Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου καλησπερα!!! 🥰❤️ Εχω πολλες μερες να μπω στ φορουμ, μην πω εβδομαδες... ειχα πολλα τρεξιματα με τη δουλεια, με καθαριοτητες μετα γτ μας εφεραν τα χαλια κ στρωσαμε (ευτυχως βοηθαει πολυ ο αντρας μου στις δουλειες στ σπιτι αλλα θελω ν συμμετεχω κι εγω μ τους ρυθμους μου κ ν κανω τις λεπτομερειες 😊😋)  Επισης φυγαμε εκδρομουλα για 5 μερουλες κ καπως ετσι περασαν οι μερες... Δν εχω προλαβει ν διαβασω τα τελευταια νεα σας αλλα πιστευω ν το κανω αυριο!! Στα δικα μας νεα οι μικρες ειναι πολυ πολυ ζωηρες!!! Χορευουν κ κλωτσανε πολλες φορες μεσα στη μερα κ τις χαιρομαι... εγω δν εχω ενοχλησεις ουτε μεσα στ μερα ουτε στν υπνο προς το παρον...  Εκανα κ το αντιγριπικο εμβολιο πριν λιγες μερες κ ολα καλα!!!✌️ 12/11 εχω γιατρο κ ανυπομονωωωωω ν τις δουμε!!🫠🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩💞💞💞💞 Σας φιλω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα κουκουνια σας το ιδιο!!! 🙏❤️🤰🧿🤗✨️
    • Κι εγώ αύριο θα πάω στην παιδίατρο!  @μαμά12345 κι εγώ αυτό σκέφτομαι..έξω γενικά είναι οκ μόνο αν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί βγάζει γκρίνια αν είμαστε έξω. 
    • Kι εμείς πήγαμε παιδίατρο κορίτσια μου..κάναμε εμβόλιο ..τελικά πήρε 800 γραμμάρια..δεν το περίμενα..και 2 πόντους ..για τις γουλιές μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω ειδικό γάλα αλλά μου λέει το παιδί παίρνει κιλά κανονικά και δεν ενοχλείται κιόλας.αν τον ξεκινήσω γάλα μπορεί να προκαλέσουμε αλλά προβλήματα.δισκοιλιοτητα ας πούμε η διαρροια.ετσι το άφησα και συνεχίζουμε κανονικά...μην το ταλαιπωρήσω τζαπα..το bexero μου το έβαλε τον άλλο μήνα δυστυχώς ..του πα για αργότερα αλλά δεν... @Barbieeέλα μωρέ ταλαιπωρηθηκατε πολύ..τζαπα εν τω μεταξύ..ελπίζω τώρα να είστε καλύτερα να ηρεμήσετε.. @Christi.D.εγώ κορίτσι μου θα πήγαινα..όπως είστε στο σπίτι έτσι κι εκεί μην το φοβάσαι..ίσα ίσα θα ξεσκασετε κιόλας..στις βόλτες κάθεται γενικά η γκρινιάζει?
    • Άντε μπράβο!! Μεγαλώνουμε ρε παιδιά αφήστε τα …Οι μέρες περνάνε σα νερό!! Εμείς θα κάνουμε την Παρασκευή για να δούμε 🙏🏻♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...