Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προς όλες τις νοικοκυρές: Με ένα γραμμάριο Fairy πλένεις 100 πιάτα... Με ένα γραμμάριο κόκα πλένεις 100 πιάτα, σκουπίζεις, σφουγγαρίζεις, μαγειρεύεις, κουρεύεις το γκαζόν... :lol::lol::lol::lol::lol:

Παω να ταισω-κοιμησω και αν προλαβω θα ξαναμπω! Φιλια σε ολες!

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Λενακι..το "Σε βλεπω" το Saw εννοουσε η Γωγω... :lol::lol::lol:

Ειδατε τι με προβληματιζει;;; :lol::lol:

Αφου οταν φυγαμε λεω τον Γιωργο...οταν μεγαλωσουν θα τους κοιτας εσυ εκει για να ελεγχεις την κατασταση :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Καλέ θα σου λέω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

πηγαμε παιδιατρο .

ο Μ εκλαιγε απο την ωρα που την ειδε .....μου αρεσε που ελεγε στο Π "νινι μην κλαις" :lol::lol::lol:

πρωτα ανελαβε τον Π η γιατρος τον ειδε και του εκανε εμβολιο ....7370 και 68εκ !!!

ο Μ πλανταξε στο κλαμα αν και μονο τον ακροαστικε και ειδε αυτια και στομα .

σιροπακι για τον βηχα και λιγο ντεπον οταν τον βλεπω χαλια για να μην ποναει και βλεπουμε ,καλο ξεμπουκομα και χλιαρα ροφηματα .

με το που ηρθαμε σπιτι ο Μ επεσε για υπνο απο το αυτοκινητο και ο Π με εναν θηλασμο .

πρωτη φορα αρρωστησε το πουλακι μου ....ακομα φοβαμαι για τον Π γιατι φοβατε και η παιδιατρος ,ειδε λιγο ερεθησμενο λαιμο αλλα το οτι δεν εχει κανει πυρετο ειναι καλο .

Δημοσίευση

Αφροδιτακηγ περαστικα κοριτσακι μου...δε θα κολλησει το μωρο..θα δεις!!!!

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι αγαπη μου;;; :x:x:x πως εισαι;;;ηθελα να σε παρω αλλα λεω κατσε να περασουν καποιες μερες να συντονιστει και μετα!!!

Καλα οι φωτο τελειες!!!Εχουν μεγαλωσει και οι 2 οι ζουζουνες ρε!!!

Λοιπον..η Ειρηνη σου μοιαζει..η Δαναη νομιζω οτι ειναι ιδια με τον Δ. ε;;;; :-\ :-\ για λεγε ..πως ειναι να μπουσουλαει παλι μωρο στο σπιτι;;;

Ιουλια θελω μια μεγαλη χαρη ρε συ... :ympray::ympray::ympray::ympray: την ενσταση αν μπορεις κρατα την σε ηλεκτρονικη μορφη να μου τη στειλεις γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα το φαμε το ακυρακι μας!!!!

κοριτσια κοιμησα τον πατατουλη μου μολις και παω στον Νικολη μου ...

φιλακια πολλα!!!

ΥΓ Ψηλη αυριο περιμενω ραπορτο!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πωπωωωωωωωωωωωω διάβασα τόσα πολλά και θόλωσα.........

Καταρχάς ψηλή και άχαρη βγαίνεις και δεν μας καλάς;;;;;;;;;; Ήθελα και γω να βγωωωωωωωωωωω......

Έχω να ξεπορτίσω καιρό......

Πουτ θα πάτε;;;; Σε κανένα πανηγύρι στο Κιλκιστάν;;;;;;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Θου σε είδα στο δρόμο και κόρναρα αλλά εσύ τραβούσες το Θ και δε με είδες! Θα σου λεγα για αύριο αλλά έχω παιδίατρο το πρωί και το είχα ξεχάσει.

Ιουλία μου δες εδώ .http://koperti.gr/mazi.html ,http://paidiki-hara.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2012-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=50 και εδώ http://www.vhs-thess.gr/gr/ Για ό,τι θες μιλάμε. Εγηώ στο 1ο δήλωσα συμμετοχή και περιμένω να ξεκινήσουμε!!!

