Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας ειμαι καινουρια εδω και προσπαθουμε απο τον Ιανουαριο για παιδακι!!!Εχω προβλημα με πολυκυστικες γι αυτο και δυσκολευομαι λιγακι να μεινω εγκυος!!Τωρα εχω μια απορια η τελευταια μου περιοδος ηταν 18 μαιου και ο κυκλος μου διαρκει γυρω στις 43 μερες!!!4 ιουνιου ο γιατρος μου μου εδωσε τα πριμολουτ και τα ηπια μεχρι την παρασκευη!!!!Απο τοτε εχουν περασει γυρω στις 8 μερες και απο περιοδος τιποτα!!!!!!Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης???

Δημοσίευση

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Κ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΡΙΜΟΛΟΥΤ ΤΙΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤΑΚΙ?ΑΝ Κ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Καλως σας βρηκα κοριτσια!!!Ειχα κανει χοριακη πριν παρω τα πριμολουτ και ηταν αρνητικη απλα ειχα δει σε αυτο το φορουμ τον φεβρουαριο μια κοπελα που ειχε κανει χοριακη και ειχε βγει αρνητικη της εδωσε μετα ο γιατρος της πριμολουτ για να της ερθει περιοδος αλλα δεν της ερχοταν και τελικα ηταν εγκυος!!!!Μακαρι βρε κοριτσια να ειμαι εγκυος το θελουμε παρα πολυ!!!!μου ειπε ο γιατρος μου αν δεν μου ερθουν να τον παρω αυριο τηλεφωνο να μου πει τι κανουμε!!!!

Δημοσίευση

Μαργαριτακι μην ανησυχείς, όλα θα έρθουν στην ώρα τους! Μάλιστα από την στιγμή που έχεις κάνει τις κατάλληλες κινήσεις κι έχεις αρχίσει θεραπεία όλα θα πάνε κατ' ευχην.

Καλή δύναμη

Φιλιά

Ελιζα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ωραία κάπως έτσι λέω να το κάνω κι εγω. Αυτό της lorelli διάβασα καλές κριτικές αλλά έχει μόνο ένα μέγεθος χοάνης που μάλλον δε θα με βολεψει. 
    • Τι κάνετε κορίτσια; Πως είναι τα μωράκια σας;
    • Κορίτσι μου στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός είναι δύσκολα και γω που ένα μήνα πριν μείνω έγκυος οι θηλάζα το μεγάλο πάλι πονάω και στην κλινική η μικρή με είχε κάνει πληγή οπότε ξεκινήσα με θηλαστρο από τότε πλέον το πρωί θηλάζουμε και το βράδυ τις δίνω από τις αντλήσεις στο μπιμπερο για να την ταιζει και ο άντρας μου και να μη είναι τόσο κολλημένη πάνω μου να μπορώ να βγω από το σπίτι και να ασχοληθώ και με τον μεγάλο . Γενικά έτσι με είχε βολεψει και στον μεγαλο μου που δεν έπιανε με τίποτα στήθος στην αρχή και πονούσα πολύ . Από θηλαστρα δοκίμασα διάφορα τώρα έχω το διπλό της λορελι πολύ δυνατό.
    • Γεια σας κορίτσια! Πριν 5 μέρες γέννησα και εξ αρχής έλεγα πως θέλω να θηλάσω το μωρό μου. Πού να ξερα ότι τελικά αυτό θα είναι από τα πιο απαιτητικά και όχι  εύκολα κομμάτια ως νέα στη μητρότητα!  Αρχικά το γάλα μου δεν έχει κατέβει ακόμα καλά, σήμερα άρχισε περισσότερο να με πονάει το στήθος και να γεμίζει. Το μωρό σχεδόν όλη τη μέρα το βάζω στο στήθος, οι θηλές μου όσο και να τις προσέχω έχουν τραυματιστεί και κάθε φορά που πιάνει στήθος το μωρό υποφέρω, μετά όσο θηλάζει μαλακώνει ο πόνος. Επίσης τη μέρα είναι καλύτερα κοιμάται κάποιες ώρες αλλά τη νύχτα έχουμε πάρτι, δεν χορταινει, παραπονιέται συνέχεια, το βάζω πόσες φορές και τίποτα. Οπότε του δίνω και λίγο συμπλήρωμα σε κάποιες φάσεις για να ηρεμήσει κι εκείνο κι εμείς, εγώ βασικά γιατί από την αϋπνία νιώθω τρομερή εξάντληση.  Σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο ώστε να ξέρω τι ποσότητα τρώει το μωρό, έτσι θα καταλαβαίνω αν χορταινει η όχι και να βάζω και στο στήθος αν δεν πονάω τόσο πολύ όπως τώρα. Αλλά δεν ξέρω τι θηλαστρο, γενικά έχω μεγάλο στήθος και τώρα έχει μεγαλώσει κι άλλο, οριακά δυσκολεύομαι να το κρατήσω όσο θηλάζω. Τι προτείνετε όσες έχετε αντίστοιχη εμπειρία; Ελπίζω να πάει καλύτερα με τον καιρό γιατί πραγματικά δεν μου είναι ευχάριστο και θέλω πολύ να συνεχίσω αλλά όχι με αυτές τις συνθήκες. 
    • Ναιι είμαστε σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς στη νέα πραγματικότητα και νέα ζωή!!  Είμαι πολύ κουρασμένη από έλλειψη ύπνου κλπ και τη δική μου ανάρρωση, αλλά τόσο γεμάτη, ευγνώμων και χαρούμενη που έχω το θαύματακι μου στην αγκαλιά μου 🩷🙏🏼 Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, εσείς όλα καλά ;; Το κορίτσι σου πως είναι;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...