Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ+ ΑΛΛΕΡΓΙΑ


Recommended Posts

Για ακομα μια φορα θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.... ο μικρουλης μου ειναι 4 μηνων και θηλαζει αποκλειστικα αλλα δυστυχως δεν βαζει κιλα.... γεννηθηκε 3370 και τωρα 4 μηνες μετα ειναι 5,500. ανακαλυψαμε οτι εχει αλλεργια στο αγγελαδινο γαλα και εκοψα τελειως τα γαλακτ/κα εδω και 1,5 μηνα περιπου αλλα παλι τιποτα απο βαρος. τελευταια φορα πηρε μεσα σε 17 μερες 200 γραμ.

η γιατρος μου ειπε να αρχισω ενα γευμα ξενο να δουμε μηπως και δεν τον φτανει το γαλα γιαυτο δεν παιρνει κιλα αλλα δεν θελει με τιποτα να το πιει.... εχουμε παρει 6 ειδικα γαλατα αλλα δεν του αρεσει κανενα...πως θα τον κανω να πιει λιγο??? θηλαζουμε καθε 1 με 1,5 ωρα αλλα παλι δεν καταφερνω τιποτα... :(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

spirtouli γεια σου. ακριβως στην ιδια κατασταση ημασταν κι εμεις. γεννήθηκε 3100 και 4 μηνων ηταν 5050.αλλαξαμε κι εμεις πολλα γαλατα αλλα οσο θηλαζα δεν ηθελε τιποτα.4,5 μηνων αρχισαμε μια κρεμα υποαλλεργική χωρις γαλα της ΗUMANA ειναι με μηλο ,της εβαζα μεσα το γαλατακι και την ετρωγε.εμενα εχει και στα σιτηρα αλλεργια και ειχα κοψει κ εγω παααρα πολλα πραγματα απο την διατροφη μου.θηλασα μεχρι 7 μηνων ,ειχαμε αρχισει ομως φρουτα στους 5,5 μηνες και φαγητο στους 6 και οταν σταματησα τον θηλασμό(δεν ειχα γαλα πια)αρχισε να πινει κ το γαλα της .τωρα να φανταστεις καθε πρωι πινει 300ml απο εκει που δεν επινε ουτε 30.ρωτησε τον παιδιατρο σου μηπως μπορει να αρχισει κρεμουλα και πινει ετσι το γαλατακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ αλεξανδρα για την απαντηση σου!!! στον πεμπτο μας ειπε οτι θα αρχισουμε κρεμες αν και πιο πριν ηταν της αποψης οτι πριν τον 6 οχι κρεμες αλλα τωρα ετσι που ηρθαν τα πραγματα με τα κιλα..... την αλλεργια στα σιτηρα πως την βρηκες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καναμε αλλεργικά τεστ στους 6 μηνες(πιο πριν δεν φαινονται ).δεν ειχε φαει σιτηρα αλλα περνουσαν μεσα απο το γαλα μου αφου ετρωγα εγω.γυρω στους 3 μηνες αρχισε να κανει εκζεματα στα χερια κ στα ποδια κ απο εκει καταλαβαμε οτι μπορει να εχει αλλεργια.υπομονη πρεπει να κανουμε!!θα περσασουν τουλαχιστον στο μελλον!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

