Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑ


Recommended Posts

γεια σας ....

το λοιπον ειμαστε 3,5 σχεδον μηνων θηλαζουμε και δεν παιρνουμε πιπιλα... Εχουμε ενα ασφαλεστατο καθισμα αυτοκινητου της stokke που ειναι και αναποδο. Οσο ηταν πολυ μικρη ολα τελεια κοιμοτανε... τωρα πια ομως κλαααααααμα... Το τι παιχνιδια βαλαμε, το τι καθρεπτη απεναντι της βαλαμε(λατρευει τους καθρεπτες), το τι ο αντρα μου κανει τον καραγκιοζη, μεχρι και παιδικα στο λαπ τοπ της βαλαμε για να ηρεμησει για κανα δεκαλεπτο... Εν τω μεταξυ ειμαι μια φρεσκομανουλα που ΠΟΤΕ δεν αφηνω το παιδι μου να κλαιει ειμαστε αυτοκολλητες, η στο στηθος η στο μαρσιππο αντε και στο γυμναστηριο η σε ξενες αγκαλιες. Σπαραζω κι οδηγω η δολια μανα και δεν τη βγαζω ειναι θεμα ζωης και θανατου.. καμια συμβουλη;;;;;; ως ποτε θα τραβηξει αυτο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε εμας κρατησε μεχρι να χρονησει περιπου... :?:?:?

Μολις εγινε 12 μηνων γυρισαμε το καθισμα να κοιταει μπροστα και εφτιαξε καπως το πραγμα..(αλλα κανονικα αυτα που κοιτανε πισω ειναι πιο ασφαλη).

και εγω ειμαι γενικα κατα του κλαματος αλλα ηταν η μονη περιπτωση που δεν εκανα τπτ γιατι θεωρω οτι προειχε η ασφαλεια του παιδιου.το θεωρω απαραδεκτο ενα μωρο να μην ειναι σε καθισμα και ας λενε πολλες μαμαδες οτι "και εμεις χωρις καθισμα μεγαλωσαμε δεν παθαμε τπτ".Απλα ετυχε και δεν επαθαν κατι!!!!

Απλως προτιμουσαμε να ταξιδευουμε ωρες που κοιμαται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφρο μου μονο υπομονη μπορεις να κανεις...κ μην κανεις φυσικα ποτε το λαθος να την σηκωσεις απο εκει,πρεπει να μαθει πως μεσα στο αυτοοκινητο αυτη ειναι η θεση της...

μηπως ζαλιζετε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΙΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ 11ΜΗΝΩΝ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ!!ΚΛΑΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕ ΛΙΓΑΚΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.. ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΝΑΝΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ 2-3 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανε υπομονη!Πολλα μωρακια ειχαν ζορι στο αυτοκινητο ενω αλλα με το που ακουμπουν στο καθισαμτακι κοιμουνται σαν αγγελουδια...

Βασικα εγω την ειχα στο μπροστινο καθισμα κ αναποδα εννοειται με απενεργοποιημενο αεροσακο.Ειχα πολλα παιχνιδακια κ της κουνουσα μπροστα της ή της τραγουδουσα εντονα κουνωντας της κ τα χερακια...Ειχε 2 συγκεκριμενα τραγουδακια που της αρεσαν(ο γαιδαρος κ το χρυσοψαρο :lol: ) κ αυτα μα εσωζαν καπως!Μηπως εχετε κ εσεις κατι αγαπημενο?

Μην σκεφτεις πως το μωρακι σου ζαλιζεται η θελει να βλεπει κλπ...Αλλωστε τα καθισματακια που βλεπουν πισω(ειδικα της 2ης κατηγοριας) ειναι πιο υπερυψωμενα κ τα μωρα βλεπουν καλυτερα απο πισω κ απο το πλαι!

Υπομονη κ γερα νευρα!Και στασεις οσες χρειαζεται! ;)

Επισης...3.5 μην νινακι βρε κ λες οτι "μεγαλωσε"??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μπεμπεδελι ειναι ακομα!Μοσχοβολαει μωρουδιλα!!!! :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ,,, υπομονη νομιζω οτι το προβλημα της ειναι οτι δεν ειναι αγκαλια, αφου φροντιζω αμα πηγαινουμε επισκεψη να παει αργα να χει κοιμηθει ηδη καμια ωρα βαρια... χαλια...

