Μετάβαση σε περιεχόμενο

MPOREI NA EIMAI EGKYOS???


sissoulini

Recommended Posts

Kalispera! Na ekfrasw ki egw mia aporia mou?

Stis 24/06 pira Norlevo [prwti fora eixame toso eleu8eri epafi, panikobli8ikame gia to meta kai... telospantwn! pote ksana!].

Epeita apo suzitisi kai afou apofasisame pws 8eloume, 28/06 ksana-eixame eleu8eri epafi (ekspermatwse mesa mou) opws kai sti 02/07. Stis 02/07 paratirisa ligo aima (perimena periodo stis 03/07) kai gia 3 meres eixa roz kilides mikres kai meta aima me megaliteri roi gia 2 meres (suni8ws moy krataei 6~7 meres).

Ektote, kai idiaitera tin teleutaia bdomada, exw liges zalades kai anakatosoures sti diarkeia tis imeras (kuriws otan ksupnaw to prwi), polles kaoures, upnilia, ais8anomai polu kourasmeni kai me ponane oi 8iles mou.

Yparxei periptwsi egkumosunis?? Pws 8a mporousa na to elegksw? ta test tou emporiou 8a deiksoun kati twra? (Analogika, perimenw periodo stis 28/07)

Perimenw apantisi sas! Euxaristw!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sissoulini καλησπέρα. απ' ότι ξέρω το norlevo δημιουργεί κάποιες παρενέργειες στον κύκλο της γυναίκας, όπως επίσης και μπορεί να προκαλέσει τα συμπτώματα που περιγράφεις, δηλ. ανακατωσούρες, πόνο στις θηλές κλπ.

Πάντως καλό θα είναι το νωρίτερο τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης (υπάρχουν και κάποια που δείχνουν λίγο νωρίτερα, θα ρωτήσεις φαρμακοποιό γιατί δεν τα θυμάμαι) ή να πας να κάνεις σε μικροβιολόγο μία χοριακή β'.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sousou s'euxaristw gia tin apantisi.

Mporei na exw tetoia sumptwmata apo to Norlevo, ena mina meta???? Mexri twra den eixa tipota...

Kai na se rwtisw kai kati allo, les se periptwsi egkumosunis, auto to xapi na exei parenergeies sto mwro???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχει τετοιες παρενεργειες, νομιζω μεχρι κ 3 κυκλους..

κατι τετοιο γραφει μεσα το χαρτακι, δεν ειμαι κ σιγουρη

φανταζομαι οτι θα εχει παρενεργειες στο μωρο, τιγκα στις ορμονες ειναι

αν κ δε νομιζω προσωπικα πως εισαι εγκυος, ειναι ισχυρα χαπια αυτα, αφηστε να περασει λιγος καιρος για καλο κ για κακο κ ξεκινηστε μετα παλι τις προσπαθειες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μωρε Λενα τί λες στην κοπελα κ την πανικοβαλλεις;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::evil:

τα norlevo δενε χουν καμια παρενεργεια στο μωρο,εφοσον εισαι εγκυος βεβαια..

"δουλεια"τους ειναι να εμποδιζουν την ωορηξια,αν αυτο "αποτυχει",μενεις εγκυος,χωρις καμια επιπτωση ομως στο μωρο!ειχα ρωτησει τον γυναικολογο μου πριν πολλα πολλα χρονια,σε αναλογη κατασταση..

επισης,επηρεαζουν πολυ τον κυκλο σου,καθοτι ορμονες..εμενα στα μισα του κυκλου μου ειχε ερθει αιμα..κ αλλαξε ο κυκλος μου,αλλα αμεσως ξανασταθεροποιηθηκε.

καλο ειναι να μην ξαναπαρεις..μπορουν να βλαψουν ασχημα τον κυκλο σου..

ευχομαι ολα να σου ερθουν οπως εσυ θελεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!Να ρωτήσω κι εγώ..η τελευταία μου περίοδος ήταν 29 Ιουνίου και ήρθαμε σε επαφή 8,10,11 Ιουλίου.Και ενώ ο κύκλος μου ήταν αυστηρά 25 μέρες τον τελευταίο μήνα μου ήρθε στις 28 και τώρα είναι η 30η μέρα και περίοδος άφαντη..Με πονάει το στήθος μου,έχω ψιλοπονάκια χαμηλά αλλά τίποτα άλλο.Ξέρω οτι είναι πολύ σπάνιο να μείνω με την πρώτη προσπάθεια(ήταν ο πρώτος μήνας που προσπαθήσαμε)αλλά έχω προβληματιστεί αρκετά.Επίσης δεν θέλω να τρέχω στα φαρμακεία ή για εξέταση με το παραμικρό..Μπορεί απλά να έχω αγχωθεί και να μην βγάζω νόημα.Αυτό που με ενοχλεί είναι να έχω καθυστέρηση λόγω άγχους,γίνεται;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα stefie! Γιατί δεν παίρνεις ένα τεστάκι να σιγουρευτείς βρε; Αν είναι να σε τρώει το άγχος και να χαλάς και τον κύκλο σου τότε κάντο και ότι έγινε έγινε! Βέβαια πιο σίγουρος τρόπος για να μάθεις είναι η χοριακή αλλά φαντάζομαι δεν θα θέλεις να την κάνεις ακόμη. Πάντως έχει τύχει σε αρκετές κοπέλες να μένουν και στην πρώτη προσπάθεια οπότε ποτέ δε ξέρεις. Άλλωστε συνήθως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι σχεδόν ίδια με αυτά της περιόδου! Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τεστάκι αυτές τις μέρες και αν δεν σου έρθει μέχρι την Δευτέρα βουρ για χοριακή! Καλή επιτυχία κοπέλα μου και εύχομαι να σου έρθει έτσι εύκολα ενα υγιαίατατο μωράκι χωρίς ταλαιπωρία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ..Δεν έχω κάνει καμία κίνηση ακόμα γιατί αποφάσισα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα.Εν τω μεταξυ σαν να σταμάτησαν και τα πονάκια χαμηλά,μόνο το στήθος μου είναι πολύ πρησμένο και με πονάει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα!Επειδή θα τρελαθώ βοηθήστε με λιγάκι..Μόλις έκανα τέστ clear blue και στο ένα παραθυράκι έχει ένα + (η κάθετη γραμμή έντονη η οριζόντια λιγάκη αχνή..)Εγώ βλέπω + αλλά είμαι και χαζή(!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!

Στεφη μου μάλλον μωράκι μου μυρίζει!!!!!! Συνήθως ακόμα και αχνή να είναι η γραμμούλα δειχνει εγκυμοσύνη!!!! Και εμένα αχνό θετικό ήταν το τεστ και με την χοριακή επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη!!!!

Μην δώσεις άλλα λεφτά στα τεστ.... το ίδιο κόστος έχει και η β-χοριακή! Πήγαινε σε ένα μικροβιολογικό και σε 4 ώρες περιπου θα έχεις το αποτελεσμα!!!!!

Ευχομαι να είσαι εγκυούλα καλή μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσάκια είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο θα πάω να πάρω τις τιμές μου είπε και τώρα πρέπει να ψάξω να βρω γυναικολόγο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε κούκλα μου, μπράβο!!!!! Με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ενα υγιές μπεμπάκι!!!!!!

Από εδω και πέρα ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο βρε stefie συγχαρητήρια κοπέλα μου! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 8 μήνες να κάνετε αγκαλίτσες με το υγιαίστατο μωράκι σας!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...