spirtouli ειχα και εγω το ιδιο αγχος με εσενα!Η μπεμπα μου γεννηθηκε 3360 και 4 μηνων ηταν 5500 κιλα με αποκλειστικο θηλασμο! Αυτο που καραχην θα σου πω ειναι μην κοψεις τον θηλασμο!!!Δεν γινεται αφου του προσφερεις το στηθος οποτε ζηταει να μην εχεις γαλα!!!Η παραγωγη ως γνωστον ρυθμιζεται με βαση την ζητηση!!!Υπονομευεις τον θηλασμο σου ετσι!Εγω αυτο που εκανα ηταν οτι 5 μηνων ξεκινησα βανιλια ρυζαλερο και 5μιση μηνων ξεκινησα φρουτοκρεμα!Στις 10 φρουτοκρεμα και στις 6 το απογευμα ρυζαλευρο!Ετσι λοιπον μπορω να σου πω οτι αισιως η μπουμπου μου ακριβως 5μιση μηνων ζυγιζε 7 κιλα!!!!Πηρα σε εναμιση μηνα 1,5 κιλο!!!!Αλμα αναπτυξης μου εκανε και ειναι φυσιολογικο!Οσο για την αλλεργια δεν διευκρινησες του εφυγε καθως εκοψες τα γαλακτοκομικα;;;Κι εμενα μου εκανε αλλεργια με τα γαλακτοκομικα και απο την στιγμη που τα εκοψα ηρεμησε!Τωρα που κονεβουμε τους 6 μηνες αρχισα σιγα σιγα και τρωω κανα γιαουρτακι και δεν την πειραζει πια!Μην εγκαταλειψεις τοσο γρηγορα τον θηλασμο!Το μωρακι σου ειναι χαρουμενο; Δειχνει αν χορταινει;Υπαρχουν παιδακια που το σκαρι τους ειναι να ειναι πιο αδυνατα και αλλα που ειναι ολο διπλιτσες!Υψος παιρνει;Δεν ειμαι κατα του ξενου γαλακτος αλλα αφου εχεις καταφερει να εδραιωσεις τον θηλασμο ειναι κριμα να τον κοψεις τωρα που τα πραγματα θα γινουν πιο ευκολα!Επισης λες οτι θηλαζεις καθε 1 με μιαμιση ωρα!Αυτο επειδη στο ζηταει ο μικρος η επειδη σε εχει πιασει το αγχος;;;Ρωταω επειδη μου ειπε η γιατροσ μυ οτι ειναι καλυτερα να ταιζουμε τα μωρακια οταν εχουν πεινασει γιατι ετσι πινουν πιο πολυ γαλα απο οταν τα ταιζουμε χωρις να το ζητανε! Ελπιζω να βοηθησα λιγο.....απο εκει και περα εσυ εισαι η μανουλα και εσυ θα αποφασισεις το καλυτερο για τον γιοκα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. alex/poli εχω βαρεθει να πεταω λεφτα στα σκουπιδια με αυτα τα γαλατα και ειναι και πανακριβα.... αν επιχειρησω να παρω και αλλο γαλα θα το εχω στα υποψην μου :D

ioanna123456 δεν εχω σκοπο να σταματησω το θηλασμο απλα ηθελα να προσθεσω ενα γευμα για να δω μηπως εχει διαφορα. τον 3 μηνα το παιδι κολλησε τελειως...πηρε 300γρ.βαρος 1 ποντο στο υψος απο κει που επερνε 4 καθε μηνα τους 2 πρωτους και περιμετρο κεφαλης καθολου....γιαυτο μας επιασε παραπανω αγχος με την παιδιατρο αλλα και παλι ειπαμε θα το παλεψουμε με το θηλασμο αλλα οταν φτασαμε στον 4 και η κατασταση ηταν ιδια ειπαμε να βρουμε και αλλους τροπους.... την αλλεργια την καταλαβαμε γιατι εκανε πολυ υδαρα κακα γεματα βλεννες και καποιες φορες και με αιμα.τωρα που τα σταματησα εχει φτιαξει καπως η συσταση τους. τον αλλο μηνα θα βαλουμε και μεις κρεμες, για να δουμε τι θα γινει.....το ταιζω τοσο συχνα απο μονη μου... αυτο το παιδι δεν εχει κλαψει σχεδον ποτε για να φαει... φαντασου οτι το βραδι εχει κανει και 7 ωρες να ξυπνησει και οταν ξυπνησε γελουσε και επαιζε... το βραδι οταν ξυπναει ποτε δεν θα κλαψει,περιμενει στην κουνια του μεχρι να τον ακουσω οτι παιζει και να τον σηκωσω........ειναι παιδι της οικον.κρισης μαλλον :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

spirtouli τι εγινε με το αγορακι σου;φαγατε κρεμουλα;πηρε βαρος;σε ρωταω αν βρηκατε τη λυση γιατι εμενα ακομα δεν παιρνει πολυ,ειχε ελαττωσει κ το φαι τωρα το καλοκαιρι και πηγαμε σε γαστεντερολογο και θα κανουμε γαστροσκοπιση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

spirtouli τι εγινε με το αγορακι σου;φαγατε κρεμουλα;πηρε βαρος;σε ρωταω αν βρηκατε τη λυση γιατι εμενα ακομα δεν παιρνει πολυ,ειχε ελαττωσει κ το φαι τωρα το καλοκαιρι και πηγαμε σε γαστεντερολογο και θα κανουμε γαστροσκοπιση.

