Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΛΙΓΟΦΑΓΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 2 ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ. ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ Ή ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΕΥΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΦΑΕΙ.

ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΑΝΕ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΥΜΟΣ.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΒΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ?

ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!!!ΘΑ ΣΚΑΣΩ Η ΜΑΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!

σε νιωθω ποοοοσο σε νιωθω!!!!! :(:(

εμει ειμαστε αλλα περιπτωση με χαμηλη αναπτυξη εχουμε και αλλεργια αλλα θα σου πω τι μου ειπε η παιδογαστρεντερολογος..

να επιμεινω σε φρουτα και λαχανιακα και στην αναγκη αλεσμενα..(για εμας ξαναλεω που εχουμε τα θεματακια μας) απλα βλεπω γρταφεις για δυσκοιλιοτητα για αυτο σου λεω..

μου ειπε πως βοηθαει το μελι, το ταχινι, τα μαγειρευτα φαγητα κατσαρολας, τα πολλα υγρα και οι φυσικοι χυμοι.. επισης βοηθαει η κομποστα να ξερεις...

εγω καθε δεκατιανο του φτιαχνω πλεον μια φουτοκρεμα με κομποστα ροδακινο.αχλαδι πεπονι μια κουταλια μελι και μια ταχινι...επιμενω και την τρωει...

καλο κουραγιο!! την δυσκιολοτητα προσεχε την εμεις ειμαστε με σιροπια.. :( (απο την αλλεργια εγινε αλλα με την ξερη και χωρις ποικιλια φρουτων και λαχανικων εγινε χαλι μαυρο!)

αααα επισης κομμενα ρυζια μακαρονια και μπαναν μηλο..

Κοίτα μετά την 10ήμερη αποχή απο κρέας ξαφνικα , αναγκαστηκα (μεσω γιατρου ) να ξεκινησουμε σιδηρο .

Τωρα τρωει αλλα όχι στάνταρ (δεν επερνε ουτε βαρος φαντασου, έχει νοσηλευτεί γιατι ειχε πάρει 200γρ σε 6 μηνες!!! :shock: ) , φρουτα , γιαουρτια αρκετα , σημερα εφαγε επιτελους μετα απο 3 μηνες ψαρακι άλλα τηγανιτο χωρις κοκκαλο και στο χερακι του :)

Δεν με αγχωνει πιά ... κανενός η διά8εση δεν είναι πάντα η ίδια . Με υπομονη και ποικιλία όλα 8α πάνε καλά ! :D

Καλή προσπά8εια κορίτσια μου! ;)

υ.σ ασε που έχει κολλησει με το γάλα σκόνη κ δεν 8έλει Κανενα άλλο :roll:

καλησπερα κοριτσια

εχω τρια αγορια,ο μεγαλος μου απο μωρο ηταν δυσκολο παιδι μου εβγαζε την ψυχη τελοσπαντων φετος αρχισε να τρωει σαν ανθρωπος και εχω ηρεμησει απο αυτον,παμε στον δευτερο τωρα απο μωρο τα ιδια να τρωει τις χορτοσουπες με πολυ μεγαλη δυσκολια και γενικως να τρωει με το ζορι,η λεξη πειναω δεν υπαρχει στο λεξιλογιο του τον αλλο μηνα κλεινει τα 5 και ειναι 16 κιλα με το ζορι με υψος 1,10 σχεδον,τρωει πολυ μικρη ποσοτητα και διαμαρτυρεται οτι φουσκωνει η κοιλιτσα του και δεν μπορει να φαει αλλο,το πρωι ενα ποτηρι γαλα ποτε δεν το τελειωνει και γενικως μου βγαζει την ψυχη για να φαει οτιδηποτε,ευτυχως θεμα δυσκοιλιοτητας δεν εχει μιας και προσπαθω να του δινω οσα φρουτα μπορω,δεν ξερω τι να κανω απλα κανω υπομονη και λεω οτι ισως καποια μερα αλλαξει και αυτος σαν τον μεγαλο μου,ο μικρος μου μεχρι στιγμης τρωει πολυ καλα ειναι η χαρα της μαμας και της γιαγιας :lol::lol: αλλα αρχισε να βαριεται κι αυτος καποιες τροφες πχ φρουτοκρεμα ουτε να την δει και τελευταια ουτε και το γιαουρτακι τρωει με ορεξη,τελοσπαντων νομιζω πρεπει να κανουμε υπομονη δεν νομιζω οτι εχουμε και πολλα περιθωρια.

