Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια Χριστουγεννων 2009!αντε γεμιζουμε σπορακια!Νο16


Recommended Posts

Τι κάνετε κοριτσάκια μου γλυκά!

Το πρωι βγήκα για κάτι δουλειές και έκανα τα πρώτα ψώνια για τον μπέμπη μου. Πήρα τρια φορμάκια απο τα prenatal εχει ακομα προσφορές και εκπτώσεις και ειχε στα 3 το 1 δώρο και πήρα και για την σουσουράδα ενα καλοκαιρινό σορστάκι και βρακάκια για οταν βγάλουμε την πάνα για να μη ζηλέψει αλλά ουτε που έδωσε σημασια ουτε στα δικά της ουτε στου μωρού :?:?

Πασχαλάκι λες να σας τα έλεγε έτσι για να πάτε και στο ιατρειο για επισκεψη γιατι απο τα ντοπλερ τι κερδιζει αυτά τα χρήματα μενουν στο Ιασώ, τι να πω ...πάντως η μικρούλα σου θα ειναι μια χαρά απο κιλάκια αφου έχει περάσει ήδη τα 2.

Νάσια θηριάκι και η μικρούλα σου, τώρα για την μέρα ξέχνα τα αφου κάνατε τη δουλεια σαςχαλάλι και η ταλαιπωρια σου. Για τα πεθερικά μη σκας στα λογια φαντάζομαι ειναι γιατι απο πράξεις δεν σου το έχουν αποδειξει. Εμεις καλά ειμαστε απο το σάββατο ήταν καλυτερα και την Κυριακή δεν ειχε καθολου πυρετο, και εγώ την γλιτωσα οποτε μια χαρά.

Δεν αντέχω άλλο αυτον τον καιρό βρε κοριτσια θέλω λιγο ή μάλλον πολύ ήλιο!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 671
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μεγειά τα ψώνια σας Κανγκουράκι μου!!!!! Πήρες και βρακάκια της Αγγελικούλας ε??? Κάνατε τίποτα στο θέμα της πάνας???? Εμείς ακόμα τζίφος......πριν καιρό έλεγε ότι θα κάνει κακάκια στην ταουλέτα (έτσι την λέει :lol: ) αλλά τελευταία στράβωσε...δεν ξέρω γιατί και ούτε την πιέσαμε....και τώρα λέει "όχι εγώ θα τα κάνω στο pampers"!!!!!!! Μου'μαθε και το pampers η σκατούλα!!!!!!! :lol:

Ευτυχώς που δεν κόλλησες κι εσύ καλό μου......άραγε κολλάει η αμυγδαλίτιδα??????? Και η Μαμία όταν την πέρασε φοβόμουν για το μωρό (κυρίως επειδή πήγαινε και την φιλούσε συνέχεια) αλλά τελικά δεν κόλλησε κανείς μας!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κουκλιτσες μου ομορφες!!!

μπορει να χανομαι αλλα σας διαβαζω συνεχεια δεν χανω κανενα ποστ αλλα οπως ειπα κοιμαται πολυ αργα ο μικρος κ δεν εχω πολυ κουραγιο..

οχι Νασια μου δεν σας εχω ξεχασει...

δεν σχολιαζω γιατι ειμαι χαλια..

ο μικρος μου ειχε γαστρεντεριτιδα.... :( χαλια μαυρα...ο Κωστας κολλαει μια ιωση κ ειναι επισης χαλια κ μολις ο μικρος σταματησε εμετους διαρροιες κλπ εκανε υποτροπη απο την ιωση του μπαμπα κ εχει τρελο βηχα μπουκωμα κλπ...εχω να κοιμηθω 1 εβδομαδα...κ το καλυτερο κολλησα κ εγω γαστρεντεριτιδα κ ποναει κ ολο μου το σωμα κ αδιαθετησα κιολας σημερα ετσι για να εχουμε κ το κερασακι στην τουρτα...τι αγχος τραβηξα με τον μικρο περιττο να σας το πω...με εμετους κ διαρροιες ειχε αρρωστησει κ περυσι κ μπηκαμε νοσοκομειο με αφυδατωση...κ τωρα ξανα απο τα ιδια να μην πινει με τιποτα τους ηλεκτρολητες μα με τιποτα ομως κ 3 μερες νηστικος αλλα ευτυχως θηλαζε λιγακι αν κ τα εβγαζε αλλα μας εσωσε αυτο αυτην την φορα...με ειχε πιασει ενα απιστευτο αγχος μην ξαναμπουμε μεσα...σαν φαντασμα ειχα γινει...τεσπα...περαστικα μας κ ευχομαι αυτο να ειναι ολο για φετος...

Χρυσουλινι μου σου απαντησα κ στο φεις για τα πλεκτα κοριτσι μου..εγω τα φτιαχνω ναι κ περιμενω να μου πεις τι χρωματακια θελεις να στα ξεκινησω!!!

φιλακια πολλα σε ολες κ ενα παραπανω σε πατουσακια κ κοιλιτσες!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κουκλιτσες...

