Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαχα, άσε Νάσια... Τα νεύρα μου, κάθε χρόνο δίνω ένα σωρό λεφτά για να πάει αυτός στη Μυτιλήνη. Και περνάει και χάλια πάντα, γιατί μένει παλουκωμένος στο χωριό, αφού δεν κανονίζουν να πάνε πουθενά και η οικογένειά του είναι α-πε-λπι-στι-κή! Τουλάχιστον φέτος έδωσε απ' τα λεφτά που πήρε για όσο καιρό δούλεψε ως αντικαταστάτης στα σχολεία, αλλά τώρα πρέπει να δώσω κι εγώ από πάνω.

Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι θεωρεί ότι τα λεφτά που πήρε αυτός είναι για δική του χρήση, για να αγοράσει ό,τι θέλει, για να πάει ταξίδι, κ.λπ., ενώ τα λεφτά που βγάζω εγώ είναι για κοινή χρήση, για λογαρισμούς, ψώνια για το σπίτι, και για τα πράγματα του παιδιού! Όσο και να του το εξηγώ, επειδή είναι πάααααααααρα πολύ ξεροκέφαλος, δεν καταλαβαίνει. Φυσικά, πλήρωσε και τους δύο μεγάλους υπέρηχους και άλλα πράγματα μ' αυτά τα λεφτά, δεν τα κράτησε όλα για τον εαυτό του, αλλά πάλι συνεχίζει να θεωρεί τα δικά του δικά του και τα δικά μου δικά μας!!!

Τουλάχιστον τα δώρα για τα ανήψια του, εκτός απ' το σταυρουδάκι του μωρού, τα πήραμε απ' το μαγαζί των γονιών μου και δε δώσαμε δεκάρα!

Μίκι, μη αγχώνεσαι βρε για τα ρούχα! Πάρε παράδειγμα από μένα που δεν πήρα απολύτως τίποτα!

• Απαντήσεις 926
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γλυκούλες μου μην μπερδεύεστε!!!!!!! Φορμάκια εννοώ τα ρουχαλάκια που θα φοράνε όλη την ώρα πάνω από το εσώρουχο εννοείται ότι θα είναι μακρυμάνικα (όχι φουστίτσες, παντελονάκια κτλ. που ούτως ή άλλως θα σας φέρουν και τέτοια), εσωρουχάκια (μονοκόμματα με κόπιτσες από κάτω για να το αλλάζετε πάνα πιο εύκολα) θα χρειαστείτε μακρυμάνικα αφού θα γεννήσετε καταχείμωνο!!! Κι εγώ Δεκέμβρη γέννησα την κόρη μου οπότε γνωρίζω.....τα κοντομάνικα θα τα φορέσει το μωρό όταν αρχίσει να ανοίγει πολύ ο καιρός γι'αυτό σας είπα να τα πάρετε μεγαλύτερο νούμερο!!!!

Δημοσίευση

Αναστασάκι μου θα πάρω και 5 μακρυμάνικα εσωρουχακια......σύνολο δηλαδη 10..........5 κοντομάνικα και 5 μακρυμάνικα.......από φορμάκια θα πάρω 10 στο σύνολο, τα οποία θα τα έχω για να τα φοράει μέσα στο σπίτι και για να κοιμάται.....:)...πωπω...χαμόςςςςςςςςςςςςςςςςςς :lol::lol::lol::lol::lol:

καλά για το δεύτερο δε το συζητάμε καν...θα κάνουμε μαστερρρρρ..... :lol::lol::lol::lol: άσε που έχουμε και τις ίδιες απορίες...χιχιχι...και εγώ θεωρούσα ότι κοντομάνικο από μέσα και μακρυμάνικο από πάνω...χιχιχι

Άννα Μαρία μου...χιχιχιχιχι.........ο αντρούλης σου πρέπει να καταλάβει ότι όλα από την στιγμή που παντρευόμαστε είναι κοινά.....κοινός βίος.....κοινή οικογενειακή στέγη....κοινά όλα.......όχι ο καθένας τα δικά του και λίγο από του άλλου σε περίπτωση που δεν φτάνουν...!!!.....αλλά όσο και να εξηγείς αν δεν μπορεί να καταλάβει μάταιος κόπος...!!!.....όσο για τα ρουχαλάκια....χιχι...δεν αγχώνομαι.....ακολουθώ την τακτική σου.....απλά ρωτάω για να ξέρω τί και πώς..:)

Δημοσίευση

καλά έχω αφήσει την κουμπαρούλα μου με τους γονείς μου έξω και τα λενε και εγώ καθομαι μαζί σας....μα τι ντροπή.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασάκι μου πάρε και εσύ κανενα μακρυμάνικο εσωρουχάκι για να το ξεγελάσεις το μικράκι όπως εγώ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Νασια δηλαδη αν βαζουμε κοντομανικο φανελακι και μακρυμανικο φορμακι θα κρυωνει το μωρο λες?

