Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες (δεν) περιμενουμε περιοδο τον Αυγουστο??


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΝ ΕΡΘΕΙ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...

Τριτη φευγουμε διακοπουλες και ελπιζω να γυρισουμε 3 και οχι δυο...

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

Εγκυουλες καντε προσευχουλες για εμας!!! :x :X :x :X :-* :-* :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalispera koritsares mou kai kalo mina me polles anakoinoseis :D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!katarxin na zitiso mia terastia signomi pou eleipsa toso kairo alla koritsakia mou efeyga to proi apo to spiti kai girnaga vradi poli douleia kai poli kourasi kai exo akoma aygousto septevrio fantazome tha eine foul!!!

ti ematha polla polla eyxarista mpravooo koritsakia mou me to kalo kai na exete oles mia iperoxi egkimosini!!!!teleia teleia xerome poli!!!

ego koritsakia mou ta idia opos ta xerateperimena periodo 12 iouliou alla kai mexri tora den exei erthei mallon tha eine ta gnosta ta tou kiklou mou logo polikistikon kathos gnorizete!!!tha doume isos ayrio kano ena testaki!!!!!!!!!!

ayta apo mena yposxome na min xatho toso poli apo do kai pera!!!

elpizo ayto to mina na exoume polles polles anakoinoseis!!!filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!ΠΟΛΥΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ ΣΑΣ ΦΥΣΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα,

mwroudenia μου νομίζω πως θα μας φέρεις πολύ γούρι αυτό το μήνα και θα κοκκινίσουμε όλες.

litsas1 μας έλειψες ...μακάρι κοριτσάκι μου αυτό το μήνα να είναι σποράκι που προκαλεί αυτή την μεγάλη καθυστέρηση.Θα περιμένουμε νέα σου.

xara22 ευχαριστούμε πάρα πολύ για το φύσημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, καλό μήνα σε όλες :P !

Εγώ δεν περιμένω να μου έρθει 7-10 Αυγούστου, για να δούμε, θα πέσει λίγη απ' την τυχερή μπεμπεδόσκονη και σε εμένα? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!!! Καλορίζικο το καινούριο ποστάκι με πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις!!!!

Μωρουδένια καλά να περάσετε στις διακοπούλες κι ευχομαι στην επιστροφή να είστε 3 αντί για 2 κορίτσι μου!!!!

Λιτσάκι όντως μας έλειψες, τελικά να που υπάρχει κι άλλη κοπέλα που τέτοια εποχή δουλεύει να παρηγοριέμαι κι εγώ που τρέχω όλη μέρα... Μακάρι η καθυστέρηση να οφείλεται σε μπεμπάκι!!!!

Χαρά σ΄ευχαριστούμε για το φυσηματάκι!!!

Σουσου καλή επιτυχία!!!!

Μαριαναπ, πως πάνε οι προσπάθειες κοπέλα μου? Εγώ κανονικά δεν ανήκω σ΄αυτό το ποστάκι τώρα, αλλά μ΄αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μαθαίνω τα νεάκια σας, έτσι νιώθω πως συνεχίζω κι εγώ το μικρό μου αγώνα και δεν τα χω παρατήσει, αχ πως θα περάσουν άλλοι 5 μήνες ρε κορίτσια....

Τε/πα ας μη γκρινιάζω πρωί πρωί δε μ' αρέσει.... Εύχομαι όλες σας να γίνεται κατακόκκινες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera koritsia mou!!!

litsaki mouuuu kalws mas irthes pali!! :D:D:D euxomai na exeis mpempaki

xara euxaristoume gia tis euxes :D

marianap les na kokkinisoume oles??makariiii

athanasia mouuuu na sai kala!!!!!!makariii na girisoume treis... :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια!

μόλις έκανα εγγραφή και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες ή τις χαρές μου.

Λοιπόν ειναι σχεδόν ο δεύτερος που προσπαθούμε.

Η τελευταία περίοδος μου ήταν στις 10/7/2011 και επαφές ειχαμε στις 22/7 και 24/7. Το Σάββατο στις 30/7 είδα μια καφε κηλίδα όταν πήγα τουαλέτα.

εσείς που είστε πιο έμπειρες από εμενα , ειναι καλό σημαδι αυτο???

στείλτε θετική ενεργεια !!!!!

ευχαριστώ πολύ!!!! και καλό μηνα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!! Επιστρέψαμε κι εμείς!!! Τώρα τέρμα οι διακοπές, τα κεφάλια μέσα!!!!