Γεια σου Αλεξανδρα!τιποτα ακομα και μεις απο βαρος 6180 γραμ. ειναι ακομα. σημερα πηγαμε και μεις σε γαστραντερολογο και μου ειπε να συνεχισω το epadoren που παιρνει τωρα και 2,5 μηνες και να προσθεσουμε και ενα αλλο πιο ισχυρο μηπως και του φυγει επιτελους αυτη η ΓΟΠ. εκοψα το θηλασμο εδω και 3 βδομαδες και βαλαμε και φρουτα και απο κρεμα την υποαλλεργικη sinlac.τωρα θα ξεκινησουμε και μεσημεριανο.... ποτε θα την κανετε εσεις την γαστροσκοπιση? πινει κανενα φαρμακο το μωρο? ποσα κιλα ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την καναμε spirtouli μου προχθες...περιμενουμε τωρα τα αποτελεσματα της βιοψιας σε 2 εβδομαδες .μπορει μου ειπαν λογω της αλλεργιας να μην απορροφα το εντερο καποια στοιχεια και γι αυτο να μην παιρνει βαρος.αυτη η κρεμουλα τι περιεχει; γιατι εχουμε πηξει στο ρυζαλέυρο........παιρνει και epadoren γιατι ανεβαζει φαι.αυτο το κανει τους τους τελευταιους μηνες,δεν ειχε προβλημα ουτε οσο θηλαζε(μεχρι 7μηνων)ουτε οταν αρχισε τις στερεες τροφες ...επισης εδω και ενα μηνα της βαζω στο γαλα της επιπλεον θερμιδες,μια σκονη ειναι και σε εναν μηνα πηρε 250γρ.ρωτα τον γαστεντερολογο.τωρα που βλεπω το βιβλιαριο της στην ηλικια του δικου σου ηταν 5300!!τα κιλα που ειστε τωρα τα πιασαμε 8,5 μηνων!!τωρα ειναι 6700.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε Αλεξανδρα... τοσο αδυνατο ειναι το παιδακι σου???? η sinlac ειναι ρυζαλευρο σε αναλογια 52,26% και αλευρι φυτρου χαρουπιου 19,6%. η παιδιατρος μου ειχε πει οτι λογο αλλεργιας μονο αυτη μπορουσε να φαει. εσυ ποια μαρκα ριζαλευρο παιρνεις??? αυτη τη σκονη που λες μου την ειπε και μενα χθες αλλα στην περιπτωση που παρουσιασει ενδιαφερον για φαγητο για να μην παρουμε αυτο το ισχυρο φαρμακο που σου ελεγα... με αυτο το φαρμακο θα πρεπει να κανουμε καρδιογραφηματα καθε 2 μηνες :shock::shock: το φοβαμαι πολυ και δεν νομιζω να το αρχισω ετσι ευκολα....

βγαζει και φαγητο εεε? γιατι αραγε να εγινε αυτο τωρα? τι σου εχουν πει? δεν ειχε δηλαδη προβλημα με ΓΟΠ παλιοτερα και εχει τωρα? με τις στερεες λενε πως περναει η ΓΟΠ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ω ναι!!!οποτε μην στεναχωριεσαι...!!!ρυζαλευρο γιωτης παιρνω ,ετρωγε και μια κρεμα υποαλλεργικη με ρυζαλευρο,καλαμποκαλευρο κ μηλο αλλα την βαρεθηκε και εχουμε κολλησει στο ρυζαλευρο που κι αυτο αρχισε να το φτυνει τελευταια.επιπλεον εχει και αλλεργια στη γλουτενη οποτε δεν εχουμε καθολου επιλογες...τσεκαρε αν μπορεις το κουτι,γραφει οτι δεν περιεχει γλουτενη;αμα ειναι να το δοκιμασω..απο φαρμακειο την παιρνεις;

