Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω να πανε ολα καλα....θα το δεις.....σε λιγο καιρο που θα γυρισετε ολοι σπιτακι σας θα το ξεψχασεις ολο αυτο...και θα γελας και θα σε ξετρελαινουνε τα μωρουλινια σου με τις φωνουλες τους....αντε μωρε μανουλα σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου....

• Απαντήσεις 128
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω να πανε ολα καλα....θα το δεις.....σε λιγο καιρο που θα γυρισετε ολοι σπιτακι σας θα το ξεψχασεις ολο αυτο...και θα γελας και θα σε ξετρελαινουνε τα μωρουλινια σου με τις φωνουλες τους....αντε μωρε μανουλα σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου....

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Αννακι μου καλο μολις διαβασα την ιστορια σου.

Μην ανησυχεις κοριτσι μου ισως εγινε για καλο που βγηκαν τοσο νωρις τα κοριτσια σου.

Σε καθε περιπτωση θα φανουν γενναιες, υπομονη μονο να περασει λιγο ο καιρος και θα τις εχεις κοντα σου και τις 3.

Το ξερεις οτι καταλαβαινουν την παρουσια σου οταν πηγαινεις και τις βλεπεις στην θερμοκοιτιδα?

Να εισαι θετικη και να τους δινεις κουραγιο. Τα μωρα ολα τα καταλαβαινουν και δεν μπορουμε να τους κρυφτουμε.

Φιλακια πολλα και ευχομαι να κυλησουν ολα ομαλα.

Δημοσίευση

Αννακι μου καλο μολις διαβασα την ιστορια σου.

Μην ανησυχεις κοριτσι μου ισως εγινε για καλο που βγηκαν τοσο νωρις τα κοριτσια σου.

Σε καθε περιπτωση θα φανουν γενναιες, υπομονη μονο να περασει λιγο ο καιρος και θα τις εχεις κοντα σου και τις 3.

Το ξερεις οτι καταλαβαινουν την παρουσια σου οταν πηγαινεις και τις βλεπεις στην θερμοκοιτιδα?

Να εισαι θετικη και να τους δινεις κουραγιο. Τα μωρα ολα τα καταλαβαινουν και δεν μπορουμε να τους κρυφτουμε.

Φιλακια πολλα και ευχομαι να κυλησουν ολα ομαλα.

Δημοσίευση

αννουλα τωρα το διαβασα....:(

ευχομαι ολα να σας πανε καλα (που θα πανε!!!) και να πατε στο σπιτακι σας συντομα.

χαρηκα που διαβασα πως πηρανε ηδη κιλακια και ολα πανε καλυτερα!!!:) :) :)

σιδερενιες γρηγορα!!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

αννουλα τωρα το διαβασα....:(

ευχομαι ολα να σας πανε καλα (που θα πανε!!!) και να πατε στο σπιτακι σας συντομα.

χαρηκα που διαβασα πως πηρανε ηδη κιλακια και ολα πανε καλυτερα!!!:) :) :)

σιδερενιες γρηγορα!!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!!!!

ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΑΝΕ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!:)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!!!!

ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΑΝΕ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!:)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ!!!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα Αννα .. Ολα θα πάνε καλά, το πιστεύω και σύντομα θα πάρουν κι άλλο βάρος, θα γίνουν πιο δυνατές και θα τις πάρεις στο σπιτάκι σας.... Τα καλύτερα σου εύχομαι για τα κοριτσάκια σου, να σου ζήσουν και να είσαι αισιόδοξη και η Παναγίτσα να είναι μαζί τους σε όλη την πορεία της ζωής τους.....

Δημοσίευση

Καλημέρα Αννα .. Ολα θα πάνε καλά, το πιστεύω και σύντομα θα πάρουν κι άλλο βάρος, θα γίνουν πιο δυνατές και θα τις πάρεις στο σπιτάκι σας.... Τα καλύτερα σου εύχομαι για τα κοριτσάκια σου, να σου ζήσουν και να είσαι αισιόδοξη και η Παναγίτσα να είναι μαζί τους σε όλη την πορεία της ζωής τους.....

Δημοσίευση

Kαλημέρα Αννα.

Να σου ζήσουν οι κορούλες,να εισαι δυνατή για να παίρνουν κι αυτές δυναμη απο τη δική σου.

Να παρακαλέσεις τη Παναγία να σου δώσει κουράγιο και να βοηθήσει τα αγγελούδια σου να γυρίσουν σπίτι γερά και δυνατά.

Δημοσίευση

Kαλημέρα Αννα.

Να σου ζήσουν οι κορούλες,να εισαι δυνατή για να παίρνουν κι αυτές δυναμη απο τη δική σου.

Να παρακαλέσεις τη Παναγία να σου δώσει κουράγιο και να βοηθήσει τα αγγελούδια σου να γυρίσουν σπίτι γερά και δυνατά.

Δημοσίευση

Καλημέρα & απο εμένα Άννα.

Υπομονή & πίστη να έχεις & θα πάνε ΟΛΑ καλά θα δείς.

