Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλημερα! Βασικά μου ειπε μόλις γεννήσω θα είναι εκεί να πάρει το μωρό να το δει. Θα είναι σε επικοινωνία με την γυναικολόγο μου για το ποτε γεννάω. Έγραψε κ την ΠΗΤ μου.
    • Καλημερα! Έγραψε τα στοιχεία μου κι ειπε θα μιλήσει η ιδια με την γυναικολόγο μου. Οχι μου ειπε θα τα πουμε μετα. Μου έγραψε μονο τι πρεπει να παρω απο το φαρμακείο 2-3 πραγματάκια. 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Αυτή την ενεση τη βαζεις στην 28η εβδομάδα αν η μαμα εχει αρνητική ομαδα αίματος, δηλαδή resaus αρνητικό(δεν εχει αντισώματα reasus) . Σε περίπτωση που το έμβρυο εχει θετική ομάδα αίματος (δηλαδή αντισώματα resaus) να προλαβουμε να μην "μπουν" στον οργανισμό της μαμας. Στην ουσία βαζεις αυτή την ένεση για πρόληψη για την επόμενη εγκυμοσύνη. Προσπάθησα να στο εξηγήσω όσο πιο.απλα, εννοείται ο γιατρός θάνατο εξηγήσει πολύ καλύτερα 🩷
    • Ακριβώς το ίδιο μου είχε πει κι εμένα στην αρχή γτ κι ο δικός μου πλακούντας ήταν χαμηλά! Καλά όντως δεν είναι και πολύ βολικό, αλλά αφού βοηθάει για όταν μπούμε στον μήνα μας κάτι θα κάνουμε😀 Θα χούμε και τις ετοιμασίες εντατικά τότε! 
    • Καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου τι εννοείς.. Είναι τραγικό να πρέπει να πάρεις εσύ η ίδια μια τέτοια απόφαση. Ίσως είναι ο,τι πιο δύσκολο καλείται να κανει μια μανούλα. Ελπίζω και εύχομαι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου, γιατί δεν ευθυνεσαι εσύ για τίποτα από όλο αυτό το τραγικό συμβάν, να σε αγκαλιάσεις με στοργή και να βρεις την ηρεμία και τη λύτρωση που σου αξίζει.  Ο εμβρυομητρικός μέσα σε όλα, όταν είδαμε ότι η καρδούλα είχε σταματήσει, αυτό μου είπε. Ότι αν ζούσε το μωράκι πιθανότατα θα βλέπαμε ένα αυξημένο αυχενικό υγρό, και εκεί θα δυσκόλευε πολύ η κατάσταση για εμένα και την απόφαση που θα έπρεπε να πάρω μετέπειτα. Τουλάχιστον τώρα, μου είπε, αποφάσισε η φύση. Και όσο και αν με θυμώνει αυτό, ξέρω ότι έχει δίκιο. Απλά πονάει πολύ επειδή συμβαίνει για δεύτερη φορά.  Σας ευχαριστώ που μπορώ να μιλάω για τις σκέψεις μου εδώ... Ξέρετε όσες το έχετε ζήσει, ότι ο περίγυρος δεν θέλει να το συζητάει και πολύ, για να προχωρήσουμε λέει παρακάτω.. Ενώ στην ουσία αυτό ακριβώς έχουμε ανάγκη για να προχωρήσουμε. Να πενθησουμε όπως αξίζει στα αγέννητα μωρά μας και στα όνειρα που κάναμε για αυτά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...