Αναλόγως τί καιρό θα έχει Αναστασία μου και τί θερμοκρασία θα έχεις μέσα στο σπίτι σου....οι παιδίατροι λένε ότι η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι με το βρεφάκι πρέπει να είναι γύρω στους 20 βαθμούς τον χειμώνα! Να ξέρετε ότι τα μωρουδάκια ζεσταίνονται πιο πολύ από μας!!!! Εγώ της φορούσα μόνο μακρυμάνικα εσωρουχάκια της κόρης μου.......

Δημοσίευση

Γύρω στους 20 βαθμούς ε; Εμείς δεν έχουμε κανένα σύστημα θέρμανσης δυστυχώς. Το χειμώνα βάζαμε καμιά σόμπα, αλλά κι αυτό όχι συχνά. Μόνο όταν κάναμε μπάνιο βάζαμε τη σόμπα να ζεσταθεί το δωμάτιο. Στο υπνοδωμάτιο δεν έχουμε τίποτα. Εδώ δεν κάνει και πολύ κρύο, αλλά είναι μέρες που κάνει. Στο σαλόνι έχουμε κλιματιστικό, το οποίο το χειμώνα το χρησιμοποιήσαμε μόνο δύο φορές όταν είχαμε κόσμο, αλλά δε νομίζω ό,τι είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό. Αυτό το σκεφτόμουν από πριν, με τη θέρμανση του σπιτιού και δεν ξέρω τι να κάνω...

Δημοσίευση

Μίκι μου αν πάει και ο χειμώνας όπως το φετινό καλοκαίρι και βελάξουμε από την ζέστη, το μόνο που θα πρέπει να φοράμε κι εμείς και τα μωρά είναι ΜΑΓΙΟ :lol::lol::lol:

Ααααα και τώρα που ανέφερε η Άννα Μαρία το κλιματιστικό θυμήθηκα ότι δεν κάνει να ανάβουμε τζάκι μέχρι να χρονίσει το μπεμπάκι......ξηραίνει πολύ την ατμόσφαιρα και δεν κάνει για το αναπνευστικό τους!!! Εγώ δεν το ήξερα και ανάβαμε συνέχεια τζάκι (είχαμε και αφραγκίες, πού λεφτά για πετρέλαιο) και στο τέλος αναγκάστηκα και πήρα υγραντήρα-ιονιστή γιατί η μικρή ήταν μονίμως βραχνιασμένη!

Μαρούλι εσύ είσαι παλιά καραβάνα σαν εμένα....αυτά θα είναι παιχνιδάκι :lol::lol:

Δημοσίευση

Νάσια, ούτε κλιματιστικό κάνει έτσι; Σκέφτομαι να βάλω κανένα καλοριφέρ που να δουλεύει με ρεύμα, αλλά είναι ασύμφορο, και δεν μπορώ να γεμίσω το σπίτι με τέτοια...

Επίσης, μπορώ να πηγαίνω στο διαμέρισμα του γείτονα που έχει θέρμανση για επίσκεψη εφτά-οχτώ ωρών, μαζί με το μωρό εννοείται! :P

Δημοσίευση

Απ' όσο ξέρω, το κλιματιστικό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Αλλά και πάλι, μόνο στο σαλόνι και στο γραφείο έχει κλιματιστικά. Το πολύ-πολύ να πάρω για το υπνοδωμάτιό μας καμιά παλιά σόμπα υγραερίου που κάνει καλή δουλειά, δεν υπάρχει φόβος πυρκαγιάς όπως με την αλλογόνου και δεν καίει και ρεύμα καταστρέφοντας το περιβάλλον!

Δημοσίευση

Αχ πόσα πράγματα πρέπει να σκεφτούμε......εγώ την πρώτη φορά τίποτα από αυτά δεν σκεφτόμουν, βάδιζα σχεδόν στα τυφλά!!!!!! Ας πούμε π.χ. για το τζάκι ούτε καν που μου πέρναγε από το μυαλό ότι δεν κάνει αλλά λόγω του χειμώνα άπλωνα τις μπουγάδες μου μέσα οπότε είχε μια σχετική υγρασία ο χώρος και αυτό έσωζε λίγο την κατάσταση...έτσι μου είπε η παιδίατρος!

Δημοσίευση

Na mai kai egw koritsakia m!

loipon. . . ola pigane kala DOXA TO THEO KAI THN PANAGIA!

metrisame xeria podia,spondiliki stili, kefali, ta panta!

tin petixame na mas krivetai i mikroula m!

kai nai telika einai sigoura mpempa!

syggnwmi p grafw greeklish alla grafw ap to laptop t aderfou m p den exei ellinika!

einai 350 grammaria i mpempoula mas!

eixame rantevou stis 4 to apogeuma alla mas pirane oti ipirxe kathisterisi k na pame kata tis 8!

pame kata tis 8 kai mpikame mesa 10 para tetarto!

eixame teleiwsei gurw stis 11misi to vradu!