Αφροδίτη περαστικά σας........

Τόνια αν είναι όπως τα λέει η Θου ποιος της χάρη στη συμπεθέρα σου!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι μπας και;;;;;;;;; Όχι;;;;;;;;;;;;

Βίκυ τί περιμένεις ρε συ;;;;;;;;; Θα σκάσω! Έμαθες;;;;;;;;;

Το Κατερινάκι χάθηκε;;;;;;;;;;;;;;;

Λενάκι θεά με το φέρι!!!!!!

Παναγιώτα!!!!!! Ένα θα σου πω!!! Σήμερα βρήκα στα κακά της μια πευκοβελόνα από το κάμπινγκ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

πευκοβελονα???????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ταβουσα το θοδωρη? :roll::roll::roll::roll:

αχ λατρευω τα μωρα που μπουσουλανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

παναγιωτα θελεις γυαλια..καλε που μοιαζει η ειρηνη τη νατασα?μονο στη μυτη...

αργι ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ..τρυφερη

ααα η βικυ περιμενει αγορι ρε...εγω το ξερω..αυτη οχι 8-)8-)8-)

Δημοσίευση

Κοριτσαροι καλησπερα.Μολις εκατσα.Ημουν Αθηνα εφτιαξα μαλλι

και εφερα και την πεθερα μου για τα γεννεθλια και να βγουμε και καμμια τσαρκα ΣΚ.

Που να σας προλαβω?μπλα μπλα μπλα... :roll:

Φρανιτακη πολυταξιδεμενο.Αφρο μην στενοχωριεσαι ττο περναει ξωφαλτσα.

Αργυ Παναγιωτα τελειες φωτο!Θουλη πευκοβελονα μαρη? :lol:

Λενακι ξεκαρδιστηκα τελειο :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μονη μου εμεινα αλλα τα διαβασα ολα.

Πολυ καθυστερημενα Αναστασια καλα να περασεις.

Αφρο Αθηνουλα να ζησετε και να χαιρεστε τα σπορακια σας.

Παναγιωτα παρε τηλ οταν κανονισετε καφεδακι.

Τωρα αν σας πω οτι τα αλλα τα ξεχασα :oops:

Καλο μηναααααα!

Δημοσίευση
παναγιωτα αν δεις το προσον του αλεξ(τονιας)θα μεινεις μαλακας

μα ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟΟ :o:o:o:o:o:o

κ που να του σηκωθει :oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε τουλαχιστον να γαμαει καλα αυτο το παιδι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα ο Αλεξ ειναι ελευθερος..Με το Λενακι συμπεθερεψαμε απο τα μπεμπακια! :P

Αφρο αντε κανε τη κορη συντομα να στον δωσω που ειπες οτι θα τον ηθελες! αλλα στο ξεκαθαριζω απο τωρα...μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασι κατουρηθηκα μιλαμε με την Αννυ που σου ειπε οτι θελει αλλα μαμα!!!!!!φανταστηκα και το υφος σου καπως ετσι :wtf::side: και λυθηκα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αυριο περιμενουμε ρεπορτο εεεεε;;;;;;;

Α και ειμαι λιγακι γκεσταπω βρε,αλλα με αγαπη!!!!! :P

Ιουλια για πες τι σκεφτηκε παλι το δαιμονικο σου μυαλο...θα το καψεις σε λιγο το ερμο!!!!! :lol::lol:

Α τωρα που το θυμηθηκα,ασχετο βεβαια,Μαρακι μενεις στο Μαυρο λιθαρι;;;; εχω παει για μπανιο εκει!!!! μια φιλη μου μενει Σαρωνιδα και προπερσυ πηγαμε 10 μερες στο σπιτι της και καναμε μπανακια εκει! ;)

Α γενεθλια ποιος εχει;;;ο μικρος;;;

Παναγιωτα και Αργυ τελιεες φωτο στο προφιλ!!!! και ο μπεμπης σου Παναγιωτα τι ομορφος!!!!! :x:x:x:x και ο Νικολας βεβαια αλλα το μπεμπακι πρωτη φορα το βλεπω τοσο καθαρα!!!