Πασχαλακι μην ανησυχεις μια χαρα θα ειναι το μωρο...Απλα ο γιατρος ηθελε να παρει και αλλα χρηματα...Εμενα στο τελευταιο ντομπλερ μου ειχαν πει οτι ο Νικολας ηταν 3100 και γεννηθηκε 3950..

Αποκλισεις υπαρχουν...

Νασια μου τι περνατε και σεις...Καλα η πεθερα δεν παιζεται...Οσο για το ΙΚΑ απαραδεκτο...

Σοφακι μου περαστικα ..Ο Μπιλακος πως ειναι ???Ελπιζω να ξεκουραστεις τωρα..

Εμεις μεχρι στιγμης καλα ειμαστε...Ο Νικολας γινεται ολο και πιο ζωρηρος..Ευτυχωσ εχω αδεια και ρεπω μαζεμενα και καθομαι περιπου δυο εβδομαδες αλλα θελω να κανω δουλειες για το πασχα γιατι μετα δεν θα προλαβω....

Κανγκουρακι μου φιλια στην Αγγελικουλα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μανουλες,τι κανετε;

εγω εχω παλι κατι συσπασουλες μαλλον συσπασουλες δηλαδη,κ ειμαι σπιτι.απο τη κυριακη νιωθω πονακια κ καποιες φορες κ εντονα,εχω παει στον γιατρο δυο φορες,μια τη δευτερα κ μια σημερα,ο υπερηχος φυσικα δεν εδειξε κατι οσον αφορα συσπασεις κ το μπεμπακι ειναι μια χαρα.κ οταν πηγα η "ατυχια"ηταν οτι δεν ενιωθα αυτα τα περιεργα να καταλαβει ο γιατρος οτι ειναι οντως συσπασεις.απλα εκεινος υποπτευεται κ εντερο η κυστη γι'αυτο δεν ειναι σιγουρος.παρολα αυτα μου εδωσε τα γνωστα μου γιουτοπαρ που επινα κ τον αντωνακη κ ξεκουραση.απλα μου εχει χαλασει η διαθεση γιατι ως τωρα ημουν καλα κ επειδη στον αντωνη ειχα συσπασεις αν θυμαστε κ απο πιο νωρις ελεγα οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη τη γλυτωσα,τουλαχιστον για τοσο νωρις.

ολια μου ωραια που εχεις αδειουλα,παντως δε μπορουμε ευκολα να ξεκουραστουμε εχουμε μια αδεια κ επειδη υπαρχει ελειψη χρονου σκεφτεσαι τι δουλειες εχεις γιατι μετα δε θα μπορεις.αι στο καλο πια.. :D:D

σοφακι περαστικα σας σε ολους,ειναι κ ο κωλοκαιρος πολυ χαλια κ θελει προσοχη.

πασχαλακι τι ωραια που κοντευεις κ γεννας κ σε ωραια εποχη κ εγω απριλη γενηθηκα,νομιζω ειναι απο τις πιο ωραιες γιατι το καλοκαιρι θα εχει ξεπεταχτει η μπεμπα κ θα ξαμολιεστε κ βολτες κ διακοπες!

νασιουλινι μου πολυ γκαντεμια με το ικα,οσο για τη πεθερα να παει να χ@#&^%τει,κριμα για το μικρουλακι σου που δε ρωτανε κ εννοειται οτι καταλαβαινει πιος το θελει κ ποιος οχι η ψυχουλα μου.

αυτα κ απο μενα,τωρα περιμενω τον μπιλακο που σχολασε απο τηδουλεια κ θα φερει κ τον αντωνη μου απο τη πεθερα μου,μου ελειψε ειναι εκει απο το πρωι κ τον πεθυμησα.

πολλα φιλακια αγαπουλες θα τα πουμε συντομα παλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανουλίτσες , χαθήκατε πάλι ολες.

Σήμερα δεν έχει τέλεια μέρα, μακάρι να φύγει πια αυτος ο χειμώνας!!

Νάσια δεν έχουμε κάνει τιποτα ακομα με το θέμα της πάνας, μου τα λεει συνήθως αφού τα κάνει. Απο τον Απριλη θα την ξεκινήσω παιδικό και ολοι μου λένε οτι τα βοηθάνε εκει, τα βάζουν στην τουαλέτα, βλέπει και το ένα το άλλο οποτε υπάρχει κινητρο. Αρα πιστεύω οτι σύντομα θα τα βάλει και τα βρακάκια που της πήρα και ειναι τοσο χαριτωμένα :lol::lol:

Σοφάκι περαστικά σας, δύσκολο πολύ η γαστεντεριτιδα, ελπιζω να ειστε ήδη ολοι καλά.

Βικάκι εισαι καλύτερα συνεχίζονται οι συσπασούλες ή τωρα που ξεκουράστηκες σταμάτησαν. Ολα καλά θα ειναι με το κουκλάκι σου.

Τα νεάκια μας, ο μικρός κλωτσάει για τα καλά, εγώ εχω φτάσει τα +6 κιλά και η Αγγελική μας έχει βγει καλλιτεχνική φύση. Δεν υπάρχει περιπτωση να βγούμε απο το σπιτι και να μην γυρισουμε με μπλοκ ζωγραφικής, της πήρα και νερομπογιές και τα καταφερνει καλά ε ριχνουμε που και που το ποτηράκι με το νερό αλλά ολα στο προγραμμα ειναι. :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μου και απο μενα!

