Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΗ


Recommended Posts

Καλημερα σασ.Στισ 22-7 ειχα αποβολη στην 5η εβδομαδα και ηταν η 1η μου εγκυμοσυνη.ο γιατροσ αφου δεν χρειαστηκε αποξεση μασ ειπε να ξεκινησουμε ελευθερα για το επομενο.εδω και μια εβδομαδα εχω ξανα εντονα τσιμπηματα στο στηθοσ ειδικα το αριστερο και καπωσ αυξημενη κοπωση.ηδη μου εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια.Ειχε καποια σασ κατι παρομοιο?νιωθω οτι ξαφνικα επανερχονται τα συμπτωματα που ειχα στην εγκυμοσυνη.ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχω περασει κατι παρομοιο αλλα απο φιλη μου που ξερω..μετα απο 3 περιοδους την αφησε να ξαναπροσπαθησει...μακαρι να εισαι και παλι σε τοσο συντομο διαστημα σου ευχομαι τα καλυτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MUMBASHA καλημέρα και από εμένα. Και εγώ δεν έχω περάσει κάτι παρόμιο αλλά η νύφη μου που είχε χάσει το μωράκι της στην 8η εβδομάδα και έκανε απόξεση, τους άφησε ο γιστρός να το ξαναπροσπαθήσουν μετά από σχεδόν 40 μέρες. Έμεινε έγκυος κατευθείαν σε δίδυμα και όλα πήγαν μια χαρά!!!! :D Λένε χωρίς να είναι απόλυτο αυτό ότι μετά από μια αποβολή ή γυναίκα είναι πιο γόνιμη και μπορεί να κάνει περισσότερα από ένα ωάρια, αρκεί βέβαια να σου επιτρέπει ο γιατρός να κάνεις προσπάθειες, γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εύχομαι σύντομα να μείνεις ξανά έγκυος και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις ένα υγιαίστατο μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα αποβολή πέρσι, έκανα απόξεση και ο γιατρός μου είπε μετά από έξι εβδομάδες μπορούμε να ξαναέχουμε επαφή. Μετά δεν ξαναπροσπαθήσαμε για παιδί, και έμεινα έγκυος κατά λάθος μετά από έξι μήνες. Όντως λένε ότι μετά από αποβολή ή απόξεση η γυναίκα είναι πιο γόνιμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα εχω περασει και εγω το ιδιο ημουν εγκυος περιπου 5 εβδομαδων οταν απεβαλα βεβαια εκανα αποξεση λογω επειδη σακος μεγαλωνε και δεν ειχε φυγει αλλα μετα απο 6 μηνες γιατρος μου εδωσε το οκ και τωρα εχω μια υγιεστατη κορουλα...ευχομε να εισαι και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

22/7 εσυ,21/7 εγω!! τι συμπτωση! ειχα παλλινδρομη πριν 2 χρονια περιπου,εκανα αποξεση γιατι ημουν ηδη 9 εβδομαδων και ο γιατρος μου ειχε συστησει να περιμενω περιπου 1,5 μηνα..εγω βεβαια δεν ηθελα τοσο συντομα γιατι ψυχολογικα ημουν ρακος κι εμεινα εγκυος περιπου 7 μηνες μετα,χωρις εντατικες προσπαθειες..με το καλο κοπελα μου να εισαι εγκυος και ολα να πανε καλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...