Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Καλησπέρα κορίτσια!!

Κάθε πότε κάνετε γιόγκα δλδ? Πρέπει να πηγαίνεις συχνά? Ρωτάω λόγω δουλειάς..μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω το οτιδήποτε

Μπορείς να πηγαίνεις 1 η 2 φορές την εβδομάδα, και ανάλογα το πόσες φορές πηγαίνεις το μήνα είναι ανάλογο και το κόστος που έχει. Εγώ π.χ. πηγαίνω 8 φορές το μήνα(2 φορές την εβδομάδα). Αλλά είναι και πολλες εγκυούλες που έρχονται 4 φορες το μηνα(1 φορα την εβδομάδα) Ανάλογα τι σε βολεύει.. :D:)

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα εγκυούλες μου!!!! τι μου κάνετε πως είναι τα μωράκια μας? γράψατε πάλι τόσα πολλά .......

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!! Το ρίξαμε στην γιόγκα? μπράβο καλά κάνετε....εγώ πρέπει να προσέχω πολύ με την δίδυμη κύηση και επειδή είναι και με εξωσωματική , οπότε δεν ρισκάρο και πολλά, έχω και κάτι χρόνια να γυμναστώ..... πάντως κάνει πολύ καλό ...ΖΗΛΕΥΩ :cry::cry:

Πήγα χθες στο Θριάσιο να κάνω ένα καρδιογράφημα και υπέρηχο καρδιάς να δούμε γιατί έχω τόσες ταχυκαρδίες και λαχάνιασμα.... πήρα στον γιατρό μου προχθές και μίλησα με την βοηθό του γιατί είχα 120παλμούς το λεπτό και μου είπε ότι είναι πολλές και να με δει άμεσα ένας καρδιολόγος μήπως έχω πρόβλημα με την καρδιά μου....ο καρδιολόγος ήταν και γνωστός μου και μου είπε ότι είναι εντελώς φυσιολογικό και όσο βαρένω θα γίνεται χειρότερο και ίσως θα έχω και δύσπνοια( μόνο τότε 8α πρέπει να πάρω κάποιο χάπι )...ουφ πάει και αυτό....

Ο αντρούλης μου έβαψε το Σάββατο και το δωμάτιο , ο καημένος είχε τόση χαρά που το ξεκίνησε στις 11 και τελείωσε στις 18, μόνος του χωρίς διάλειμα, ούτε νερό ούτε φαί τόσες ώρες, εγώ ξεράθηκα στον ύπνο και το βρήκα έτοιμο !!!! βέβαια έχουμε να κάνουμε και τις λεπτομέρειες .....τελικά καταλήξαμε στο θαλλασί, και θα κάνουμε κάποιες ρίγες μπες και μπλε και θα παίξουμε με αυτοκόλλητα και μπορντούρα......μόλις το ΄τελείωσουμε θα βάλω φοτος να το δείτε......

Και έγώ σκέφτομαι το άλλο ΣΚ να στολίσω!!!!! πρώτα όμως να μμαζέψουμε το σαλόνι, γιατίι γίνεται χαμός, μου έφερε ο αδερφός μου ότι είχε από τα ανηψάκια μου, καθησματάκια, καρίτσι, παιχνίδια, ρούχα, παππούτσια..... ΧΑΜΟΣ :shock::shock: βομβαρδισμένο τοπίο :lol:

φιλάκια πολλά κοιλουμπίτσες μου!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες σας.Συγχαρητηρια κατα ρχην σε οσες πηραν τα αποτελεσματα της Β επιπεδου.Σημερα εχω κι εγω καλα νεα να σας πω!!!Αλλη μια μπλε μαμα κι εγω.Ειναι αγορι και φανηκε πεντακαθαρα.Σημερα το ειδαμε το ψιψινακι μου και ηταν τελειο.Εχει μεγαλωσει και ειναι και πολυ κινητικο.Τεντωνε τσιτα τα ποδαρακια του και τα μαζευε συνεχεια.Οντως εχω αρχισει και το αισθανομαι και παροτι και ο γιατρος το βρισκει λιγο νωρις καθως του περιεγραψα τι νιωθω με διαβεβαιωσε οτι οντως ειναι το μωρο.Απλα εγω ειμαι συνεχως ξαπλα και ειναι πιο ευκολο να το νιωσω.Οσο για την ξαπλα εγω...ουτε γιογκα...ουτε πιλατες...μονο στου ξαπλωπουλου...για κανενα μηνα ακομα,να κανουμε και τη Β επιπεδου και μετα σιγα σιγα...

