδω και ενα μηνα σχεδον.Μετριεμαι 3 φορες την εβδομαδα απο 4 φορες πριν και μετα το φαγητο.Κι φυσικα κανω και διατροφη,ολα βραστα ή ψητα,η ζαχαρη απαγορευεται ρητα.Και εμενα τα νευρα μου εχουν γινει κροσσια αλλα πιστεψε με δεν εχουμε αλλη επιλογη.Ευτυχως το εχω ρυθμισει με τη δοατροφη και δεν χρειαζεται να κανω ινσουλινη.

Εμενα μου εδωσε ο γιατρος ζαχαρομετρο της bayer και εχει μεσα ενα πολυ πρακτικο τρυπητήρι.Κι εγω στο 2 το εχω και δεν εβγαζε αιμα αλλα αν ζουλήξεις το δαχτυλο σου γυρω γυρω εκει που τρυπισες θα βγαλει,δοκιμασε το!Και προσοχη κοντα στο νυχι το τρυπημα γιατι πιο κατω εχει αγγεια και δεν κανει, ετσι μου ειπε.

Τι οριο σου εβαλε στο ζαχαρο?Εμενα μου ειπε νηστικια κατω απο 95. Μια ωρα μετα κατω απο 140 και 2 ωρες μετα κατω απο 120.Τωρα αν πλησιαζω και λιγο το οριο δεν χαλασε ο κοσμος.

Θα χαρω να τα λεμε να βοηθαει η μια την αλλη!!!Καλο κουραγιο, ολα για τα μωρα μας.Να σου πω και το θετικο της υποθεσης....εμειναν μονο 2 μηνες γιατι θα γεννησουμε 15 ημερες νωριτερα,στο ειπε ο γυναικολογο σου?Και την ιδια ημερα μου ειπε ο διαβητολογος που θα γεννησω μπορω να φαω 1 τουρτα μονη μου!! :lol::lol:

Ναι, ναι,ολα σε μενα!! :lol:

Ο γιατρος μου λεει ''με εσενα δε βαριεμαι ποτε!!" :lol::lol::lol::lol:

Το φοβερο ειναι οτι δεν εχω παρει κιλα. Μονο η κοιλιτσα μεγαλωνει. Αφου κανεις δε πιστευει οτι ειμαι στον 7ο! Και ο γιατρος επαθε σοκ που ειχα σακχαρο, δε το περιμενε!!!

Για 2 εβδομαδες νωριτερα δε μου ειπε, αλλα για 1...Πω πω ,ειναι τοσο κοντα;;;; :D

Τυχερη εισαι που τρυπιεσαι τοσο λιγο!! Εγω ολη την εβδομαδα, εκτος Κυριακης. Θελω να πιστευω οτι θα μου τα μειωσει αμα δει ποσο καλες μετρησεις εχω...

Η διατροφη μ αρεσει πολυ. Μ αρεσει που τρωω υγιεινα και ας στερουμαι πραγματα. Ξερω τουλαχιστον οτι τρωω πραγματικα ο,τι χρειαζεται το μωρο μου.

Σημερα εβαλα το μετρητη στο 2 και δοκιμασα. Εβγαλε αιμα με τη μια και χωρις ζουληγμα!!! Χαρηκα τοσο πολυ!!! :lol:

Με εκνευριζουν και συζυγος και γιατρος ''ελα μωρε, ενα τσιμπηματακι ειναι''. Εμ,αυτοι δε θα καταλαβουν ποτε τι τραβαμε στην εγκυμοσυνη... Λες και με πειραζει το τσιμπημα, οχι οτι ολο κατι βγαινει και ειμαι μεσα στο αγχος και πλεον ολη μου η ζωη ειναι σε προγραμμα, ουτε να βγω μια βολτα δε μπορω!!! :shock::shock::shock:

Ευτυχως ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα, αυτο με κανει να ξεχναω τα παντα!!! :D

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου καθολου,ολα θα πανε καλα.αρκει να ακολουθεις πιστα αυτα που σου λεει ο γιατρος σου.εγω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν πηρα ουτε ενα κιλο,γιατι εκανα αυστηρη διατροφη.το μωρο μου το γεννησα με καισαρικη στις 37εβδ.+ 3μερες.το βαρος του ηταν καλο 2900kg.γνωριζεις φανταζομαι οτι διαβητης κανει μεγαλα μωρα;

εγω ειχα προβλημα με το σακχαρο νηστειας.εκανα ινσουλινη απο τον 5ο μηνα και τελικα ρυθμιστηκε στα μισα του 8ου μηνα.περιττο να σου πω οτι τρυπιομουν μεχρι 2 μερες πριν τη καισαρικη.

