Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια.γεννησα πριν απο 37 ημερες τα διδυμακια μου.τους δινω απο την αρχη ξενο γαλα γιατι δε καταφερα να θηλασω,

ποτε ερχεται η περιοδος αν δε θηλαζεις;

εχω ακομα λιγα λοχεια.αλλα ελαχιστα.απλα δεν εχω καθαρισει τελειως

Δημοσίευση

μαντριντ να σου ζησουν κ εσενα τα διδυμακια σου.δηλαδη αφου σταματησουν τελειως τα λοχεια μετα απο 28-30 μερες

γιατι μερικοι μου λενε οτι επρεπε ηδη να μου χει ερθει κ ανησυχω.τη δευτερα θα παω στη γυναικολογο.που θα χω 40ντησει.λογικα θα με βαλει να κανω κ τεστ παπ τωρα ε;κ υπερηχο μαστου

Δημοσίευση

Να σου ζησουν τα μωρα σου!!!!!!!!

Ολα ειναι σχετικα , να μην ανησυχεις για τιποτα. Εγω θηλαζα αποκλειστικα κ στις 40 μερες ακριβως ειχα αιμα. Μολις ειχαν τελειωσει τα λόχεια κ ο γιατρος στο τηλ μου ειπε οτι μαλλον ειναι καθυστερημενα λοχεια. Οταν καθαρισα κ πηγα να με εξετασει μου ειπε πως ηταν κανονικη περιοδος τελικα. Και οντως μετα απο 28 μερες ξαναηρθε.

Πιστευω πως ειναι στον καθε οργανισμο. Μπορει να σου ερθει στο καπακι και να μη το καταλαβεις.

Ολα θα πανε καλα ;)

Δημοσίευση

anna να σου ζησουν. να ειναι γερα και δυνατα. εμενα μου ρθε περιοδος περιπου στον εναμιση μηνα , δηλ. αφου σαραντισα και καμια δεκαρια ημερες ακομα. δεν θηλασα καθολου για αλλους λογους . δεν θελω να αναφερθω σ αυτο γιατι ειναι δυσαρεστο θα καταλαβεις απο τα τικερακια μου . παντως διαφερει απο οργανισμο σε οργανισμο οπως ειπε και το γιουλακι. τεστ παπ κανεις μετα απο κανα εξαμηνο περιπου εμενα τουλαχιστον ετσι μου ειπε η γιατρος μου , δεν κανει λεει κατευθειαν αφου σαραντισεις . μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...