Δημοσίευση
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες σας.Συγχαρητηρια κατα ρχην σε οσες πηραν τα αποτελεσματα της Β επιπεδου.Σημερα εχω κι εγω καλα νεα να σας πω!!!Αλλη μια μπλε μαμα κι εγω.Ειναι αγορι και φανηκε πεντακαθαρα.Σημερα το ειδαμε το ψιψινακι μου και ηταν τελειο.Εχει μεγαλωσει και ειναι και πολυ κινητικο.Τεντωνε τσιτα τα ποδαρακια του και τα μαζευε συνεχεια.Οντως εχω αρχισει και το αισθανομαι και παροτι και ο γιατρος το βρισκει λιγο νωρις καθως του περιεγραψα τι νιωθω με διαβεβαιωσε οτι οντως ειναι το μωρο.Απλα εγω ειμαι συνεχως ξαπλα και ειναι πιο ευκολο να το νιωσω.Οσο για την ξαπλα εγω...ουτε γιογκα...ουτε πιλατες...μονο στου ξαπλωπουλου...για κανενα μηνα ακομα,να κανουμε και τη Β επιπεδου και μετα σιγα σιγα...

Χαχα, εκτός οτι εχουμε την ίδια ακριβώς Π.Η.Τ. ,θα κάνουμε και οι 2 αγοράκια!! Συγχαρητηρια για τα καλα νέα σου!! Πού είπαμε πως θα γεννησεις εσύ;; Κι εγώ σήμερα έχω ραντεβού κ θα τον δω τον μπέμπη μου!! Ανυπομονω!!

Δημοσίευση

εγκυουλες καλημερα !!!!!πρωτη φορα γραφω !!!!θα σας γνωρισω σιγα σιγα :lol::lol: !!!!! με λενε λια ειμαι 25 ετων και ειμαι στην 20 εβδομαδα το μωρακι μου ειναι αγορακι !!!!ειναι το πρωτο μου μωρακι και οπως καταλαβενετε ειμαι ξετρελαμενη με τις κλωτσιες του!!!!!!την αλλη τριτη θα κανω την β επιπεδου εχω λιγο αγχος.....!!!!μηπως ξερετε????εκανα αμνιοπαρακεντηση και βγηκε καλη υπαρχει περιπτωση να δουν κατι ανησυχιτικο??

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!lia25 μου κ γω είχα κάνει αμνιο κι απο την στιγμή που με την εξέταση αυτή αποκλείονται κάποιες σοβαρές ασθένειες πήγα πιο χαλαρά για τον β όλα καλά απ ότι κατάλαβα τα κυριότερα έχουν τσεκαριστεί, εμένα μου είχε πει οτι αν θέλω μπορώ να καθυστερήσω κ τον β αλλα τον έκανα στην 22 βδομάδα γιατι ήθελα πολύ να δω την μπέμπα μου Πάντως μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι

2012.pngMake a pregnancy ticker

J5Q7p2.png

ugTTp2.png

sD1wp2.png

Δημοσίευση
Σε ευχαριστω πολυ Κατερινα μου.Στο Ρεα εγω γενναω με το καλο.Εσυ κατι για Αττικο ειχες γραψει η λαθος θυμαμαι?

Οχι, στο Ιασώ εγώ με το καλό... Αντε να δούμε ποια θα γεννήσει πρώτη..χαχαχα... :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις εγκυούλες!!!Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά...

Χάρηκα πολύ με τα καλά σας νέα από τις β' επιπέδου σας και εύχομαι το ίδιο καλά να είναι και για τις υπόλοιπες. Εμείς έχουμε ραντεβού την Παρασκευή και ομολογώ πως μία αγωνία την έχω... :roll:

Λία καλωσήρθες στην παρέα μας... με το καλό να αγκαλιάσεις τον λεβέντη σου!