φρικη!!!!τωρα ομως ειναι ολα περασμενα ξεχασμενα.ο μπεμπακος μου σε 5 μερες γινεται 2 μηνων και ειμαστε και οι δυο υγειεστατοι!!!

υπομονη κοριτσακια!!!

Και΄γω μια από τα ίδια περνάω. Κάνω διατροφή 3 μήνες, ευτυχώς σε λίγες μέρες γεννάω και γλιτώνω. Άσε που έχω χάσει 5 κιλά, ευχάριστο βέβαια δεν το συζυτώ. Για να κατέβει αίμα, πλένεις με ζεστό νερό τα χέρια και έχοντάς τα προς τα κάτω κάνεις μασάζ από τον καρπό και κάτω προς την παλάμη (αυτά τα γράφει στις οδηγίες των ταινιών που έχω) και δεν θα έχεις πρόβλημα έτσι. Πρέπει να έχουν στεγνώσει πολύ καλά τα χέρια. Εγώ έχω της Abbot τον μετρητή precision xceed και το στυλό τριπήματος easy touch το οποίο η γιατρός μου ρύθμισε στο 5.

Το θετικο κοριτσια ειναι οτι μολις γενναμε φευγει αμεσως επειδη αφαιρειται ο πλακουντας.

Τονια γιατι σε πηγε μεχρι 37 εβδομαδες?εμενα μου ειπε στις 36 πρεπει να γεννησω....μηπως πρεπει να παρει συγκεκριμενα κιλα?

καλημερα!!!

εμενα ο διαβητης καταρχας δεν αποτελουσε τη μονη ενδειξη για να κανω καισαρικη.αλλα και ενα παλιο χειρουργειο στην μητρα + η αρτηριακη πιεση που καποιες φορες στην εγκυμοσυνη τσιμπουσε.καλο ειναι να εισαι μια εβδομαδα στο μηνα σου.και για το βαρος του μωρου αλλα για να ειναι και πιο ωριμο το αναπνευστικο του.εγω μενω σε νησι και τα προσεχουμε λιγο αυτα,γιατι εαν συμβει οτιδηποτε ειναι δυσκολο να γινουν διακομιδες στην αθηνα.

θελει μεγαλυτερη προσοχη στις διαβητικες που κανουν ινσουλινη στην εγκυμοσυνη,γιατι υπαρχει κινδυνος στη διαρκεια του τοκετου και μετα να παθει το νεογνο,αλλα και η μητερα υπογλυκαιμια.με την καισαρικη ειναι πιο ελεγχομενη η κατασταση.εμενα το μωρακι μου ευτυχως ηταν καλα.εγω εκανα μια υπογλυκαιμια μετα απο μια ωρα,η οποια φυσικα αντιμετωπιστηκε αμμεσα και ολα πηγαν τελεια.

Να εχεις στο νου σου παντα οτι απο δω και περα θα πρεπει να προσεχεις στη ζωη σου,ειδικα τη διατροφη,γιατι οι γυναικες με διαβητη κυησης ,εχουν προδιαθεση για διαβητη τυπου 2.

Εμενα μου ειπε 1 εβδομαδα πριν την ΠΗΤ,αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Ελπιζω να μη με παει για καισαρικη μονο, κατι που το ψιλοφοβαμαι οτι θα γινει!!!

Τελικα τρυπιομουν λαθος απο τον φοβο μου, θελει κοντα στο νυχι.Τωρα βγαζει αφθονο αιμα και χωρις να το πιεζω!!!!Και το εχω στο 1!!! Χαρηκα τοσο πολυ, γιατι καποιες φορες απο την βλακεια και τον φοβο μου τρυπιομουν σε 5 δαχτυλα για να βγαλω 1 φορα αιμα!!!!Ειχα φρικαρει μιλαμε!!!