Α και η φωτο της Δαναης με τα γυαλια ολα τα λεφτα!!!! :lol::lol::lol:

Ρε συ Γωγω ποσο γροθος ειναι ο τυπος;;;;;!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: και συγνωμη δηλαδη θα παει μετα απο τοσες μερες τροχαια και θα τους πει τι;;;;; οτι τους την επαιξες απο πισω και μετα εξαφανιστηκες(περασες απο πανω τους) και μετα απο τοσες μερες συνηλθαν απο το σοκ και πηγαν να το καταγγειλουν;;;;; :shock::shock::shock:

Ρε μηπως δε μπορουν να κανουν τιποτα και στο λενε για εκφοβισμο μπας και αρπαξουν τιποτα;;;; :twisted::twisted:

Αχ παιδια αυτο με τα παιδακια που τα κλεβουν του το λεω κι εγω!!! αλλα ρε παιδια ειναι πραγματικος φοβος μου....εχθες που πηγαμε για καφε με τα κοριτσια παλι τον εχασα μεσα στο κοσμο και τα χρειαστηκα μεχρι να τον βρω!!!! αφου επειδη δε καταλαβαινει,σκεφτομαι να βαλω κανενα ξενο να τον φοβισει,μπας και συνετιστει γιατι καμια μερα θα τον χασω στ'αληθεια!!!! :?

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!

νατασα μπραβο στη δαναη που μποουσλησε κιολας το σκατουλι!!!!

μωρη παναγιωτα με πεθανες με την ανησυχια σου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μην το σκεφτεσαι ρε, ετσι κ αλλιως οταν θα μεγαλωνουν τα τσουτσουνια τους ειναι ετσι κ αλλιως μεγαλα, μην τα παρατηρεις σε κατασταση ηρεμιας1 :lol::lol::lol:

τα παλικαρια σου ειναι κουκλακια!!!!!!!

χρυσα πως εισαι κοριτσακι μου??

σισσιω καλη σχολικη χρονια, ελπιζω τις αλλες μερες να μην εχετε θεμα κ αρχισει η μικρη να σκαρφαλωνει στα δεντρα :lol::lol:

επισης νομιζω πως ναι, εισαι πολυ σοβαρα :P

ρε συμπεθερα!!!!!! ποτε σας χτυπησε καλε?? πρεπει να ελειπα τοτε μαλλον...

παντως συμφωνα κ μονο με τον κοκ φταιει ο απο πισω. εκτος κ αν εχεις μαρτυρα που μπορει να καταθεσει οτι αυτος σταματησε αποτομα κ ξαφνικα κλπ παντως ειναι μεγαλος μαλακας

νωρις το θυμηθηκε ομως!!!!!!!!

κακως δεν κανατε εκεινη τη στιγμη τη δηλωση παντως να ξεμπερδευατε...

επισης οπως λεει κ η βικυ αν δε φωναξε ασθενοφορο εκεινη την ωρα για τον τραυματια του (που μαλακιες πρεπει να λεει) θα παρει ταρχιδια του!

αναστασια πραγαμτικα θα ηθελα να δω τη φατσα σου οταν ζητησε η αννυ αλλη μαμα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα μπορουσα να πληρωσω κιολας!!!

ιουλια τετοιο σκατοπαιδο ησουν καλε??????? :lol::lol::lol::lol:

κ για πες μας τι σκεφτηκες για την ενσταση... σατανικο μου μυαλο!

αργυρουλα τελεια η φωτο!!!

ουφ ηθελα κ αλλα να σχολιασω... γκρρρ δε θυμαμαι

σημερα εγινα μια θεααααααα πηγα κ μου εκανε το μαλλι η θου

αν κ μου εφυγε εκεινη η τρεντυ κ γοητευτικη ριζα που φτανει μεχρι το σαγονι, ανακαλυψα κ ποσο μακρυναν τα μαλλια μου!! :lol::lol::lol::lol:

σημερα θα πηγαινα δουλεια αλλα εχω αδειααααααααααααααααα γιουπι!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!!

ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΡΑΚΙ Μου δε σε πετυχα μεσα!!!Θα σε τηλ να τα πουμε και να βρεθουμε με τις αλλες για καφεδακι!!!

