Μετάβαση σε περιεχόμενο

δευτερο μωρο!!!


Recommended Posts

καλσπερα!!εχω μια κορουλα 3,5 ετων η οποια ''πιαστηκε'' με την πρωτη!!!εδω κ λιγους μηνες προσπαθουμε για δευτερο αλλα δεν ερχεται!επειδη εμεινα εγκυος με την πρωτη,νομιζα πως ετσι θα γινοταν κ στο δευτερο,γιατι εχω ακουσει οτι συνηθως αργει το πρωτο αλλα το δευτερο ερχεται μπαμ!εχει τυχει σε καμια αυτο?α κ κατι αλλο περιεργο!!!εχω κυκλο 32-35 ημερων!απο τοτε που κανουμε ελευθερα σεξ μου ερχεται καθε 26-28 μερες!αλλο κ τουτο παλι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na σου ζησει κ με το καλο το δευτερο

τωρα που το λεσ κ εμενα ο κυκλοσ ειναι 30-35 μερεσ κ οταν καναμε ελευθερα ερχοταν κ εμενα πιο γριγορα κ μου εκανε εντυποση :shock:

οσο για τισ προσπαθειεσ μη τρελενεσε τπτ δεν ειναι σιγουρο κ ποτε λενε οτι ερχετε πιο γριγορα το δευετρο αλλα εγω εχω φιλεσ που δεν ερχοταν κ πιστευω οτι φταιει κ η σιγουρια τησ πρωτησ φορασ που μετα σε αγχωνει δλδ αφου επιασα με την πρωτη το πρωτο τωρα γιατι δεν ερχετε!?

τπτ θα ηρεμισεισ κ θα ερθει το πολυ πολυ κανε αυτο που εκανα κ εγω στα 2 πρωτα αφου δεν ερχοταν πηρα το cliar blue βρηκα την μερα τη γονιμη εκατσα κ με τα ποδια ψιλα κ τα επιασα με τη μια :lol::lol::lol::lol::lol:

καλη τυχη σου ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μύθος!

Στη σύλληψη όλα είναι θέμα τύχης.Σε κάθε κύκλο έχεις 20% πιθανότητες να συλλάβεις.Μια συγγενής μου έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδάκι αμέσως,παρότι ήταν άνω των 35.Μετά από προσπάθειες έμεινε πάλι έγκυος 5 χρόνια μετά,αλλά δυστυχώς το έχασε.Όταν το πήρε απόφαση πως δεν θα κάνει ποτέ δεύτερο της ήρθε μια ουρανοκατέβατη εγκυμοσύνη,9,5 χρόνια μετά το πρώτο!Στα 45 παρακαλώ!

Έχει δύο παιδάκια και ούτε που το πιστεύει :D

Το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο στη σύλληψη.

(Ελπίζω να μη δυσκολευτώ στο δεύτερο,χιχι)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου sita! Εγώ όσο καιρό προσπαθούσα να κάνω παιδί, δεν έπιανα. Κάθε μήνα ερχόταν η περίοδος. Τεστ ωορρηξίας δεν έκανα, αλλά καθόμουν με τα πόδια ψηλά πόση ώρα, μετρούσα μέρες, κ.λπ. Τελικά, έμεινα έγκυος δύο φορές, η μία παλλινδρόμησε, η άλλη καλά πάει, όπως βλέπεις και στο τικεράκι μου, εντελώς κατά λάθος και σε διάστημα εννιά μηνών περίπου! Ειδικά τη δεύτερη φορά, προσέχαμε κιόλας! Οπότε, νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βγάλεις απ' το μυαλό σου και θα δεις πόσο εύκολα θα γίνει κι αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω μολις απεβαλα το αγχος απο το μυαλο μου και ειπα δεν με νοιαζει εαν ξαναμεινω εγκυος τσουπ ηρθε!

Μετραγα τις μερες και καθομουνα με τα ποδια ψηλα αλλα δεν αγχονομουνα.

Με το καλο το 2ο συντομα.

Ερχετε πολυ γρηγορα το 2ο οταν το πρωτο ειναι κατω απο 2 χρονων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα, και εγώ είμαι στις προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι και ενώ στο πρώτο μου έμεινα έγκυος σχετικά πολύ γρηγόρα(στους 3μήνες περίπου) τώρα προσπαθώ 5μήνες και ακόμα τίποτα. :roll: πάντως ρώτησα το γυναικολόγο μου και μου είπε να μην ανησυχώ, στο χρόνο μέσα θα μείνω έγκυος. άντε, για να δούμε ... καλή επιτυχία μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στο πρωτο μου εμεινα σχεδον σε 1 χρονο και αυτο λογο αγχους....στη μικρη μου εμεινα με την πρωτη καιουτε καν στις γονιμες ηταν κατι απροσμενο τελειως ηταν ο γιος μου τοτε 14 μηνων...ειναι θεμα τυχης...αστο και οποτε ερθει απλα κανε ελεγχο και παπ και αν ολα καλα μια χαρα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλα μου, ειμαι κι εγω στην ιδια "φαση" με σενα. Το πρωτο το "επιασα" σε 6 μηνες κι εχουν περασει τωρα 8 μηνες που προσπαθω για το δευτερο και τπτ ακομα. Νομιζω πως τα κοριτσια εχουν δικιο για το αγχος γιατι αυτο επαθα στο πρωτο. Οταν ειπα πως δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι εγκυος τσουπ ηρθε! Ειναι ομως δυσκολο να το ελεγχεις το αγχος...Καλη συνεχεια στις προσπαθειες μας και γρηγορα να εχουμε ομορφα αποτελεσμτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε όλες! κ η δική μας επιθυμία είναι ένα 2ο μωράκι αλλα...!Κ αυτόν τον μήνα τίποτα τελικά! Κ να φανταστείτε είμουν κ σίγουρη γιατί είχα αρκετά συμπτώματα, αναγούλες συχνοουρία,υπνηλία, πολύ πρήξιμο στο στήθος κ 3 μέρες καθυστέρηση.Τελίκα όμως αδιαθέτησα με μια πρώτη μέρα περιόδου περίεργη σε σχεση με τις άλλες φορές..Μέχρι κ τότε ήλπιζα ότι είμουν!Τι κόλλημα....τι να πω ίσως όλα αυτά τα συμπτώματα δημιουργήθηκαν απο την έντονη επιθυμία μου? Την άλλη εβδομάδα θα παω στον γιατρό μου να δούμε τι θα κάνουμε...Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολες. Εχω καθηστερηση...εκανα χθες (2η μερα καθηστερησης) τεστ αλλα αρνητικο...ελπιζω να μη μου ερθει μεχρι τη Δευτερα να παω για χοριακη...Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