εμεις καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες.Εγω ειμαι απο χθες με συναχι σημερα ανεβασα και πυρετουλι και φοβαμαι μην κολλησω και τον μικρο.πολυ υπουλος αυτος ο καιρος τελικα.τωρα βρηκα να την πατησω..τΕΤΑΡΤΗ εχουμε ντοκ οποτε και θα με δει για να μου πει και ποτε θα γεννησουμε οριστικα, γι α ννα δουμε αν και μου εχει πει ηδη το πιθανοτερο 6 ή 7 Απριλη.

Εμεις πηγαμε ειδαμε ενα σταθμο ο οποιος ηταν χαλια..ειδικα μεσα πολυ μικροι οι χωροι σαν φυλακη.Αυριο εχουμε ενα αλλο ραντεβου αλλα δε ξερω αν θα παμε εκτοε αν ειμαι καλυτερα.Ο Μακης στον σταθμο που ειδαμε μεσα στην τρελη χαρα οσο επαιζε εξω αλλα μολις τα υπολοιπα παιδακια μπηκαν στην ταξη αυτος δεν εμπαινε με τιποτα.!Αληθεια Κανγκουρακι η Αγγελακι τι αντιδρασεςι ειχε;αποφασισες τελικα που θα παει;;

αυτα φιλες μου!

σας φιλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλάκι περαστικά σου. Εγώ σε δυο που πήγα ήταν μεσημέρι και ήταν η ώρα που αρχιζουν να φευγουν κάποια παιδάκια, οση ώρα μιλαγα με την υπευθυνη την πήρανε οι δασκάλες με τα παιδάκια μαζί και απασχολήθηκε ήταν ώρα που έχουν ελευθερο προγραμμα οι σταθμοι. Στον ένα ήταν και η μαμά μου μαζι στο άλλο ήταν τελειως μονη της και ήρθε μια δυο φορές να με αναζητήσει στην μια ώρα που ήμουν εκει. Ειχα δει και άλλους δυο οπου μου ειπαν να πάω απογευμα και τα πιτσιρικάκια ειχαν φύγει, στον ένα δεν καθοταν με τιποτα στο γραφειο ήθελε να βγει έξω στον αλλον μου έκαναν την ενημέρωση σε μια απο τις αιθουσες και κάθησε εκει μαζι μου στο τραπεζάκι και πήρε μερικά puzzle και έφτιαχνε.

Δες μερικούς οχι πάρα πολλους και μπλέξεις και δες τις παροχές τις δραστηριότητες τις εγκαταστάσεις σιγουρα κάποιος θα σου κάνει το κλικ. Εγώ αποφάσισα θα τους πάρω απο βδομάδα τηλέφωνο για να ξεκινήσει τον Απρίλη δεν την φοβάμαι πολύ στην προσαρμογή οσοι την ειδαν μου ειπαν οτι θα προσαρμοστει πολύ έυκολα απλά σκεφτομαι οτι θα ειναι η πρώτη φορά που θα ειναι κάπου χωρις κάποιον δικό της στο οπτικο της πεδιο. Περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρο και εντυπώσεις απο τους παιδικούς σταθμους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσάκια και κάτι άλλο, οταν επιμένουν για κάτι πολύ σε σημειο να χτυπιούνται πως το αντιμετωπίζετε?

Την ειχε πιάσει μανια με τον υπολογιστή ήθελε να βλέπει απο τις φωτογραφιες και τα βιντεάκια της μέχρι μικυ και ζουζούνια στο you tube. Ε της ειπαμε οτι χάλασε οτι ανοιγει μονο με ένα ειδικό καλωδιο που το χρειάζετε ο μπαμπάς στην δουλεια και φυσικά δεν μας ξαναειδε στον υπολογιστή, τον ανοιγουμε μονο οταν κοιμάτε. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη λύση αλλά δούλεψε τις πρώτες μέρες εκλαιγε μετά προσπαθούσε μονη της να τον ανοιξει αλλά δεν ε σε λιγες μερες το ξέχασε.

Τώρα ανακάλυψε σε πιο συρτάρι στην κουζίνα κρυβουμε τις λιχουδιες και μου ζητάει ολο να ανοιξω το συρτάρι να φάει ή μπισκοτο ή μια δαγκωνιά γκοφρέτα. Ειναι λύση να τα εξαφανισω πάλι,ένα θα σας πω το μεσημέρι έτρωγε το φαγητό της και στο ενδιάμεσο για να συνεχίσει μου ζητούσε και μπισκοτο. Μια δακγωνιά μπισκοτο, δυο τρεις κουταλιες φαγητο πηγαιναμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσαρες...ολα καλα??σοφακι μου περαστικα σας ρε παιδακι μου...το ενα μετα το αλλο ε...πασ περαστικουλια και σε σενα....βικαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα ναι,μην αγχωνεσαι καρδια μου....δεν ειναι κατι σοβαρο...αραχτη κ λαιτ να σαι...