Kαλο απογευμα....τελικα ειμαστε πολλες μανουλες που δυσκολευομαστε να ταισουμε τα παιδακια μας...ο δικος μου ειναι 2 ετων κ ακομη δε μπορεσα να του δωσω χορτοσουπα,η κρεας με λαχανικα,τρωει οτι εχει σχεση με ζυμαρικα,τραχανα,χυλοπιτες,αλλα 4,με 5 κουταλιες φασολακια,κ αυτα γιατι τον πιεζω λιγακι....απο φρουτα σχεδον τιποτε εγω αλεθω κ προσθετω κ λιγη ετοιμη,διαφορετικα δεν τρωμε,γιαουρτια,ρυζογαλο,κ οτι εχει σχεση με ασπρη κρεμα ουτε να το δει...επισης ουτε ψωμακι με μαρμελαδα,η μερεντα,ξερω πως οταν εχουν στον παιδικο τετοια δεν τ αγγιζει... κ του αρεσει μονο κατι σε αλμυρο,τυροπιτακια,τοστ,κ.τ.λ

απο κιλα ειναι 12 κ απο ρουχα μη γελασετε φοραμε τα περσινα.....αφου τα παντελονια μας πεφτουν....ευτηχως πινουμε το γαλα μας κανονικα,ο γιατρος μας λεει οχι πιεση κ υπομονη..... :)

Εγω απεκτησα προβλημα προσφατα!!!

εχοντας ενα παιδι που ετρωγε τα παντα σε ικανοποιητικες ποσοτητες και με ορεξη μου κακοφανηκε πολυ...παρα πολυ.

Εμαθα απο τη βιβλιογραφια οτι για ενα διχρονο μια τετοια στροφη στο φαγητο θεωρειται φυσιολογικη γιατι μειονονται οι αναπτυξιακες του αναγκες οποτε μειωνονται και οι διατροφικες του αναγκες. Στην ηλικια 2-3 ετων ετων δεν παιρνουνουτε πολυ βαρος ουτε πολυ υψος σε συγκρηση με τη ραγδαια αναπτυξη που ειχαν τα προηγουμενα 2 χρονια

Το μονο που κανω - ειδικα τωρα που ειμαι σπιτι με αδεια κοφοριας- ειναι να του προσφαιρω μια ποικιλια απο φαγητα σε μικρες ποσοτητες και να τον αφινω να τρωει οσο θελει και οπως θελει.

Συνηθως καθομαι μαζι του στο τραπεζι και τροω μαζι - το ιδιομε αυτον- και /η διαβαζω και δεν πολυασχολουμε το το πως τρωει και το ποσο...οταν βαρεθει τον κατεβαζω απο το τραπεζι.

Σημερα πχ του ειχα κρεατοσουπα με μοσχαρακι και τραχανα...σκεψου ποσοτητα ενα μικρο μπολ μεγεθους μπολ παγωτου, το κομματι του μοσχαριου ειναι μεγεθους σαν αυτο που του εδινα οταν πρωτοξεκινησε στερεες...κοντα στα 30-50 γραμμαρια καλοβρασμενο μεσα στη σουπα και παντα χωριστα σε αλλο πιατακι ...

Λιγα μακαρονια με τυρακι

1/4 αγγουριου με λιγο κρεμμυδακι και ελαιολαδο

1 πορτοκαλι τον χυμο του

1 νεκταρινι μικρο...

απο αυτα εφαγε σχεδων 3/4 απο το κρεας, τα περισσοτερα στερεα υπικα της σουπας...3 μακαρονακια ολο το αγγουρι, ηπιε τον χυμο και εφαγε μισο νεκταρινι...

θεωριτικα αυτο θεωρειτε λουκουλειο γευμα..αμα τρωει τα μισα απο τα προαναφερομενα..θεορω οτι το μεσιμεριανο μας ειχε επιτυχια..

Για πρωινο τρωει συνηθως μισο βαζακι γιαουρτι με μουσλι- ξεχωριζει τις σταφιδες τα φροτα και τα αμυγδαλα φιλε..ε θα πεσιε και λιγο βρομη μεσα ΟΚ...

μετα συνηθως τρωει ενα μικρο κουλουρι η ενα κομματι σπιτικο κεικ με φρεσκοστιμενο χυμο..

ΤΩρα σε λιγο θα του δοσω να φαει πεπονι και καρπουζι..σκεψου οτι θα φαει κομματι μεγεθους σπυρτικουτου απο το καθενα,και πριν κοιμηθει θα φαει παλη γιαουρτι με φρουτο η με δημητριακα.

Το γαλα του το εχω κοψει εγω, παιρνει πολυ ασβεστιο απο τα γιαουρτια που τρωει και απο αλλα φαγητα που αμα πινει και γαλα..δε θα τρωει τιποτα

άλλη μια βασανισμένη μάνα κ εγώ....

εμείς είμαστε λίγο πιο μικρούλιδες σε ηλικία από ότι τα δικά σας...γενικώς δεν πολυ έτρωγε ποτέ αλλά το χειμώνα με τα αλεσμένα έκανε αρκετά καλά γεύματα απλά στο μήνα πάντα κανα δεκαήμερο έκοβε η όρεξη του κ μετά πάλι έτρωγε περισσότερο κ.ο.κ...

