Μετάβαση σε περιεχόμενο

τρια θεματακια για λυση

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια πάλι εγώ και η πορείες μου. Λοιπόν η πρώτη αφόρα τη μπέμπα μου. Πια είναι η θερμοκρασία που έχουν τα μωράκια? Πήρα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και με την ευκαιρία του πρώτου εμβολίου μας τη μέτρησα. Μια μου έλεγε 37,2 και μια 35,5. Άντε το 37,2 μου φαίνεται φυσιολογικό αλλά το 35,5? μήπως τα έχει παίξει το θερμόμετρο?

Δεύτερον μου είχε έρθει περίοδος μετά τη γεννά στις 12 του μηνά (24/05/11 γεννά) και από προχθές που και που μέσα στη μέρα έχω λίγα ροζ. Είναι φυσιολογικό αυτό? Υπάρχει περίπτωση να μου ξανά έρθει τόσο νωρίς? Ή παίζει να είναι κάποια ανωμαλία μετά τη γεννά? Αχ θα σκάσω σας έχει τύχει σε κάποια?

Τέλος πριν μείνω έγκυος είχα κάνει υπέρηχο στήθους και επειδή είχα κάτι πολύ μικρό πρέπει να κάνω φέτος επανάληψη. Τώρα που θηλάζω τι παίζει? Μπορώ να κάνω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου

Να σου ζησει η μπεμπα!

Ακομη θηλαζεις εαν καταλαβα καλα; Εισαι σιγουρη οτι ηταν περιοδο; Στο λεω επειδη και εμενα μου ηρθε για μια μερα καποιες σταγονες και τελος. Στην αρχη νομιζω οτι ηταν περιοδος, αλλα δεν ηταν.

Η θερμοκρασια την πηρες την ιδια στιγμη και σου εδειξε αυτα τα 2 νουμερα;

Αυτο με το στηθος δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι επειδη ειναι γεματοι οι ποροι με γαλα.

Γεια σου!

Για το πρωτο δε νομιζω οτι ειναι κατι αλλα αν ξαναδεις κανε μια ερωτηση στο γυναικολογο σου!

Η φυσιολογικη θερμοκρασια των μωρων παιζει απο το 36 εως το 37,1!Μηπως μετρησες με πολυ μικρη χρονικη διαφορα και ειχε τετοια αποκλιση?Παντως απο οσο ξερω υποθερμια ειναι κατω απο τα 36(στο λεω γιατι εγω σπανια εχω 36,6...συνηθως 36,4).

Για το τριτο δεν ξερω :oops:

ναι ακομα θηλαζω και ηταν περιοδος γιατι μου κρατησε 7 μερες. Τι να πω δεν ξερω? Η θερμοκρασια ηταν σε διαφορετικα χρονικα διαστηματα. Νομιζω οτι το ηλεκρονικο εχει προβλημα το εβαλα ι εγω κι λεει 35,5.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...