εγω κοριτσια θελω να αποθηλασω σιγα σιγα..ρωτησα τον γιατρο τι να κανω κ ειπε να αρχισω το κατσικισιο λιγο λιγο...ε λοιπον εψαξα κ βρηκε...αλλα ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!! δεν ξερω τι να κανω....του δωσα λιγες γουλιες επι 3 μερες αλλα ουτε να το φτυσει....πως θα ξεκολλησει απο τον βυζο????μελι εχει....

κατα τα αλλα καλα.γραψαμε την νεφελη σε σχολειο.ξεκιναει τον αυγουστο.πηραμε και εισιτηρια για ελλαδα ιουλιο διακοπες....φιλια σε ολες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μου!τι εγινε βρε παιδια, ερημωσαμε παλι....

Γιωτα που εισαι;καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου...

εμεις πηγαμε στον γιατρο ολα καλα η μπεμπα εχει κατεβει κιολας και ειναι 2600 συμφωνα με το μηχανημα του γιατρου.και μπαινουμε να γεννησουμε με προκληση 7/4!Ω ναι!εκτος φυσικα εαν τυχει κατι νωριτερα!δε το πιστευω οτι εφτασε η στιγμη να δω αυτο το πλασματακι.Απλα εχω λιγο αγχος για το πως θα ειναι η καθημερινοτητα μας απο δω και περα, πως θα τη δεχτει ο Μακης, τι θα κανω αν θα προλαβαινω, εαν θα χω κουραγιο για μαραθωνια ξενυχτι α και θηλασμους..ουφφφφφφ...θα δειξει ελπιζω γρηγορα να βρουμε τους ρυθμους μας και πανω απ'ολα να γεννηθει υγιεστατο το κοριτσακι μου!

Απο παιδικους ειδαμε αλλον εναν ο ο ποιος ηταν πολυ καλος την Πεμπτη εχουμε αλλα 2 ραντεβου για να καταληξω ουτως ωστε να κανει μια μικρη προσαρμογη καποια στιγμη προς τον Ιουλιο και τον Σετεμβρη πια να ξεκινησει κανονικα.

Αυριο μεθαυριο σκεφτομαι να ετοιμασω και τη βαλιτσα μο υ να μαι ετοιμη γιατι ποτε δε ξερεις!

Βρε κοριτσια δε το πιστευω πως συντομα πρωτα ο Θεος θα γινω για 2η φορα μανουλα!!!!!!!!!!

Σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια μου

Πασχαλιά με το καλο κοριτσάκι μου, σε δυο βδομάδες δηλαδη θα έχεις την κουκλιτσα σου αγκαλια, ολα καλά θα πάνε και οι αγωνιες σου πολύ φυσιολογικές.

Εμεις θα ξεκινήσουμε παιδικό την άλλη βδομάδα οι πρώτες μέρες θα ειναι απο λιγες ώρες να δουμε πως θα προσαρμοστει σιγά σιγά. Αύριο θα πάω να της πάρω τσάντα για το σχολειο! Απιστευτο μου φαινετε!

Το σαββατοκύριακο ειχαμε πάει στο χωριο της μαμάς μου και την 25η κάνανε παρέλαση τα λιγα παιδάκια που έχει στο νηπιαγωγειο και στο δημοτικό, ε η σουσουράδα μου ήθελε και εκεινη παρέλαση και έπιασε τα παιδάκια απο το χέρι και πήγαινε, θα σας βάλω φώτο στην ομάδα να την δειτε.

Φιλακια σε ολες!

post-14553-13873939128272_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας φίλες μου!!!!!!!

Η Μαμία μου κοιμάται αλλά η μπέμπα με τίποταααααααααα......κι όχι μόνο δεν κοιμάται αλλά μου έχει ξεράνει και το χέρι με τις αγκαλιές!!!!!!! Την παρέδωσα λίγο στην αδερφή μου για να καταφέρω να κάτσω....η μέση μου με έχει πεθάνει....

Εχθές βγήκαμε για καφεδάκι οι δυό μας με τον άντρα μου......είχα τόσο καιρό να βγώ, το είχα ανάγκη αλλά τελικά σκυλοβαρέθηκα γιατί δεν είχε κόσμο (εκτός από πιτσιρικαρία) και είχα και τον νου μου συνέχεια στα μωρά!!!!! Είμασταν παρέα με έναν ξάδερφο του πρώην μου (ο άντρας μου δεν ενοχλείται γιατί πλέον έχει κι αυτός καλές σχέσεις μαζί του) με τον οποίο διατηρούμε ακόμα άριστες επαφές και με είχε στηρίξει πολύ τότε (με αποτέλεσμα να πλακωθεί με το μισό του σόι για χάρη μου)......έχει κι αυτός τα δικά του, χωρισμένος με δύο παιδιά και η γυναίκα του δεν τον αφήνει να δεί την μικρή.......Τα είπαμε λίγο, ήπιαμε και τα μπυρόνια μας.....

