Μετάβαση σε περιεχόμενο

πόνος στις θηλές


G.KKRIS

Recommended Posts

Γεια σας,είμαι καινούργια στο forum.

Προσπαθούμε κι εμεις για παιδάκι.Είμαι αγχωμένη.Έχω κάνει αφαίρεση θυρεοειδή και τέλος Ιουνίου είχε ρυθμιστεί.τώρα είμαι στην 15η ημέρα του κύκλου, και πονάω στις ρώγες εδώ και 5 μέρες (όταν τις ακουμπάω).Τί μπορεί να είναι?Ο κύκλος μου μετά την αφαίρεση θυρεοειδή άλλαξε,από 24-25 μέρες που ήταν έγινε 29-30.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και καλως ηρθες!αφου εισαι στην 15η μερα το πιθανοτερο ειναι οτι εχεις ωορηξια!ειναι κι αυτο ενα απο τα συμπτωματα της!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλημέρα, σας παρακαλώ βοηθήστε με!είμαι στην 15η-16η ημέρα του κύκλου (κύκλος 29-30).

το βράδυ ήρθαμε σε επαφή και δεν σηκώθηκα αμέσως για να ουρήσω.ξημερώματα λοιπόν πήγα τουαλέτα, και πρίν τα ούρα είδα να τρέχει λίγο αίμα (μαζί με το σπέρμα που είχε μείνει μάλλον).Περίοδος στη μέση του κύκλου?Τι ανωμαλίες είναι αυτές ?θα τρελαθώ!Εβαλα σερβιέτα να δω πως πάει,είχα και πόνο στις ρώγες τις προηγούμενες μέρες.Λέτε να είναι κάποιος τραυματισμός ?Ένοιωθα ότι δεν είχα και πόλλά υγρά όταν είμασταν σε επαφή.Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό.στο χαρτί αίμα σαν της περιόδου στην αρχή ροζ μετά κόκκινο όταν ξαναπήγα για πιπι. :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα G.KKRIS!

Μπορεί να είναι κάποιος μικροτραυματισμός ή μπορεί ακόμη λόγω οωρηξίας να είχες λίγο αιματάκι. Αν δεις ότι συνεχίζεται καλύτερα πάρε ένα τηλ το γυναικολόγο σου! Εύχομαι να μην είναι τίποτα ανησυχιτικό και σύντομα να έχεις μια θετική χοριακή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου, MaDi !

Πήρα την γυναικολόγο μου και μου είπε ότι γίνεται αυτό στη μέση του κύκλου και μπορεί να κρατήσει από ένα 24ωρο έως και μέχρι την επόμενη περίοδο.τώρα έχω πολύ περισσότερο κόκκινο αίμα σαν να έχω περίοδο.Μάλλον δεν θα μείνω πάλι έγκυος....... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι τόσο γρήγορα G.KKRIS! Καταρχήν όπως σου είπε η γυναικολόγος σου, συμβαίνει αυτό στη μέση του κύκλου σε αρκετές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Περίμενε μέχρι το τέλος του κύκλου σου και τότε θα φανούν τα αποτελέσματα. Πάντως είναι απολύτως φυσιολογικό να μην τύχει να πιάσετε το σποράκι με τις πρώτες προσπάθειες. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος σου και να κάνεις sex όχι αποκλειστικά για το παιδί αλλά να το απολαμβάνετε. Και εμείς πάνω από 1,5 χρόνο το προσπαθούσαμε με αρκετά προβλήματα και τελικά όταν λίγο χαλαρώσαμε ήρθε φυσιολογικά. Άστο να έρθει από μόνο του όταν θελήσει εκείνο. Όσο το πιέζουμε τόσο, στραβώνει και μας γράφει :)

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις σύντομα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...