εδώ όμως κ 10 μέρες δεν τρώει τίποτα...τα αλεσμένα πια δεν τα θέλει κ δεν επιμένω κ εγώ αφού μπορεί να φάει πλέον κανονικά...μόνο το κρέας δεν μπορεί να μασήσει κ το έτρωγε με τη μορφή κιμά..μακαρόνια με κιμά, κολοκύθι γεμιστό με κιμά, φασολάκια, μπιφτέκια με πατάτες, ψαρόσουπα, γιουβαράκια΄, αυτά είναι μερικά από τα φαγητά που προτιμά...

τώρα όμως δεν τρώει τίποτα κ με κανένα τρόπο, σήμερα πχ μπιφτέκια δεν τα ήθελε το μεσημέρι κ κοιμήθηκε σχεδόν νηστικός, όταν ξύπνησε κ πήγαμε θάλασσα είπα τώρα θα ανοίξει η όρεξη αλλά ούτε να τα δει δεν ήθελε....

θέλει μόνο φρούτόκρεμα, γάλα, ψωμί κ μπισκότα μιράντα...

ο άντρας μου νευριάζει κ λέει "άστον νηστικό 2 μέρες να φάει" αλλά σε αυτή την ηλικία δεν μπορώ να τον κοιμήσω νηστικό τελείως....

τον Ιούνιο που πήγαμε στο γιατρό 15 μηνών ήταν 10.050 κιλά, φοβάμαι ότι τώρα θα έχει αδυνατήσει κιόλας...

επίσης δεν κάθεται καθόλου κάτω, έχει πολύ ενέργεια ακόμα κ στη θάλλασα, πως θα βάλει γραμμάριο?

κουραγιο μανες!!!

κατ'αρχην, Κοννα, εμενα ο Σπυρος ειναι 10200 και η ΜΑριαννα 10500 και ειναι 20,5μηνων!!!! οποτε καλα πατε.

τα δικα μου ηταν στρατιωτακια μεχρι μεσα Ιανουαριου που πηγα στη δουλεια. σε 7 λεπτα, χρονομετρημενα, τους τάιζα απο 300-350 μλ φαγητο ή φρουτοκρεμα. οταν ανελαβαν οι γιαγιαδες... αρχισαν τα μουσικοχωρευτηκα σόου για να φανε (τα πεθερικα μου) και στο πρωτο μου ρεπο εβαλα τα κλαματα γιατι δεν μπορουσα να ταϊσω τα παιδια μου! ευτυχως η πεθερα αντξε μονο 2 βδομαδες και μετα ανελαβε η μαμα μου με μια κοπελα και τρωνε καλα, αλλα το κακο ειχε γινει...

εχω καταλαβει οτι αλλες βδομαδες τρωει ο Σπυρος καλα και η Μαριαννα ειναι σε "διαιτα" και μετα το αναποδο. ο Σπυρος ειχε κοψει για 3 μηνες το γαλα και μετα το ξαναρχισε μονος του. δεν τον ειχαμε πιεσει ευτυχως και δεν το πηρε στραβα.

τωρα ζητανε να τρωνε μονα τους, με κουταλι-πιρουνι-χερια. ενδιαμεσα χωνουμε και καμια κουταλια εμεις. γενικα θελουν το χρονο και την ηρεμια τους.

η ξαδερφη του αντρα μου που (μαλλον) την πιεσε την κορη της, απο 2,κατι-4 χρονων δεν ετρωγε σχεδον τιποτα παρα μονο γαλα! την γυρισε σε γιατρους σε ολη την Ελλαδα. η μικρη με το που εβλεπε κουταλι ουρλιαζε! τελικα μαλλον ηταν ψυχολογικο. αφου απο μονη της σιγα σιγα και χωρις πιεση αρχισε να τρωει καλυτερα. ειναι 4 χρ και φοραει ρουχα που φορανε τα δικα μου!

αρα.... ψυχραιμια.....

Aς γράψω κ εγώ τον καημό μου....Η μπουμπούκα μου είναι πιο μικρή από τα δικά σας κ περνάμε κ εμείς φάσεις που δεν θέλει να τρώει ...εννίοτε το ενα της βρωμάει το άλλο της ξινίζει...Εχθές για παράδειγμα έφαγε μόνο δεκατιανό,όυτε το φρούτο της το πρωί όυτε το μεσημεριανό της....

Χτυπάει με τα χεράκια της το κουτάλι πασαλειβόμαστε όλοκληροι,πατώματα,τοιχοι,ρούχα,μαλλιά..τα πάντα...Κ αντε εγώ με ηρεμία να συνεχίζω όσο μπορώ να φάει καμιά κουταλιά...Αρκετες φορές έχω γραψει στο μάμμυ τα βασανά μου με το φαγητό της :o:o:o:o:o:o !