αχ μωρε αμα ειναι τοσο ισχυρο το φαρμακο....καλυτερα να εξαντλησεις ολα τα υπολοιπα παρα να τρεχεις για καρδιογραφηματα...με το γαλα ποτε δεν ειχαμε τετοιο προβλημα..δηλαδη και που την εβαζα να ρευτει δεν εβγαζε τιποτα...αρχισε και τα φαγητα κανα 2-3 μηνες και μετα αρχισαν οι αναγωγες..δεν ξερω γιατι..θα περιμενουμε τις εξετασεις προς το παρον και μετα θα παμε στην γαστεντερολογο να τα συζητησουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι ειναι χωρις γλουτενη,σογια και γαλα!!! γιαυτο μας την εδωσε και μας ειπε να την φαει γιατι δεν εχουμε αλλη επιλογη... ειναι χαλια βεβαια. δεν την ετρωγε μεχρι που του την εφτιαξα με πολυ βραστο νερο και αδειασε το μπολακι :D:D:D μου ειπε η γαστραντερολ. αν δεν την τρωει να του βαζω μεσα ενα φρουτο για να την κανω πιο νοστιμη. απο το φαρμακειο την παιρνω τα 500 γρ 11,44.

ειναι λιγο ακριβουτσικη αλλα αν τρωει χαλαλι :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αα να σε ρωτησω, τι γαλα πινει??? το ξερεις οτι τα υποαλλεργικα γαλατα μπορουμε να τα παιρνουμε δωρεαν???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα ειχα παει στο φαρμακειο και ρωτησα γι'αυτην κ μου ειπε οτι ειναι ευγεστη..χαλια λες ε;;καλα θα ρωτησω αυριο τηνπαιδιατρο που εχουμε ραντεβου αν ειναι να την παρω να δοκιμασουμε.το Frisolac ac πινει.ναι το ξερω για το δωρεαν.πηρα μια βεβαιωση απο τον αλλεργιολογο οτι πρεπει να πινει αυτο το γαλα και τωρα πρεπει να παρω μια σφραγιδα απο τον διευθυντη του ικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γουστα ειναι αυτα... εμενα δεν μου αρεσει..... και γω πηρα βεβαιωση απο το νοσοκομειο και θα την παω στο ικα να δουμε τι θα γινει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα αναλογα και το μωρο..τους αρεσει κ το ρυζαλευρο που ειναι μπιαχ.απο το ικα θελουν τις αποδειξεις απο το φαρμακειο αλλα να γραφει αναλυτικα το γαλα και τα barcode που ειναι πανω στο κουτι στο γαλα.πανω στην βεβαιωση μου ζητησαν να την σφραγισει ο διευθυντης του ικα που θα πας.στα λεω για να μην περιμενεις αδικα στις παροχες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδη να παω αμεσως στο διευθυντη?? και μετα με αυτο καθε μηνα πας στις παροχες και σου δινουν πισω τα χρηματα?? η αποδειξη που βγαινει απο την ταμειακη γραφει " γαλα" δεν τους κανει αυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο οτι μου ειπαν θελει αναλυτικη περιγραφη,εμενα μου κοβει μια απο την ταμειακη και μετα μου γραφει μια χειρογραφη που γραφει frisolac ac..τι να σου πω ,ειναι κ περιεργα τα πραγματα τωρα οποτε καλυτερα αναλυτικα!!!αυριο θα παω να μου βαλει σφραγιδα ο διευθυντης και μετα θα παω να εισπραξω..