Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πολύ φούσκωμα φίλη, ειδικά το βράδυ η κοιλιά τούρλα λες κι είμαι 4 μηνών. Άρα δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο και σένα ε; 
    • Κούραση, νύστα, πείνα πολύ όμως🤣🤣🤣, φούσκωμα δε μου χωράνε τα παντελόνια μου για κανένα λόγο όμως!!! Ακόμα κ ένα που μου ήταν τεράστιο κ το έβαζα με ζώνη το δοκίμασα σήμερα, έκλεινε αλλά υπέφερα… Κ πρήξιμο/πόνο στο στήθος.. Το στήθος παίζει μέρα με τη μέρα δεν είναι το ίδιο ο πόνος. Αλλά η κοιλιά μεγαλώνει 
    • Δεν θυμάμαι εβδομάδα αλλά θυμάμαι ότι ήταν κοντά με την β επιπέδου…(22-24) κάπου εκεί νομίζω…. Ασε με άλλο πονεμένο σημείο και αυτό….απλά αν ξαναβγώ στο όριο θα ξενερώσω αλήθεια σου λέω….  Εγώ παντως δεν την θυμάμαι να κουνιέται ιδιαίτερα στην πρώτη εγκυμοσύνη …απλά θυμάμαι ότι είχε συχνά λοξιγκα και έτσι καταλάβαινα πως όλα είναι εντάξει χα χα χα
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Χθές καναμε το gender reveal, κοριτσάκι 💞 νιώθω πολύ περίεργα δεν το περίμενα 🥹 προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω οτι από τα μπλέ θα αγοράζω ροζ 🤣  Εσείς μάθατε;
    • @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου σε ποια βδομάδα εισαι. Θεωρητικά μετά την 36η χρειάζεται τ περπάτημα. Αν κ ήδη μ φαίνεται βουνό. Και η πιο μικρή απόσταση πλέον. @Elenaki12 καταλαβαίνω πως τ λες. Ηδη σκέφτομαι να ρθει η ωρα να γεννησω να νιώσω κ γω πιο αναλαφρη αλλά να μπούμε κ σε σειρά. Αλλα οποτε είναι έτοιμο θα έρθει. Και μια παραπάνω μερα στην κοιλιά.. σημαινει ότι την χρειάζεται το μωράκι σου. Ούτως ή άλλως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός. Ολα πιθανά είναι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...