Τα δικά μου τα νέα είναι σε γενικές γραμμές καλά... από το μόνο που υποφέρω σε αυτή τη φάση είναι από έναν πόνο ψηλά στο αριστερό πλευρό πίσω και μπροστά κάτω από το στήθος, σε καθημερινή βάση. Όταν με πιάνει (συνήθως κατά το απογευματάκι) δεν περνάει παρά μόνο αν ξαπλώσω και ανακουφίζεται κάπως αν με τρίψει σ'εκείνο το σημείο ο σύζυγος. Δεν είναι λίγο νωρίς για τέτοιου είδους πόνο? Εσείς ταλαιπωρείστε με κάτι παρόμοιο?

Δημοσίευση

καλημερα εγκυουλες!!!!!! τι κανετε????????

χαιρομαι που εχουμε καλα νεα απο τις Β , ετσι να συνεχισουμε. καλα αποτελεσματα λοιπον σε οσες αναμενουν να την κανουν. Λια μου καλωσορισες στην παρεουλα μας και με το καλο το αντρακι σου. να μην ανησυχεις , αφου εκανες αμνιο και ειναι ολα καλα και στην Β ολα καλα θα ειναι , θα το δεις..... :D:D:D

σας χαιρετω και τα ξαναλεμε......

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!χθες πηγα στο γιατρο.δοξα το θεο το μπεμπακι μας ειναι μια χαρα ζωηρο ζωηρο,ειχε βαλει και τα ποδαρακια στο πλαι και δεν καταφεραμε να δουμε το φυλο.τα κακα νεα ειναι οτι μεσα σε ενα μηνα πηρα 4 κιλα....οποτε μεχρι τον 7ο το ραβω για λιγο για να μη γινω φαλαινα.!το αλλο κακο ειναι οτι ειδε ενα ινομυωμα μικρο κατω απο το πλακουντα.ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο απλα να το αναφερω στη β επιπεδου για επιπλεον ελεγχο.αυτα απο μενα κοριτσια...ο μικρος μου ανταρτης ειναι στη φαση που θελει να τον κρατας απο τα χερακια να περπαει και θελει να τον πηγαινω σε ολο το σπιτι να το εξερευνησει!οι αντοχες μου ακομα μεχρι τωρα καλα κρατουν..να δουμε τι θα γινει αμα βαρυνω κι αλλο.

σας αφηνω κουκλες.φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τί κάνετε?Έχω μέρες να γράψω αλλά έχω πολύ τρεξιμο στην δουλειά κ μετά πάω σπίτι κ σωριάζομαι στον καναπέ!Δεν έχω ορεξη να κανω τίποτα!ούτε τον υπολογιστή δεν ανοίγω :?:? Κατα τ'άλλα είμαι καλά δόξα τον Θεό,δεν έχω κάτι άλλο..Ο μικρός συνέχεια κουνιέται..Άρχισα να καταλαβαίνω κ πότε έχει λόξυγκα!! :D:D:D Έχει πολύ πλάκα!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες κ καλή συνέχεια να έχουμε!

Mumbasha μου αγοράκι κ εσύ ε?? Πολλά αγόρια θα γεννηθούν την άνοιξη!Τα κορίτσια με τα κυάλια θα τα ψάχνουμε.. :lol:

Λια25 καλωσήρθες στην παρέα μας!Με το καλό να κρατήσεις γερό το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Μπεμπάκο καλό κουράγιο με το "ραψιμο"..εγώ δυστυχώς δεν τα πολυκαταφέρνω..Σταμάτησα όμως να ζυγίζομαι!Δεν μπορώ να αγχώνομαι.. ;) όσο για το ινομύωμα αν ήταν κάτι σοβαρό θα σου το έλεγε!