Είχα την Μαμία μου με διάρροια για τρείς μέρες, όχι πολύ, τρείς φορές την μέρα έκανε αλλά ήταν τελείως νερό (και βλέννες)......πασαλειβόταν η καημένη αλλά από διάθεση ντούρασελ!!!!!!!! Πυρετό δεν έκανε, την στούμπωσα στο ρύζι, τα καρότα, τις πατάτες και το κοτόπουλο!!! Φοβόμουν μην κολλήσει και το μπεμπίδιο.......Τώρα περάσαμε στην δυσκοιλιότητα από την διάρροια, σαν της κατσίκας μας τα "σερβίρει", πουθενά δεν το βρίσκεις αυτό το παιδί μου :lol: Αχχχχχ όταν είναι αρρωστούλια πολύ αγχώνομαι........

Έβαλα σήμερα ένα παντελόνι που φορούσα πριν τις εγκυμοσύνες (δεν είμαι και στην καλύτερη διάθεση και ήθελα λίγο να γελάσω :lol: ) και ωωωωωωω τί έκπληξη :o έμπαινα!!!!!!! Λίγο στην τσίτα βέβαια αλλά πάντως έμπαινα........κάτι είναι κι αυτό!!!!!!!

Θέλω να φύγω...κάπου, που να υπάρχουν δουλειές και προοπτική! Στην Αυστραλία, στον Καναδά, κάπου εκτός Γερμανίας δηλαδή....Βαρέθηκα την μιζέρια!!!!!!! Την Ελλάδα ποτέ δεν θα την βαριόμουν, την αγαπώ....αλλά την μιζέρια την σιχάθηκα!!! Και τα λαμόγια.....

Συμπεθερούλα μου πολύ με συγκίνησες......σε λίγες μέρες θα γίνεις μανουλίτσα για δεύτερη φορά!!!!!! Με το καλό και σου εύχομαι να γεννήσεις τόοοοοοοοοοοσο εύκολα που δεν θα το πιστεύεις κι εσύ η ίδια!!!!! Να σου θυμίσω τον δικό μου δεύτερο τοκετό???? Το γυράδικο (ακόμα το θυμάμαι το πιτόγυρο που ΔΕΝ πρόλαβα να χλαπακιάσω :lol: ).....Μέχρι τηλεόραση έβλεπα την ώρα που έβγαινε το κεφαλάκι της μπεμπούλας κι έλεγα στον γιατρό να πάρει από μπροστά το κεφάλι του γιατί δεν μπορούσα να διαβάσω τους υπότιτλους (ένα τούρκικο έβλεπα)......για τόσο φέεεεεεεεεεετα μιλάμε :lol::lol: Τί κάνατε με το θέμα του παιδικού???? Καταλήξατε κάπου??????

Κανγκουράκι μου τί κάνει το μπεμπέ της κοιλίτσας??????? Με το καλό να ξεκινήσετε τον παιδικό, θα περιμένουμε να μας πείς λεπτομέρειες πως τα πήγε η Αγγελικούλα αν και είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει σούπερ.......η μικρή δεν μασάει :lol: !!!!!!

Πατσουλίνι θα θηλάζεις μέχρι να πάει φαντάρος.......πάρτο απόφαση!!!!!!

Βικάκι μου κι εγώ είχα τρελές συσπάσεις στην δεύτερη εγκυμοσύνη (είχα και στην Μαρία αλλά δεν ήξερα τί ήταν και δεν έδινα σημασία)........από τον 6ο και μετά έπαιρνα γιουτοπάρ, τα σταμάτησα δύο εβδομάδες πριν γεννήσω!!!!!

Όλια μου 3950 γεννήθηκε ο Νικόλας????? Κι εγώ έλεγα ότι εγώ μόνο τα βγάζω θεριά........3630 η Μαμία και 3850 η μπέμπα!!!!!!!!!

Σοφάκι μου τί κάνετε κουκλίτσα??????? Ηρεμήσατε από τις κωλοιώσεις????????????

Κατερινούλα πού είσαι???????? Όλα καλά?????????

Δεν είμαι καλά σήμερα......ψυχολογία στα πατώματα......δεν ξέρω γιατί, νιώθω λες και κάτι (όχι καλό) πρόκειται να γίνει :cry::cry::cry:

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα.....

Νασια μου παλι χαλια η ψυχολογια??Και γω καπως ετσι ημουν αλλα ευτυχως που εχω καποιες φιλες με παιδια στην ηλικια του Νικολακη και μενουν στο συγκροτημα που ειμαστε και αρχισαμε τις βολτες ..Δεν γινεται αλλιως ..Το χρειαζομαστε και εμεις και τα παιδια..Ολο το χειμωνα τον περασαμε στο σπιτι φτανει....

Πασχαλακι με το καλο να ερθει η κουκλιτσα σας...Για παιδικο θα ξεκινησω και γω να ψαχνω αλλα απο το καλοκαιρι..

Κανγκουρακι εσεις καταληξατε ??Ποτε θα ξεκινησει η Αγγελικουλα??

Βικακι κοιτα να ξεκουραζεσαι ..Πηρες αδεια??Ο Αντωνακης τι κανει?