DOXA TO THEO KAI THN PANAGIA ola einai mia xara!

kai oi metriseis tis mpempas kai ta panta!

kai eixa ena agxos de legetai!

auta apo mena!

re koritsia den exw parei oute egw akomi tipota gia ti mpempa!

me ti na prwtoarxisw lete?

paraggeila k gw sling ap tin kopela!laxani me portokalI!tha nai teleioooo!

oso gia rouxalakia ti na prwtoparw?exw mperdeutei!

titinaki konteuei i wra kopela m!me to kalo!

anastasaki m pws ta paei i mpempoula?

anna maria m oso gia tous kiprious kai tis sinitheies tous den tha to sizitisw kan!ouden sxolion!Nomizoun pws oi Filippinezes einai oi miteres mipws?axxxx!

teddy dion m ola kala esi?i koilitsa?i mpempa?

elpizw na min xexnw kamia!kala na perasete!

H AGIA EIRHNH H XRUSOVALANTW, O AGIOS STULIANOS, H AGIA ZWNI NA NAI VOITHEIA MAS!

Filia!

Δημοσίευση

Μαρούλι, το διαμέρισμα το αγοράσαμε, δεν παίζει να αλλάξουμε!!! Άλλωστε, ελάχιστα διαμερίσματα στην Κύπρο έχουν κεντρική θέρμανση. Το μπάνιο θα θερμαίνεται όπως το θερμαίνουμε και για μας, δηλαδή με σόμπα.

Γκιρλ, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Σε ποιο γιατρό πήγατε καλέ και είχε τόσο κόσμο;

Δυστυχώς πολλά παιδιά στην Κύπρο μεγαλώνουν φωνάζοντας "μαμά" τη Φιλιππινέζα και μαθαίνουν να μιλάνε κάτι ανάμεικτο κυπριακοαγγλικοφιλιππινέζικα! Μια φίλη μου, μου έλεγε ότι η κουνιάδα της μιλάει στην κόρη της στα αγγλικά για να συνεννοούνται, γιατί τη μεγαλώνει η Φιλιππινέζα που δεν ξέρει ελληνικά!! Είναι αστείο, αλλά είναι και τραγικό...

Δημοσίευση

κορίτσια μου πήρα τον γιατρό και μου είπε να βάλω μια σερβιετα και να παρακολουθώ αμα θα την βρεξω πολύ και μου είπε και πήρα και ένα χάπι κολπικο να βάλω μήπως εχω καμία μόλυνση....και αύριο να τον πάρω να του πω πως πάνε τα πράγματα και αμα είναι να παω αύριο στο μαιευτήριο να με δουν!!!!

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι κουκλίτσα!!!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!! Το πολύ πολύ να γεννήσεις, μην φοβάσαι τίποτα....θα ζήσεις την πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής σου!!!! Εδώ είμαστε όλες να σε εμψυχώσουμε......εδώ τα κατάφερα εγώ που δεν υπάρχει μεγαλύτερη φοβιτσιάρα από μένα!!!!!

Δημοσίευση

Έλα βρε, τι αγχώνεσαι; Όπως είπε και η Νάσια, το πολύ πολύ να γεννήσεις!!!

Σου μιλάει η μετρ της μόλυνσης!!!!! Εσύ είσαι τώρα στο τέρμα, άντε στη χειρότερη να σου κάνουν καισαρική! Και πάλι θα έχεις τον μπέμπαρο στην αγκαλιά σου σε λίγες μέρες!

Μην αγχώνεσαι και περιμένουμε νέα σου το συντομότερο!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΑΝ Κ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ.ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΥΡΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΒΛΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΙΝ ΒΛΠΕΠΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΛΠ.ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΟΩΡΑ ΕΧΩ ΟΛΟ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΤΙΝ ΠΑΛΙΟΓΡΟΥΣΟΥΖΑ.ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ....ΤΙΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΚΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΗΡΑ ΕΓΩ 10 ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ Κ 5 ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ Κ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΚΑΤΙ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ Κ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Κ ΚΑΡΟΤΣΙ.

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Κ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ?

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΠΑΩ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

titinaki καλα σου λένε τα κορίτσια, δεν υπαρχει κανενας λογος να αγχωνεσαι! Ολα μα όλα θα πανε καλά! Εγω στη θεση σου θα ειχα ηδη επιστρεψει Αθηνα!

muriam πως τις αισθανεσαι τις συσπασεις? Μονο πετρωμα ή κ πονο? Εγω εχω καποια πετρωματα αλλα αραια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...