Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Πριν 1 χρόνο είχα κάνει την πρώτη εξωσωματική με 2 φρέσκα έμβρυα η οποία απέτυχε.Μετά επειδή είχα και κάποια κατεψυγμένα 2, πάλι πέτυχε.Φέτος κάναμε την 2η (στην οποία πήραμε 3 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν τα 2) πάλι απέτυχε...Δεν σχολιάζω βέβαια την ψυχολογία μου η οποία είναι σκ..!Είμαι 33 χρονών και από ότι λένε οι γιατροί είμαστε στα υπογόνημα ζευγάρια του ανεξήγητου.Οι προσπέθειες που κάναμε ήταν στον ίδιο γιατρό, αλλά για τις αποτυχίες δεν μας έδωσε κάποια εξήγηση.

Τώρα βέβαια θ πάμε σε άλλο γιατρό. Θα ήθελε 'ομως βρε κορίτσια, αν από τις αποτυχημένες προσπάθειες δίνουν οι άλλοι γιατροί κάποια εξήγηση ή σας λένε πως είναι θέμα τύχης. Έχουμε κάνει άπειρες εξετάσεις.Τι να κάνω ρε κορίτσια, θ τρελαθώ..δεν ξέρω πλέον τί να ελπίζω...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσίευση

καλησπερα !!!!ειμαι 25 χρονων ...εχω κανει αποτυχημενες εξωσωματικες εχουμε κανει απειρες εξετασεις και το μονο προβλημα ειναι οι σαλπιγγες....προσπαθουμε με εξωσωματικη 1 χρονο και 2 μηνες με τον ιδιο γιατρο...απαντηση δεν εχω παρει ...θεμα τυχης λενε .....αλλα δεν νομιζω να ειναι ετσι....

τωρα αλλαξα γιατρο και μου βρηκε πολυκυστικες ωοθηκες και μου ειπε οτι ειναι η αιτια που δεν πετυχενουν!!!απο τον Σεπτεμβριο θα μου λυθουν ολες οι αποριες.....

δεν απογοητευομαι....ξερω οτι καποια στιγμη θα γινω μανουλα....και εσυ μην το βαζεις κατω.... φιλακια :)

Δημοσίευση

οι εξετασεις σου πως ειναι;οι ορμονικες..τα ωαρια ειναι καλης ποιοτητας;το ενδομητριο καλοειναι τοσοι απειροι παραγοντες!!!!!!!!!!!!!!!!κι εμεις με χιλιες εξετασεις μας ειπε ο γιατρος οτι εχουμε κανει μονο το 50%!!!!!!!!!!!!ειναι πολυ σημαντικη η ψυχολογια ...πες μας λιγο παραπανω τι εξετασεις εκανες κλπ..

Δημοσίευση

και εμενα θεμα τυχης μου ελεγαν και μολις αλλαξα γιατρο εμεινα αμεσως σου εχω στηλει μηνυμα!!!! στο πρωτο κεντρο εξωσωματικης με ειχαν κανει πειραματοζωο 5 προσπαθειες αποτυχημενες και παντα ειναι< θεμα τυχης> δεν ηταν ομως ετσι......

Δημοσίευση
Καλησπέρα κορίτσια!

Πριν 1 χρόνο είχα κάνει την πρώτη εξωσωματική με 2 φρέσκα έμβρυα η οποία απέτυχε.Μετά επειδή είχα και κάποια κατεψυγμένα 2, πάλι πέτυχε.Φέτος κάναμε την 2η (στην οποία πήραμε 3 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν τα 2) πάλι απέτυχε...Δεν σχολιάζω βέβαια την ψυχολογία μου η οποία είναι σκ..!Είμαι 33 χρονών και από ότι λένε οι γιατροί είμαστε στα υπογόνημα ζευγάρια του ανεξήγητου.Οι προσπέθειες που κάναμε ήταν στον ίδιο γιατρό, αλλά για τις αποτυχίες δεν μας έδωσε κάποια εξήγηση.

Τώρα βέβαια θ πάμε σε άλλο γιατρό. Θα ήθελε 'ομως βρε κορίτσια, αν από τις αποτυχημένες προσπάθειες δίνουν οι άλλοι γιατροί κάποια εξήγηση ή σας λένε πως είναι θέμα τύχης. Έχουμε κάνει άπειρες εξετάσεις.Τι να κάνω ρε κορίτσια, θ τρελαθώ..δεν ξέρω πλέον τί να ελπίζω...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Κοριτσι μου μου θυμιζεις την δικη μου περιπτωση εγω βεβαια εκανα 1 αποτυχημενη εξοσωματικη με 4 τελεια εμβρυα τιποθετηθηκαν τα 3 και το αποτελεσμα ηταν αρνητικο.

Δεν προχωρησαμε σε 2 εξοσωματικη αφενος γιατι το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο αφετερου γιατι και γω στα 32 μου ειχα αρκετα χρονο μεχρι να προχωρησω και στην 2 προσπαθεια ασε που η ψυχολογια μου (σκατα και αποσκατα) δεν θα το επετρεπε για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα..

Δεν υπαρχει εξεταση που να μην εκανα η τελευταιες ηταν τις θρομβοφιλιας που εσκασα 450 ευρουλακια για πλακα απο οτι αποδειχτηκε τελικα..

Κανενας εξοσωματιστης δεν θα σου πει τους λογους της αποτυχιας πιστεψε με!!!!!!!!!!!!

μετα απο πολυ ψαξιμο και γω και αφου πηγα σε 6-7 γιατρους και οχι εξοσωματιστες το συμπερασμα που εβγαλα απο 2 πολυ σοβαρους γιατρους ειναι οτι :

1) 1 στις 5 γυναικες στην πραγματικοτητα πετυχαινουν με την πρωτη προσπαθεια ισως και παραπανω μπορω να πω ασχετα με αυτα που λενε για επιτυχιες και τα σχετικα

2) ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΗ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ.

ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ..

εαν εισαι απο τις περιπτωσεις που εκανες ολες τις εξετασεις σου και δεν υπαρχει καποιο σοβαρο αιτιο αλλαξε γιατρο, βρες εναν καλο γυναικολογο ψαξε το!!!! υπαρχουν πολλοι διακεκριμενοι ανθρωποι που πραγματικα κανουν θαυματα σε τετοιες περιπτωσεις

Δημοσίευση

Thama δεν ξέρω να απαντήσω, δεν έχω εμπειρία εξωσωματικής ακόμα!!!!!

Μάλλον ξεκινάω τον Σεπτέμβριο αλλά μην το βάζεις κάτω. Και η Πετρουλάκη-αυτή με τα 4 παιδιά-

είχε κάνει 8 αποτυχημένες εξωσωματικές και τώρα είναι πολύτεκνη.

Τώρα δεν ξέρω πόσο μπορεί αυτό να μας παρηγορήσει-ωστόσο κάτι είναι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...