Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας,

μόλις είχα μια περιπέτεια και πέρασα 3 μέρες στο νοσοκομείο σε πλήρη κατάκλιση...Είμαι 12 εβδομάδων και κάτι και έπαθα αιμοραγία. Ευτυχώς τα δίδυμα μωράκια μου ήταν καλά απο την αρχή αλλά έπαθε ο σάκος αποκόλληση.Ο γιατρός μου μου συνέστησε να είμαι ξαπλωμένη και χαλαρή,γενικώς να μην κάνω σχεδόν τίποτα και αμα δεν ξαναδώ αίμα όλα θα πάνε καλά...

Το έχει πάθει κάποια από εσάς να το συζητήσουμε;έχω αρκετό άγχος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοριστι μου κ με το καλο να πανε ολα καλα κ να εχεις τα διδυμακια σου στην αγκαλιτσα σου σε λιγο καιρο!!!!!!!!!!

σ'αυτη την εγκυμοσυνη μου οταν ημουν καπου εκει στις εβδομαδες που εισαι εσυ ειχα παθει κ εγω αποκολληση σακου.εγω δεν ειχα δει αιμα,ειχα δει κατι κιτρινα σκουρα, ομως δεν εδωσα κ τοσο σημασια. μια μερα που πηγα στον γιατρο για την καθιερωμενη επισκεψη μου ειπε πως εχω αποκοληση κ επως εχει ξεκολησει ο σακος.

καθισα ξαπλα κ με πολυ προσοχη μεχρι τωρα (καθως ειχα δει παλι αιμα πριν λιγες εβδομαδες ), εχω φτασει μεχρι εδω.!!!!!

ξεκουραση θελει κ ολα θα πανε καλα γλυκια μου!!!!!!!!!!

σε ευχαριστώ!μου δίνεις κουράγιο...απλά ήταν πολύ τρομακτικό,είχα αιμοραγία κανονικά...

ήσουν πολύ καιρό ξάπλα;φαντάζομαι θα σηκωνόσουν κιόλας ε;δεν ξέρω ειλικρινά πως ακριβώς να το χειριστώ....

maryfairyz δε μου έχει τύχει, αλλά έχω διαβάσει για πολλές περιπτώσεις εδώ που είχαν τρομερή αιμορραγία, κι όμως τα μωρά τους κρατήθηκαν και γεννήθηκαν κανονικά!

Να κάνεις ακριβώς ό,τι σου λέει ο γιατρός σου! Κανονικά πρέπει να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα. Θα σου πει ο γιατρός σου τι ακριβώς να κάνεις.

ημουν ξαπλα για περιπου δυο βδομαδες τοτε κ μετα παλι κ παλι ξεκουραση κ μονο!!!!!!!σηκωνομουν μονο για τουαλετα!!!!!!

συμφωνω με την θελω να γινω μαμα, να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου!!!!!!!

ολα θα πανε καλα, μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

geiasoy kai apo emena opws soy eipan kai ta koritsia oi files moy .prepei na prosexeis poly kai ola tha pane kala ...aaaaaaaaaa mphka kai gia na soy pw oti kai egw exw didymakia kai epeiteloys brhskw kai allh mia .....polla filia kai megalh prosoxh sta mikra soy.......

κοριτσακι μου..μιν ανχονεσε...

εγο στην 13 εβδομαδεσ..ξιπνισα μεσα στα αιματα...βεβεα πιγα τρεχουντασ στο γιατρο..ιχα μια αποκολισι..με αποτελεσμα να μενο σε κλινικι για ενα μινα...βεβεα ξαπλα..μονο για τουαλετα πιγενα...και απο τοτε ιμε ξαπλα...και ιμε 30 εβδομαδεσ και ολα καλα πανε...

καλα ινε να ακουστη σου λει ο γιατροσ σου...σιγουραιδι σε εδοσε και τεραπια....

μιν ανχονεσε μονο ..και ολα καλα τα πανε....

Καταρχην με το καλο τα διδυμακια σου!

Πριν 4 περιπου μηνες γεννησα κι εγω τα διδυμακια μου...Καπου στα μεσα του 3ου μηνα της κυησης,στα καλα καθουμενα (και ενω προσεχα πααααααααρα πολυ) ειχα τρελλη αιμορραγια...βεβαια εμενα δεν ηταν αποκολληση αλλα οι <οδηγιες> ειναι κοινες : ξαπλα,ξεκουραση,utrogestan και καλη ψυχολογια!

Ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις καθολου!

Ειχα παθει και εγω αποκολληση πριν 2 μηνες,μαλιστα μεσαιου βαθμου,αλλα ο γιατρος ηταν ψιλοχαλαρος και καταλαβα οτι ειναι κατι συνηθισμενο. Εμεινα 2 εβδομαδες προληπτικα πολυ χαλαρη, αλλα οχι και εντελως ξαπλα (ο γιατρος μου ειχε πει μονο 4-5 μερες ξεκουραση). Μετα πηρα τα πανω μου, εκανα και καμια βολτιτσα, πηγα στη δουλεια,γενικως χαλαρα πραγματα... Τωρα πεταω, κανω τα παντα, ψωνια,δουλειες στο σπιτι,παμε καμια μονοημερη εκδρομη που και που,εννοειται οτι με αφηνει ο γιατρος, δε το εκανα απο μονη χωρις να ρωτησω. Αλλα δε δουλευω πλεον, οποτε εχω χρονο και για ξεκουραση μεσα στη μερα.Μονο το σεξ απαγορευεται!!!! :(

Μην αγχωνεσαι. Εγω ειχα και 3 αποβολες πριν , οποτε μολις ειδα το αιμα τρελαθηκα και εκλαιγα σαν τρελη. Τελικα ολα καλα!!!

Και δεν εχω ακουσει ποτε μα ποτε κοπελα να παθει κατι το μωρο απο αποκολληση!!! Ο φοβος μας ειναι πιο πολυ!!!Οποτε μη το σκεφτεσαι, ολα καλα θα πανε!!!!

Αχ...αντε.... να παρουμε αγκαλιτσα τα ζουζουνακια μας!!!!!! :D

Αχ κοριτσάκια μου!!!!σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμπαράσταση...εύχομαι και μακάρι δηλαδή καμία μέλλουσα μαμά να μην το πάθει αυτό και γενικώς να πηγαίνουν όλα καλά για όλες μας..!!!

Σας φιλώ και εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Kalimera koritsaki m!

eimai kai gw akrivws stin 16i vdomada twra!

sxedon stin 9i vdomada eixa pathei kai gw apokollisi me aimorragia!

eixa trelathei pragmatika!epeidi k gw eixa viwsei mia apovoli prin 2misi xronia!

kai diskoleutika poli gia na petixw auti tin egkimosini!

emeina xapla sto krevati gia 4 vdomades peripou kai perase koritsakia m!

vevaia eixe perasei ap tis 2 vdomades alla m pe o giatros na meinw k allo xapla gia na eimaste entelws sigouroi!

min agxwnesai katholou, na sai iremi kai tha perasei!

xekourasi xreiazetai!

Η αποκολληση σακου ειναι η αποκολληση πλακουντα;; Πρωτη φορα το ακουω ετσι..

Κοριτσι ευχομαι ολα καλα!!!

Φανταζομαι αυτο ειναι. Και εγω πρωτη φορα το ακουσα ετσι!!!

τι να σας πω...σάκου μου είπε ο γιατρός...αυτό το συνέχεια στο κρεβάτι δεν παλεύεται βρε κορίτσια.Εγώ κάθομαι και σε καναπέ κάποια ώρα,ελπιζω να μην πειράζει..έτσι κι αλλιώς χαλαρή είμαι και δεν κάνω απολύτως τίποτα..Αντε να περάσει ο καιρός και να πάνε όλα καλά...

να μην ανησυχεις αλλα κ να μη κουραζεσαι.

Το ειχα παθει στην ιδια εβδομαδα με εσενα και γεννησα στην 38η απο αποκολληση. Στις ενδιαμεσες εβδομαδες προσεχα παρα πολυ. Ουτε δουλεια, ουτε οδηγηση κ ολα με μετρο.Οταν μπηκα στην 37η ηθελα να γεννησω και αρχισα ψωνια, βολτες τα πάντα. Τελικα ολα πηγαν καλα. Ξαπλα θελει κ προσοχη. Απλες κινησεις θελει και καλο υπνο.

Με το καλο ολα ν απανε καλα σου ευχομαι.

gioulaki , ήσουν εντελώς ξάπλα όλη μέρα; δεν γίνεται ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι με την ζέστη...ελπίζω να μην πειράζει που περιφέρομαι και λίγο στο σπίτι και κάθομαι και στον καναπέ... :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...