Σας αφήνω να επιστρέψω στην δουλειά μου!Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναμπω..Φιλιά

Ανοιξιάτικες Μανούλες του ‘12

Χρυσα 82 - ΠΗΤ 11/3/12

paparouna - ΠΗΤ 13/3/12

Xristinamix - ΠΗΤ 16/3/12

maryloo28 - ΠΗΤ 19/3/12

evi25 - ΠΗΤ 20/3/12

nm0113 - ΠΗΤ 21/3/12

kiki78 - ΠΗΤ 21/3/12 twins

koupaki - ΠΗΤ 22/3/12

Xara_84 - ΠΗΤ 29/3/12

gyristroula - ΠΗΤ 30/3/12

naya - ΠΗΤ 4/4/12

Marietoula -ΠΗΤ 05/04/12

cuando - ΠΗΤ 6/4/12

Corina - ΠΗΤ 7/4/12

lia25 - ΠΗΤ 7/4/12

ηλιαχτίδα28 - ΠΗΤ 8/4/12 twins

grouse - ΠΗΤ 20/4/12

Πασχαλάκι - ΠΗΤ 21/4/12

Mpempakos85 - ΠΗΤ 21/4/12

TINKYBEL - ΠΗΤ 24/4/12

Athinouli -ΠΗΤ 25/4/12

MUMBASHA - ΠΗΤ 27/4/12

KATERINA511 -ΠΗΤ 27/4/12

mam nantia - ΠΗΤ 30/4/12

Αργυρω 27 - ΠΗΤ 10/5/12

Veloudenia - ΠΗΤ 14/5/12

mwroudenia2 - ΠΗΤ 17/5/12

kmatina-ΠΗΤ 19/05/12

expectingmummy - ΠΗΤ 20/5/12

mariannap - ΠΗΤ 20/5/12

samantha-ΠΗΤ 24/05/12

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου όλα πολυ καλά στη Β επιπεδου το μωρακι μας ηταν πολυ ενεργητικο και κλωτσουσε!Ειναι ψηλο πολυ εχει μακρια ποδια και χερια..24 εκ γενικως και ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! :D

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια, τι κανουν οι κοιλίτσες σας?

Εμενα με εχουν πιασει σοβαρες αυπνιες, χθες κοιμηθηκα απο τις 11, ξυπονησα στις 1.30 για να παω τουαλετα και μεχρι τις 7 μετρουσα προβατακια και σημερα φοβαμαι να παω για υπνο.Προσεξα κιολας οτι μουδιαζει το ποδι μου στο οποιο ριχνω το βαρος και αλλαζω πλευρο και μουδιαζουν και τα δυο μαζι. Ταλαιπωρω και το μικρο, αλλαζα πλευρο 5 φορες μεσα σε 30 λεπτα και δε θα το αφηνα σε ησυχια γιατι κλωτσουσε συνεχεια, θα ελεγε απο μεσα του, βρες μι σταση και βολεψου και ασε με ησυχο :shock:

Cuando συγχαρητηρια κοριτσι μου, και για το κοριτσακι και για τα καλα αποτελεσματα σου.

Χρυσα εχω μια απορια, πως καταλαβαινεις οταν εχει λοξυγκα, εγω δεν το καταλαβα ουτε στην πρωτη ουτε τωρα, πως νιωθεις?

Μpempakos καλες επιτυχιες με το ράψιμο, εχω προσεξει παντως και εγω εχει 2 βδομαδες οτι ανοιξε πολυ η ορεξη μου, φαγητο συνηθως και πολυ ψωμι, ενω προ εγκυμοσυνης δε συμοαθουσα το ψωμι και πολυ.. Και μην ανησυχεις γιατο ινομυωμα, στο ειπε και ο γατρος οτι δε φαινεται ανησυχητικο.

Lia μου καλως ορισες και καλα αποτελεσματα στον υπερηχο αλλα απο τη στιγμη που εκανες παρακεντηση πλα θα πανε καλα.

Xara μου εγω δεν αντιμετωπιζω παρομοιο πονο αλλα για φυσιολογικο μου φαινεται.

Καλο βραδυ κοιλιτσες !!