Η διαιτα/διατροφη μ αρεσει!!! Τρωω υγιεινα για τον μπεμπακο μου και θα γινω και κορμαρα!!! :lol::lol::lol:

Αλλα δε μπορω αυτο το προγραμμα βρε κοριτσια μου, θες να πας μια βολτα και πρεπει να κανεις ολοκληρο χρονοδιαγραμμα!!! :lol:

Και το κακο ειναι οτι οντως εχουμε 30-70% πιθανοτητες να παθουμε σακχαρο μεχρι τα 40 μας!!! Ελπιζω να το γλιτωσουμε... Δε θα αντεχα για ολη μου τη ζωη να τρυπιεμαι.. Μαλλον πρεπει να αναθεωρησουμε τον τροπο διατροφης μας μονιμα και μετα τη γεννα!!!! :roll::roll::roll:

Να χαιρεστε τα μωρακια σας! Ειναι ενα θαυμα και αξιζει καθε ταλαιπωρια!!! :D:D:D

Αντε, αλλους 2 μηνες και θα εχω το μπουμπουκακι μου!!! Ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!! :D

etoile καλησπερα!Τι διατροφολογιο σου εχουν βαλει/αν δεν βαριεσαι γραψε ενα δειγματακι.Κορμαρα πως θα γινεις καλε αφου απωλεια κιλων απαγορευεται...?

etoile καλησπερα!Τι διατροφολογιο σου εχουν βαλει/αν δεν βαριεσαι γραψε ενα δειγματακι.Κορμαρα πως θα γινεις καλε αφου απωλεια κιλων απαγορευεται...?

Βασικα δε νομιζω να απαγορευεται, αρκει να τρως σωστα, να μη στερεισαι τροφες...Πολλες κοπελες χανουν κιλα!!!

Αλλα ενταξει, δεν εννοω οτι θα χασω και 20 κιλα!! :lol:

Απλα θα παιρνω μονο του παιδιου/μητρας κτλ και οταν γεννησω θα τα χασω αμεσως και θα ειμαι μια χαρα. :D

Η διατροφη ειναι αυτη

Επιλογές πρωινού

• 1 ποτήρι γάλα 1,5% νε 4 κ.σ. δημητριακά ολικής

• 1 ποτήρι γάλα 1,5% με 2 φρυγανιές ολικής ή σικάλεως με λίγο βιτάμ

Δεκατιανό

• 1 γιαούρτι 2% με 1 φρυγανιά σικάλεως ή 1 φρούτο

Επιλογές μεσημεριανού

• Μπιφτέκι ή μπριζόλα μοσχαρίσια ψητά 150 γρ με 1 σαλάτα εποχής και με 2 φέτες ψωμί ή 1 πατάτα ψητή και 1 φέτα ψωμί μαύρο, 1 φρούτο

• Κοτόπουλο στήθος ή μπούτι χωρίς την πέτσα 150 γρ και 2 φέτες ψωμί ή 1 πατάτα ψητή και 1 φέτα ψωμί μαύρο ή ½ φλυτζάνι ρύζι και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως με 1 σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο , 1 φρούτο

• Ψάρι 150 γρ με 1 σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και 2 φέτες ψωμί μαύρο ή 1 πατάτα ψητή και 1 φέτα ψωμί μαύρο ολικής ή σικάλεως, 1 φρούτο

• Λαδερό (φασολάκια,μπάμιες,κ.τ.λ.) 2 φλυτζάνια μαγειρεμένα με 90 γρ τυρί και 2 φέτες ψωμί ολικής ή σικάλεως,σαλάτα εποχής, 1φρούτο

• Όσπρια 1 φλυτζάνι, 30 γρ. τυρί με σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και 1 φέτα ψωμί μαύρο, 1 φρούτο

• Μοσχάρι κοκκινιστό 150 γρ με 1 φλυτζάνι ζυμαρικά ολικής και σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο, 1 φρούτο

Απογευματινό

• 1 γιαούρτι 2% ή 1 ποτήρι γάλα 1,5% ή 1 φρούτο

Βραδινό

• 1 τοστ με 2 φέτες ψωμί ολικής ή σικάλεως, 1 φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα γαλοπούλα και σαλάτα με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο

• 90γρ ψάρι ή κοτόπουλο με σαλάτα με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως

• Σαλάτα με 2 αυγά βραστά, 30 γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως

• Σαλάτα με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο με 90γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως

• ½ μερίδα μεσημεριανό

Προ ύπνου

• 1 φρούτο

Εγω σκαω, σε σημειο να θελω να μη τρωω καποια γευματα, αλλα απαγορευεται!!!

