Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 Νο13-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ........


Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάρες μου!!! τι κάνετε? εμείς καλά, εγώ είμαι βέβαια ένα πτώμα :(:(:( από το πρωί τώρα έκατσα...ψώνια, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, συμμάζεμα :cry::cry::cry: και ακόμα δεν έχω τελειώσει, ούτε μπάνιο δεν έχω προλάβει να κάνω...και η μικρή να έχει πάθει μαμακίαση και να μην θέλει να κάτσει στη γιαγιά της για να τελειωνα κι εγώ :twisted::twisted: συμπεθέρα μην γίνεσαι υποχόνδρια, αν το παιδί είχε κάτι θα το είχατε καταλάβει...μιας φίλης μου ο γιος έχει εκ γενετής καταρρακτη και φυσικά το καταλάβανε όταν το παιδί ήταν 3 μηνών.όσο για τα εμβόλια δεν ξέρω...τόσα εκατομμύρια παιδάκια τα κάνουνε...κι εμείς κάναμε...δεν ξέρω...θα ρωτήσω τον παιδίατρο και θα σου πω. όσο για το φύλο του δεύτερου παιδιού που κάποιες με ρωτήσατε πώς και αποφάσισα αν κάνω δεύτερο να μην το μάθω, απλά μετά τη γέννηση της μικρής μου πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θα είναι...κατάλαβα πως αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να είναι γερό το παιδάκι μου. Μήπως και αν αντί για τη δήμητρα είχα ένα γιο θα τον αγαπούσα περισσότερο?! δεν έχει περισσότερο, είμαι σίγουρη, είμαι γεμάτη από την κουκλίτσα μου όπως το ιδιο θα ενιωθα και αν ήταν αγοράκι... ελπίζω μόνο ο θεός και τα οικονομικά μας να μου επιτρέψουν κάποια στιγμή να κάνω άλλο ένα παιδάκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 928
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρες κορίτσαρες μου από τη συννεφιασμένη, παγωμένη και με αέρα Κύπρο!!

Τί κάνετε?

Λοιπόν να ξεκινήσω με τα δικά μας! Ξεκίνησα επιτέλους δουλειά τη Δευτέρα και ήμουν πραγματικά Π Τ Ω Μ Α!!! Εξαντλημένη..κομμάτια..πώς να σας το πω? Ξύπνησα από τις 5.30 από το άγχος μου μην αποκοιμηθώ :roll: και ετοιμάστηκα σιγά σιγά..πήγα στο νηπιαγωγείο και 8 παρά τέταρτο ήρθε το παιδάκι..είχα τρομερό άγχος..βασικά αυτό με κούρασε...είχα 'αγχος πώς θα τον ταίσω, πως θα πιει νερό, μην πνιγεί (επειδή πνίγεται ευκολα), μην χτυπήσει κλπ κλπ...Ένα θα σας πω..Μεγάααααλη ευθύνη να προσέχεις ξένα παιδιά βρε κορίτσια... :roll: .1 με 1.30 σχολάω και πάω στο σπιτι να ταίσω τον Κωνσταντίνο,να τον κοιμίσω και μετά να φάω..Μέχρι να κάνω καμιά δουλειά ξυπνάει ο μικρός και κάθομαι να πάιξω και λίγο μαζί του γιατί όλη μέρα του λέιπω και μου λέιπει πολύ..Κατα τις 8-9 το βράδυ ο εγκέφαλος μου κατεβάζει ρολά!! Ήμουν πτώμα, ειδικά τις πρώτες μέρες!!Κοιμίζω το μικρό και αποκοιμιέμαι καθώς τον κρατάω!!! Ευτυχώς ήταν μέχρι να πάρω το κολάι του μικρου..Από την Πέμπτη βρήκαμε το ρυθμό μας και την Παρασκευη είμασταν μια χαρά..Έμαθα πλέον..Εντάξει μέχρι να συνηθίσει και αυτός το σχολείο, τους κανόνες, την πειθαρχία..Είναι ένα πολύ ταλαιοωρημένο παιδάκι και μετά από τα νοσοκομεία και τις εγχειρήσεις οι γονείς του μου το παραδέχτηκαν οτι το είχαν καλομαθημενο..δεν του χάλαγαν χατήρι..οπόταν τώρα, το να κάτσει με τα άλλα παιδάκια φρόνιμος και να μη σηκώνεται ότι ώρα θέλει είναι δυσκολο..αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!!!