Λενακι :lol::lol::lol: (για την κοκα)

Ε τουλαχιστον να γαμαει καλα αυτο το παιδι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εισαι μεγαλο οργιο ε;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα ο Αλεξ ειναι ελευθερος..Με το Λενακι συμπεθερεψαμε απο τα μπεμπακια! :P

Και τι μου το λες μαρη...θες να με κανεις νυφη σου;;;; :-j:-j:-j:-j:-j:-j:-j:-j:-j:-j:-j:-j=))=))=))=))=))=))=))=))

Λενα με γεια το μαλλι...Καλε μεχρι το Δεκ του 12 θα καθεσαι..οχι του 13...ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα. :P:P

Μωρε Θου νομιζω οτι η ειρηνη εχει πολλα στοιχεια απο τη Νατασα...Παντως συμπεθερα δε μπορεις να πεις..σε αυτο το θεμα με το που μοιαζουν τα παιδια..διαπρεψαμε!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα ..δε σε ξαναρωτησα...με το δοντι πως πας;;;

Νατασουλα..ολο ηθελα να σε ρωτησω και ολο το ξεχναω..δηλαδη η ελενα απο εκει που κοιμοταν μαζι σας ξαφνικα ενα βραδυ πηγε στο κρεβατι της και τέλος;;;; :o:o:o Μπραβο της!!!!

Αφροδιτακη ευχομαι να ειχατε ενα καλο βραδυ!!!!

Κλεινω γιατι σε λιγο θα κοπει το ρευμα..οχι τπτ αλλο θα με φαει η περιεργεια για το τι εκανε η ψηλη χθες!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα!

τι να σχολιασω?

Αρχικα....Αφροδιτη μου περαστικα και στα 2 τους!

θα τα περασουν και δεν αθ το παρεις χαμπαρι!

ο Μ. τελικα δεν τη γουσταρει την παιδιατρο!

τελος!

Τονια εχω λιωσει απο τα γελια ...

μα τσουτσουνοσυζητηση?

συζητηση για μεγεθη απο τωρα?

καμαρωσε τωαρ γιατι στο μελλον καποια αλλη θα τον απολαμβανει.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Παναγιωτα ο μικρος ιδιος ο προφ!

τουλαχιστον τα χωρισατε!

Θου σημερα θα παω για αυχενικη...λογικα δεν θα δουμε φυλλο!

εχω αγχος!

θελω και εγω μαλλια!

και μασαζ!

και SEX

το ειπα σρη δουλεια...επεσε σα βομβα.....αλλα ....σκασιλα μου!

νοικοκυρες...ερωτηση...εχω μυρμιγκια...δεν φευγουν τα ατιμα!

τι να κανω?

τουλαχιστον τωρα εχω τα μικρουλικα!

Μαρια εισαι θεα....τα κανεις ολα κια κανεις και βολτα με το ποδηλατο!

μα πως?

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!! :D

Παναγιωτα :lol::lol::lol::lol::lol: (για το νυφη) το ειπα επειδη κατι ειπες για τη τυχερη συμπεθερα μου και νομιζα οτι ελεγες για το Λενακι! :lol::lol::lol: ή δε το ειπες ολοτελα εσυ;;;;; :shock::?:lol:

Συμπεθερα ελιωσα με τη κοκα χθες!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βικυ γιατι επεσε σα βομβα;;;; ελλειψη προσωπικου;;; χεστηκες παντως!!!!! ;)

Για τα μυρμηγκια αν δε βρεις τη φωλια τους,δε εξολοθρευονται τα ατιμα!!! η μανα μου ειχε για 1 χρονο τουλαχιστον και δε μπορουσε να καταλαβει απο που ερχοταν!! καποια στιγμη εξαφανιστηκαν μονα τους...

Αναστασι γιατι δε βγηκες εχθες;;; πενθουσες που η Αννυ ηθελε την αλλη κυρια για μαμα;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ο Αλεξ μια μερα που σε ενα παρομοιο περιστατικο που του ειχα πει κι εγω "μα μετα δε θα εχεις μανουλα" μου λεει "θα εχω μια αλλη μανουλα,μια μωβ μανουλα"!!!!! :shock::lol::lol::lol:

Θουλακι ξεκινησατε παιδικο;;;; τι λεει ο Ντοντος;;;; εγω θα τον παω κατα τα τελη Σεπτεμβρη που θα εχουν τελειωσει οι πολλες προσαρμογες,γιατι αν τον παω τωρα που θα σκουζουν ολα θα παθει πολιτισμικο σοκ νομιζω!!! :?

