Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΣΙΣΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ?


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες. Πρόσφατα η κόρη μου (που είναι σχεδόν 2χρονών) έκοψε την πάνα :P αλλά έχω το εξής πρόβλημα: όταν βγαίνουμε έξω δεν ξέρω τί να κάνω με το θέμα της τουαλέτας. για την ώρα κουβαλάμε μαζί μας και το γιογιό στις τουαλέτες αλλά δεν νομίζω ότι είναι λύση αυτό και δεν έχω δει και καμιά άλλη μαμά να το κάνει. Απ' την άλλη, δεν θέλω να τη βάλω να κάτσει σε δημόσιες τουαλέτες (-έστω βάζοντας χαρτί στη λεκάνη γιατί όλο και κάπου θα ακουμπήσει) αλλά δεν μπορώ και να την κρατάω αγκαλιά γιατί είναι βαρύ παιδάκι. και η προσπάθεια να την πάω σε εξωτερικό χώρο (στα χορταράκια δηλαδή :lol: ) μία φορά είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τις άλλες γίναμε χάλια (πόδια, παπούτσια).

Μπορεί καμία μαμά πιο έμπειρη να με συμβουλεύσει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εμεις κατι αναλογο καναμε στην αρχη...κουβαλουσαμε το καρεκλακι μας παντου...απο σπιτι μεχρι κ καφετερια 8-)8-) κ αυτο γιατι φοβοταν την τρυπα της λεκανης...βλεπεις στα ματια της φαινοταν τεραστια...μετα οταν το ξεπερασαμε αυτο,ειχα παντα μαζι μου αντισηπτικα μαντηλακια κ καθαριζα γυρω γυρω την λεκανη...εβαζα εννοειται κ χαρτια,την εβαζα να καθεται κ απλα της ελεγα να κραταει εμενα απο τα ποδια μου κ να μην ακουμπαει πουθενα...ευτχως βολεψε μια χαρα δε ειχαμε κανενα απροοπτο...αυτα για καφετεριες...οταν ειμασταν σε εξοχη κ δρομους την κρατουσα καρεκλακι...τωρα που ειμαι εγκυος κ δεν μπορω να την σηκωνω πια...ειναι κ 16κιλα μαθαμε να καθεται μονη της καρεκλακι κ να κατουραει...τις περισσοτερες φορες τα καταφερνει αλλα δεν λειπουν κ τα ατυχηματα...ε κ εκει θελει παλι μαντιλακια...ελπιζω να σε βοηθησα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω,αυτο το σκεφτομαι και εγω συχνα για το κοριτσακι μου,αν και δεν γεννησα ακομα...Δυσκολα τα κοριτσακια. :roll: Το γιογιο μαζι μου φαινεται η καλυτερη λυση,για οταν ειναι ακομα πολυ μικρο το παιδακι,μετα καρεκλακι στα χερια σκεφτομαι...Να την κραταω εγω δλδ,καπως ετσι.Σε καμια περιπτωση δεν θελω να καθισει σε ξενη τουαλετα,ουτε με χαρτι.Σιχαινομαι πολυ.... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στεφ-Σουσου.. :P καλησπερα!!

Καλε αν σκας τωρα που ειναι καλοκαιρακι και το παιδι μπορει να κανει τσισα παντου, τον χειμωνα τι θα κανεις? Παρατα στο σπιτι σακουλακια-γιογιο κτλ και αφησε το παιδι ελευθερο..!! :D:D:D

Ειμαι πολυ χαλαρη (πλεον) με το θεμα!!

Χθες πχ. εκανε τσισα στην γλαστρα Αστ. Τμηματος...!! :lol::lol::lol::lol:

Τι να κανουμε..? Εδω τα σκυλακια κατουρανε σε οοοοοοποια γωνια βρουν... Τα παιδακια πειραζουν?

Πιανε την απ' τα ποδαρακια και καντε μεγαλα ποταμακια!!

Καλη επιτυχια! Φιλια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα μιας και πλησιάζουν οι διακοπές μας. Βρήκα σε ένα e-shop ένα γιογιό ταξιδίου το οποίο και πήρα. Κλείνει και γίνεται πολύ μικρό, χωράει στην τσάντα δηλαδ,ή και έχει σακούλες μιας χρήσης. Νομίζω ότι θα βολευτούμε φέτος...

Δε θέλβ να βάλω το site από εκεί που το πήρα γιατι μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά αν θέλεις να το ψάξεις λέγεται potette plus.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beboulino και για τις μανάδες με αγοράκια θα είναι δύσκολα στην αρχή γιατί τα περισσότερα από αυτά κατουράνε καθιστά αρχικά :D πάντως με κούφανες :shock: , καλέ ξέρεις πόσα χίλια δυο άλλα θα σε προβληματίσουν από την ώρα που θα γεννηθεί με το καλό το μπουμπούκι σου?το γιογιό είναι πολύ μακρινή υπόθεση! άσε, κουράγιο να χεις να αντιμετωπίζεις κάθε μέρα και κάτι καινούριο (στο δεύτερο φαντάζομαι θα μας φαίνονται παιχνιδάκι αυτά)

ioannouli έξυπνη ιδέα το γιογιο ταξιδίου, θα το ψάξω αλλά αν μπορείς στείλε σε μνμ τη διεύθυνση που το βρήκες.

Φανή πώς στο καλό έκανε τσίσα στη γλάστρα???? :shock: την κράταγες? να υποθέσω ότι η μικρή σου είναι ελαφριά? εγώ παρότι είμαι γυμνασμένη δεν νομίζω ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα με το καμάρι μου, είναι και 16300 κιλά :roll: θα προσπαθήσω και έτσι αλλά τη βλέπω τη δουλειά, μάνα κ κόρη μες τα τσίσα! :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιοαννουλι,δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα να βαλεις το σαιτ... :roll:

Σουσου,ασε αμα σου πω τι πραγματα σκεφτομαι απο τωρα,θα κουφαθεις εντελως! :lol: Μεχρι και το επαγγελματικο της μελλον με προβληματιζει! :lol: Αχ,μανες,τι να πεις! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στεφανια η δικια μου ζητημα να ζυγιζει 13 κιλα... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Την κραταω παντα οτι θελει να κανει τσισα..

Ετσι εχουμε μαθει και στο σπιτι ομως.. Την εβγαζα στην αυλη (στα χορταρακια... :D ).

Το γιογιο δε το θελει πια.. Μεσα στο σπιτι μονο στην τουαλετα με το ειδικο καπακι και εξω οπου βρουμε..Σε ξενες τουαλετες εννοειτε πως δε την βαζω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα... Μόλις είδα το banner κάτω από τις απαντήσεις μας που διαφημίζει το maria-evita... Από εκεί το πήρα κορίτσια... Την επόμενη εβδομάδα θα το εγκαινιάσουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...