Μετάβαση σε περιεχόμενο

1478 XORIAKI KAI META 2415.....GIATI??


Recommended Posts

Kοριτσακια μου γεια χαρα σε ολες σας!ειχα παρα πολυ καιρο να μπω...λογω μπεμπουλας ομως τωρα ξαναεμεινα εγκυουλα και αναζητησα την υπεροχη παρεα σας!!!

Εχω ανυσηχησει λιγακι γιατι.....Τελευταια περιοδο ειχα 4 Αυγουστου,Θετικο Τεστ ειχα 4 Σεπτεμβριου,χοριακη 1478 ειχα στις 9 Σεπτεμβρη και 12 Σεπτεμβρη η χοριακη μου ηταν μονο 2415.....γιατιιιιιιιιιι??? αρχισα να ανυσηχω...ο ιατρος μου μου ειπε ειναι καλουτσικη η 2η χοριακη και ειπε να παω εως το τελος της βδομαδας να με δει....το μπιζελακι το ειδαμε στις 9 Σεπτεμβρη αλλα δεν ειδαμε σακο η καρδουλα...μονο την μαυρη κουκιδουλα!και μου ειπε να ειμαι λιγο ηρεμη και να μην καθαριζω συνεχεια και μου εδωσε ουτροζεσταν και φιλισιν.

Αιμα δεν εχω καθολου...απλα αν ησυχω για την 2η χοριακη....(να σημειωσω οτι την 2η την εκανα σε αλλο μικροβιολογικο).....αχ πειτε ρε κοριτσακια μου...ετυχε σε καμια αλλη κοπελα αυτο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ μπορεί να έπαιξε ρόλο το ότι πήγες σε άλλο μικροβιολογικό. Την επόμενη χοριακή (αν κάνεις) να την κάνεις στο ίδιο με τη δεύτερη φορά.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοειται οτι φταιει το γεγονος οτι την εκανες σε αλλο μικροβιολογικο κεντρο..μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα ειναι....

με το καλο και το δευτερο μωρακι σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι βρε κοριτσακια μου ναναι αυτο παντως εχω φρικαρει.....δεν εχω αιμορραγια ουτε κανενα προβλημα και το μωρακι μαλλον καλα ειναι γιατι εχω πονακια χαμηλα που ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη και λενε οτι ειναι απο την εμφυτευση...αχ τι να πω???παντως μεχρι την Παρασκευη που θα παω να το δω το μπεμπουλινι θα σκασωωωω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω μου και γω πιστευω παιζει ρολο το γεγονος οτι την εκανες σε αλλο μικροβιολογικο την 2η χοριακη!

που θα πας για την 3η χοριακη να πας στο ιδιο με αυτο που εκανες τη 2η για να μπορεις να συγκρινεις σωστα τις τιμες!

σου ευχομαι με το καλο οταν θα πας στο γιατρο να δειτε και σακουλακι και να ακουσετε καρδουλα!

να χεις πιστη και θετικη σκεψη!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αργυρώ και εγώ πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι έκανες την χοριακή σε διαφορετικό , γιατί κάθε μικροβιολογικό ιατρείο έχει τις δικές του μετρήσεις (το έχω τσεκάρει) ,οπότε ηρέμησε και θα δείς που θα πάνε όλα καλά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

θα θελα να βρω καποια ομοιοπαθουσα...για να μου πει οτι ολα πηγαν καλα τελικα και να ηρεμησω αλλα τιποτα.....γιαυτο εχω αρχισει και ανησυχω... :|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω καλημερα και απο εμενα!!!