Αχ τι να κάνουμε?υ π ο μ ο ν ή!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μια από τα ίδια κι εμείς με τη διαφορά ότι εμένα ήταν μίζερος από τότε που γεννήθηκε με κάποιες αναλαμπές όρεξης! χαχα!

14,5 μηνών και 9 κιλά!!!

Βέβαια η παιδίατρος δεν ανησυχεί γιατί περπάτησε πολύ νωρίς και είναι πολύ δραστήριος γενικά οπότε λέει πώς να του μείνει γραμμάριο; πιο πολύ ανησυχούσα όταν ήταν βρεφάκι, τώρα δε με νοιάζει πολύ το μόνο που πετάμε το φαγητό. Το καλό είναι ότι πάντα του άρεσαν τα φρούτα. Στο μεσημεριανό είναι η μεγαλύτερη μάχη και από τότε που ξεκίνησα να του βάζω ζυμαρικά και να μην τα αλέθω πολύ είδα μεγάλη διαφορά.

Μια από τα ίδια κι εμείς με τη διαφορά ότι εμένα ήταν μίζερος από τότε που γεννήθηκε με κάποιες αναλαμπές όρεξης! χαχα!

14,5 μηνών και 9 κιλά!!!

Βέβαια η παιδίατρος δεν ανησυχεί γιατί περπάτησε πολύ νωρίς και είναι πολύ δραστήριος γενικά οπότε λέει πώς να του μείνει γραμμάριο; πιο πολύ ανησυχούσα όταν ήταν βρεφάκι, τώρα δε με νοιάζει πολύ το μόνο που πετάμε το φαγητό. Το καλό είναι ότι πάντα του άρεσαν τα φρούτα. Στο μεσημεριανό είναι η μεγαλύτερη μάχη και από τότε που ξεκίνησα να του βάζω ζυμαρικά και να μην τα αλέθω πολύ είδα μεγάλη διαφορά.

Δηλαδή δεν του τα άλεθεις κ τα τρώει?! :roll::roll::roll::roll:

Του αλέθω το κρέας και τα λαχανικά κι αφήνω τα ζυμαρικά ολόκληρα, οπότε νομίζει ότι τρώει φαί μεγάλων και του αρέσει! Είναι μεγάλος, 15 μηνών πια. Και μπουκίτσες του δίνω καμιά φορά αλλά κάνει 100 ώρες οπότε δεν το κάνω έτσι συχνά.

xaxa ελα σπιτι μας να γελασεις ή να κλαψεις

δεν ξερω επελεξε

εμεις τρωμε μεσα στον νεροχυτη με το ζορι το μισο φαγακι δλδ 150γρ αντε στο τσακυρ κεφι να φαμε τα φρουτακια μας καλα πλεον και μονο αλεσμενα παρακαλω

το φαι ο στελιος το τρωει ετσι ο νικος μπορει και να το αλεσω -αναλογως τις ορεξεις

και εμεις τα κιλακια της βαγκ εχουμε και ειμαστε και πιο μεγαλα χαχα

εγω πλεον απλα προσπαθω να εκνευριζομαι λιγοτερο γιατι αλλιως θα πηδηχτω απο το παραθυρο :lol:

ειναι απλο ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ απο 3 μηνων τιποτα με χαρα - ολα με το ζορι

Μιας φίλης το κοριτσακι είναι 4 ετών κ είναι αρκετά αδυνατουτσικό αλλά κατ΄αλλά υγιεστατο,εφυέσταστο,ζωηρό μια χαρά δηλ.απλά είναι λίγο αδύνατο...Βέβαια κ οι γονείς του είναι μικροκαμωμένοι...

Από μικρό αυτό δεν έτρωγε κ φυσικά οι γονείς μέσα στην ανυσυχία...είπαν να το αφήσουν νηστικό κάποια στιγμή αφού είχαν αγανακτήσει κ να φάει όταν πεινάσει...φυσικά δεν ζήτησε το παιδί φαγητό κ συνέχισαν την πάλη για να φάει κάποιες κουταλιές..όταν το είπαν στο γιατρό τους μάλλωσε κ τους είπε ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε,δηλ.να τ΄αφήνουμε νηστικά κ να φάνε όταν θελήσουν γιατί το πιο πιθανό είναι να μην το κάνουν αλλά κ ότι όλα τα θηλάστικά δεν γεννιούνται δυνατά κ έτοιμα να επιβιώσουν,κάποια γεννιούνται λίγο αδύναμα κ πρέπει να τα ενισχύουμε !!!Χρειάζεται προσπάθεια κ υπομονή από τους γονείς που έχουν ολιγοφαγά παιδάκια!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...