Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πωπω αυτο το gagging εμένα ακόμα με φρικαρει... Έχω δει, έχω διαβάσει, έχω εμπειρία από το πρώτο παιδί... Και πάλι, κάθε φορά που κάνει κγχχχκχγγχχκκ το μωρό σκεφτομαι, πάει, το σκότωσα το παιδί μου, το έδεσα κιόλας με τα λουριά, δε θα προλάβω να του κάνω καρπα 🥲😅😆
    • Καλημέρα! Εγώ έκανα ένα πλήρες πακέτο πέρσι θα το επισυναψω με τις κλασικές τρισωμιες και αρκετά σύνδρομα και είχα πληρώσει παραπάνω, νομίζω 550 με μια επιφύλαξη. Τι εννοείς χωρίς απόδειξη;; Μου φαίνεται παράξενο καθώς δεν ελέγχουν το δείγμα εδώ, το στέλνουν στο εξωτερικό και όλες οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά προτυποποιημενες, δεν υπάρχει χωρος για μαύρα... Αν τα έδωσες στο γιατρό σου για να τα δώσει στο εργαστήριο τότε ίσως εκείνος να έχει κάνει συμφωνία για έκπτωση και να κρατάει τη διαφορά; Πάντως ρωτα για την απόδειξη εκείνον η το εργαστήριο γιατί μου φαίνεται αδύνατο να μη δίνουν απόδειξη για αυτήν την εξέταση, μπορεί να έγινε εκ παραδρομής. Είναι πολλά τα λεφτά συμφωνώ αλλά εγώ χαλάρωσα και απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου μετά. Και στο δεύτερο παιδί μου θα κάνω, δεν το μετάνιωσα. Όλα να σου πάνε καλά!
    • @Diwni καθομαι που καθομαι και δε δουλευω ε ας ευχαριστηθω το παιδακι μ τουλαχιστον και καμια βολτα. Σκεφτομαι οτι δε γυριζει πισω αυτος ο πρωτος καιρος με το παιδι μια γορα συμβαινει αν ειναι και το πρωτο. @Katerinioo μας πως εισαι;; Πως τα πατε με το μπεμπακι; Οπως καταλαβαινετε σημερα ο θησαυρουλης μ ξυπνησε 3 και μετα παλι 6μιση καταχεσμενος και πεινασμενος🤣🤣
    • @Sotiria_94 πολυ γελασα με το σκουρκος. Πολύ καλα εκανες. Στη μεγαλη μου ο άντρας μ δ δικαιούταν άδεια. Πήρε 4 5 μερες απο την κανονική του. Μετά τις 20 μερες π παλι μ είχε πει μεσα ο γιατρός, τηβ εβαζα στο καροτσι κ περπατουσα με τις ώρες. @Elenaki12 φυσιολογικα ολα αυτα π νιωθεις. Δ θα ειναι πάντα βρεφακια ευτυχως. Θα δεις μηνα με τ μηνα θα εχουν μεγάλη διαφορά. Σύντομα θα παρεις τ πανω σου.
    • Καλησπέρα κορίτσια  Εγώ 21 βδομάδα εκανα β επιπέδου. Ο πλακούντας είναι πολύ χαμηλά και μου είπε προσοχή μέχρι να ανέβει αλλιώς παμε καισαρικη... 🥹 Και η αλήθεια είναι οτι θέλω και πάλι φυσική... Και με τον μικρό 10 μηνών δεν είναι εύκολο να προσέχω. Ολη μέρα εγώ τον εχω, τον σηκώνω. Δεν μπορώ να τα αποφύγω αυτά και αγχώνομαι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...