Μετάβαση σε περιεχόμενο

ηρθε ο αγγελος μου κ μας γεμησε χαρα


Recommended Posts

ποιος θα το πιστευε πως θα γραφα εδω πριν 9 μηνες..κι ομως το ονειρο μου κ οι ελπιδες μου ακουστηκαν απο τον θεο κ μου τον εστειλε..τωρα κοιμαται στο κρεβατακι του κ εγω ειμαι πανευτυχης!!!

ειχαμε παει να κοιμηθουμε στην μαμα μου εκεινο το βραδυ γιατι ο καλος μου θα δουλευε κ κυριακη κ αφου ειμασταν απο βραδυς εκει μειναμε εκει..7/8 λοιπον το πρωι γυρω στισ 07.00 σηκωθηκα για να παω τυπικα τουαλετα με πονακια ομως περιοδου,φευγοντας απο το μπανιο ενιωσα υγρη δεν εδωσα ομως σημασια κ ξαναγυρισα να την πεσω για υπνο κατα τις 09.00 ξανασηκωθηκα για πιπι :shock: οταν εφτασα στο μπανιο κ κατεβασα το βρακακι μου τι να δω????? :shock::shock: ειχα αιμα στο κιλοτακι...δεν εχασα χρονο κ ουτε πανικοβληθηκα ηξερα πως εχει ερθει η ωρα..φωναξα λοιπον την μαμα μου κ της ειπα τα νεα..πηρα τον γιατρο,τον αντρουλη μου κ αφου ετοιμαστηκαμε εδωσα ενα φιλι στην γιαγια κ τον αδερφο μου κ φυγαμε...ο μπαμπας μου ηταν δρομολογιο στην θεσ/νικη οπως αλλωστε ελεγε οτι θα κανει οταν θα ερχοταν η ωρα μου για να μην τον τρωει το αγχος κ να που ο θησαυρος μου μας σκεφτηκε ολους κ ηρθε με τις συνθηκες που θελαμε :lol::lol::lol:

οπως ανεφερα ξεκινησαμε για την κλινικη εγω ειχα πονακια αλλα ηταν πολυ υποφερτα..φτασαμε εκει ..ειδοποιησαμε τισ μαιες κ ξεκινησε η διαδικασια..μου εκαναν το μποτε μου κ με διαστολη μολις 1 εκ. στις 10.00 περιμεναμε τον μπαμπα μας κ φυσικα τον γιατρο μας ο οποιος ηταν χαλκιδικη για μπανακι..η ωρα κυλουσε κ οι πονοι μεγαλωναε κ οταν ηθελα να παω τουαλετα κ την ωρα που ειχε φτασει κ ο αντρας μου στην κλινικη ενιωσα να ζαλιζομαι κ ευτυχως ηταν εκει να με πιασει γιατι θα πεφτα..η μαια τα παιξε πρωτη φορα να ζαλιστει κοπελα ετσι μου ειπε..ο αντρας μου χεστηκε οπως κ η μαμα μου..να μην τα πολυλεω μου σπασαν τα νερα..(πολυ επιπονο)εφτασε ο αναισθησιολογος ο οποιος ηταν τελειος κ μου κανε την πολυποθητη επισκληριδιο...μετα απο λιγο ημουν στα καλυτερα μου!!! ο γιατρος ερχοταν κ ξαναερχοταν η διαστολη μου προχωρουσε μονο που ειχα ενα θεμα με τον τραχηλο ο οποιος ειχε ανοιξει μονο απο την μια πλευρα ετσι λοιπον με βοηθησε ο γιατρος...η ωρα ειχε παει 15.00 κ ειχε ερθει κ η ωρα της αλλαγης της βαρδιας..ηρθε η μαια μου η ειρηνη κ η νοπη που ηταν απο την αρχη εκει να ναι καλα ειχα τις καλυτερες μαιες κ με βοηθουσαν λεγοντας μου πως θα σπρωχνω(μου ειπαν ακομη κ οτι ειναι ξανθος για να με ενθαρυνουν) ετσι λοιπον ξενινησα να γενναω χωρις να το πολυκαταλαβω κ εσπρωχνα εσπρωχνα..ηρθε κ ο γιατρος μου αλλα ο μικρος μου ειχε κολλησει με το χερακι του κ ετσι χρειαστηκε η μικρη βεντουζα και εκει που φωναζα πως κουραστηκα κ δεν αντεχω αλλο ηρθε η τελευταια σπρωξια κ ενιωσα το σωματακι του να ελυσετε κ να βγαινει απο μεσα μου τον ειδα να τον κρατα ο γιατρος...εκλαψε κατευθειαν τον πηραν να τον ετοιμασουν κ εγω μονο εκλαιγα με ετοιμασαν μου τον εφερε η παιδιατρος να τον δω..16.30 3350kg βγηκε ο θυσαυρος μου κ οσο ο γιατρος μου με περιποιουνταν εγω εβλεπα τον αντρα μου να τον κρατα αγκαλια εξω απο την πορτα κ να με χαιρετα κ ημουν διπλα ευτυχισμενη!!!!οταν επιτελους αναιβηκαμε στο δωματιο τον κρατησα αγκαλια τον αντικρησα..αχχχχχχχχ δεν συγκρινονται με τπτ αυτες οι στιγμες.... η απολυτη ευτυχια!!!!!!