Αμα ξαναμεινω εγκυος παντως θα το ακολουθησω απο την αρχη, ειναι τελειο για εγκυμοσυνη!! Τρως πραγματικα οσα χρειαζονται!!!!

γεια σας κοριτσια...εγω ειμαι στην 35 εβδομαδα κι επισης διαβητη κυησης.... :( ..μετριεμαι 2 φορες την ημερα εδω και 2 μηνες...βεβαια κανω και μερικες παρασπονδιες, με επιπτωση να ανεβαινει λιγο πανω απο τα ορια το ζαχαρο...εσας σας τυχαινει?..αλλα, μερικες φορες πειναω τοσο πολυ!!!! Τι να κανω???

Παρολα αυτα, πριν 2 μερες που εκανα ΝΣΤ, διαπιστωσε ο γιατρος πως η κοιλια του μπεμπη δε μεγαλωνει, οπως τα υπολοιπα (κεφαλι, μηροι..)...εχω τρομοκρατηθει...λετε να φταινε οι παρασπονδιες????? αυριο εχω κανονισει και με την ενδοκρινολογο...

Ο γιατρος με εβαλε να κανω ενεση κορτιζονης την ιδια μερη και αλλη μια σε μια βδομαδα (για να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του), επισης να κανω κι αλλο ενα ΝΣΤ σε μια βδομαδα..επισης ανεφερε οτι θα χρειαστει μαλλον να γεννησω νωριτερα....

δεν ξερω, αλλα απο προχθες ειμαι σε αναμενα καρβουνα.... :( .....

...ξεχασα να ανφερω πως οι μεγαλοι υπερηχοι (αυχενικη, β΄επιπεδου,κλπ) εδειχναν τον μπεμπη παντα 5-8 μερες μεγαλυτερο..μαλιστα στο doppler ο γιατρος μου ειπε πως ειναι 10 μερες μεγαλυτερος κι οτι θα βγει πανω απο 3500 κιλα!!!!!!!!!....τι να πιστεψω πια, δεν ξερω.... :?

Μαγδα καλησπερα και με το καλο το μωρακι σου.Δεν πιστευω οτι οι παρασπονδιες εχουν σχεση με το μεγαλωμα του μωρου.Ισως ειναι κατι φυσιολογικο αυτο που σημβαινει....μονο ο γιατρος θα σου λυσει την απορια σου.

etoile καλε εσυ τρως μια χαραααααααααα!!!!!!Εγω λυσαω της πεινας,με 90 γρ κοτοπουλο,ψαρι,μπιφτεκι και μονο ψητα ή βραστα......ουτε για αστειο κοκκινιστο,ψωμι 30 γρ,τυρι 30 γρ ισα με σπιρτοκουτο και μετα απορει ο διαβητολογος γιατι χανω κιλα!! :-?? [smilie=banghead.gif]

σε ευχαριστω anastasia μου...περιμενω πως και πως να μιλησω με τον ενδοκρινολογο μου αυριο....ευχομαι να μη φταινε οι παρασπονδιες μου στο φαγητο που η κοιλιτσα του μωρου μου δεν παιρνει βαρος.....!!!!! :(

Μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου ολα καλα θα πανε, ισως λιγο στασιμο τωρα και μετα παλι κανονικα!! οτι θελουν μας κανουν τα μωρακια μας!! :D

γεια σας κοριτσια...εγω ειμαι στην 35 εβδομαδα κι επισης διαβητη κυησης.... :( ..μετριεμαι 2 φορες την ημερα εδω και 2 μηνες...βεβαια κανω και μερικες παρασπονδιες, με επιπτωση να ανεβαινει λιγο πανω απο τα ορια το ζαχαρο...εσας σας τυχαινει?..αλλα, μερικες φορες πειναω τοσο πολυ!!!! Τι να κανω???