Πατσουλινι φιλια πολλα στα ζουζουνια σου..Μεγαλωσαν πολυ ..Ειδα φωτο στο φεις..Ελπιζω να στε καλα ...Οσο για το γαλα πρεπει οπωσδηποτε να πιει κατσικισιο??

Κανενα νεο απο τη Γιωτα ?

Φιλια καλο βραδυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μανουλιτσες μου τι κανετε;;

μπαινω καθε μερα σχεδον αλλα πολυ ερημια,καποτε εχανα κ σελιδες αν ειχα να μπω μερες..

πασχαλακι μου με το καλο σου ευχομαι,οντως ειναι απιστευτο που θα γινεις δευτερη φορα μανουλα,

κ εγω σκεφτομαι διαφορα,πως θα ειναι μετα με τα δυο παιδια,απλα ολα θα ερθουν φυσικα πιστευω οπως ετσι προβληματιζομασταν κ με τα πρωτα μας παιδακια.κ παλι με το καλο κ να μην εχεις αγχος!! :D

ολια μου ειχα παρει αδεια,τη δευτερα γυρισα πρωτη μερα αλλα σημερα παλι με επιασαν πονακια κ λεω τι διαολο,ψυχολογικο ειναι;γιατι κ με την αδεια στο σπιτι πολυ περα δωθε,ολο δουλειες κ οχι απαραιτητα βαριες αλλα ημουν καλα.παντως τωρα για πασχα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μη παω για δουλεια,θα εχει κινηση αρκετη κ δε ξερω αν θα μπορεσω να τα βγαλω περα,βασικα μη με πιασουν πονακια,αλλιως ουτε κοιλια εχω ουτε τιποτα.ισα που τωρα εει αρχισει να φαινεται.σκεφτομαι κ τα πραγματα ετσι οπως ειναι,να μη δινω δικαιωματα κ ετσι οταν με το καλο να γυρισω να με διωξουν.δε ξερω τι να κανω,βεβαια ως τοτε ποιος ζει,ποιος πεθαινει,αλλα δε ξερω κ πως θα ειναι μεχρι τοτε η κατασταση στη χωρα μας,μαλλον χειροτερα λεω για αυτο κ φοβαμαι.τελοσπαντων,θα δουμε.σας ζαλισα.ο αντωνακης καλα ειναι,δοξα τον θεουλη,ο νικολακης σου;;εσενα μιλαει ολια μου;

νασιουλινι μου ειδα τις φωτο με τα κοριτσακια σου!!καλα η μπουμπου ειναι μια γλυκα,εννοειται κ το μαρακισου απλα μαγαλωσε η μπεμπα κ μοιαζει κ πολυ με την αδελφη της!καλα ξηγηθηκες που βγηκες κ τα ηπιες κ οσο για τη ψυχολογια,αστα...ολοι ετσι ειναι,πραγματικα βρισκονται πολλοι ανθρωποι σε αδιεξοδο..

κατα τα αλλα καλα ειμαστε,εγω ανυπομονω για τη β επιπεδου να ειναι ολα καλα κ να ηρεμησω αρκετα μετα.παντως περναει ο καιρος,σχεδον κοντευω στα μισα..

πολλα φιλια σε ολες κ σκεφτομουν κ την ευα,πω πω κ εκεινη θα κοντευει να γεννησει!ολα καλα να μας πανε σε ολες μας κοριτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανουλιτσες ερημιές παλι που ειστε καλε ολες?

Νάσια ειδα τις φώτο η μικρή ειναι ιδια η Μαμια σου. Περαστικά κιολας στο κοριτσάκι σου τώρα που εφτιαξε ο καιρός θα ειναι καλά και δεν θα αρρωσταινουν τοσο τα μικράκια μας.

Ολια καλά κανεις και βγαινεις και εισαι πολύ τυχερη που εχεις τοσο κοντά σου φιλες με παιδάκια στην ηλικια του Νικολα, θα εχει πάντα παρεα μεγαλώνοντας και εσύ φιλες για βολτουλα και καφεδάκι.

Βικάκι οσο αντέχεις στην δουλεια καλά κανεις και σκεφτεσαι το μετά αλλά να σκεφτεσαι και το τώρα και το οτι ειναι καλυτερο για την μπουμπου σου.

Εμεις απο δευτέρα ξεκινάμε παιδικό σταθμο, της πήρα και τσάντα για το χολειο οπως λεει και την φοράει το ψώνιο και κοιτάζετε στο καθρεπτη, μου την γέμισε και με τα παιχνιδια της μεσα, μια τρελα ειναι. Θα μπω να σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μας. Την άλλη βδομάδα θα δω και το μπεμπινι μου γιατι κοντευει μήνας απο την β επιπέδου.

Πασχαλια με το καλο να κρατήσεις την ζουζουνιτσα σου αγκαλιά να μας ενημερώσεις μη μας ξεχάσεις!

Φιλάκια σε ολες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κουκλες!