sita μου κ εμεις μια απο τα ιδια...οποτε θα ξαναδουμε τη περιπτωση της βοηθειας και παλι, εχω ραντεβου αυριο με το γιατρο της υποβοηθουμενης να δω τι θα μου πει να κανουμε αυτη τη φορα.

Τι να κανουμε ομως θα το παλεψουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα, ήμουν κ εγώ στη προσπάθεια για δεύτερο μωρό όλο το χειμώνα όμως τίποτα.... Τελικά πήγα αρχές Ιουλίου για τεστ παπ και ανακαλύψαμε ινομυώματα στη μήτρα.. Έκανα αφαίρεση λαμπαροσκοπικά κι εκεί ο γιατρός μου, μου βρήκε ενδομητρίωση στο πρώτο στάδιο την οποία και αμέσως καυτηρίασε. Μου είπε ότι μέσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή γιατί κάνοντας λαμπαροσκόπηση για τα ινομυώματα βρήκαμε την ενδομητρίωση, η οποία προφανώς ήταν και ο κύριος λόγος υπογονιμότητας, αφού επειδή ήταν σε αρχικό στάδιο δεν υπήρχε περίπτωση να διαγνωστεί με άλλο τρόπο.... Τώρα είμαι σε στάδιο θεραπείας για 6 μήνες κάνοντας 1 ένεση arvekap ανά μήνα, η οποία προκαλεί τεχνιτή εμμηνόπαυση καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος θεραπείας της ενδομητρίωσης...

Sita, Nikolxx, εσείς πόσο καιρό πρασαθείτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμείς 4 μήνες προσπαθούμε 5 με αυτό το μήνα.πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το πρώτο πιάστηκε με μια φορά κ να πω ότι τότε ήμασταν τύφλα στο μεθύσι(το θέλαμε δεν ήταν ατύχημα) εγώ έπινα κ κάπνιζα σα φούγαρο τότε κ έπιασα παιδί με τη μια!κ τώρα που προσέχω τζίφος ακόμη!τι να πω;λέτε να φταίει ότι λόγω της κόρης μου εχω χάσει την ανεμελια μου κ εχω υποχρεώσεις;γιατί τότε που έμεινα έγκυος το μόνο που με ένοιαζε ήταν πότε θα βγω για ποτό-πως να φτιάξω μαλλί κ τέτοια κ τώρα τρέχω όλη μέρα(δεν εχω καμία βοήθεια για τη μικρή).εκεί άρχισα να το αποδίδω.επίσης παλιά κάναμε σεξ ότι ώρα μας ερχόταν,ενώ τώρα περιμένουμε να κοιμηθεί πρώτα κ μετά το κάνουμε βάζοντας κ σιγαστηρα στο στόμα χι χι χι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

με το καλο κοριτσακι μου!να χαιρεσαι την κορουλα σου και να παρεις στην αγκαλια σου κι ενα ακομα γερο μωρακι!!!!!!!!σου ευχομαι μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ευχαριστω πολυ πολυ!!!!περιμενω να παω απο βδομαδα στο γιατρο να με δει!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ να αποκτησουν ολες οι μανουλες πολλα παιδακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
    • Καλημερα κορίτσια μου! Τελικα με πήρε τηλ κ θα παω 12:40. Ναι θα σας ενημερώσω!    εγω αρρώστησα κιολας! Κρύωσα, με πονούσε κατω απο το στήθος, ο λαιμός.. δεν κοιμήθηκα καλα.. σημερα ειμαι Κάπως καλυτερα.  Εγω αντι λίκνο πήρα καλαθουνα με την βάση της γιατι είναι πανω κατω το σπιτι και θελω να την εχω κατω να μην ανεβοκατεβαίνω και στην αρχή λεω να την εχω εκεί αντι στην κούνια, αν και πήρα κ εγω φωλιά. Είναι το πρώτο μας παιδί ίσως να κανουμε κ υπερβολές.. θα δείξει..  @Elkκοριτσι μου αναμένουμε και τα δικά σου νέα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...