οποτε θα σου πω λεπτομεριες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα πως το κανει αυτο? σου κοβει 2 αποδειξης για το ιδιο γαλα? σαν να πουλαει 2 γαλατα? για τον φαρμακοποιο τα λεω αυτα. τελος παντων. σε παρακαλω ενημερωσε με!!! φιλακια θα τα πουμε αυριο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι βρε η αλλη δεν παει στην εφορια,την καρφιτσωνει μαζι με της ταμειακης.ελπιζω να τελειωσω αυριο και να μην με ταλαιπωρησουν και θα σου πω!!φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την έζησα και εγώ την παρωδία με τα κιλά κ την αλλεργία,έκοψα το θηλασμό κ επερνε τα ίδια,αρχίσαμε στερεες κ επαιρνε τα ιδια ,σων κ καλα επρεπε κατι να εχει το παιδι ,δεν μπορουσαμε να δεχτουμε με τπτ το δεδομενο οτι μπορει απο φυσικου του να εβαλε 300 γρ το μήνα...αρχισαμε διατροφη ,επερνε τα ίδια ,απλα επειδή ειχε περασει το χρόνο λόγω ηλικίας θεωρούσαμε οτι ναι σε αυτη την ηλικία ειναι φυσιολογικό να παιρνει λιγότερο...μπούρδες μονο αυτό εχω να πω!!!!! μετακόμισα ,βρήκα παιδίατρο τχαία που είναι χαλαρός με το βάρος ,γενικά εδω η κοινωνία θελει αδύνατα παιδιά,καναμε κ προκληση με αλλεργιολογο κ ολα καλα,υπηρχαν σοβαρες αμφιβολιες απο μερους του γ το θεμα αλλεργια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο για το βαρος..δεν με νοιαζει που ειναι αδυνατη..μια χαρα μου φαινεται ετσι εξάλλου ειμαι κι εγω αλλα εχει θεμα με τις αλλεργιες και γι αυτο το ψαχνουμε. γιατι αν τρωει κ δεν βαζει πολυ βαρος,οκ,ετσι μπορει να ειναι ο οργανισμος της αλλα εμενα αρνειται και να φαει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον spirtouli μολις γυρισα απο το ικα. πηγαινε κατευθειαν την βεβαιωση στον διευθυντη να στην σφραγισει και μετα μαζι με τις αποδειξεις κ τα barcode στις παροχες.αα θελουν επισης και λογαριασμο τραπεζης.οταν στην σφραγισει ο διεθυντης βγαλε κ μια φωτοτυπια γιατι την κρατανε την βεβαιωση.μου ειχαν δωσει 2 απο το παιδων αλλα μολις μαζεψω κι αλλες αποδειξεις πρεπει να την ξανασφραγισει ο διευθυντης.αρχες Νοεμβρη μου ειπαν να παω στην τραπεζα!αυτα!!ελπιζω να σε βοηθησα στα γραφειοκρατικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ Αλεξανδρα μου αλλα πηγα και γω σημερα μια και ειμαι κοντα και μου την σφραγισε ο διευθυντης και μου ειπαν απο τις παροχες να βγαλω φωτοτυπιες για να τις εχω για 1 χρονο που ειναι η βεβαιωση και μονο λεει την πρωτη φορα θα κρατησουν το αρχικο. μου ειπαν να παιρνω ολα μαζι και τα 11 κουτια που μου εχουν γραψει σε μια αποδειξη μαζι με τα barcode.δεν μου ειπαν για αναλυτικα να γραφει το γαλα αλλα θα το ζητησω απο το φαρμακειο να ειμαι σιγουρη ;););) ουτε για λογαριασμο τραπεζης ειπαν αλλα αφου το λες εσυ θα κραταω για καλο και για κακο :D:D