Είναι δύσκολο αλλά μην απελπίζεσαι σε λίγες μέρες θα είναι μια απλά άσχημη θύμηση στις τόσες όμορφες στιγμές που θα σου χαρίσουν τα λατρεμένα σου κοριτσάκια.

Καλή συνέχεια (& ας μη γνωριζόμαστε)

Τζένη.

ΥΓ περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες.

Δημοσίευση

Καλημέρα & απο εμένα Άννα.

Υπομονή & πίστη να έχεις & θα πάνε ΟΛΑ καλά θα δείς.

Είναι δύσκολο αλλά μην απελπίζεσαι σε λίγες μέρες θα είναι μια απλά άσχημη θύμηση στις τόσες όμορφες στιγμές που θα σου χαρίσουν τα λατρεμένα σου κοριτσάκια.

Καλή συνέχεια (& ας μη γνωριζόμαστε)

Τζένη.

ΥΓ περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες.

Δημοσίευση

Άννα καλημέρα χάρηκα που διάβασα ότι τα μωράκια σου παίρνουν βάρος. Έψαξα και βρήκα ένα άρθρο που διάβασα πρόσφατα για τα πρόωρα παιδάκια και τη μουσική. Είναι το παρακάτω:

"Αν και όλοι γνωρίζουμε τον ευεργετικό ρόλο που έχει η μουσική στη ζωή μας, μόνο τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η επίδρασή της στην ανάπτυξη των μωρών και κυρίως των πρόωρων.

Νεογνολόγοι από τις ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα πρόωρα βρέφη που άκουγαν τραγουδάκια έπαιρναν γρηγορότερα βάρος και έτσι μπορούσαν να πάνε στο σπίτι τους σε μικρότερο από το αναμενόμενο χρονικό διάστημα – μια εβδομάδα σχεδόν νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάτε όμως ότι η «αγαπημένη μουσική» του μωρού σας είναι η δική σας φωνή.

Γιατί η φωνή των γονιών είναι συνώνυμο με τη φροντίδα, το φαγητό, το άγγιγμα, τη ζεστασιά που τόσο έχει ανάγκη στην αρχή της ζωής του. Θα το διαπιστώσετε εξάλλου και οι ίδιοι πολύ γρήγορα: Ενώ κλαίει στην κούνια του, θα δείτε πόσο γρήγορα ηρεμεί μόλις ακούσει τη φωνή σας ή πόσο προσεχτικά σας ακούει όταν του μιλάτε γλυκά και αγαπησιάρικα."

:kiss:

Δημοσίευση

Άννα καλημέρα χάρηκα που διάβασα ότι τα μωράκια σου παίρνουν βάρος. Έψαξα και βρήκα ένα άρθρο που διάβασα πρόσφατα για τα πρόωρα παιδάκια και τη μουσική. Είναι το παρακάτω:

"Αν και όλοι γνωρίζουμε τον ευεργετικό ρόλο που έχει η μουσική στη ζωή μας, μόνο τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η επίδρασή της στην ανάπτυξη των μωρών και κυρίως των πρόωρων.

Νεογνολόγοι από τις ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα πρόωρα βρέφη που άκουγαν τραγουδάκια έπαιρναν γρηγορότερα βάρος και έτσι μπορούσαν να πάνε στο σπίτι τους σε μικρότερο από το αναμενόμενο χρονικό διάστημα – μια εβδομάδα σχεδόν νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάτε όμως ότι η «αγαπημένη μουσική» του μωρού σας είναι η δική σας φωνή.

Γιατί η φωνή των γονιών είναι συνώνυμο με τη φροντίδα, το φαγητό, το άγγιγμα, τη ζεστασιά που τόσο έχει ανάγκη στην αρχή της ζωής του. Θα το διαπιστώσετε εξάλλου και οι ίδιοι πολύ γρήγορα: Ενώ κλαίει στην κούνια του, θα δείτε πόσο γρήγορα ηρεμεί μόλις ακούσει τη φωνή σας ή πόσο προσεχτικά σας ακούει όταν του μιλάτε γλυκά και αγαπησιάρικα."

:kiss:

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια με κάνατε και βούρκωσα απο χαρά!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολυ όλες σας για τα τόσο γλυκά σας λόγια!!!:laugh: Πώς μπορώ να μην μεταφέρω θετική ενέργεια στα μωρά με τόσες ευχές και με τόσες καλές φίλες που έχω;;;!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!:P Είστε πολύ γλυκές όλες !!!:) Ηδη τα κοριτσάκια μου πήραν βάρος και εγώ είμαι τόσο ευτυχισμένη που θέλω να αρχίζω να το φωνάζω να τ ακούσουν όλοι!!!(Το ξέρει βέβαια όλο το νοσοκομείο και τα περίχωρα χιχι:P :P :P )Σήμερα νομίζω πως μου χαμογέλαγαν:blink: :blink: :blink: !!!!Είμαι θεότρελλη!Τα Χριστούγεννα δεν θα τα έχουμε σπίτι άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα,θα μεταφέρουμε τα χριστούγεννα εμείς στο νοσοκομείο!:laugh: Ευχομαι του χρόνου τέτοια εποχή νε με τρελλαίνουν με τις φωνούλες τουε!Φιλάκια σε όλες:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...