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Αναστασία γιατί δεν βγήκες? περίμενα κι εγώ να διαβάσω λεπτομέρειες :mrgreen::mrgreen:

Για την Άννυ που είχες ρωτήσει αν κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητάει από μόνη της τσίσα ή πρέπει συνέχεια να της το θυμίζεις εσύ....... σίγουρα κάποια στιγμή θα ζητάει μόνη της αλλά δεν ξέρω να σου πώ το πότε :?:?:? η Έλενα που έχει 2,5 μήνες που βγάλαμε την πάνε ακόμα ξεχνιέται πολλές φορές, όταν βλέπω ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες και δεν ζήτησε μόνη της την ρωτάω. Τα κακά όμως τα λέει πάντα 8-)

Παναγιώτα ναι έτσι όπως το είπες από εκεί που κοιμόταν στο δικό μας κρεβάτι μολις ήρθε το δικό της το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε εκεί χωρίς καμιά διαμαρτυρία και συνεχίζει να κοιμάται εκεί. Σήμερα τα ξυμερώματα στις 5:30 ήρθε μόνο στην κρεβατοκάμαρα αλλά ήταν λίγο ζεστή και την άφησα να ξαπλώσει μαζί μας, έτσι κι αλλιώς στις 6 σηκωνόμαστε ;) Ελπίζω να μην αρρωστήσει πάλι κι ακόμα δεν ξεκινήσαμε παιδικό, ε ρε τι μαε περιμένει αυτή την χρονιά.............

Αφροδίτη περαστικά σε όλους σας

Μαρία συνεχίζει η κατάληψη?

Δημοσίευση

κλαημερα!!! πηγα σημερα την ακυρωση του εσπα..με μιση καρδια την εδινα.. :(:(:(

νατασσα και εγω εκει ελεγα ή στην χανθ..θα δω..εχεις ξαναπαει? τι κανουνε????

ρε συ τι παθατε???????????? :o:o:o:o:o:o:o:o αγιο ειχατε!!!!! :o:o

τελειες οι μικρεςς στις φωτο!!!!!!

δεν θυμααμαι πολλα τωρα τα εχω διαβασει απο εχθες συγχωρηστε με!!

καλε τι λετε για τα προσοντα?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμας παντως η παιδιατρος την πρωτη φορα ποιυ τον εξετασε μας ειπε πως τα εχει μεγαλα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι οτι παιζει ρολο θα συμφωνησω απολυτα απολυτα με γωγω!! :D:D:D:D:D

προχθες ο μικρος αφου εφαγε το φαγητο του αρακα με κοτοπουλο ζητησε απο τα μακαρονια μας και εφαγε μισο πιατο :shock::shock::shock: δεν επιτρεπεται για γευμα αλλα ειπα αφου εφαγε αυτο που επρεπε ας φαει το καημενο...και τελικα δεν επρεπε..μου ειπε η γιατρος αυστηρα.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ :evil::evil::evil::evil::evil::evil: και τι καλα τα ετρωγε μονο του στο τραπεζι :shock::shock::shock::shock:

later!!!!

φιλιααααααα!!!!

Δημοσίευση

καλημερα .

το μωρο ολο το βραδυ δεν ξυπνησε ...ο Μ ειναι χαλια αλλα δεν εχει πυρετο ....βηχα και καταρροη και γκρινια.

εμενα μου περναει ...λιγο λαιμο εχω .

Χρυσα σημερα θα παει ο Κ στον φωτογραφο !!!!ουαου μετα απο 1+ χρονο !!!

βικη καλη επιτυχια στην αυχενικη !!! αν εχεις κοριτσακι στο ζηταω απο τωρα για τον πανουλη :D

εχουμε και εμεις "προσοντα" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

a ωραια και εσεις αφροδιτη :?:?