Πάντως κορίτσια το συστήνω ανεπιφύλακτα: Όποια θέλει να κάνει ψυχοθεραπεία ας πάει μια μέρα σε ένα νηπιαγωγείο και ας κάτσει σε μια γωνία να παρακολουθεί τα πιτσιρίκια..!!Είναι απίστευτα!!Άλλο πώς είναι στο σπίτι τους και άλλο πως φεροντε με τους φίλους τους!! Περνάω τέλεια όταν ο μικρός μου αποφασίζει να κάτσει ήσυχα μεσα στην τάξη!! Αυτά τα δικά μας νέα!!!

Α! Να σας ευχαριστήσω και για τα καλά σας λόγια για το λεβέντη μου!!! Και για ακούστε υποψήφιες νύφες [smilie=director.gif] Ο γαμπρός \μιλάει και ΑΓΓΛΙΚΑ!!!Ναι ναι!! Μορφωμένο είναι το παιδί! Του μαθαίνω λεξούλες και ήδη ξέρει να απαντάει στα αγγλικά όταν τον ρωτάω "How are you?"και λέει με νάζι Hello mummy, hello daddy!!!Ξέρει το νερό, τη γάτα, το γάλα κλπ στα αγγλικά!!!Γιαυτό προσέξτε καλά τα προσόντα μας!!!

Να σχολιάσω τωρα όσα θυμάμαι από τα δικά σας!! :oops: Τέλειες οι φώτο σας και καλά κάνατε και βρεθήκατε Ελενα και Θένα μου!!Κούκλες και οι δύο σας αλλα Θένα θα το ξανασχολιάσω το θέμα με το baby face σου!! Τον άντρα σου θα τον πανε μεσα για παρενόχληση ανηλίκου!!!!

Μπράβο σας που βρεθηκατε και καλα κανετε και οι υπόλοιπες να συναντηθητε!Εγω είμαι λίγο μακρια και η Μαρίνα εξαφανίστηκε!!Μήπως τη βλέπει καμία στο φεις?

Επανερχομαι σε λίγο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου επανήλθα!

Έλενα μου για το ματακι του μικρόυ μην αγχώνεσαι..όντως και εμένα οταν ανησυχούσα, θυμάσαι παλιά, ο γιατρός αυτό μου είχε πει, ότι μου φαίνεται έτσι επειδή το ρινικό οστό είναι φουσκωμένο και ακόμα γενικά το μουτράκι τους είναι φουσκωμένο..Αλλά αν θέλεις για να σου φύγει και το άγχος δεν χάνεις να πας και σε ένα παιδοφθαλμίατρο..

Όσο για το πουλάκι του, ο γιατρός στην Πάτρα μου είπε δεν το ακουμπάμε καθόλου εμείς..γεννητικά όργανα δεν τα πειράζουμε..όταν έρθει ώρα θα το δει αυτός..το ίδιο μου είχε πει και η παιδίατρος της ασφάλειας μου..στην Κύπρο ο παιδίατρος είπε ότι πρέπει από βρέφος όταν τον κάνω μπάνιο να του το τραβάω κάτω..εγώ για να είμαι ειλικρινής εμπιστέυομαι πιο πολύ τον Πατρινό και δεν το έχω αγγίξει..όταν πάμε Πάτρα, θα τον πάω να το δει..

Θένα μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!! :ymparty::ymparty: Χρονια του πολλά, καλα και πάντα να είναι υγιής και να τον αξιώσει ο Θεός να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα!