Έχω τρελαθεί κορίτσια μου!!! Τ¨οσα ευχάριστα νεάκια μαζεμένα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μέλλουσες μανούλες!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::x:x:x:x Δεν ξέρετε πόσο πολύ χάρηκα!!! Είμαι μόνη στο σπίτι και έλεγα αχ τί ωραία, τί τέλεια, με βουρκωμένα μάτια, αν με έβλεπε και κανένας θα νόμιζε ότι είμαι παλαβή!!!! 8-}8-}8-}

Κοριτσια μου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη, χωρίς κανένα πρόβλημα και σε 8 μήνες να έρθει στην αγκαλίτσα σας το θαυματάκι που περιμένετε τόσο καιρό!!!!!!

Εμείς μαλλον άσχημα τα νεα καθώς 22 μου ήρθε η ακατονόμαστη, πάντα στην ώρα της!!!!, και κάναμε 2ο σπερμ το οποίο βγήκε με πολύ χαμηλή κινητικότητα 19% και μικρό αριθμό 15.000.000/ml και λίγα καλά μορφολογικά μόνο 14%! :(

Μιλήσαμε με τον γιατρό και μας ότι είναι κακοί αριθμοί για φυσιολογική σύλληψη και μάλλον πρέπει να το δούμε αλλιώς πλέον. είπε αν θέλουμε όμως να προσπαθήσουμε ακόμα για 6 μήνες δεν έχει πρόβλημα, απλά δεν είναι και πολύ αισιόδοξος. οπότε είπαμε τον επόμενο κύκλο να ξεκινήσουμε την 1η μας σπερματέγχυση και έχει ο Θεός!!! (Δεν) περιμένω 14 Αυγούστου, αν και αφού είναι ο τελευταίος μήνας φυσιολογικών επαφών μάλλον περιμένω!!!! Μέσα στον αύγουστο όμως (περιπου 26/8 θα την κάνουμε) εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει καλά η σπερματέγχυση οπότε να μην περιμένω!!!!!

έχει καμιά σας εμπειρία από σπερματέγχυση και τα ποσοστά επιτυχίας γιατί άκουσα πολλά και απογοητεύτηκα!!!!

Παρόλα αυτά εγώ προσπαθώ να είμαι θετική και να ελπίζω στο μικρό θαυματάκι που θα μας έρθει σύντομα!!! %%-%%-%%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα να ευχηθώ καλό μήνα σε όλες μας!!!!

ΚΑλό και γόνιμο!!!!

Άντε βρε κορίτσια μία μία να κοκκινίζουμε στην λιστούλα και να πραγμαατοποιείται το όνειρό μας!!!

ΣΠΑΝΟ καλώς ήρθες!!! Καλή επιτυχία κοπέλα μου και μακάρι να είσαι!!! Προσπαθείτε περίπου 2 μήνες ή 2 χρόνια;;; Εγώ δεν έχω μεγάλη πείρα μιας και προσπαθούμε μόλις 4 μήνες... Μακάρι να είναι σημάδι εγκυμοσύνης αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά! ΚΑλή επιτυχία!!!

Μωρουδένια μου μακάρι να γυρίσετε 3 από τις διακοπούλες σας!!! Ξέρεις λένε πως τα μπάνια βοηθούν πολύ γιατί λεει ανοίγει η γυναίκα και γίνεται πιο εύκολα η σύλληψη... σε εμάς δεν έπιασε αλλά εύχομαι να πιάσει σε όλες σας!!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athanasia14 μου ευχαριστούμε για τις ευχούλες,

αυτό το μήνα δεν έχω και πολλά να περιμένω γιατί σύμφωνα με τα τεστάκια πρέπει να έκανα πάρα πολύ νωρίς ωορρηξία και τις έχασα τις μέρες . :(

ΣΠΑΝΟ καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να αποκτήσεις σύντομα ένα ζουζουνάκι.

Νομίζω πως είναι καλό σημάδι,ίσως να είναι και αιματάκι εμφύτευσης γιατί πολλά κορίτσια τα βλέπουν πριν μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα.Πότε "δεν" περιμένεις για να σε βάλω στην λίστα μας

melipikto καλως ήρθατε πίσω στην ρουτίνα,μην σε αγχώνει η σπερματέγχυση νομίζω πως δεν είναι τίποτα και όσο για τα αποτελέσματα της η cuando μας έτσι έμεινα έγκυος αυτό τον μήνα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριάννα μου ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! σου εύχομαι και σένα ό,τι επιθυμείς!!! να ρθει το bebe όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ειναι γερό!!!!!

