Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα ειμαι η γιωτα ειμαι στην 23 εβδομαδα της δευτερης εγκυμοσυνης...ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι πηγα χτες για τον υπερηχο β επιπεδου κ ενω ολα βγηκαν καλα μου βρηκε μονηρης ομφαλικη λειτουργια.ενω ο εμβρυολογος στον υπερηχο μου ειπε οτι ολα φαινονται καλα συγκρινε κ το παπ-α που ηταν αριστο κ μου ειπε οτι ουτε αμνιοπαρακεντηση και να μην ανησυχω...ωστοσο σημερα μιλησα με την γιατρο μου η οποια ενω αρχικα δεν μου ειπε τιποτα μετα με καλεσε εκεινη κ μου ειπε οτι καλο θα ηταν να κανω μια αμνιοπαρακεντηση για να αποκλεισουμε καθε πιθανοτητα να εχει καποια επιπλοκη το εμβρυο....να σημειωσω οτι ειμαι 24 χρονων και οτι ο αλλος γιατρος μου ειπε οτι επειδη ειμαι νεα σιγουρα δεν θα υπαρξει προβλαημα παρα μονο οτι το μωρο μου πιθανον να γεννηθει λιποβαρη....τι να κανω βρε κοριτσια???δεν θελω να κανω την αμνιοπαρακεντηση γιατι φοβαμαι το αποτελεσμα γιατι ουτως η αλλως τωρα ειναι αργα.....σκεφτομαι να το αφησω ετσι...εσεις τι γνωμη εχετε?βοηθηστε με..εχετε ακουσει αλλη παρομοια περιπτωση που να πηγαν καλα ολα?

Δημοσίευση

καλησπερα γιωτα!!!με το καλο να ερθει το νινι σου και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!οπως καταλαβαινεις ειμαι μια απο τις πολλες γυναικες που ειχαν μονηρη ομφαλικη αρτηρια στην εγκυμοσυνη τους και ολα πηγαν μια χαρα!!! :):):):):)

οπως και σ'εσενα, μου διαγνωστηκε στην β'επιπεδου και ο γιατρος μου συνεστησε να παμε σε μια εμβρυοκαρδιολογο γιατι, αν και τα ειδε μια χαρα ολα στον υπερηχο, καλο ηταν να παρουμε και τη γνωμη ενος ειδικου.οταν το ειπα στον γυναικολογο μου, ευτυχως, ηταν πολυ χαλαρος και μου ειπε, αν θελω να παω να κανω τον υπερηχο καρδιας του εμβρυου...φυσικα, περασαμε μια νυχτα αγωνιας μεχρι το επομενο πρωι που πηγαμε και η εμβρυοκαρδιολογος βρηκε την καρδουλα μας τελεια!!!

για να μη μακρηγορω, ο γιατρος μου, μου ειπε: 1ον, η αυχενικη ηταν μια χαρα ( αν και ειμαι 33 χρονων και οχι 24 οπως εσυ ) 2ον, το μωρο ειχε πολυ καλη αναπτυξη, φυσιολογικοτατη, το οτι εχει μια αρτηρια αντι για δυο, ειναι κατι που συμβαινει 1 στα 100 , δεν εγινε και τιποτα!!!!ουτε κουβεντα για αμνιο, ουτε καν για ελλιποβαρες μωρο!!!!!ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!

Η μπουμπου μας γεννηθηκε 3.280 και ειναι φυσιολογικοτατη, πανεμορφη και πανεξυπνη!!!!!!εεεεεε, ειμαι και χαζομαμα!!!! :lol::lol::lol::lol: καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, ειχα φυσικα μια ανησυχια για το αν θα πανε ολα καλα, αλλα οχι μεγαλυτερη απο αυτη που εχει μια εγκυος με διαβητη, η με διδυμα, π.χ., γιατι παντα ανησυχεις για το παιδι σου!!!δεν αφησα να με καταβαλλει ουτε στιγμη, και παντοτε πιστευα και προσευχομουν οτι θα γεννησω ενα υγιες παιδακι!!!και ετσι εγινε!!!!

λοιπον, συμβουλη μου ειναι να ηρεμησεις, δεν ειναι τιποτε σπουδαιο, απλα ετυχε, και ισως θα επρεπε να παρεις μια δευτερη γνωμη σχετικα με την αμνιο.....βεβαια, σε καταλαβαινω, κι εγω στη θεση σου κρεμομουν απο τα χειλη του γιατρου, γι'αυτο και σε παροτρυνω οχι να ακολουθησεις τη δικη μου περιπτωση, αλλα να ρωτησεις και καποιον αλλο γιατρο και μετα να αποφασισεις.....

σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο παιδακι!!!!!αν θες και κατι αλλο , μπορεις να μου στειλεις και π.μ.

Δημοσίευση

και ο Σπυρακος μου ειχε μονηρη ομφαλικη και δεν υπηρξε κανενα απολυτως προβλημα!

και ειχα στην κοιλια 2 μωρα και απο εξωσωματικη παρακαλω....

απλα ο γιατρος μας τον προσεχε ισως λιγο παραπανω για να ειναι σιγουρος οτι τρεφεται σωστα.

ουτε στο κεντρο που πηγαμε για β-επιπεδου μας ειπαν κατι παραπανω.

οταν σπασανε τα νερα στην 38η εβδομαδα, απλα ο γιατρος δεν ηθελε να το διακινδυνευσει για φυσιολογικο τοκετο αν και ερχοταν με το κεφαλι, γιατι πρωτος ηταν ο Σπυρος και με λειψη αρτηρια ισωσ ζοριζοταν περισσοτερο και πηγαιναμε μετα για επιγουσα καισσαρικη.

ολα πηγαν καλα και γεννηθηκε 2290 ο Σπυρος με τη μονηρη και 2300 η ΜΑριαννα. καμια διαφορα δηλαδη.

ουτε θερμοκυτιδα μπηκαν ουτε τιποτα.

και απ'οτι ελεγαν οι μαιες, δεν ειχαν ξαναδει τοσο πεινασμενα διδυμα!!!

και Δοξα τω Θεο, δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.

α! και γεννησα οταν ημουν 34χρ.

αρα καλυτερα να παρεις και αλλη γνωμη πριν κανεις αμνιοπαρακ. αφου αυτος ειναι ο μονος λογος για τον οποιο σου το προτινει.

αντε και με το καλο!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ.....μιλησα χτες το απογευμα με τον εμβρυολογο που μου εκανε την β επιπεδου και του ειπα οτι η γιατρος μου μου ειπε να κανω αμνιοπαρακεντηση...ρωτησα την γνωμη του και μου ειπε οτι απο την στιγμη που ολα ειναι καλα δεν χρειαζετε να κανω,μου ειπε παλι να μην ανησυχω και οτι το μωρακι (αγορακι μας ειπε οτι ειναι)μου ειναι υγιεστατο...αχ να εισται καλα...και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!πιστευω να μου πανε ολα καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...