Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!τον φεβρουαριο γεννησα με καισσαρικη την πριγκιπησουλα μου...

την προηγουμενη εβδομαδα και επι 3 μερες συνεχομενες εκανα σεξ με τον αντρα μου κ μετα που πηγενα τουαλετα εβλεπα λιγο καφε αιματακι μαζι με βλεννες ...ειναι κατι φυσιολογικο??

Δημοσίευση

ναι ναι κανονικοτατα...απλα εχω μια μικρη ανωμαλια στον κυκλο οπως παντα αλλωστε.. πχ.. τον προηγουμενο μηνα μου ειχε ερθει 10 μερες νωριτερα απ οτι περιμενα...

Δημοσίευση

EVI ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ Η ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω τι παίζει με τις μετρήσεις για διαβήτη αλλά μήπως δεν είναι τόσο σοβαρό; Αλλιώς ο άλλος θα σε άφηνε έτσι; Τι να πω... Το λέω γιατί γενικά υπάρχουν οι υπερβολικοί γιατροί και οι πιο χαλαροί. Τώρα στο θέμα αφυδάτωση και αυξημένοι παλμοί. Έτσι ακριβώς ήμουν μόλις μπήκα 36η εβδομάδα στην κόρη μου. Χαμηλά αμνιακά και το παιδί να ανεβάζει παλμούς 190-200 για κάποια λεπτά (ενώ κινούνταν φυσικά) και μετά έπεφταν πάλι στα φυσιολογικά. Η γιατρός μου αγχωνενη φουλ. Έκανα 2 ντομπλερ και ένα βιοφυσικο προφίλ, όλα εξαιρετικά. Κανένα σημάδι για τίποτα κακό. Τελικά αποφάσισε να μου την πάρει με καισαρική γιατί δεν ήθελε να ρισκάρουμε... (36+5) Δεν μου άρεσε αυτή η προσέγγιση αλλά με τρομοκράτησε και παγιδεύτηκα κάπως... Τώρα στην 2η εγκυμοσύνη έχοντας μιλήσει με 3 γιατρούς υπέρ του φυσιολογικού τοκετού μου είπαν ότι δεν υπήρχαν αρκετές ενδείξεις να πάμε για καισαρική και ότι γενικά το παιδί κινούταν στα φυσιολογικά πλαίσια και υπήρχε χρόνος για περισσότερη παρακολούθηση.  Στα λέω αυτά γιατί αν έχεις το κουράγιο πάρε και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό υπέρ του φυσιολογικού. Αν καταλήξεις σε καισαρική θα είναι πολύ δύσκολα για σένα με την μικρή σου που θα σε χρειάζεται κι αυτή. Η ανάρρωση θέλει πολύ περισσότερο χρόνο και προσοχή.
    • Δεν νομίζω ότι έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έρχεται 😅 Αλλά όταν της λέμε "που είναι το μωράκι" δείχνει την κοιλιά μου και της αρέσει να μου βάζει κρέμα στην κοιλιά 🥰 Αλλά πιστεύω θα το νιώσει πλήρως όταν δει το μωρό 😅 Α και σε έναν υπέρηχο που την είχαμε μαζί έδειχνε την οθόνη και έλεγε "μπέμπης, μπέμπης". Η γλυκούλα. Εσένα πως τα πάνε μεταξύ τους; Τι ηλικίες έχουν τώρα;
    • Ναι ετσι ειναι γιατι κι εγω εμεινα οταν ειδα ατο 50% μικροβιο. Δεν ειχα καμια απολυτως ενοχληση..
    • Εγώ έκανα  2 φορές μικροβιωμα.. απόλυτα σημαντική εξεταση γιατί μπορεί ν νιώθεις καλά κ να έχεις μικρόβια που ν μην σε  αφήνουν ν μείνει τ μωρό..
    • Εμένα και τις δύο φορές μου είπαν την ίδια μέρα όποτε πήγαινα μετά τον υπέρηχο για τις αίματος κατευθείαν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...