Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
    • Ευχαριστώ αγάπη ❤️  Απίστευτη εμπειρία ο τοκετός στο νερό, στον προτείνω! ☺️
    • Κοριτσάκι μου ευχαριστώ ❤️ και σε σένα εύχομαι μόνο χαρές στο σπίτι σου! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...