ΔΕΝ περιμένω στις 6-7/8

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως τη λιτσα μας!!!!!!!!!!!!καλοριζικο και με πολλες ανακοινωσεις αυγουστιατικες το ποστ!!!ευχομαι οι διακοπες να βοηθησουν!εμας μας βοηθησαν..η καλη διαθεση και η καλη παρεα!!!μελιπικτο να κανετε σπερματεγχυση...δεν ειναι οτι δεν μπορεις να μεινεις ακομα και με τα νουμερα που λες αλλα μπορει να αργησεις αν παλευεις φυσιολογικα..η σπερματεγχυση ειναι πολυ απλη και καλη διαδικασια..αλλα δεν σημαινει οτι την κανεις και πετυχαινει αλλα εχει πολυ υψηλα ποσοστα απο μια φυσιολογικη προσπαθεια γιατι τα σπερματακια τα κανουν ντουρα και τα πετανε μεσα στη μητρα οποτε αυτα δεν χρειαζεται να ζοριστουν για να κανουν τη δουλεια τους...εγω εκανα τρεις και επιασαν οι δυο!!!!!την πρωτη φορα δεν διηρκησε και μετα απο τρεις μηνες τωρα δηλαδη εκανα την τριτη σπερματεγχυση (κανονικα αν τις κανεις συνεχομενες αυξανονται οι πιθανοτητες) και ειμαι και παλι εγκυος..εμας ομως πλεον το σπερματακι δεν ειχε θεμα κινητικοτητας..αλλα ουτως η αλλως στο δυναμωνουν πολυ και το ριχνουν μεσα...καντο και ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!ευχομαι πολλες ανακοινωσεις!!!!φυσαω δειλα γιατι δεν ξερω πως θα παει και το δικο μου σπορακι...φφφφφφφφφουουουουουου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όλα καλά θα πάνε Cuando μου!!! Είμαι σίγουρη και το εύχομαι ολόψυχα!!! Είχα μία πολύ έντονη προαίσθηση για εσένα αυτόν τον μήνα, όταν μπήκα και άρχισα να διαβάζω τα νέα σας έψαχνα τα δικά σου καλά νέα και να που ήταν τα καλύτερα!!!!

μακάρι να μας πάει και εμάς καλά η 1η σπερματέγχυση, ο γιατρός μου είπε μετρημένη αισιοδοξία για την 1η!!! έχουμε λέει αρκετό αριθμό καλών σπερματοζωαρίων οπότε μπορέι να είναι καλό το αποτέλεσμα, αν όχι θα κάνουμε και 2η και 3η και μετά αν ακόμα δεν θα κάνω σαλπιγγογραφία και έλεγχο εγώ και αν όλα είναι οκ με εμένα θα κάνουμε ακόμα 2 σπερμ αν θέλουμε αλλιώς παμε για εξωσωματική!!! Φυσιολογική σύλληψη μας είπε όχι ότι είναι αδύνατη αλλά εξαρτάται από το πόσο θέλουμε να το προσπαθήσουμε, αφού είμαστε πολύ νέοι ακόμα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πώς αν το προσπαθούμε για 2 χρόνια θα πιάσουμε σίγουρα...

όμως όπως ξέρετε εγώ έχω ήδη περάσει μια μεγάλη δοκιμασία που δεν έχει τελειώσει ακόμα και έχω μπροστά μου εξετάσεις κάθε χρόνο που θα μου μειώνουν πολύ τον χρόνο προσπαθειών, σπινθηρογραφήματα κλπ, οπότε έιπαμε ας αφήσουμε κι αυτόν τον μήνα μήπως είμαστε τυχεροί και 14-15 ξεκινάει ο νέος μου κύκλος και μιας και είναι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ κάτι μέσα μου λέει ότι θα μας βοηθήσει και θα μας έχει υπό την σκέπη της και ίσως κάτι κάνουμε με την σπερμ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω μελιπικτο μου και ελενακιο!!ευχομαι συντομα να στε εγκυουλες..το ευχομαι για ολες!!μωρουδενια,μαριαναπ, λιτσακι,αθανασια..ολες οι κοπελες της λιστας και οχι μονο!κι εγω θελω να ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα!!!μελιπικτο γιατι θα σου κανει σπερματεγχυση χωρις σαλπιγγογραφια;ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι οι σαλπιγγες ειναι ανοιχτες..αλλιως τζαμπα θα τις κανεις..και θα τις πληρωσεις..για ψαξτο.. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cuando mouu euxaristoume...ola mia xara tha pane...Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! :D:D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ???? :roll::roll::roll::roll:

melipikto an thelei na erthei to mwraki tha erthei akoma kai etsi...PISTH kai proseuxoula xreiazetai kai tyxh fysika!! :D:D:D sou euxomai ola na pane teleia...

