Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιχειλιος ερπης και εγκυμοσυνη


Recommended Posts

κοριτσια εβγαλα ερπη,βγαζω συχνα,ειχα καιρο τωρα να βγαλω αλλα να που εβγαλα και δεν ξερω τι να κανω..αυτη η ζοβιραξ αλλοι λενε κανει αλλοι δεν κανει;ειναι επικινδυνο;ξερει καμια τι κανουμε σε περιπτωση εγκυμοσυνης; :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ έβγαζα συχνά έρπη και είχα και στην εγκυμοσύνη.

Όταν ρώτησα τον γυναικολόγο μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε με τον έρπη ούτε με τις αλοιφές.

Ρώτα και εσύ τον δικό σου για επιβεβαίωση.

Έχεις δοκιμάσει τα αυτοκόλλητα ζοβιραξ; Εγώ από τότε που βγήκαν αυτά χρησιμοποιώ και την κατήργησα την αλοιφή.

Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου. (εγώ είχα βγάλει τελευταία φορά όταν ήταν ο δικός μου γιος βρεφάκι, νομίζω 3-4 μηνών και εκεί ήταν πολύ δύσκολο να συγκρατηθώ και να μην τον φιλάω :evil: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σαι καλα..κι εγω ρωτησα και μου παν οκ..αλλα πχ στο θηλασμο δεν κανει γιατι λεει περναει στο γαλα και αναρωτιεμαι τωρα δεν περναει στον πλακουντα;θα ρωτησω και σε κανενα φαρμακειο..σε ευχαριστω πολυ..να χαιρεσαι τον μικρουλη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα βγάλει και εγώ έρπη όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος. Έβαλα μια φυτική κρέμα της vogel αν θυμάμαι καλά. Δε νομίζω να πειράζει η ζοβιραξ. Ρώτα όμως το γιατρό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω ειχα βγαλει στην ενατη βδομαδα ερπη αλλα δεν ηθελα να βαλω ζοβιραξ..εβαλα βαζελινη και τι καθαριζα με οινοπνευμα.. Ξερω το οινοπνευμα μπορει να κανει εγκαυμα αλλα τελικα ουτε εγκαυμα μου εκανε, ουτε σημαδι αφησε.. Η βαζελινη παντως ειναι καλη λυση και αβλαβης..εμενα σε πεντε μερες ειχε φυγει..

Δεν θα συνιστουσα παντως ζοβιραξ στην εγκυμοσυνη, ουτε ο γιατρος μου το προτεινε..ειναι ισχυρο αντι ιικο φαρμακο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θενκς για τον μικρούλι μου.

Να διορθώσω κάτι: τα επιθέματα που βάζω είναι τα Compeed και όχι τα zovirax.

Ειδικά με το μωρό δεν είναι εύκολο να έχεις κρέμα στα χείλη γιατί όλο και πάνε τα χεράκια του στο πρόσωπο, ενώ με τα επιθέματα υποτίθεται πως κάπως προστατεύεις την μετάδοση του ιού.

Το ζοβιραξ είναι συμβατό με τον θηλασμό. Ποιος σου είπε ότι δεν είναι;

Και προσοχή μην πιστέψετε όποιον σας πει ότι όταν βγάζεις έρπη διακόπτεις θηλασμό.

Επίσης, έρπη βγάζεις όταν ο οργανισμός είναι πεσμένος (το ανοσοποιητικό), οπότε φρόντισε να τον ανεβάσεις :D , πάρε τις βιταμίνες σου και χαλάρωσε ;)

Δύο ματζούνια τώρα από τον μπαμπά μου:

1ον βάζεις τη φλούδα του σκόρδου πάνω στον έρπη, δηλ παίρνεις μια φλουδα και την κολλάς σαλιώνοντας την πάνω στα χείλη όπως τα επιθέματα (το έκανα μικρή, πριν εμφανιστούν τα επιθέματα και όντως είχε αποτέλεσμα, φεύγει γρηγορότερα)

2ον μόλις νιώσεις τσούξιμο/φαγούρα βάζεις πάνω ξύδι. (δεν το έκανα ποτέ γιατί ποτέ δεν τον προλαβαίνω στην αρχή και μετά δεν βάζεις γιατί τσούζει υπερβολικά)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην 2η εγκυμοσύνη έβγαλα τουλάχιστον 10 φορές έροη, αφού να φανταστείς είχα έρπη και όταν γεννούσα τον μικρό και δεν μπορούσα να τον φιλήσω για μια βδομάδα περίπου. Παρόλο που ξέρω πως οι αλοιφές δεν απαφορεύονται από τους γιατρούς εγώ δεν χρησιμοποιούσα τίποτε. Το άφηνα και περνούσε μόνο του...το ίδιο και στον θηλασμό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτε εγω θα βαλω για καλο και για κακο..κι ας θεριεψε...μα τι βασανο αυτος ο ερπης!!! :o:D βρηκα μια φυτικη κρεμουλα που ισως βοηθησει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικά σου cuando μου... πάντως και μία φίλη μου εγκυούλα που έβγαλε έρπη στα χείλια της την 7η εβδομάδα της κύησης της είπε δεν δημιουργουν πρόβλημα στην εγκυμοσύνη οι αλοιφές αυτές... εκείνη έβαλε και της έφυγε σύντομα!!! η πλάκα είναι ότι μετά το ξέχασε και όταν στις αιματολογικές βγήκε θετική σε έναν από τους ιούς του έπρητα (δεν θυμάμαι ποιον αλλά τελικά ήταν των χειλιών) πανικοβλήθηκε η χαζούλα... λέει αν μία φορά έχεις βγάλει μετά βγαίνεις πάντα θετικός στον ιό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα σιγουρα ειμαι θετικη στον ιο αφου τον βγαζω παντα στα χειλια απο μικρη σχεδον..αλλα οκ...δεν αγχωνομαι,οι απαντησεις και διαφορα στο ιντερνετ με καθυσηχασαν..ολα καλα.. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά απάντησες εδώ!!! :D

μμμ...να μην αχώνεσαι, είναι κάτι πολυ συνηθισμένο τελικά!!!! όλα καλά θα πάνε σε όλους τους τομείς, να είσαι σίγουρη!!! %%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
    • Καλημερα κορίτσια μου! Τελικα με πήρε τηλ κ θα παω 12:40. Ναι θα σας ενημερώσω!    εγω αρρώστησα κιολας! Κρύωσα, με πονούσε κατω απο το στήθος, ο λαιμός.. δεν κοιμήθηκα καλα.. σημερα ειμαι Κάπως καλυτερα.  Εγω αντι λίκνο πήρα καλαθουνα με την βάση της γιατι είναι πανω κατω το σπιτι και θελω να την εχω κατω να μην ανεβοκατεβαίνω και στην αρχή λεω να την εχω εκεί αντι στην κούνια, αν και πήρα κ εγω φωλιά. Είναι το πρώτο μας παιδί ίσως να κανουμε κ υπερβολές.. θα δείξει..  @Elkκοριτσι μου αναμένουμε και τα δικά σου νέα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...