Τι τις θελεις βρε κοριτσι τις χοριακες????Πηγαινε οταν πρεπει να πας στο γιατρο σου, για να δεις το μπιζελακι κανονικα!!Αυτες οι αιματολογικες επειδη ειναι ορμονικου περιεχομενου ειναι λιγο μπαχαλο...Μια γνωστη μου πηγαινε και εκανε καθε δυο μερες χοριακη και την ειχε κατααγχωσει το γεγονος οτι δεν ανεβαινε οσο επρεπε, και της λεγανε οτι μαλλον δεν προχωραει καλα, τωρα εχει μια κορακλα σκετη καραμελιτσα!!!!!Και που να πρωτοριξει τα βρισιδια δεν ηξερε με το αγχος που της προκαλεσαν...ηρεμησε κοπελα μου και μην "ξεψυριζεις τη μαιμου" που λεμε και στο χωριο μου!!!!Να εισαι αισιοδοξη, και φυσικα περιμενουμε νεα σου!!!!!Φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Αργυρω τωρα ξανα που βλεπω τα νουμερα( γιατι κι εμενα με ζαλιζανε με τις χοριακες γι αυτο ακουω χοριακη και φρικαρω!!!!) μια χαρα ειναι η αυξηση ..οσο πρεπει...και την εκανες και σε αλλο μικροβιολογικο....δεν ειναι απαραιτητο να διπλασιαζεται αρκει να εχει >50% αυξηση....και παλι ειναι θεμα οργανισμου....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι με ηρεμησες αρκετα μπορω να πω!!!εγω δεν ηθελα να κανω χοριακη..ο ιατρος μου ειπε και οταν εκανα την πρωτη καταχαρηκα που ηξερα οτι ολα καλα διοτι δεν ειχαμε δει σακο επειδη ημου μονο 5 εβδομαδων.και μετα μου ειπε να επαναλαβω μετα απο 2 ημερες(Παρασκευη εγινε η μια και Δευτερα η αλλη χοριακη )και μετα αρχισε το αγχος!!!καταλαβες κοπελα μου.εγω απο μονη μου δεν θα εκανα τιποτα...εν τω μεταξυ μου εδωσε και τα ουτροζεσταν χωρις να εχω αιμορραγια και νομιζα οτι κατι σοβαρο συμβαινει και απλα εγω δεν το καταλαβα....

Ευχαριστω Μαρια μου για την απαντηση!!!!με χαλαρωσες!!!Παρασκευη θα παω στον ντοκτορ και θα σας πω τα νεα μου!ελπιζω ναναι θετικα!!!φιλια πολλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΣΥ ΣΤΙς 26-9,ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ,ΣΟΚ ΕΓΩ,ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Η ΤΙΜΗ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ...ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ Η ΤΙΜΗ;ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗς ΣΤΗ ΝΑΣΑ........ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ..............ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ.ΟΥΤΡΟΖΕΣΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω καλησπερα και ευχομαι ολα να πανε καλα.Ετυχε και σε μενα, ενω ανεβαινε κανονικα στην αρχη, δηλαδη τον απαιτουμενο διπλασιασμο, μετα ναι μεν ανεβαινε αλλα οχι οσο επρεπε.Ο γιατρος μου εκρινε οτι πρεπει να κανω ενεσουλες αντιπηκτικες, παρολο που δεν ειχα κανει εξετασεις για θρομβοφιλια και αποδειχθηκε τελικα οτι πρεπει να βοηθησαν, ειμαι ηδη στον 7ο μηνα και τις συνεχιζω.Κι εγω εβαζα 3 ουτροζεσταν την ημερα και απαιρνα και φιλισιν.

Μην αγχωνεσαι,μιλα με το γιατρο σου κι αυτος θα σε καθοδηγησει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!ΝΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι και λοιπα κοριτσακια μου,ολα τελεια!!!ακουσαμε και καρδουλα!!!!το μπεμπουλινι μεγαλωνει πολυ καλα!!!25 Οκτωβρη παω για αυχενικη!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!φιλακια σε ολες!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω μου ποσο χαρηκααα [smilie=blob3.gif] !!!!!!!Φοβηθηκα δεν απαντουσες και τρομαξα!!!!!Αντε βρε!!!!!Με το καλο και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να μεγαλωνει το μωρακι σας οπως πρεπει!!!!!Και οτι θελεις απο απορειες με την εγκυμοσυνη η οτιδηποτε αλλο, εδω ειμαστε!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...