σουλιτσα οχι δε ζαλιζεται δεν εχει ακομη διαμορφωμενο λαβυρινθο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφροδιτακι εκτος αυτοκινητου την εχεις μονο αγκαλια και μαρσιπο, η και καροτσι;;;;γιατι αν ειναι αυτο το προβλημα, δηλ. της λειπεις, μηπως να την κανεις βολτες στο καροτσι οπου σε βλεπει και της μιλας.... επισης με το ριλαξ εχουμε παρομοια συμπεριφορα, το μωρο καθεται και απασχολειται με παιχνιδακια η με καποιον....κι εγω δεν θελω με τιποτε να κλαιει το κοριτσακι μου, αλλα την αφηνω στο ριλαξ ακομα κι οταν γκρινιαξει....μονο στο κλαμμα τη σηκωνω...εννοειται, ομως οτι προεχει η ασφαλεια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και στπ ρηλαξ κανα δεκαλεπτο καθεται μετα κλαιει... στο καροτσι μπαινει οταν παμε καπου με πεζοδρομο εδω στη νικαια δεν παλευεται η κατασταση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου σε νιώθω κι εγώ απόλυτα...Αφού στους γονείς μου που είναι 3 ώρες από δω αποφεύγουμε να πηγαίνουμε γιατί ο άντρας μου δεν μπορεί να οδηγήσει απο την γκρίνια και το κλάμα.

Τώρα που χρόνισε είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, ευτυχώς δεν τον έβγαλα ούτε στιγμή γιατί έπρεπε να συνηθίσει, αυτή είναι η θέση τους στο αυτοκίνητο, πρέπει να μάθουν...ούτε εγώ τον άφησα ποτέ του να κλάψει, δεν μπορώ, σπαράζω, αλλά εκεί τον αφήνω, όπως είπαν και τα κορίτσια είναι θέμα ασφάλειας. Μόλις πήραμε καθισματάκι πιο μεγάλο και ψηλό, απο αυτά που κοιτάνε μπροστά, η κατάσταση βελτιώθηκε. Μέσα στην πόλη κάθεται, αλλά σε μεγάλα ταξίδια πάλι χρειάζεται στάσεις. Τ'ωρα δειλά δειλά τον βάζω πίσω και οδηγώ μόνη σε κοντινές αποστάσεις και σε πληροφορώ κάθεται πολύ ήσυχα, καταλαβαίνει φαίνεται οτι τώρα είναι μόνο η μαμά και οδηγεί, κάτσε να κάτσω φρόνιμα, ξέρω γω, τι να πω!

Υπομονή, θα συνηθίσει, είμαι σίγουρη. Απλά τα πιο πολλά μωράκια πιστέυω δεν θέλουν να περιορίζονται, γι αυτό. Καλές βόλτες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω τί να σου πω σχετικά με το κλάμα και πως θα το ξεπεράσετε.

Το μόνο που θέλω να πω σε όλες σας είναι

ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ-ΠΑΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΑ αν κλαίνε καλύτερα να μην τα βάζετε καν στο αυτοκίνητο παρά να τα κουβαλάτε αγκαλιά στα χέρια στο πίσω ή μπροστά κάθισμα.

είχαμε ατύχημα την προηγούμενη εβδομάδα καθώς γυρνούσαμε οικογενειακώς από τις διακοπές και αν δεν είμασταν δεμένοι εμείς και τα μωρά στα καρεκλάκια τους θα είχαμε αλλάξει επίπεδο ύπαρξης ή θα είμασταν σοβαρά τραυματισμένοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μεις το ιδιο προβλημα εχουμε ενω οταν ηταν πολυ μωρο δεν εβγαζε αχνα....

εγω νομιζω πως φταιει και η ζεστη, εγω καθε φορα που θα τον σηκωσω απο το καθησματακι ειναι παπι στον ιδρωτα...

και γω δεν παω πουθενα μονη μου, αυτο ειναι το προβλημα μου :(:(:( τωρα και 5 μηνες εχω να παω καπου με το μωρο γιατι δεν μπορω να τον ακουω να κλαιει και να μην ξερω και τι εχει γιατι δεν μπορω να τον δω... ελπιζω να περασει!!!

υπομονη θα κανουμε και τα μωρακια κατα καιρους αλλαζουν.... για να δουμε :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...