Δημοσίευση

Γεια σας φουσκοκοιλιτσες μου!!! Πω πω έχω πολυ καιρο να μπω και όλο νέα είστε κορίτσια μου!! Τεμπελιαζω λίγο συγχωρεστε με ε;;; Μπράβο για όλα τα κορίτσια που κάνανε τις β' επιπέδου και πηγανε όλα καλα!! Βλέπω αρχίσατε και να στολιζετε... Εγω φέτος έχω τέτοια βαρεμαρα που θα το καθυστερήσω οσο μπορω... Θα στολισω για να χαρεί το αγοράκι μου!!

Αυτη την βδομάδα πήρα αναρρωτικη και πραγματικά απολαμβανω ξάπλα και τον μικρουλη μου!!! Μόνο που περνάνε γρήγορα οι μέρες!!

Λια καλωσηρθες με το καλο να κρατήσεις τον γιοκα σου!! Πραγματικά είναι έρωτας!!

Νμ για τον λοξυγκα και εγω στον πρώτο μου το καταλάβαινα γιατί ήταν σαν χτύπημα, αλλα ήταν ρυθμικό! Πάντως αυτη τη φορα ακόμα δεν έχω αρχίσει να τον καταλαβαίνω...

Αυτα τα νεα μας και ελπιζω να μην ξανατεμπελιασω για τοσες μερες... Σας φιλω όλες μια μια χωριστά και τις κοιλιτσες σας!!!!

Ααα ακόμα έχω εμετους 4-5 την μερα και στα κιλά ακόμα είμαι μείον ένα. Καμμιά έχει εμετους ή μόνο εγω ξαπομεινα;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες!!

Μπήκα πρωί-πρωί σήμερα γιατί μετά θα έχω δουλίτσα κ δεν θα τα καταφέρω..

cuando μου συγχαρητήρια για τα καλά σας αποτελέσματα!Άντε να πληθαίνουν τα κοριτσάκια να έχουμε κ εμείς νύφες!! :D

nm0113 αυπνίες είχα κ εγώ για μερικές ημέρες αλλα ευτυχώς τώρα ξεπεράστηκαν!Με πιάνει ο ύπνος στον καναπέ απο τις 23:00,που εγώ πριν απο τις 00:00 δεν κοιμόμουν ποτέ!Όσο μπορείς να ξαπλώνεις απο την αριστερή πλευρά είναι η ιδανικότερη!Τον λόξυγκα τον κατάλαβα γιατί το χτύπημα ήταν ρυθμικό κ κράτησε γύρω στο 1 λεπτό,το χρονομέτρησα!Το ένιωσα πολύ ψηλά κ η κοιλιά μου εκεί κουνιόταν ρυθμικά..Είχε πολύ πλάκα..

Ναντιούλα μου εύχομαι να ξεκουραστείς κ με το παραπάνω..Αμαν αυτοι οι εμετοί βρε παιδί μου..καλό κουράγιο..

Χρυσα 82 - ΠΗΤ 11/3/12

paparouna - ΠΗΤ 13/3/12

maryloo28 - ΠΗΤ 19/3/12

evi25 - ΠΗΤ 20/3/12

nm0113 - ΠΗΤ 21/3/12

koupaki - ΠΗΤ 22/3/12

Xara_84 - ΠΗΤ 29/3/12

naya - ΠΗΤ 4/4/12

Marietoula -ΠΗΤ 05/04/12

cuando - ΠΗΤ 6/4/12

Corina - ΠΗΤ 7/4/12

lia25 - ΠΗΤ 7/4/12

ηλιαχτίδα28 - ΠΗΤ 8/4/12 twins

grouse - ΠΗΤ 20/4/12

Πασχαλάκι - ΠΗΤ 21/4/12

Mpempakos85 - ΠΗΤ 21/4/12

TINKYBEL - ΠΗΤ 24/4/12

Athinouli -ΠΗΤ 25/4/12

MUMBASHA - ΠΗΤ 27/4/12

KATERINA511 -ΠΗΤ 27/4/12

mam nantia - ΠΗΤ 30/4/12

Αργυρω 27 - ΠΗΤ 10/5/12

Veloudenia - ΠΗΤ 14/5/12

mwroudenia2 - ΠΗΤ 17/5/12

kmatina-ΠΗΤ 19/05/12

expectingmummy - ΠΗΤ 20/5/12

mariannap - ΠΗΤ 20/5/12

samantha-ΠΗΤ 24/05/12

Σας αφήνω..Φιλιά σε όλες ..