μπαινω βιαστικ α απλα για να σας πω πως γεννησα προωρα την Τεταρτη 28/3 στις 12.20!(ημουν μολις 36 εβδομαδων και 4 ημερων)!Γεννησα μια γλυκια υγιεστατη μπουμπου μολις 2650 και 49 ποντους!ειναι σαν μικρο κουνελακι!σημερα βγηκαμε (2510 γρ, εχασε το αναμενομενο βαρος).Θηλαζουμε και ο Θεος βοηθος.

να σας πω οτι η γεννα μου ηταν πολυ ευκολη και δεν εχω ουτε ενα ραμμα πραγματικα δεν καταλαβα οτι γεννησα αυτη τη στιγμη σαν λεχωνα δεν ποναω καθολου.

θα σας τα πω με λεπτομερεθς μολις εχω λιγο χρονο,

Σας φιλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλακι μου να σου ζησει!!!!!να τη χαιρεστε τη μικρη σας πριγκιπησσα κ να ειναι παντα γερη κ τυχερη!κ σε σενα καλη λοχεια κ καλο κουραγιο τωρα σττην αρχη!!!γενησες με καισαρικη;νομιζω τον μακουλη με καισαρικη τον ειχες γενησει η κανω λαθος;;ρωταω επειδη λες ουτε ενα ραμα κτλ.αντε τελειωσες κ εσυ,τωρα μενει λογικα η ευα μας κ μετα καγκουρακι κ εγω που αργω φυσικα πρωτα ο θεος..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερούλα μου γλυκιά!!!!!!!!!!!!! Να σας ζήσει η μπουμπού!!!!!!!!! Γερή και καλότυχη να είναι........βιαζόταν να γνωρίσει την μανούλα το γλυκουλάκι μου ε?????????? Και γέννησες πανεύκολα απ'ότι διάβασα.........μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!! Είδες??????? Στα'λεγα..... με κανέναν πόνο.........Φιλιά πολλά στα πατουσάκια!!!!!!!!

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι για αρκετό καιρό - δεν ξέρω πόσο - δεν θα έχω ιντερνετ, πρέπει για οικονομικούς (πάντα λόγους) να το κόψουμε...........κρίμα γιατί το είχα συνηθίσει και ήταν και η μόνη μου διέξοδος αφού όλα τα άλλα τα έχουμε κόψει (τσιγάρα, ποτά, βόλτες κτλ.)

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα εδώ στους γονείς μου και με εξαναγκάζουν (οι συνθήκες και κυρίως ο άντρας μου, κάτι το οποίο θα του το χρεώνω μια ζωή από δω και πέρα και τίποτα δεν θα είναι ίδιο μεταξύ μας - οι σχέσεις μας πλέον θα είναι τυπικές για χάρη των παιδιών) να επιστρέψουμε οικογενειακώς στο κωλοχώρι του αφού γίναμε μύλος με τους γονείς μου !!!!!! Νοικιάσαμε ήδη ένα πολύ μικρότερο σπίτι το οποίο ΠΑΛΙ θα πληρώνουν οι γονείς του κι εγώ θα πρέπει ΠΑΛΙ να σκύβω το κεφάλι.......αλλά του ξεκαθάρισα ότι ΔΕΝ τους θέλω να έρχονται στο σπίτι μου πλέον εφόσον με αναγκάζουν να γλύψω πάλι εκεί που έφτυσα (η λέξη αξιοπρέπεια είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό τους!!!)

Ελπίζω να καταφέρουμε να ξαναβάλουμε ίντερνετ σύντομα, αν και δεν το βλέπω γιατί ήδη θα πρέπει να πληρώσουμε 2 σπασίματα συμβολαίων και δύο λογαριασμούς (μ'αυτά τα μπρος πίσω στο σκατοχώρι) + ενοίκια + λογαριασμούς άλλους οπότε.......

Μην με ξεχάσετε.....με την πρώτη ευκαιρία εδώ θα είμαι πάλι!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιά μου να σου ζήσει η μπουμπού σου, να ειναι πάντα υγιεις τυχερή και ευτυχισμένη και να έχει ολα τα καλά του κοσμου. Περιμένουμε την εμπειρια σου απο τον τοκετο, και τις πρώτες αντιδράσεις του Μακουλη. Καλή λοχεια και καλους θηλασμούς.

Νάσια μου πραγματικά στεναχωριεμαι για οσα περνάς, δεν ξέρω τι να σου πω, ευχομαι να βρεις τις ισορροπιες που χρειάζονται για να εισαι καλά εσύ και τα κοριτσάκια σου. Σου στέλνω μια πολύ πολύ μεγάλη αγκαλια και οπως ειπες με την πρώτη ευκαιρια θα περιμένουμε νεα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλια μου να σου ζησει η μπουμπου σου κοπελα μου να ειναι γερη και καλοτυχη,καλη λοχεια σου ευχομαι και καλους θηλασμους !!!περιμενουμε αναλυτικα τα νεα σου απο τον τοκετο!!!