Αλέκα μου και εγώ θα έσκαγα από την αγωνία!!!Είδες ο κολοκύθας σου!! Σε εχει από τώρα σούζα!!! :lol::lol:

Ζέτα μου και εγώ σαν την Αλέκα θα σκαγα!!! Αλλά συμφωνώ με αυτό που λες..υγεία να χει το μωράκι..δεν παίζει ρόλο το φύλο στην αγάπη μας..απλά εγώ θα ηθελα να ξέρω για να προετοιμαστώ τί να ψωνίσω!!! :D

Έλενα μου μεγάαααααλο θέμα αυτό με τα εμβόλια...το διάβασα το άρθρο που έβαλες και θα πάμε σε λίγες μερες στον παιδίατρο εδώ και θα τον ρωτήσω...ανησυχ'ω σε τέτοιο σημείο τώρα που θα πάρω και τον άλλο στην Πατρα..για να είμαι ειλικρινής του Πατρινού γιατρού του έχω τυφλή εμπιστοσύνη...αυτός με βοήθησε με το θηλασμό και δεν είναι καθόλου των φαρμακων-αντιβιώσεων..σε μια ξαδέρφη του άντρα μου μάλιστα συνέστησε και ομοιπαθητικό για τα παιδιά της..κάτι που σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ ειδικά για το μικρό εδώ κάτω...πάντως εγώ είμαι και λίγο δύσπιστη σε όλα και πνεύμα αντιλογίας..γενικά δεν είμαι των άκρων αν και συμφωνώ ότι οι φαρμακοβιομηχανίες θησαυρίζουν εις βάρος μας..οι παιδίατροι πλουτίζουν από τα μπόνους τους και πάνε ταξιδάκια δώρο από τις εταιρείες που προωθούν γάλατα, κρέμες και φάρμακα...οι σχολές ιατρικής έχουν ξεφύγει από τη φύση και προωθουν όλο τα χημικα προιόντα..αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πίσω από όλη αυτή την αντιπαράθεση, δεν κρύβονται άλλα συμφέροντα...δεν ξέρω, θρησκευτικά..οικονομικα..τα εμβόλια περιέχουν την ίδια την ασθένεια σε λανθάνουσα μορφη, αν μπορώ να το πω έτσι, και δε με συγκινούν όλα αυτά που διάβασα ότι περιέχονται..απλά οι παρενέργειες είναι το θέμα...όσο για τον αυτισμό επειδή η ηλικία που μπορεί να διαγνωστεί είναι στα 3-3,5 και νομίζω εκεί κοντά γίνεται και το ύποπτο εμβολιο, πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι απλή συμπτωση..αλλά ποιός μας εγγυάται το αντίθετο??? .. όσο για το να μην κανεις το εμβόλιο μήπως θα έχεις πρόβλημα με το σχολείο? ο άντρας μου πανικοβλήθηκε και αυτός και μου λέει να ρωτήσουμε τους γιατρούς και αν είναι να μην το κάνουμε ούτε εμείς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδες βρε μαρακι μου που ολα πανε καλα με το παιδακι? μπραβο σου που τα καταφερες τοσο καλα!!!

μαρινακι μου η σαντυ και μιλαει και καταλαβαινει αγγλικα και ιδιαιτερα αν ειναι να σε φιλησει και να σε αγκαλιασει μονο στα αγγλικα πρεπει να της το πεις. και μη ξεχνας ειμαστε και με διαβατηριο αυστραλεζες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ!!!

ΦΑΓΑΜΕ Κ ΓΚΟΥΝΤΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΡΑΜΕ Κ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΚΗΝΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΑΙΜΟΜΠΙΛ ΜΕ ΜΑΜΑ Κ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΛΑΘΑΚΙ !!!!! :D:D

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ΜΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ !! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΕΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΕΙΩ ΤΩΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΕ 18 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!! :cry: ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!! ΟΟ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΑΝΗΧ=ΨΑΚΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ Η ΧΑΖΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΤΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! ΣΤΗ ΔΕΤΕΡΕΡΗ ΔΟΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ!!!!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

:D:D:D:D:D:D

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! [smilie=occasion13.gif]

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Κ Η ΔΑΝΑΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!! ΑΝ ΥΣΧΙΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΑΙ Κ ΑΥΤΗΝ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΜΗΣΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΡΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΚΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ...