εμενα ακομα με ποναει και μαλλον θελω γιατρο γιατι ειναι οι αμυγδαλες..ελπιζω ο μικρος να την βγαλει μονο με την μυξα..κια ο κωστας χαλια με τα λαιμα..του εδινα καραμελα τα ξημερωματα..σαν τους γερους ταιζουμε σιροπι και φαρμακα ο ενας τον αλλον :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το μονο καλο που ακουσα ειναι ο μικρος που κοιμηθηκε σερι!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!! :)

Χθες εδωσαν ρεσιταλ γκρινιας και κλαματος ο μικρος και η μεγαλη και εκει που ελεγα ωραια θα ησυχασω το βραδυ αμ δε...σηκωνοταν ανα μιαμιση ωρα με κλαμμα :twisted: Να φανταστειτε απο την πολυ πιεση χθες μου ερχοταν να :ymsick: Πρωτη φορα μου συνεβει...Ειμαι κομματια, απελπισμενη, σκασμενη..σας επρηξα παλι αλλα δεν εχω αλλου να τα πω σορρυ :oops::oops:

Βικακι καλη επιτυχια με την αυχενικη. Μακαρι να δεις φυλο αν λιγο δυσκολα τοσο νωρις.

Παναγιωτα πεθανα με τις ανησυχιες σου!! :lol: Εγω το κοιταω απλα αν μεγαλωνει με τον καιρο αλλα δεν ανησυχω! Αν παρει απο τον μπαμπα του δεν θα εχουμε προβλημα :lol:;) Καλα οι φωτο σας φοβερη!! Δεν τα ειχα ξαναδει τα κουκλακια σου! Φτου φτου!

Νατασα τι τελειες φωτο!!!! Εισαστε θεες!!!!!!!

Αφρο χαιρομαι που εισαστε καλυτερα. Τι καλα να το κρατησει αυτο με τον υπνο το μωρο!

Νατασουλα μπραβο στην Ελενα που θελει να κοιμαται μονο στο κρεβατι της!!

Μολις πηρα τηλ. τον Π. να φερει καμια κρεμα για τα ουλα για τον Γ. Δεν την παλευω αλλο, ξαναρχισε να κλαιει..παω! φιλια!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

δεν ξέρω τι να πω, μάλλον δεν έχω τίποτα να πω!!!! :?

Συμπεθέρα καλή αυχενική, καλά αποτελέσματα :D

σήμερ αθ ακάνω πρόβα χρόνου, δλδ θα πάρω τα παιδιά και πάμε στο σχ. του Λ. για να δούμε πόση ώρα χρειαζόμαστε από το σπίτι μέχρι εκεί ώστε να κανονίσω τι ώρα θα σηκωνόμαστε και τι ώρα θα φεύγουμε από το σπίτι!!!!! :!:

Αναστ. τι έγινε ακύρωσαν το στριπτίζ και δεν πήγες?!!! :-p:-p:-p

σας χαιρετώ, αυτό το ΣΚ θα πάμε και στο μουσείο Ιστορίας της Γερμ. :lol::lol::lol::lol: ελπίζω να πάμε και για κανένα καφεδάκι :?

σας είπα? χθες ο πεθερός πάει στον φούρνο να αγοράσει ψωμάκια για το πρωινό και αγοράζει και 4 κρουασαν και τα κρουασάν τα πήγε στην σοφίτα, όπου κοιμούνται :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: .....και κατά το μεσημεράκι τα εμφάνισε διότι ήθελε να φάει ένα!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil: .....έδωσα στα παιδιά, έφαγα και εγώ και δεν έμεινε για εκείνον άλλο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::ymparty::-bd:-bd

τα κάνουν κάτι τέτοια!!!! :evil::evil:

α πάνε και 2 μήνες στην Τυφλίδα!!! για δουλειά, είναι συνταξιούχος διπλωμάτης, θα είναι ο Πρέσβης εκεί...........και έτσι που μου το είπε ο άντρας μου νόμιζα ότι πάνε Αμέρικα και έκανα σχέδια, αλλά Τυφλίς!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Σας είχα γραψει όλα όσα έγιναν σήμερα με τη μικρή και την άρνηση της να πάει στον παιδικό και τον απαίσιο τρόπο που της φέρθηκα, αλλά κάτι πατησα και με μετέφερε σε προηγούμενη σελίδα. Δεν τα ξαναγράφω, πέφτω πολύ ψυχολογικά... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...