Νασια μου εμεις εχουμε cyta με 22 ευρω το μηνα περιπου και εχουμε δωρεαν ιντερνετ και δωρεαν σε ολα τα αστικα και υπεραστικα τηλεφωνα γιατι δεν ρωτατε αν μπορειτε να βρειτε καποια φθηνη προσφορα;;και εγω δεν θα μπορουσα χωρις ιντερνετ,κουραγιο κοριτσι μου εχεις μια μεγαλη αγκαλια απο μενα και απο τους αντρες μου!!

Κατερινακι καλη αρχη στη Αγγελικουλα σου τα εγραψα και στο καφε!!!

μεσα στον Απριλιο γενναει και η Ευα οταν εχω νεα θα σας πω.............

εμεις τα ιδια τιποτα νεοτερο τα παιδακια μου ειναι μια χαρα και με εξοντωνουν καθε μερα :D οσο ανοιγει ο καιρος δεν μαζευομαστε,να ζεστανει λιγο και να αρχισουμε επιχειρηση πανα με τον Δημητρη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτη μερα στο σχολειο σήμερα! Την έντυσα το πρωι πήρε και την τσαντούλα της στην πλάτη και ξεκινησαμε. Την πήγα στον παιδικό κατα τις 10 μολις μπήκαμε ήταν ολα τα παιδάκια σε εναν ανοιχτο εσωτερικο χώρο που έχουν και ολα μαζι της ειπαν καλημέρα. Η Αγγελική χαμογέλασε αλλα ειχε σκυμένο το κεφαλάκι της και ήταν ελαφρώς προς τα μενα. Μετά ήρθε η δασκάλα και της συστήθηκε και την πήρε απο το χεράκι να βγάλει την τσάντα και το μπουφάν της και κάθισε μαζι με τα άλλα παιδάκι. Μου ειπαν να φύγω να τους πάρω τηλέφωνο σε μισή ώρα και βλέπουμε. Οταν έκλεινα την πορτα με κοιταγε στα ματια σα να μου έλεγε μανουλα μην αργησεις...Στη μισή ώρα πέρνω τηλέφωνο μου ειπαν μια χαρά συμμετέχει στα μουσικοκινητικά παιχνιδια και να ξαναμιλησουμε πάλι σε μισή ωρα. Το μισάωρο το λενε για τα παιδάκια που κάθονται πολύ φοβισμένα και αργουν να μπουν στην ομάδα. Τους ξαναπέρνω μια χαρά πάλι και να παω να την πάρω σε μισή ώρα γιατι για πρώτη μερα μιαμιση ώρα ήταν αρκετή. Οταν πήγα και την πήρα μου την έδειξε σε βιντεάκι οταν έπαιζε με τα άλλα παιδάκια και οταν έτρωγε. Θα πάω και το απογευμα για την εγγραφή και θα μου πουν περισσοτερα. Πάντως μετά στο σπιτι δεν μου έλεγε πολλά που την ρώταγα το μονο που μου ειπε ειναι οτι κουράστηκε. Τώρα που την έβαλα για υπνο μου ειπε οτι δεν προλαβε να μπει στο στεφάνι οταν σταμάτησε η μουσική και της λεω θα πάμε και αυριο στο σχολειο να προλάβεις να μπεις και μου ειπε ναι!!!

Για να δουμε νομιζω οτι θα προσαρμοστει σχετικά γρήγορα :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλίτσα μου να σας ζήσει η κορούλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερό παιδάκι και καλότυχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα σου, να μας πεις λεπτομέρειες με τον Μακούλη και την γέννα... !!!

Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες και με ένα πόνο!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα καλή αρχή στην Αγγελικούλα μας !!!!!!!!!!!!!!

Νάσια υπομονή.. ελπίζω ΟΛΑ να φτιάξουν..!!

Εμείς είμαστε μια χαρά τα κορίτσια μεγαλώνουν και εγώ τις αίρομαι... δεν λέω με τίποτα να δυνατίσω αν και προσέχω και τα έχω πάρει.. τέλος πάντων...

Η Σοφία πλέκει κάτι υπέροχα σκουφάκια !!! Κορίτσια μπείτε στο fb να τα δείτε!! Σοφάκι Συγχαρητήρια, είναι πανέμορφα!!! Εγώ πήρα ήδη και στα κορίτσια τους αρέσει τόσο που τα φοράγανε μέσα στο σπίτι παρά τον καλό καιρό...

Φιλάκια σε όλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρά τα πάμε με το σχολειο, κάθε μερα κάθετε και λιγο περισσοτερο και μου ειπαν οτι μονο χθες με αναζήτησε λιγο αλλά μολις ξεκινησαν καινουρια δραστηριότητα ξεχάστηκε.

Σήμερα το πρωί πήγε και με το σχολικό και αυριο θα μεινει και για το μεσημεριανό φαγητό.

Α μου στέλνουν και στο mail μου βιντεάκια με την μικρή στις δραστηριότητες που κάνει και ειναι πολύ σημαντικό γιατι βλεπω έστω και για λιγο πως περνάει, άλλο να στα λενε απλά και αλλο να βλεπεις και λιγο τι γινεται.

Σημερα θα δουμε και τον μπεμπη μας το απογευμα, αχ εχω τοσο καιρό να τον δω!

Φιλάκια κουκλιτσες και μην χάνεστε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...