Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουρια εδω και προσπαθουμε απο τον Ιανουαριο για παιδακι!!!Εχω προβλημα με πολυκυστικες γι αυτο και δυσκολευομαι λιγακι να μεινω εγκυος!!Τωρα εχω μια απορια η τελευταια μου περιοδος ηταν 18 μαιου και ο κυκλος μου διαρκει γυρω στις 43 μερες!!!4 ιουνιου ο γιατρος μου μου εδωσε τα πριμολουτ και τα ηπια μεχρι την παρασκευη!!!!Απο τοτε εχουν περασει γυρω στις 8 μερες και απο περιοδος τιποτα!!!!!!Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Κ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΡΙΜΟΛΟΥΤ ΤΙΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤΑΚΙ?ΑΝ Κ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως σας βρηκα κοριτσια!!!Ειχα κανει χοριακη πριν παρω τα πριμολουτ και ηταν αρνητικη απλα ειχα δει σε αυτο το φορουμ τον φεβρουαριο μια κοπελα που ειχε κανει χοριακη και ειχε βγει αρνητικη της εδωσε μετα ο γιατρος της πριμολουτ για να της ερθει περιοδος αλλα δεν της ερχοταν και τελικα ηταν εγκυος!!!!Μακαρι βρε κοριτσια να ειμαι εγκυος το θελουμε παρα πολυ!!!!μου ειπε ο γιατρος μου αν δεν μου ερθουν να τον παρω αυριο τηλεφωνο να μου πει τι κανουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαργαριτακι μην ανησυχείς, όλα θα έρθουν στην ώρα τους! Μάλιστα από την στιγμή που έχεις κάνει τις κατάλληλες κινήσεις κι έχεις αρχίσει θεραπεία όλα θα πάνε κατ' ευχην.

Καλή δύναμη

Φιλιά

Ελιζα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...