koritsia agxwthika alla den to lew... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSAKIA MOUUUUUUUUUUU KALO MHNA SE OLES!!EGW APO AYRIO MPAINW EPISHMA STON MHNA MOU HRTHA NA EYXITHW SE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES SAS ME TO KALO NA GEMISOUN OI KOILITSES SAS ME MIKRA SPORAKIA...PISTH XREIAZETE KAI YPOMONH....OLES THA GINOUME XAZOMANOULES ARGA H GRHGORA!!!!!!!!!!!!!!!!!

CUANDO MOUUUUUUUUUUUU EISAI AEGGYOULA KORITSAKI MOU???????????POLY XARIKA GIA ESENA OLA THA PANE TELEIAAAAAA NA EXEIS MIA YPEROXH EGGYMOSYNH!!!!!!!!!!!!!KOITA NA TO APOLAYSEIS!!!!!!!!!!

FOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU FOUUUUUUUUUUUUUUUUU SE OLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλες πολλες ανακοινωσεις ευχομαι!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ cuando για τα ευχαριστα νεα, να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το να υποδεχτεις το μπεμπακι σου και να γινεις μια χαζομαμα, οπως λεει και η titina!

Titina με το καλο να υποδεχτεις το μωρουλινι σου, σε ευχαριστουμε για τη μπεμπεδοσκονη!!

Μωρουδενια και εγω νιωθω αυτα τα τσιμπηματακια αλλα στα δεξια, σχεδον απο τις μερες ωορηξιας (που οπως υπολογισα ηταν κοντα στις 24/7) και μετα. Τι να πω, μπορει να εχουν τρελαθει οι ορμονες μου και να μου κανουν κολπα :roll:Σκεφτηκα να παρω ενα τεστ ωορηξιας για να το σιγουρεψω αλλα αυτα θελουν απο τη 12η μερα του κυκλου να τα ξεκινησεις και εχει περασει προ πολλου.

Εμεις αυριο φευγουμε διακοπουλες, σας χαιρετω, να περασετε καλα και στα τελη του μηνα να κοκκινησει στο full η λιστα μας. Φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια καλοριζικο το ποστ!! ευχομαι συντομα η λιστα σας να κοκκινησει!!! τα μωρακια ερχονται. καλη δυναμη!!!!

πολλα φιλια φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τιτινα με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!πως περασε ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω ολες για τις ευχες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΨΕΣ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.......ΑΧ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!ΜΙΝ ΧΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!!1

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κι απο μενα! Προσπαθω εδω και 9 μηνες να μεινω εγκυος στο δευτερο παιδακι μου αλλα δε τα εχω καταφερει ακομα! Ελπιζω να μου φερεται πολυ τυχη και να μη προσπαθω για πολυ ακομα! Ευχομαι γρηγορα να ακουσω ευχαριστα νεα απο ολες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsares mou ti kanete !!!kai emena mou leipsate poli !!!telika den ekana testaki simera den prolava isos ayrio an den adiathetiso kano mia xoriakoula na eime sigouri!!an prolavo to proi tha kano allios methayrio pou den exo poli douleia !!!tha sas enimeroso koritsares mou!!!filakia polla polla!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
    • Καλημερα κορίτσια μου! Τελικα με πήρε τηλ κ θα παω 12:40. Ναι θα σας ενημερώσω!    εγω αρρώστησα κιολας! Κρύωσα, με πονούσε κατω απο το στήθος, ο λαιμός.. δεν κοιμήθηκα καλα.. σημερα ειμαι Κάπως καλυτερα.  Εγω αντι λίκνο πήρα καλαθουνα με την βάση της γιατι είναι πανω κατω το σπιτι και θελω να την εχω κατω να μην ανεβοκατεβαίνω και στην αρχή λεω να την εχω εκεί αντι στην κούνια, αν και πήρα κ εγω φωλιά. Είναι το πρώτο μας παιδί ίσως να κανουμε κ υπερβολές.. θα δείξει..  @Elkκοριτσι μου αναμένουμε και τα δικά σου νέα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...