τωρα ειμαστε σπιτι κ αναρωνουμε εγω ακομα ποναω απο τα ραματα αλλα πλεον υποφερετε....δεν εχω βοηθεια ηρθε η μαμα μου για 3 μερρες οταν ποναγα πολυ αλλα δεν με πειραζει εχω τον θυσαυρο μου το αγγελουδι μου κ ειμαι καλα...δυστηχως δεν καταφερα να θυλασω αφου ο μπεμπης μου δεν επιασε καθολου στηθος λιγες μερες αντεξα να βγαζω με το θηλαστρο κ μετα ξεκινησε να πετρωνει...τωρα τρωμε ξενο..στεναχωρεθηκα που δεν μπορεσα αλλα ηταν αδυνατο!!!

αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια..μακαρι να την ζησουν ολες οι γυναικες!!!

ευχαριστω τον θεο κ την παναγια που μου τον χαρησε να τον εχει παντα καλα,ευχαριστω τον αντρουλη μου ειναι ο καλυτερος πατερας που θα μπορουσε να εχει το παιδι μου,ευχαριστω τον γιατρο μου αν δεν ηταν αυτος δεν ξερω αν θα γεννουσα φυσιολογικα,ευχαριστω τις μαιες μου νοπη κ ειρηνη με βοηθησαν πολυ,ευχαριστω εσας που μου σταθηκατε οταν προσπαθουσα κ οταν μετα εμεινα εγκυος ειστε οι καλυτερες φιλες!!!

σας φιλω ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει, ναι ειναι γερο και μονο χαρες να σας δωσει το μωρακι σας!

Ευτυχως ειχες διπλα σου στην κλινικη ανθρωπους που σε εκαναν να νιωθεις ανετα..ειναι σημαντικο αυτο..

Να εχεις μια καλη υπολοιπη λοχεια και να χαιρεσαι την καθε στιγμη με το ν αγγελο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι υπεροχο συναισθημα, ευχομαι ολες να το ζησουμε.Να σας ζησει φιλεναδα να εινα γερος και καλοτυχος και καλη λοχεια σε σενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαιρουλα να σου ζησει ο παιδαρος!!!ευχομαι να ειναι παντα ενα υγιες και τυχερο παιδακι που θα σας γεμιζει χαρα!!!!κι ενα μεγαλο ευχαριστω απο την καρδια μου, που ανοιξες εκεινο το τοπικ που με προσελκυσε στην παρεα του μαμμυ!!!γι'αυτο, χαρηκα ιδιαιτερα οταν εμαθε για την εγκυμοσυνη σου, κι ακομα περισσοτερο τωρα, που ξερω οτι κρατας το αγγελουδι σου αγκαλιτσα!!!να σας φυλαει παντα η παναγιτσα!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει κουκλίτσα μου ο παίδαρος σου!!!!!!!!!!!

Όλα τα καλά του κόσμου να΄χει στη ζωή του!!!!!!

Καλό σαραντισμό να έχετε!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά κι υπομονή!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει κοπέλα μου το μωράκι σου.... :)

Πολύ όμορφα τα γράφεις.... Δάκρυσα.....

Να είναι πάντα γερός!!!!

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει γλυκια μου!πολυ ομορφη η περιγραφη σου!!!!!!καλη λοχεια σε σενα και ευχομαι παντα να εισαστε τοοοοσο ευτυχισμενοι!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησειιιιιιιιι!!!!!!!!!!! αχ εκλαψα οταν το γεννησες να σας ζησει κ να μεινει παντα ευτηχησμενη κ να χαμογελας :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας να σας τις ανταποδωσει ο θεος με οτι ποθειτε κ λαχταρατε περισσοτερο..!!!!!

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαιρούλα μου να σας ζησει ο μπεμπης!

να τον χαιρεστε κουκλιτσα μου!

γερος, υγιης και καλοτυχος να ναι σε ολη του τη ζωη!

καλη λοχεια κοριτσι μου!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει το αγγελουδι σας και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε. Ευτυχισμενος και καλοτυχος στη ζωη του να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει κοριτσι μου ο μικρος αλλα πολυτιμος θησαυρος σας!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερος , υγιεις , κ να εχει ολα τα καλα στη ζωη του!!!!!!!!!!!

να τον χαιρεστε κ να τον καμαρωνετε!!!!!!!!!!!

καλη λοχεια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...