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΓΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΟΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΜΕ 2.5 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΑ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΡΑΝ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ. Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΦΡΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΟΣΕΣ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναμαι και εγω!!! ηπιε το χυμο της και πηγε για νανι. εφαγα και εγω, ο μπαμπας μας πηγε να μου παρει γλυκο και επιασα το λαπτοπ να σας πω τα νεα!!!

ξυπναω το πρωι αφου σχεδον δεν κοιμηθηκα ντυνομαστε με τη κοκοπικου και παμε σχολειο! στις 9 ειμασταν στο παιδικο και την αφηνω και σταματαω σε ενα περιπτερο να παρω μια σοκολατα (break λευκη) και να παω να αναψω να κερακι να πανε ολα καλα, να μη κανω αμνιο, να δω το φυλο και ναναι αγορακι και ως "ανταλλαγμα" να βαφτισω εκει το παιδι μου (ειναι η εκκλησια του Ταξιαρχη και επειδη μου αρεσει σαν ονομα θελω αφου δεν θα μπορω να δωσω το ονομα του να το βαφτισω εκει) και κατευθηνομαι προς το νοσοκομειο. στις 10 εφτασα παιρνω το καφεδακι μου απο το κυλικειο και στηνομαι στη ουρα για το ιατρειο του γυναικολογου μου. κατα τις 11 ειχα πλεον βαρεθει και του λεω "γιατρε γραψε μου μονο τις εξετασεις αφου εκανα τον υπερηχο και θα τα πουμε οταν παρω τα αποτελεσματα", η απαντηση του "οχι θα περιμενεις να σε δω εγω". οκ περιμενα βγαινει καποια στιγμη εξω για να παει στο υπερηχο με μια κοπελα και μου λεει "ειδες το φυλο? και του εξηγω τι τραβηξα τη παρασκευη και μου λεει "ανεβα πανω στον καινουργιο υπερηχο και θα στο πω εγω". Καλα εμενα η χαρα απεριγραπτη!!! πηγαινω πανω σχεδον αμεσως μπαινω μεσα και μου λεει "καλα γιατι αγχωθηκες για το φυλο αφου στο ειχα πει στο τριτο αγορι ειναι" και του απανταω "αν δεν μου το δειξεις στη οθονη και το δω σε φωτογραφια εχω δεν φευγω απο δω". Δεν καταλαβαινα τι εβλεπα στο υπερηχο και ελεγε αυτος επιμενοντας "καλα δεν το βλεπεις αγοραρος ειναι" μεχρι που μου το βγαζει και φωτο και τωρα συνηδειτοποιησα τι εβλεπα! μεχρι που γυρισα και ειπα στο γιατρο "πρωι πρωι @@@λωμενο ειναι το πουλι του και φαινεται τοσο μεγαλο?"(ξανθια να μη πεταξω και τη χαζομαρα μου). και το ονομα αυτου ΠΕΤΡΟΣ Ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ!!!!

ολοι ενθουσιαστηκαμε αν και το ξεραμε δεν το λεγαμε. το ονομα αυτο ειναι του πεθερου μου και επειδη ειμαι και πανωμεριτισσα δεν μπορουσα να ζητησω αλλο ονομα αφου και εμεις ετσι το εχουμε στο αγρινιο "να συνεχιστει το ονομα". οπως καταλαβαινεται η κοκοπικου θα ειναι η μοναδικη αυστραλεζα στο σπιτι (λογω ξενου ονοματος!!!) και γιαυτο κατεχει και τα πρωτια!!!

φυσικα και πεταω στα ουρανια, αφου τα ζευγαρωσα ηρεμησα! τωρα θα ξεκινησω με τις αλλαγες στο δωματιο της σαντυς + πετρου. απο πριγκιπικο ροζ θα γινει μισο μισο αλλα ακομη ψαχνω να βρω πως θα τα ταιριαξω!

κοριτσαρες μου σας ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να σας δω εγκυουλες ολες σας!!!! φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε που ειστε ολες σημερα??? τωρα μαγειρευω μοσχαρακι κοκκινιστο με λαχανικα και σε λιγο θα παω να παρω τη κοκοπικου απο το σταθμο! εχει και ενα ψωφοκρυο αστα να πανε...