Παρολα αυτα, πριν 2 μερες που εκανα ΝΣΤ, διαπιστωσε ο γιατρος πως η κοιλια του μπεμπη δε μεγαλωνει, οπως τα υπολοιπα (κεφαλι, μηροι..)...εχω τρομοκρατηθει...λετε να φταινε οι παρασπονδιες????? αυριο εχω κανονισει και με την ενδοκρινολογο...

Ο γιατρος με εβαλε να κανω ενεση κορτιζονης την ιδια μερη και αλλη μια σε μια βδομαδα (για να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του), επισης να κανω κι αλλο ενα ΝΣΤ σε μια βδομαδα..επισης ανεφερε οτι θα χρειαστει μαλλον να γεννησω νωριτερα....

δεν ξερω, αλλα απο προχθες ειμαι σε αναμενα καρβουνα.... :( .....

Εγω μεχρι στιγμης το τηρω απολυτα, σε σημειο εξωφρενικο, παρολο που θελω σαν τρελη να φαω μια παστα!!!!!!!!!!! :lol: Αλλα ενταξει, μ αρεσει το φαγητο που εχει και σκαω, οποτε δε με εχει πιασει κριση λαιμαργιας (ακομα :lol: )! Με τα φρουτακια μου φευγει και η ορεξη για γλυκο.Μια χαρα. :D

Δε νομιζω να φταινε οι παρασπονδιες... Νομιζω οτι καμια φορα απλα ''τυχαινει'', δε ξερω... Αν και εγω δε πολυεμπιστευομαι τους υπερηχους, μια λενε το ενα,μια το αλλο. Ξερεις ποσα περιστατικα εχω ακουσει σαν το δικο σου και σε λιγες μερες τα βλεπουν ολα μια χαρα,στο μεγεθος που πρεπει;;; :D

Παντως μη στεναχωριεσαι,στη χειροτερη σε λιγες μερες θα μας γραφεις απο το μαιευτηριο θηλαζοντας το μπουμπουκακι σου!!!! :D

Μαγδα καλησπερα και με το καλο το μωρακι σου.Δεν πιστευω οτι οι παρασπονδιες εχουν σχεση με το μεγαλωμα του μωρου.Ισως ειναι κατι φυσιολογικο αυτο που σημβαινει....μονο ο γιατρος θα σου λυσει την απορια σου.

etoile καλε εσυ τρως μια χαραααααααααα!!!!!!Εγω λυσαω της πεινας,με 90 γρ κοτοπουλο,ψαρι,μπιφτεκι και μονο ψητα ή βραστα......ουτε για αστειο κοκκινιστο,ψωμι 30 γρ,τυρι 30 γρ ισα με σπιρτοκουτο και μετα απορει ο διαβητολογος γιατι χανω κιλα!! :-?? [smilie=banghead.gif]

Γιατι τοσο λιγο βρε κοριτσακι μου;;; Ειναι φυσιολογικο;; Εγκυος εισαι. Εδω τα δικα μου και μου φαινονται λιγα καποιες φορες... Μηπως να παρεις και αλλη γνωμη απο καποιον που να ειναι διαβητολογος για εγκυους (αν αυτος που πας δεν ειναι βεβαια!!)...

Παντως το κοκκινιστο το φοβομουν και η μετρηση βγηκε μια χαρα!!! Μονο μετα απο ντοματοσαλατα εχω δει λιγο αυξηση (μαλλον επειδη θεωρειται φρουτο),αλλα παλι στα ορια...

Μακαρι να παει ετσι καλα και να μη κανω ενεσεις... Μακαρι να μου μειωσει τις μερες με τις μετρησεις!!! Μακαααααρι :lol::lol::lol:

Μου ειπε για να φαω κοκκινιστο με σαλτσουλα θα πρεπει να αφαιρεσω απο την ντοματοσαλατα μου ποσοτητα και επειδη δεν μπορω να υπολογισω δεν γινεται, αλλα γενικως δεν τον ειδα και πολυ θετικο για αλλαγες,ειναι λιγο κολλημένος στα δικα του!

Ακομα για γλυκο συγκρατιεμαι αλλα αλλες παρασπονδιες εχω ψιλοκανει, λιγο παραπανω μακαρονια,λιγο το ζυγισμα,ιδίως το μεσημερι με τη σαλατα θελω λιγο ψωμακι παραπανω...του Θεου εειναι μωρε δωστε την εγκυο λιγο παραπανω!

