Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μαμάδες του forum.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ηλεκτρικού αποστειρωτή και ηλεκτρονικού?

Εχθές πήρα έναν της chicco step up family με το λιλά κουμπάκι στο κέντρο και είναι ηλεκτρικός,τι λέτε ειναι οκ ή έπρεπε να παρω άλλον που έλεγε ότι ήταν ηλεκτρονικός?

Ευχαριστώ πολύ καλημέρα και περιμένω απαντήσεις αν ξέρει κάποιος ή κάποια φιλιά.

Δημοσίευση

και εγω chicco ειχα παρει το 2009, τον απλο ηλεκτρικο με ενα, νομιζω, μωβ-μπλε κουμπι και με εβγαλε ασπροπροσωπη!!!

λογω διδυμων εβαζα μεχρι και 3 αποστειρωσεις την ημερα και δεν επαθε τιποτα για 8 μηνες που τον χρησημοποιουσα και μετα τον εδωσα και στην κουμπαρα μου και συνεχιζε ακαθεκτος!

γιατι να παρεις και ηλεκτρονικο;;; ειναι καιρος για εξοδα;;;;

περιπου σε 20λ ειναι ετοιμα τα μποκαλια οταν ειναι τελειως καθαρος απο αλατα. αλλιως μπορει να κανει και 25΄

επισης αυτο που μας ελυσε τα χερια, ειναι ο θερμαντηρας!

πηραμε για δοκιμη τον jumbo μολις 5Ε και ακομα τους χρησημοποιουμε καθημερινα!!!!!

ζεσταινει σε μπεν μαρι το νερο στην επιθυμητη θερμοκρασια, στην αρχη πρεπει να κανεις δοκιμες στο ποσο να εχεις το κουμπι και μολις ερθει η ωρα για γαλα μονο ριχνεις τη σκονη και ... μαμ!!! χωρις καν να το δοκιμαζεις, να το κρυωνεις κλπ. και αν δεν το πιει με τη μια το αφηνεις εκει μεχρι 1 ωρα.

με το καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άντε βρε κορίτσι μου , συγχαρητήρια και επίσημα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ,προχωραμε δυνατά ααααααααα !!!!!
    • Σήμερα έχω πολύ χαρά.. επιτέλους βγήκαν τα αποτελέσματα τ αμνιακού υγρού γτ είχαν μια μετάλλαξη κιστικης ινωσης..αλλά όλα καλά..τα παιδιά είναι καλά..μας έφυγε μεγάλο άγχος..3/7 θα πάω για β επιπέδου κ θα τα ξανά δω..εσύ πώς είσαι όλα πάνε καλά?
    • Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, έλα ρε με πήραν τα ζουμιά αν κ το ξέραμε!!! Τι υπέροχο νούμερο κ μια μέρα πριν, αν έκανες αύριο που ήταν η μέρα θα ήταν τριψήφιο🥰 Με το καλό εύχομαι το/-α σποράκια σου να γαντζωθούν γερά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, σου αξίζει πραγματικά 😊🎉🤰🙏
    • Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳 🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉 και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!! Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόρη σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗 Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉
    • Γεια σας κορίτσια! Είχα γράψει όταν δημιουργήθηκε αυτό το γκρουπ, αλλά μετά χάθηκα λίγο με τις υποχρεώσεις! 😊 Είμαι έγκυος στο δεύτερό μου μωράκι, αυτή τη στιγμή 13 εβδομάδων, και έχω ΠΗΤ 2/1. Λόγω καισαρικής – όπως και στο πρώτο – λογικά θα γεννήσω μέσα στον Δεκέμβρη. Χτες κάναμε την αυχενική, όλα πήγαν τέλεια, δόξα τω Θεώ! 🥰 Μάλλον κοριτσάκι, αν και η γιατρός ήταν λίγο επιφυλακτική λόγω της στάσης του μωρού. Χαίρομαι πολύ που είμαστε όλες εδώ και μοιραζόμαστε αυτή την όμορφη περίοδο!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...