τι εκανες με την sinlac την πηρες?

οσο για αυτο που λεει η savropinguinos2 εχω να πω πως οταν εισαι νεα μαμα αγχονεσαι πολυ και φυσικο ειναι οταν βλεπεις το μωρο σου να τρωει και να μην βαζει κιλα... δχεν ειπαμε να γινει μπαλα ουτε ντολμαδακι αλλα το φυσιολογικο... εδω και μεγαλος ανθρωπος οταν τρωει και δεν περνει κιλα λες κατι συμβαινει και αν σε παλαβονουν και οι γιατροι τα χανεις τελειως. μακαρι τα μωρα μας και ολα τα μωρα να μην εχουν τιποτα και ας αγχονομαστε αδικα.εμεις οφειλουμε να το ψαξουμε.αν και ο δικος μου μεχρι τωρα δεν ηθελε να φαει αλλα σιγα σιγα αρχιζει και μου αδειαζει το πιατακι του και πεταω απο τη χαρα μου..... :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!!  Αυτό με το στήθος συνέχεια το έχω στο νου μου αν πονάει κάθε μέρα το ίδιο αλλα νομίζω όπως σου είπε και ο γιατρός σου δεν είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν (τα λέω για να τ’ ακούω κι εγώ 😄) Όσον αφορά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, εγώ αποφάσισα να το πω σε όποιον και οποτε νιωσω εγώ την ανάγκη μα το κάνω. Το ξέρουν λίγες φίλες για την ώρα που ξέρω ότι χαίρονται οντως και έχω υποστήριξη. Στους γονείς ακομα δεν το είπαμε, δεν ξέρω ίσως περιμένω να δω ότι όλα πάνε καλα και δεν θέλω να τους βαλω ακομα στη διαδικασια, ασε που ίσως να με αγχωσει παλι η μαμα μου, η οποια παιζει και να το εχει καταλαβει.   Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που δεν κατέληξε καλα δεν είχα προλάβει να την πω σε πολλα ατομα γιατι εξ αρχης δεν πηγαινε καλα. Οταν λοιπον μετα απο λιγους μηνες το ειπα σε μια «φιλη», σταθηκε στο γιατι το ειπα σε αλλους και οχι σε εκεινη. Μου κακοφανηκε τοσο πολυ, και πλεον αποφασισα πως οποιος θελει να παρεξηγηθεί ειναι δικο του θεμα. Δεν ζητας τα ρεστα για τετοιες καταστασεις ποσο μαλλον αν δεν εχεις τοσο στεχνη σχεση με τον αλλον πια. 
    • @Θέτις Κ. κορίτσι μ τα συμπτώματα πανε κ ερχονται. Μην σκεφτεσαι χαζα. Καλα εκανες κ τ ειπες. Ξέρεις απο μονη σου οτι αν ειναι να παει κατι στραβα θα παει. Εγω στην 3η μ εγκυμοσυνη π δ πηγε καλα ηξερα εξ αρχης οτι μπορει να στραβωσει κ δ τ ειπα για να μην έχουν και αλλοι τ αγχος μου. Αφου εγινε οτ εγινε ομως τ ειπα και το λέω οτι ναι τοτε ημουν εγκυος. Ειδικα οταν περασα οτι πέρασα. Δεν ημουν καλα, δεν το έκρυβα. Ημουν μονιμα κλαμμενη εχασα πολλα κιλα. Και απο τη δουλειά πηρα αναρρωτικη αδεια 15 μερες. Δυστυχως συμβαίνουν αυτα.  Ολα καλα θα πανε θα το δεις! 
    • Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα ξύπνησα πολύ καλά αλλά παρατήρησα ότι το στήθος μου κάπως ξεπρηστηκε - εξακολουθεί να είναι γεμάτο και να πονάει στην αφή αλλά δεν είναι πρησμένο όπως τις προηγούμενες μέρες. Οπότε κάπως άρχισα ν ανησυχώ, έκανα και τη μ*****α να γκουγκλαρω και με κυρίευσε το άγχος. Οπότε έστειλα μνμ στο γιατρό ο οποίος με πήρε πίσω κατευθείαν και μου Μ έβαλε στη θέση μου 😅😅 μου είπε πως αν δεν υπάρχει αίμα ή καφέ εκκρίσεις να μη τρελαίνομαι, αλλά καλά έκανα και τον ενημέρωσα για την ηρεμία μου περισσότερο 🙏 είπα να το γράψω κι εδώ για οποία χρειαστεί να το ακούσει ❤️ Κατα τ αλλά μίλησα και με την άλλη κολλητή μου η οποία κατενθουσιαστηκε και η χαρά της μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Το μικρό μπιζελακι είναι ήδη τόσο αγαπητό σκέφτομαι και χαϊδεύω την κοιλίτσα μου 🤰🏼 ξέρω ότι κάποιοι δε συμφωνούν με τις ανακοινώσεις τόσο νωρίς, κι εγώ έτσι έκανα πέρυσι στην παλινδρόμη, αλλά δ αυτή την εγκυμοσύνη που το ξέρουν οικογένεια και κολλητές πραγματικά παρατηρώ ότι με βοηθάει να γεμίζω με θετική ενέργεια και κατευνάζεται το άγχος 🙏 είναι κάπως λυτρωτικό να έχω όλη αυτή τη στήριξη κι αγάπη ❤️
    • Ευτυχώς δεν έχω πολλά πάνω κάτω ακόμα και θα κανονίζω να γίνουν σε μέρες και ώρες που δε θα έχει πολύ κόσμο! Δεν ξέρω. Μου είπε να τα ξανά πούμε μετά τις 28 εβδομάδες. Αλλά τότε θα είμαι Αθήνα. Τεσπά δεν πειράζει... Ότι χρειαστεί θα κάνω για την μπεμπούλα μου! Θα δω τι θα μου πει και η καινούρια γιατρός όταν με δει αλλά τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια είναι η αλήθεια! Και μάλλον επειδή είναι το 1ο μου παιδάκι και σε προχωρημένη ηλικία είναι λίγο υπερπεοστατευτικός!!! 
    • Καλά αποτελέσματα το ξέρω ότι δεν θα έχω τουλάχιστον να μην έχει ξεφύγει πολύ😅 δεν ξέρω ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα γιατί έχω και άλλες εξετάσεις όποτε λογικά θα μου τα στείλουν όλα μαζί 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...