Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κρίμα.. Δηλαδή τι σας είπαν να κάνετε για τους ημερήσιους υπνους;  Και εμείς έχουμε ακόμα γκρίνια και κλάματα με τα δόντια.. κάνει κάτι συνεχόμενα μουγκρισματα λες και σφίγγεται χωρίς να σφίγγεται ουσιαστικά ενώ γυρίζει τα χείλη της προς τα έξω και πιέζει τα ούλα της με τη γλώσσα.. και δεν ανοίγει και το στόμα να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.. το κλείνει παπαγαλισια ενώ χτυπιέται και εάν επιμείνω ξεκινάει κλαίει.. ενώ συνεχίζει και ξυπνάει στον ύπνο της με κλάματα.. μίλησα με τη παιδίατρο και αν συνεχίσει έτσι θα τη πάω Τρίτη/Τετάρτη τώρα να τη δει..  Υπομονή κοριτσάκι μου! 💪 Εντωμεταξυ έχω και τον ένα μας σκυλακο που δεν είναι καθόλου καλά και με έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά.. δεν νομίζω να βγάλει το μήνα πόσο μάλλον το καλοκαίρι.. είναι 11,5 χρονών γιγαντοσωμο 60+ κιλά για να καταλάβεις.. με αρθριτικά και δεν ακούει πλέον.. έχει 2 μέρες που δεν σηκώνεται ούτε για νερό να πιει.. ευτυχώς έφαγε και πίνει μπόλικο νερό αλλά θέλει να είσαι μόνιμα από πάνω του να τον βοηθήσεις.. δύσκολα τα γηρατειά.. έψαχνα να του πάρω αναπηρικό αμαξίδιο για να μπορεί να σηκώνεται τουλάχιστον να κινείται λίγο αλλά θέλουν πάνω από 700€!! Δε θέλω να τον "κοιμησω" ρε γμτ... 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!  Άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε με τα ζουζούνια μας!! 🫠🥰🥰 Σας άφησε η παιδίατρος τόσο νωρίς να μπείτε θάλασσα; Με το καλό και η εισαγωγή στις στέρεες!! Εγώ της έδωσα μια φέτα καρπούζι προχθές και ξετρελαθηκε!! Σα τα μωράκια στο YouTube προσπαθούσε να το χώσει όλο στο στόμα σα τρελαμενο..! 🤣
    • @Sia A @melitiniღ όλα καλά θα πάνε!! 🥰🤞 Μπήκε δυναμικά νομίζω το καλοκαίρι, με καλά νέα από την @Kateriniw, οπότε δεν γίνεται να μη συνεχίσει έτσι!! Θα περιμένουμε νέα σας από υπερήχους/αιματολογικές!! Και έχουμε και τα άλλα κορίτσια που είναι στην αναμονή και ξεκινάνε σ΄ύντομα!
    • δεν θα έλεγα ότι το βρήκα ακριβώς! 🙃 Είναι μέρες που δεν κάνω σημάδι και άλλες που κάνω μελανίτσα, αν και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Γενικά μια απειροελάχιστη σταγόνα αίμα να βγει, θα κάνω μελανιά. Πλέον τις κάνω μόνο προς το πάνω μέρος της κοιλιάς και προς τα έξω. Με βολεύει και μου κάνει λιγότερες μελανιές για κάποιο λόγο. Επίσης, επειδή δεν τρυπάνε εύκολα το δέρμα μου, απλά σπρώχνω λίγο παραπάνω και μπαίνει. Στην αρχή φοβόμουν και άμα έβλεπα ότι δεν μπαίνει απομάκρυνα τη βελόνα, την ανέβαζα ψηλά και την έβαζα με φόρα και δύναμη. Με είδε και ο άντρας μου μια μέρα και μου κάνει δίνε τες σε εμένα αν είναι να στοχεύω να σου τις πετάω 😅 Δεν πιέζω, δεν σκουπίζω το σημείο και αφήνω και λίγη ώρα την μπλούζα ανεβασμένη. Δοκίμασε και παγάκι, και εγώ που ρώτησα μου είπαν τα κορίτσια ότι βοηθάει. Γενικά από όσο καταλαβαίνω πολλά κορίτσια έχουν θέμα με τις αντιπηκτικές, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν αυτά που σου γράφω...
    • Η παιδίατρος όταν ήταν 4-5 μηνών. Τωρ είναι σχεδόν 3! Εμένα μου φαίνεται ότι τον ανακουφίζει αλλά  η αλήθεια είναι ότι δεν το θεραπεύει. Αλλα το δαμαζει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...