Μου ειπε για να φαω κοκκινιστο με σαλτσουλα θα πρεπει να αφαιρεσω απο την ντοματοσαλατα μου ποσοτητα και επειδη δεν μπορω να υπολογισω δεν γινεται, αλλα γενικως δεν τον ειδα και πολυ θετικο για αλλαγες,ειναι λιγο κολλημένος στα δικα του!

Ακομα για γλυκο συγκρατιεμαι αλλα αλλες παρασπονδιες εχω ψιλοκανει, λιγο παραπανω μακαρονια,λιγο το ζυγισμα,ιδίως το μεσημερι με τη σαλατα θελω λιγο ψωμακι παραπανω...του Θεου εειναι μωρε δωστε την εγκυο λιγο παραπανω!

Ελα ντε, λες και τα δινουν απο την κατσαρολα τους!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εχεις ρωτησει καθολου για ροφηματα;;; Χθες ηπια εναν καφε φιλτρου (ντεκαφεινέ) σκετο εντελως ,αλλα παλι με μιση καρδια μηπως δεν εκανε. Και που και που κανενα χαμομηλακι ή ασπρο τσαι που εχει ελαχιστη καφεινη. Φανταζομαι ομως οτι σκετα δε κανουν κακο, αφου δεν εχουν θερμιδες,εεε;;;

Πω πω ξερεις ποσο θελω να φαω ενα σουβλακι και μια παστα;;;;; :cry:

Αφου ξακαθαρισα στον αντρα μου οτι μολις βγουμε απο το μαιευτηριο, μια εβδομαδα θα τρωμε απεξω, πιτσα -σουβλακια και παστες!!!! :lol::lol::lol:

Αυριο θα παω παλι στη γιατρο... Για να δουμε τι θα μου πει... Αμα της ζητησω μια παστα λες να μου πει ok;;;; :lol::lol::lol::lol:

Τι τραβαω η δολεια η μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΜΑΡΕΣ!!!!!

Ναι,φιδισιες!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Πλακα πλακα εχασα 1 κιλο. Και φαινεται οτι χανω πολυ λιπος, αφου το μπρατσακι μου εχει γινει μια σταλιτσα :cry: . Μεχρι και ο αντρας μου εχει αρχισει και αγχωνεται μην εξαηλωθω (το σκοτωσα;;;; :lol: )....

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ελα ντε, λες και τα δινουν απο την κατσαρολα τους!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εχεις ρωτησει καθολου για ροφηματα;;; Χθες ηπια εναν καφε φιλτρου (ντεκαφεινέ) σκετο εντελως ,αλλα παλι με μιση καρδια μηπως δεν εκανε. Και που και που κανενα χαμομηλακι ή ασπρο τσαι που εχει ελαχιστη καφεινη. Φανταζομαι ομως οτι σκετα δε κανουν κακο, αφου δεν εχουν θερμιδες,εεε;;;

Πω πω ξερεις ποσο θελω να φαω ενα σουβλακι και μια παστα;;;;; :cry:

Αφου ξακαθαρισα στον αντρα μου οτι μολις βγουμε απο το μαιευτηριο, μια εβδομαδα θα τρωμε απεξω, πιτσα -σουβλακια και παστες!!!! :lol::lol::lol:

Αυριο θα παω παλι στη γιατρο... Για να δουμε τι θα μου πει... Αμα της ζητησω μια παστα λες να μου πει ok;;;; :lol::lol::lol::lol:

Τι τραβαω η δολεια η μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλε μολις της πεις θελω παστα ,μπορω να φαω?κατευθειαν θα παει και θα σου την αγορασει μονη της!! :lol::lol: ααααα κι εγω παρειγγειλα την ιδια ημερα που θα γεννησω γλυκο και φαγητο!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!! Πηγα διαβητολογο και διατροφολογο και μου ειπε να μη ξαναπαω γιατι εχω τελειες μετρησεις, να βαλω παραπανω φαγητο στο προγραμμα που εκανα γιατι καποιες φορες πεφτει πολυ το σακχαρο και δε θελουμε να χανω και κιλα και να ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να φαω και λιγη παστουλα (οχι ολοκληρη εννοειται!!!)

Ειμαι τοοοοοσο χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...