Μετάβαση σε περιεχόμενο

salospir 100mg κ εγκυμοσυνη


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!ειμαι η στελλα και εχω εναν γιο 16 μηνων.τωρα ειμαι κ παλι εγκυος στον 2ο μηνα και η γιατρος μου μου συστησε να παιρνω salospir 100mg προληπτικα.πριν κανω τον γιο μου ειχα μεινει κ παλι εγκυος αλλα παλλινδρονησε 2,5 μην,γι'αυτο και στον γιο μου μου ειχε δωσει παλι προληπτικα σαλοσπιρ 80mg μεχρι που εκλεισα τον 7ο μηνα.

αυτη τη φορα μου εδωσε 100mg.

θελω οσες κοπελες γνωριζετε να μου πειτε αν παιρνατε salospir προληπτικα στην εγκυμοσυνη σας και μεχρι ποιο μηνα;;

κοριτσια περιμενω τις απαντησεις σας!σας ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοριτσακι.

επερνα κι εγω salospir των 100 λογω προηγουμενης αποβολης.το ποσα mg θα χρειαστει να παρεις εξαρταται και απο το βαρος σωματος.μηπως τωρα εισαι παραπανω κιλα;εγω παντως τα επερνα μεχρι την 36η εβδομαδα.

καλη εγκυμοσυνη κουκλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν θέλω να σας αγχώσω αλλά νομίζω οτι έχω διαβάσει στο εσώκλειστο του φαρμάκου οτι το salospir δεν κάνει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!!Γι'αυτό υπάρχει το innohep που είναι ενέσεις κα΄τα τηε θρομβοφιλίας!

Αλλά ακόμα και αν κάνω λάθος κάνατε τις αντίστοιχες αιματολογικές εξετάσεις?Εμένα ο γυναικολόγος μου με έστειλε σε αιματολόγο δώσαμε ένα σκασμό λεφτά και είδαμε οτι ο οργανισμός μου έχει πλήρη ανικανότητα διάλυσης θρόμβων!Και ναι ανάλογα με το σωματικό μας βάρος, μου έδωσε 2 ενέσεις ημερησίως!

Salospir έπαιρνα κατά την διάρκεια της εξωσωματικής αλλά με το που βγήκε θετικό το τεστ το γυρίσανε σε innohep!

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,όπως και κάθε γιατρός!

Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ λόγω θρομβοφιλίας έπαιρνα ασπιρίνη, όχι σαλοσπίρ, κάποια άλλη, δε θυμάμαι, και μία ένεση Clexane 0.2 κάθε μέρα. Τις σταμάτησα στην 17 εβδομάδα νομίζω.

Γνωρίζω πολλές κοπέλες που παίρνουν σαλοσπίρ στην εγκυμοσύνη, δε νομίζω να είχε καμία πρόβλημα.

Αλλά θα συμφωνήσω με τη Moraxella στο ότι καλό θα ήταν να γίνουν εξετάσεις για θρομβοφιλία και ό,τι άλλο και να μην παίρνουμε αβέρτα φάρμακα έτσι "προληπτικά".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω που ειμαι απο εξωσωματικη παιρνω σαλοπιρ απο τη μερα της ωοληψιας και θα συνεχισω μεχρι 10-12η βδομαδα! Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι προληπτικα για θρομβωσεις και δεν ενοχλει το εμβρυο, η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη. Βοηθα μονο κατα το α΄τριμηνο που ειναι και επικινδυνο... Μην ανησυχεις , κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος σου! φιλια, καλη εγκυμοσυνη να εχεις... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παιρνω ασπιρινη των 75mg αλλα οχι σαλοσπιρ. Ειχα δυο αποβολες κι ο γιατρος μου την εχει συστησει προληπτικα. Ειμαι στον εβδομο κι ακομη την παιρνω. Δεν μου ειπε ποτε να σταματισω αλλα μου ειχε πει να την παρω αμεσως οταν του ειπ οτι το τεστ εγκυμοσυνης ειναι θετικο,δλδ 5η δβομαδα. Δεν νομιζω να βλαπτει αλλα ρωτησε τον γιατι 100mg κι οχι πιο λιγο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω επαιρνα μια παιδικη ασπιρινη καθημερινα.μου ειχε πει να την κοψω 5-6 μερες πριν γεννησω(εφοσον θα με εβαζε με τεχνητους).βεβαια επειδη καθε τριτη πηγαιναμε να με δει με σκοπο να με βαλει τεταρτη,την εκοψα απτην 38 νομιζω εβδομαδα.ασχετα αν εγω γεννησα 41+1..επισης δεν επρεπε να την παιρνω αν εβγαζα κανενα δοντι η τελοσπαντων ειχα καμια αιμορραγια.

με το καλο σου ευχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι απο εμενα.Κι εγω επαιρνα σαλοσπιρ των 100 mg λογο αποβολης προληπτικα και την σταματησα μολις εκλεισα τον 3ο μηνα γιατι μου ειπε ο γιατρος δεν μπορω να το παρω παραπανω δεν κανει!.Συνεχιζω ομως με innohep ενεσουλες μεχρι να γεννησω προληπτικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο εμενα...Λοιπον, εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη που παλλινδρομησε(οχι εξ αιτιας του σαλοσπιρ φυσικα) επαιρνα από την αρχη σαλοσπιρ και κατεληξα να εχω αιμορραγία!!!!Μετα την αποξεση λοιπον που εκανα, εκανα ενα σωρο αιματολογικες εξετασεις, και ο λογος που αιμορραγουσα ηταν το σαλοσπιρ, διοτι ενας παραγοντας στο αιμα μου εδειχνε οτι η χορηγηση ασπιρινης η σαλοσπιρης θα μου προκαλουσε αιμορραγιες!!Οποτε σε αυτη την εγκυμοσυνη κανω τις κλεξαν 0,2 προληπτικα...Θελω να πω οτι και οι γιατροι δινουν προληπτικα καποια φαρμακα που ομως καλο θα ηταν να δωσεις λιγα χρηματα παραπανω και να κανεις μια εξεταση να δεις αν τελικα χρειαζεται.....Κατα τα αλλα υπομονη και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΑΛΟΣΠΙΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ 3 ΜΗΝΩΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...