Μετάβαση σε περιεχόμενο

giransi plakounta


Recommended Posts

kalispera kopeles! exo kapoies apories. eimai stis 33 evdomades tin paraskeui mpenw stin 34. apo tin 30 evdomada emfanistike na exo giransi tou plakounta 2 vathous. to mwro einai mikro dld to emitrese o giatros m tis 32 k itan 1600 grammaria o mikroulis mu k perimenoume an den vali iakanopoitiko varos mexri tin paraskeui tha me gennisi? exi perasi kamia etsi na m pei an einai swsta pou tha gennithi i posa prepei na paei gia na men me gennisi?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΥΤΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το διαπιστωσαμε στις 34 εβδομαδες στο ντοπλερ.Ο πλακουντας μου ειναι και εμενα στον βαθμο 2.Το τελευταιο σταδιο ειναι το 3.Ενω απο την 34η ως την 35η ειχε βαλει περιπου 300 γραμμαρια,η αναπτυξη του δεν ηταν τοσο καλη απο την 35η μεχρι και την 36η που ειμαι τωρα.Το κεφαλακι της δεν μεγαλωσε αρκετα,ουτε η κοιλιτσα,μονο τα ποδαρακια της ειναι ψηλα,απο την αρχη της εγκυμοσυνης.Πηρε μολις 80 γραμμαρια μεσα σε μια εβδομαδα,ενω σε αυτες τις εβδομαδες πρεπει να βαζει 200-300...Εχει φτασει τα 2680 γρ.

Οποτε θα παμε με προγραμματισμενη καισαρικη και θα την βγαλουμε την ερχομενη Τριτη που θα ειμαι 37 και 2 ημερων.Μεχρι τοτε ελπιζουμε να εχει βαλει λιγο ακομα βαρος.

Παντως μην ανησυχεις,ο πλακουντας αντεχει μερικες εβδομαδες,απλα θα πρεπει να παρακολουθειτε την αναπτυξη.Και να το τραβηξετε οσο πιο πολυ μπορειτε,μην στο παρει τοσο νωρις....Οταν δεν παει αλλο πια,θα πρεπει να σε βαλει για γεννα και οχι αμεσως.Φυσικα αυτο θα το κρινει ο γιατρος σου,αλλα οσο μπορειτε παλεψτε το!Ειναι πολυ μικρο το μωρακι...Εχεις βαλει καθολου κορτιζονες για τα πνευμονια του;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oxi den mou eipe kati gia kortizones apla mu eipe an den vali toulaxisto na paei sta 2 kila to mwraki tha m to gennisi gia na ta voithisoume na megalwsi 3erw :? ti na pw tha perimenw mexri tin paraskeui na mu pei ti prepei na kamoume

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και με το καλό τα μωράκια σας!

Μια ερώτηση: το πρόβλημα είναι μόνο η γήρανση του πλακούντα ή ότι δεν τρέφονται σωστά; Γιατί αν είναι μόνο ο πλακούντας... αυτός είναι πράγματι "προγραμματισμένος" να αντέχει μέχρι το 3, προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Κι εσάς δεν είναι καν στο 2. Μου κάνει εντύπωση...

Εγώ γέννησα πέρυσι στις 37 εβδομάδες ακριβώς, λόγω απότομης γήρανσης πλακούντα (μέσα σε 4-5 μέρες πήγε από το 0 στο 1 και από το 1 στο 2 προς 3!!!) και του ότι δεν τρεφόταν και δεν έπαιρνε καθόλου μα καθόλου βάρος. Όλα καλά πήγαν, όπως βλέπετε.

"zwi mu" κι εγώ αυτό θα ρωτούσα: κορτιζόνες έχετε κάνει; Δεν μπορεί να το καθυστερήσει λίγο ακόμη; Ευτυχώς θα είναι σε αρκετά προχωρημένη εβδομάδα το μωράκι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ekeino pou m kanei entipwsi emena einai oti ola ta alla tou mwrou einai fisiologika aimata,omfalios loros, to amiako ugro ola k den vriskoume alli e3igisi giati na men pernei to varos tous. giafto leme mporei na einai o plakountas k na men antexi 3erw? kanwnika stis 34 evdomades posa prepei na einai to mwro mu?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kUO 28,ο πλακουντας μου ειναι ηδη στο 2 και μου ειπε η γιατρος πως εχει γερασει και αλλο.Απ'οτι ειπε η φιλη μας και εκεινης στο 2 ειναι...Η φυσικη συνεπεια της προωρης γηρανσης του πλακουντα ειναι να μην αναπτυσσεται οσο πρεπει το εμβρυο και να μην παιρνει το βαρος που πρεπει...Αυτο επαθα εγω και απ'οτι βλεπω το ιδιο θεμα εχει και η ζωη.Και εμενα ολα τα αλλα ειναι φυσιολογικα,αλλα το μωρο ειναι πισω στις εβδομαδες και στο βαρος.

Ντοπλερ εκανες να δειτε αν τρεφεται σωστα το μωρο;Κορτιζονες θα πρεπει να βαλεις οπωσδηποτε,το μωρακι ειναι πολυ μικρο και αν βγει τωρα θα εχετε θερμοκοιτιδες κλπ.Εμενα παρολο που ειναι 2680 και εχω βαλει και 6 κορτιζονες,ακομα το παλευουμε να μην βγει πριν τις 37 εβδομαδες και μην βγει μικρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...