κοριτσαρες μου θελω HELP!!! το αλλο μηνα λεμε να ξεκινησουμε τις αλλαγες στο δωματιο τι χρωματα λετε να το κανω??? με το αντρα μου σκεφτηκαμε το πορτοκαλι με πρασινο και αυτοκολλητα http://www.cosycorner.gr τη φαρμα...

ακου προτασεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΛΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ?

Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΕΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ. ΤΟ "ΚΥΡΙΑΚΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ? ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ?

ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΩΩ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σασ κοριτσια

ευχαριστουμε για τισ ευχεσ οσο για την δαναη γιορταζει 1/7 γιατι την λενε κ Δαμιανη αν κ νομιζω το ονομα δαναη καπου τον δεκεμβρη γιορταζει.

εμεισ περασαμε καλα στα γεννεθλιακια μασ θα βαλω κ καμια φοτο μετα

αλεκακι αντε σου φεξε ξερω ολο αυτα με το αγορι ειναι πιο πολυ για τον αντρα κ τα πεθερικα σε πριζουν λεσ κ ειναι στο χερι μασ το φυλο :twisted: αν κ απ οτι βλεπω κ εσυ το ηθελεσ πολυ !εγω το πρωτο ηθελα κοριτσι αλλα απο μεσα μου ελεγα ασ ειναι αγορι πιο πολυ για τουσ αλλουσ :roll: γι αυτο τψρα ειμαι κολλημενη με την ζουζου μου που την υπερ αγαπω :x:x:x ολα τα αγαπω αλλα οταν κοιταω τη δαναη απλα χαμογελαω σαν χαζη :lol::lol::lol::lol:

οσο για το ονομα ειναι πολυ ωραιο ..αληθεια αν τον πεθερο τον ελεγαν πελοπιδα η κατι τετειο θα τον εβγαζεσ????????????

εδω το κρυο καλα κρατει σημερα το πρωι ειχε -15 :shock::shock: κ στα γιαννενα ειναι αργεια γιορταζει ο αη γιωργησ ο πολυουχοσ κ γιορταζω κ τον γιωργακη μου σημερα :mrgreen:

ναι ναι ευχαριστω παλι για τισ ευχεσ :mrgreen: εδω στο χωριο ειχαν σχολειο δεν μασ πιανει ο Δημοσ αλλα ο ιασονασ δεν ειχε γιατι παει στο κεντρο παιδικο κ ετσι τον ειχα εδω σημερα να με ταλεπορισει...αν κ η ελενιτσα δεν θα το πιστευει οτι με ταλεπορει ο ιασονασ γιατι εκει στο σπιτι τησ εκατσε παναγιτσα :lol::lol: ...ολα στο σπιτι τα κανει μαζεμενα κ οταν παμε καπου ειναι ο καλυτεροσ..παλι καλα δεν πιραζει ασ ειναι κ ετσι ;)

αυτα φιλια σε ολεσ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΚΟΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ...ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ :D ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ 5,5ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ :D:D ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ :lol::lol: ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!! :D:D ΣΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΑΣ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πο πο ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΕΤΡΟς ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ;);););)

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΥ!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ1!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ :D:D:D ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ :D:D:D

ΘΕΝΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΙΑΣΟΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑΑ!!!! ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΣ!!! :lol::lol::lol:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΘ=Ι ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!! ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΕΝΝΘΛΙΑ ΚΤΛ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου καναμε την αρχη ολες θα γκαστρωθητε!!! μπραβο μαρακι μου συγχαρητηρια και σε σενα και μ'ενα γιο!!! ελα στη παρεα μας καλοκαιρινα μωρακια! σου ευχομαι συντομα να ακουσεις μια δυνατη καρδουλα!!!

θενα μου εμεις σου λεμε χρονια πολλα ασχετο αν γιορταζετε ή οχι!!!! ετσι για το καλο!!! αν τον λεγαν πελοπιδα θα ελεγα πως ειχα ταμα και θα εβγαζα το ονομα που ηθελα εγω!