Δημοσίευση

Καλημέρα γκαστρωμενούλες μου!!!

Αχ Νάντια μου τι ταλαιπωρία τραβάς κι εσύ μακάρι να περάσουν γρήγορα.Ξεκούραση, ξεκούραση όσο μπορείς..Χρύσα κ γω νοιώθω κάποιες στιγμες ένα ρυθμικό χτύπημα αλλα χαμηλά κ αναρωτιόμουν τι συμβαίνει μεσα στην κοιλίτσα μου λές να ναι λόξιγκας? :)

cuando με το καλό το κοριτσάκι σου άντε επιτέλους μια ακόμα μπέμπα!!! :D Κ η δικία μου είναι πολύ ζωηρή ειδικά στους υπερύχους.. δυναμικές γυναίκες!!! :lol:

Πολλά φιλάκια :x

http://www.pregnology.com/pregnancy/0[url3/16/2012]2012.pngMake a pregnancy ticker

J5Q7p2.png

ugTTp2.png

sD1wp2.png

Δημοσίευση
Καλημέρα γκαστρωμενούλες μου!!!

Χρύσα κ γω νοιώθω κάποιες στιγμες ένα ρυθμικό χτύπημα αλλα χαμηλά κ αναρωτιόμουν τι συμβαίνει μεσα στην κοιλίτσα μου λές να ναι λόξιγκας? :)

Πολύ πιθανό Χριστινάκι μου αν είναι ρυθμικό χτύπημα με διαρκεια να είναι λόξυγκας!! Όσο για το που τα νιώθουμε είναι ανάλογα με την θέση τους! Εμένα κ στον υπέρυχο που τον είδα ήταν ήδη ανάποδα με τα ποδια ψηλά απο την δεξιά μου πλευρα κ εκεί νιώθω τις περισσότερες κινήσεις.Βέβαια μέσα στην μέρα κουνιέται κ αλλάζει μέρος..

Πάντως έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ τα ζουζούνια μας!

Δημοσίευση
Το απόγευμα θα παω στο γιατρό μήπως καταφέρουμε να την δουμε 3D γιατί στον β δεν μπορέσαμε για να δούμε... ;)

Εγώ αργώ πάλι να πάω στον γιατρό!!Κ εμείς στην Β επιπέδου δεν καταφέραμε να πάρουμε καλή 4d k 3d φωτογραφία!Μόνο μία που φαίνεται πολύ καλά απο την μύτη κ κάτω..(μυτούλα-χειλάκια κ πηγούνι δηλαδή).

Άντε με το καλό να την δείτε!!

Αρχές Δεκέμβρη που θα πάω κ εγώ ελπίζω να τον δούμε κ εμείς καθαρά στον 4d!! :D:D

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!!!!!!!!!!!!!!1

Συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια για τα αποτελεσματα της β επιπεδου!!!!!!!!

Εμεις πηγαμε τη Δευτερα στο γιατρο!ολα τελεια, πολυ χωηρο το μικρουλι μου!εαν το πιστευετε μασαγε τον πλακουντα!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!

δεν μπορεσεαμε να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι οντως αγορι γιατι μας ειχε γυρισει την πλατη κανονικα!

Στη β επιπεδου θα μαθουμε σιγουρα!21/12!αχ ποτε θα περασει ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα τα νεα μας!Σας φιλω!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!!! τι κανετε????

εγω ολα καλα αναμενω το επομενο ραντεβου για να δω το μικρουλη μου.

