Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδιατρος ΟΑΕΕ Θεσσαλονικη

Recommended Posts

Καλησπερα μαμαδες!

Μαζι με το συζυγο μου περιμενουμε κ εμεις τον μικρο μας βδομαδα σε βδομαδα και ηρθε η ωρα να διαλεξουμε τον/ην παιδιατρο.

Εχετε καμια εμπειρια ή προταση για παιδιατρο ανατολικα στη θεσσαλονικη συμβεβλημενο με τον ΟΑΕΕ?

Κατα προτιμηση καποιος γιατρος που να ειναι υπερ του θηλασμου,να μπορουμε να τον βρισκουμε ευκολα στο κινητο για οτι προκυψει και πανω απο ολα να είναι ενημερωμενος και οχι κολλημενος σε παλαιωμενες αποψεις.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Me to kαλο μπερουσκα..εμεις εχουμε τον Κυριο Βασιλειου αλλα απο οσο ξερω δεν ειναι σε ταμεία..παρολα αυτα ειναι πολυ φιλικος , υπερ του θηλασμου , σηκωνει παντα κινητο κ αν παρεις στο ιατρειο κ δεν μπορει εκεινη την ωρα να μιλησει σε παιρνει αμεσως.. ειναι γιατρός χαλαρός δεν σε αγχωνει κ επιτρεπει πολλα.

Που θα γεννησεις; Αν εισαι βιοκλινικη η γεννεσις θα τον συναντησεις.

Ηey touristria,να σου ζησει η μικρη σου!Βιοκλινικη θα γεννησω,τελικη ημερομηνια εχω στις 27/8, ομως απο δευτερα μπαινω στο μηνα μου.Αν θες στειλε μου ενα μηνυμα με τα στοιχεια του Βασιλειου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...