ρενατα μου το κυριακη ειναι της μαμας μου αλλα την φωναζουν κικη ενω εμεις την λεμε σαντυ!

αντε πειτε μου αλλες ιδεες να παιρνω για το δωματιο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλέ τι πάθατε όλες? γκαστρίτιδα? :lol::lol::lol: μπράβο μαράκι, συγχαρητήρια!!! να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά ένα υγιεστατο μωρούλι!!! αλεκάκι μπράβο για τον γιοκα σου!!! άντε το πέτυχες το φύλο που ήθελες!!!! :D:D:D ποια άλλη έχει σειρά για σπόρι?! θένα μου να χαίρεσαι τον γιοκα σου!!! -15 ε? δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό :(:(:(:( θέλω κι εγώ λίγο χιονάκι :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΓΟΡΓΟΝΕΣ! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ...ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΔΡΑΜΑ...ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΔΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ Η Κ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΗ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΜΠΑΜΠΑΣ Κ ΚΟΡΗ, ΤΟΝ ΕΨΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΘΕΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ Κ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Κ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!! ΑΛΕΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!ΘΕΛΩ Κ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΔΙΔΥΜΑ!!!!!!!!!!!! ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΘΑ ΓΙΝΩ !!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!! ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ 2 ΝΙΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΟΥΝ....ΑΧ ! Ε ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΛΕΚΑΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΕΡΙ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΩΝ....ΔΕ ΘΕΛΕΙ..ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΡΕΝΑΤΑ, ΜΑΡΙΑ, ΖΕΤΑ,ΕΛΕΝΑ,ΝΤΙΜΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! ΠΙΝΩ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΓΚΟΛΝΤ Κ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΕΣ Η ΑΡΓΥΡΩ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ....ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΕΧΩ Κ ΣΙΔΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....ΕΜΕΙΣ 8 ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ! ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΧΙΟΝΙΣΕ ΛΕΕΙ Κ ΔΩ...ΨΟΦΟΣ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναψα τζακι, ο μπαμπας λειπει και η μικρη τρωει μονη της τορτελινια αφου εφαγε το γιαουρτι. οταν ειμαστε μαζι σπιτι μονες μας της δινω φαι να τρωει μονη της και το γιαουρτι ωστε να μη τη κυνηγαω σα παιχνιδι απο πισω!

μικα μου χιλια συγνωμη που εφυγα ετσι επεσε το ρημαδι το forthnet και ηθελα να σου πω μολις τη ξυπνησω να βρισκομασταν (χωρις αντρες) ή σπιτι σου ή σπιτι μου για να ελεγχουμε καλυτερα τις μικρες...να το πιναμε το νες τον γκολντ!!! γινε καλα και θα σας επισκεφτουμε ή θα μας επισκεφτητε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!! :D:D:D

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΠ 8/12 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΡΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΠΤ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω δυστυχως ο 7ος με πιανει τον απριλη (δηλαδη που ξεκιναει η αδεια κυησεως) αδυνατον μεχρι τοτε να βαλω σε καποιο ξενοδοχειο ενσημα. δουλεια θα παω τον αυγουστο(μολις τελειωσει η αδεια) και μεχρι τελος οκτωμβρη παλι δεν συμπληρωνω και πρπει να κολλησω τουλαχιστον 20 για να την παρω παλι