Ναντια μου κουραγιο......μαλλον εισαι η μονη που ταλαιπωρησε ακομα. τωρα που εχεις αδεια ριξτο στην ξαπλα και ξεκουρασου οσο μπορεις.

cuando συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και με το καλο το κοριτσακι σου!!!! :D:D:D

ααα! και μενα αρχισε να χει λοξυγγα...οντως εχει πολυ πλακα. και οι κλωτσιες ομως δεν πανε πισω , ζωηρουλης!!!!!1

λοιπον να στε ολες καλα , να προσεχετε τα μωρακια σας και τα ξαναλεμε......

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που με δεχτηκατε και μου απαντησατε!!!!

cuando συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και να χερεσε την κορουλα σου να ειναι γερη και δυνατη!!!ναντια υπομονη ....ξεκουρασου τωρα που μπορεις!!!!!εγω θα κανω την β επιπεδου 29/11 αλλα το αγχος δεν φευγει!!!!κοριτσια τωρα τελευταια μαζευετε σε μια πλευρα για λιγο το εχετε νιωσει??????σε ποια εβδομαδα καταλαβενετε το λοξυγκα???? εγω δεν αντεχω τα αρωματα ....αμεσως ανακατεομαι οπως και την οδοντοκρεμα !!!!!!!!θα με βαλατε και εμενα στην λιστα???????? 31/03πητ !!!!εσεις πως θα γεννησετε????εγω με καισαρικη και λογικα (δεν ξερω) θα μου το παρουν ποιο νωρις!!!!!????να χερομαστε τα παιδακια μας να ειναι γερα και δυνατα και να μας τα προσεχουν ολοι οι αγιοι!!!!!φιλακια πολλα και στις κοιλιτσες σας!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας γκαστρομενουλες μου!!

Χρυσα μου, Χριστινα μου, Κουπακι μου και Λια μου ευχαριστώ για τα παρηγοριτικα σας λόγια και ελπίζω επιτέλους να μου περάσουν... Αν και στον Αργυρη μου είχα μέχρι τον 8ο.. Δεν πειράζει όμως, μωράκι μεγαλωνουμε μέσα μας, όχι αστεία!!!

Λία μου γιατί θα κανεις καισαρικη;

Πασχαλακι μασαγε τον πλακουντα;;; Χαχα Μα πως γίνεται; Άντε με το καλο και η β´επιπεδου!!!

Δεν είχα και πολλα νέα κορίτσια μου σήμερα αφού απλά ξαααααπλα!!!! Τα λέμε αύριο, πάω για νανι! Φιλακια σε όλες και στις κοιλιτσες σας!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

Πάλι μπήκα νωρίς γιατί μετά θα έχω πολύ δουλίτσα!

Πασχαλάκι μου μάσαγε τον πλακούντα??? Άντε με το καλό τώρα να κάνετε την Β επιπέδου!

Λία μου εγώ αυτήν την εβδομάδα άρχισα να καταλαβαίνω τον λόξυγκα (24η) παίζει όμως ρόλο κ η θέση του μωρού! Αλήθεια γιατί θα κάνεις καισαρική έχεις κάποιο πρόβλημα?Σε είχα βάλει στην λίστα αλλά με την ΠΗΤ που έχει το τικεράκι σου.Λόγω καισαρικής έχεις άλλη πητ?Θα την αλλάξω..

Ναντιούλα μου είπαμε..κουράγιο..κ ξεκουράσου τώρα που έχεις την ευκαιρία!

Εγώ αύριο επιτέλους θα στολίσω το σπίτι,αυτο βέβαια σημαίνει ότι θα έχω κ πολλές δουλειές.Ευτυχώς θα έρθει κ η μαμά μου να με βοηθήσει γιατί θα χρειαστεί να μετακινήσουμε κ κάποια έπιπλα..Ανυπομονώ..Κατα τ'άλλα ειμαι πολύ καλά δόξα τον Θεό..Μεγαλώνω.. :D

Σας αφήνω..Φιλιά σε όλες!!

Χρυσα 82 - ΠΗΤ 11/3/12

paparouna - ΠΗΤ 13/3/12

maryloo28 - ΠΗΤ 19/3/12

evi25 - ΠΗΤ 20/3/12

nm0113 - ΠΗΤ 21/3/12

koupaki - ΠΗΤ 22/3/12

Xara_84 - ΠΗΤ 29/3/12