Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γενικα επικρατει μια ταση να μην τα πιεζουμε να ξυπνησουν και να τα αφηνουμε να κανουν το προγραμμα τους αλλα πολλοι παιδιατροι επιμενουν να τα ξυπναμε. Εγω παντως τον πρωτο καιρο π δεν ξυπνουσε και επειδη δν επαιρνε βαρος τον ξυπνουσα και παρατηρησα οτι με τον καιρο απεκτησε μονος του προγραμμα και ξυπνουσε στο 3-4ωρο μονος του εκτος απο το βραδυ που κοιμαται σερι. Εχε στο νου σου ομως να μην περνουν παμπολλες ωρες μην αφυδατωθει. Πρωι πρωι σας σκοτισα με την πολυλογια
    • Καλημερουδια σε ολες ειστε καλα;; @ΜαρίαΔημήτρης γινατε ολοκληρες γυναικες πια, 40ζετε με το καλο Παναγιτσα μου να πατε για την ευχουλα σας και να εχετε παντα υγεια. Δεν πειραζει το λιγο νωριτερα ισα ισα. Αργοτερα δεν κανει να πας νομιζω αλλα δν ξερω και πολλα πολλα. Εμεις πηγαμε χθες παιδιατρο εχει γινει αρκουδι το παιδι εφτασε 4300. Εκει π ηταν μια σταλιτσα τον εχω κανει τσουρεκακι αλλα πειναει ο καημενος και παραπονιεται αν δεν του δωσω. Σημερα κοιμηθηκαμε 6ωρο το βραδυ. @Katerinioo μου εξαρταται, συνηθως οταν ανακτουν βαρος γεννησης δεν υπαρχει λογος να το ξυπνας. Και μενα στην αρχη δεν μ ξυπναγε και μ ειχαν πει να μην τον πιεζω αν δεν ξυπναει, να προσπαθησω λιγο αργοτερα. Αν δε σ ξυπναει δοκιμασε να κανεις αλλαγη πανας, εχεις μεγαλες πιθανοτητες να ξυπνησει. Η δικη μ παιδιατρος επιμενει να κανουμε 8 γευματα (πιο μικρα) και κατ επεκταση να ξυπναμε και βραδυ αλλα εγω ειναι το μονο που παρακουω. Αν εχει φαει καλα μεσα στη μερα δεν τον ξυπναω νυχτα κατευθειαν 6 το πρωι π ξυπναει μονος.  
    • Καλημέρα κορίτσια μου, πήγαμε χθες παιδίατρο τελικά, είμαστε 4400. Του είπα για τις αναγωγες και είπαμε λόγω ιστορικού βαριάς αλλεργίας του μεγάλου να δώσουμε άλλο γάλα υποαλλεργικο, της δώσαμε χθες ένα γεύμα μόνο και το μωρό έκλαιγε λες και το έσφαξαν για 4 ώρες. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε και έδωσα μετά πάλι το γάλα που πεινάμε και θα την παρακολουθούμε. Πραγματικά την λυπήθηκα. Ήμουν έτοιμη να την πάω νοσοκομείο.  Θα δούμε για λιγες μέρες πως θα πάει και θα την ξαναδούμε. Από χθες κοντεύω να σκασω γιατί εγώ του είπα να δοκιμάσουμε άλλο γάλα μήπως αυτό την πειράζει. Το βράδυ από τις τύψεις δεν την άφησα καθόλου. Την κοιμησα δίπλα μου στο κρεβάτι και αφού ηρέμησε μέχρι να κοιμηθει μου έσκαγε χαμόγελα.
    • Και εμάς έχει δυο μέρες που βγάζει γάλα. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι εμετός ή αναγωγή. Με φοβίζει όταν τον βάζω γι ύπνο μετά!
    • Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωρό! Έχω και εγώ ένα αγοράκι 16 μηνών σαν και εσένα με ακριβώς τις ίδιες συνήθειες. Κοιμαται γυρω στις 10-10:30 το βράδυ. Για να κοιμηθεί πρέπει να είναι στο κρεββάτι μας ενώ θηλάζει, όταν αποκοιμηθει τον πάω δίπλα στην κούνια. Συνηθως ξυπνα κατά τις 3 αλλά και στις 6 καποιες φορές για να θηλάσει ξανά και γύρω στις 7μιση-8 ξύπνα για πρωι και που φεύγω και εγω για δουλειά. Περίπου ίδια ρουτίνα είχε και η μεγαλύτερη κόρη μου στην ηλικία του. Επομένως μην σε προβληματίζει έντονα το θέμα όσο μεγαλώνουν ο ύπνος θα γίνεται πιο συνεχής απλά πάνω από 8-9 ώρες δεν θα κράτα ο βραδινός ύπνος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...