το καλο ειναι οτι εχω ενημερωσει το ξενοδοχειο και με περιμενουν τον αυγουστο με μειωμενο ωραριο παλι κατι ειναι και αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ????ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΠΤ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ....ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • υπάρχει συγκεκριμένο χρόνος που σου λέει μέχρι ποτε πρέπει να ανακτήσει το βαρος γεννήσεις του αλλά δεν θυμάμαι ποσο χρόνο σου λένε 2-3  βδομάδες ; Δεν θυμάμαι τώρα 😅
    • Κορίτσι μου ούτε εμένα μου είπαν να το κάνω και δεν το έκανα ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε τώρα όλοι οι γιατροί δεν έχουν κοινή γραμμή σε αυτά, για αυτό σου είπε και όχι.. τώρα αν εσυ θέλεις να το κανείς πες του ότι θα το κανείς με δικιά σου ευθύνη και λογικά θα στο δώσει παιδιατρος δεν νομίζω ότι μπορεί να το συνταγογράφηση στην φάση που είσαι τώρα 🤷‍♀️
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Καταρχάς χαίρομαι που νιώθεις πιο ήρεμη με την εγκυμοσύνη σου σήμερα ✨✨🌈🌈❤️❤️ Απ' αυτά που μας περιγράφεις ίσως αυτή η στάση των πεθερικών σου να σ έκανε κι εσένα υποσυνείδητα να αμφιβάλλεις για το μωράκι σου. Η απουσία της χαράς και της ενθάρρυνσης από την μεριά τους είναι δικό τους θέμα, σημασία έχει εσύ κι ο άντρας σου πως νιώθετε με το γεγονός ότι μεγαλώνει η οικογένεια σας και ποιο είναι το δικό σας πλάνο. Η απόκτηση ή μη παιδιών είναι μια απόφαση που αυστηρά αφορά εσάς και κανέναν άλλο. Μη στέκεσαι και αφήσεις να σε βασανίζει το ότι χάρηκαν λιγότερο ή περισσότερο, αν σε προβληματίζει τόσο πολύ κάνε μια κουβέντα με τον άντρα σου για να δεις και να τσεκαρεις ποια είναι η δική του στάση. Όχι να του πεις ευθέως αν συμφωνεί ή όχι με τον πατέρα του, απλά να τσεκαρεις μαζί του ότι εξακολουθείτε να είστε σύμφωνοι ότι θέλετε τα ίδια πράγματα (γεγονός που πιστεύω ήδη το ξέρεις, μιας κι αν είχε ο ίδιος ενδοιασμούς για το δεύτερο παιδί, θα σου το είχε πει). Σε κάθε περίπτωση, άσε τα πεθερικά εκεί που είναι, η αντίδραση τους είναι σεβαστή οποία κι αν ειναι, δε μπορείς να την αλλάξεις, αλλά εσύ να είσαι αφοσιωμένη στο στόχο και το πλάνο που έχεις δημιουργήσει με το σύντροφό σου για την οικογένεια ΣΑΣ.
    • ναι το έχω πάθει και εγω ειχα θετικο τεστ εγκυμοσυνης αλλά μετά από 2 μερες μου ήρθε περιοδος όπως και σε εσενα η χοριακη την μέρα που μου ήρθε το αίμα ήταν 8  δυστηχως λογικά είναι βιοχιμικη και συμβαίνει συχνα  😕 κρατησε το θετικό ότι υπήρχε σύλληψη αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε η φύση ξέρει και καλύτερα που έγινε νωρίς γιατί αργότερα είναι ακόμα χειρότερο  Παρε το χρόνο σου και όταν είσαι έτοιμη σήκωσε τα μανίκια και προχωρά δυνατά  εγω σκέψου περσυ τον Αύγουστο είχα παλινδρόμηση 8 εβδομάδων και έπρεπε να κάνω αποξεση άσχημη εμπηρια αλλά τον επόμενο μήνα με το που ήρθε η πρώτη περιοδος άρχισα αμέσως προσπάθειες και ξανά μενω εγκυος τώρα είμαι 7,5 μηνών τον Αύγουστο γεννάω   Σου εύχομαι σύντομα ένα θετικό αποτέλεσμα 
    • Δυστηχως πάλι δεν βλέπω κάτι ελπίζω όμως να είναι νωρίς και να σου δείξει αργότερα έτσι και αλλιώς ακόμα δεν είσαι σε καθυστέρηση όποτε περίμενε λιιιγο ακόμα  δεν ξέρω μετά από πόση ώρα βγαίνει η εξατμίσεις μην σου πω ψέμματα απλά ξέρω ότι βγάζουν  εγω 2 φορές τα πήρα αυτά τα τεστ με τον σταυρο αλλά τα έκανα με καθυστέρηση και ήξερα ότι θα βγουν θετικά γιατί είχα κάνει άλλο τεστ πιο μπροστά 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...