Μετάβαση σε περιεχόμενο

φαγουρα χαμηλα!!!!!!!!

Recommended Posts

:oops: καλησπερα εδω και λιγεσ μερεσ στη κλειτοριδα εχω εντονη φαγουρα!!!!!συγκεκριμενα εχει λιγο πρηστει εχει πιασει ενα ασπρο επιχρισμα γυρω γυρω λιγο τσουξιμο και γενικοτερα με το καθρεφτακι που το ειδα μου φαινεται ερεθισμενο!!!!!ο κολπος μου ειναι πεντακαθαρος κανενα προβλημα εκει!!!!!!!γνωριζετε κατι σχετικο?το απογευμα θα παω στο γυν/γο!!!διανυω τον 7μηνα !!!!!!!!να φοβαμαι?
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζιφος κοριτσια πηρα το γυναικολογο μου ελειπε για να με δει μου πε συνηθες το περιστατικο μου δωσε ενα ειδικο για πλυσεις 2 φορες τη μερα αλλα.......εκανε καποια δουλεια το συγκεκριμενο οχι να εξαλειφθει το προβλημα!!!!!!!!!!σημερα ολα τα μικροβιολογικα ειναι κλειστα οποτε απο δευτερα.............σνιφ.....αλλα δε νομιζω πως ειναι ουπολοιμωξη!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΟΥΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...